Lediga jobb som HR-assistent i Borås

Se lediga jobb som HR-assistent i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Praktikant till HR-avdelningen

Ansök    Jun 23    New Bubbleroom Sweden AB    HR-assistent
Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 80 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås/Viared, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkomm... Visa mer
Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 80 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås/Viared, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang!
Som praktikant på Bubbleroom får du en bred förståelse och kunskap kring HR-arbetet i sin helhet.

Du kommer även att få fokusera lite extra på ett fåtal olika projekt som är på gång hos oss, till exempel att uppdatera vårt intranät. Du kommer att stötta en HR-avdelning av två personer, företagets People & Culture Manager Emilia Vuori och HR Assistant Mariette Lannerhall i olika vardagliga förekommande frågor rörande HR. Det är en varierande och spännande roll, där du får möjlighet att få inblick och medverka inom samtliga områden inom HR. Du är placerad på Bubblerooms huvudkontor i Borås/Viared med möjlighet att arbeta delvis på distans.

Du kommer att få prova på att arbeta med:
• Rekrytering och introduktion av nya medarbetare
• Att vara behjälplig med att ta fram texter och publicera information på vårt intranät
• Stöttning i arbetsrättsliga och kollektivavtalsmässiga frågor
• Att vara behjälplig vid facklig förhandling
• Allmän personaladministration såsom anställningsavtal, arkivering med mera
• Ta fram viss statistik
• Uppdatera och implementera rutiner och policys
• Förbättra olika HR-processer
• Systematiskt arbetsmiljöarbete

Vem är du:
Du är en person som trivs i en administrativ roll och du är duktig på att planera och strukturera ditt arbete. Att vara ansvarsfull ligger i din natur och du har lätt för att samarbeta med andra. Du trivs i en verksamhet med högt tempo och har lätt för att prioritera. För att trivas i rollen gillar du att arbeta med varierande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:
Du går för närvarande PA-programmet eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbetslivet sedan tidigare. Du är van användare av Officepaketet. Du behärskar svenska och engelska väl både i tal och skrift.

Vad har vi mer att erbjuda?
Bubbleroom är ett värderingsstyrt företag och vi arbetar tillsammans för att ständigt förbättra och öka kundnöjdheten, öka trivsel och arbetsglädje för våra medarbetare. I juni 2022 flyttar vi in i vårt helt fantastiska, nybyggda kontor med eget gym och bastu samt helt nytt automatiserat lager i anslutning till kontoret i Viared i Borås. Vill du vara med på vår resa?

Villkor:
För att vi ska kunna erbjuda dig en praktikplats behöver du, via din utbildning, gå en utbildning där praktik (LIA) är en naturlig del i din utbildning. Vi letar efter dig som har en praktikperiod under hösten 2022, eller våren 2023. Har du frågor angående praktikplatsen kontakta Mariette Lannerhall, HR Assistant, via mail [email protected]

Välkommen med din ansökan! Sök via snabbknapp nedan eller via länk: https://bubbleroom.varbi.com/what:job/jobID:524803/?lang=se
Ange i din ansökan om du är intresserad av höst 2022 eller vår 2023 samt vilka datum som är aktuella. Sista ansökningsdag för hösten är 2022-08-07. Visa mindre

Studentmedarbetare till SÄS rekryteringsteam

Vi på Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) söker nu livsviktiga medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på... Visa mer
Vi på Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) söker nu livsviktiga medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: https://www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr, https://www.linkedin.com/company/södra-älvsborgs-sjukhus/mycompany/, https://www.instagram.com/sodra_alvsborgs_sjukhus/?hl=svVi söker nu dig som studerar på OPUS-programmet eller motsvarande HR-program och som vill få inblick i det strategiska arbetet med Employer Branding samtidigt som du får lära dig rekrytering från grunden.

Som studentmedarbetare hos oss erbjuds du nu en möjlighet att omsätta teoretisk kunskap till praktik samt att du får värdefull arbetslivserfarenhet. Om detta låter intressant, välkommen att läsa vidare vad vår lediga tjänst innebär.

Om vår lediga tjänst
Som studentmedarbetare hos oss i rekryteringsteamet på HR-staben kommer du få möjlighet att arbeta med konceptet SÄS som ungdomsarbetsgivare inom området Employer Branding samtidigt som du kommer få erfarenhet inom rekrytering.  

Inledningsvis kommer du få en grundlig introduktion i rekryteringsprocessen för att sedan få möjlighet att medverka i olika delar så som bland annat kandidaturval, intervjuer och referenstagning.

Vidare kommer du vara delaktig i en förstudie kopplat till konceptet SÄS som ungdomsarbetsgivare. HR strateg inom Employer Branding är drivande i detta arbete och du som studentmedarbetare bistår med kunskapsinhämtning och analys utifrån givna frågeställningar.

Uppdraget som studentmedarbetare är tidsbegränsat under höstterminen 2022 med en omfattning på ca 10–15 timmar per vecka. Under din anställning som studentmedarbetare kommer du ha en handledare.

Vi erbjuder dig

- möjlighet att planera dina arbetstider utifrån ditt schema i skolan.
- möjlighet till praktiskt lärande.
- möjlighet till en eventuell timanställning under våren 2023.

Om oss
SÄS rekryteringsteam tillhör HR-staben som arbetar med verksamhetsnära stöd efter behov och kompetens. Tillsammans stödjer vi kärnverksamheten som består av 9 verksamhetsområden. Vi är organiserade i olika specialistområden där du kommer ingå i området attraktion och rekrytering. Övriga specialistområden är kompetensutveckling och karriär, chef, ledarskap och grupputveckling, arbetsmiljö och rehabilitering, anställning och lön och organisation och bemanning. Vi är en stor HR-stab som präglas av kompetensutveckling.

Din profil
Vi söker dig som har studerat minst 1 år på OPUS-programmet eller motsvarande HR-program (studierna ska vara på heltid, motsvara 30hp). Har du erfarenhet av rekrytering och intresse av Employer Branding är det meriterande.

Som person är du utåtriktad, har en god social kompetens och tycker om att samarbeta. Du är nyfiken och initiativrik samtidigt som du har förmågan att strukturera ditt arbete och ta ansvar för dina arbetsuppgifter.

Tjänsten är inte aktuell om du tidigare varit studentmedarbetare inom Västra Götalandsregionen. 

Bifoga resultatintyg som styrker dina studier i din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan!


Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

HR-konsult till framtida uppdrag i Borås

Ansök    Jun 16    Adecco Sweden AB    HR-assistent
Har du tidigare erfarenhet av brett HR arbete? Är du resultatorienterad, kommunikativ och drivs av nya utmaningar? Gillar du att arbeta såväl operativt som strategiskt? Adecco söker nu drivna HR-konsulter till framtida uppdrag i Borås! Om tjänsten Som HR-konsult kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såvä... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av brett HR arbete? Är du resultatorienterad, kommunikativ och drivs av nya utmaningar? Gillar du att arbeta såväl operativt som strategiskt? Adecco söker nu drivna HR-konsulter till framtida uppdrag i Borås!

Om tjänsten
Som HR-konsult kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såväl som kvalificerat chefsstöd.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan t.ex. vara:

• Vara en central kontaktpunkt för HRBP´s
• Samordna och följa upp årliga HR roadmaps
• Ansvara för rapportering och prognoser kopplat till personalen samt utformning av olika typer av enkäter och medarbetarundersökningar
• Driva HR administrativa uppgifter
• Administrera personalfrågor, hålla reda på nyckeltal och samordna datainsamling och statistik
• Delta i HR-aktiviteter och processer t.ex. arbete med student relations, Talent Management och Employer Branding
• Administration av order, fakturor och kostnader och administration av HR budget
• Planera och organisera möten, seminarier och konferenser
• Delta på ledningsgruppsmöten
• Förbereda dokument, presentationer och rapporter
• Hantera kontakter och nätverk internt och externt
• Driva kompetensförsörjningsarbete, t ex i form av att projektleda långsiktig rekrytering
• Genomföra och analysera avgångsintervjuer

Ditt arbete sker i ett öppet och dynamiskt klimat och dina uppgifter är att guida och ge support till företagets chefer samt att tillsammans med dina kollegor se till att HR-funktionen levererar enligt företagets strategiska mål.

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning inom HR, företagsekonomi eller annat närliggande område. Du har tidigare minst ett års erfarenhet av brett HR-arbete och är van vid att arbeta i en internationell miljö där förändringar sker snabbt och arbetstempot är högt. Vidare är du van vid att supportera chefer på olika nivåer samt bekväm med att använda såväl svenska som engelska i ditt arbete.

Med driv, handlingskraft och en stark tilltro till din egen förmåga samtidigt som du har stor integritet och är van vid att hantera konfidentiell information kommer du långt på din nya arbetsplats. I rollen är det viktigt att du är proaktiv, lösningsinriktad samt har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vidare trivs du i en teambaserad roll och med ett nära samarbete med dina kollegor och chefer. Du har även förmåga att strukturera, organisera och planera din arbetsdag samt lösa problem snabbt och effektivt. Du gillar nya spännande utmaningar och värnar om att bygga goda relationer både internt och externt.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsterna tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden, med reservation för semestertider. Våra kundföretag är av olika storlek och verkar i många olika branscher i Borås med omnejd. Arbetets omfattning är vanligtvis på heltid eller deltid, vardagar mellan kl. 08.00-17.00.

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elsa Tidblom via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

HR-konsult till framtida uppdrag i Borås!

Ansök    Jan 13    Adecco Sweden AB    HR-assistent
Har du tidigare erfarenhet av brett HR arbete? Är du resultatorienterad, kommunikativ och drivs av nya utmaningar? Gillar du att arbeta såväl operativt som strategiskt? Adecco söker nu drivna HR-konsulter till framtida uppdrag i Borås! Om tjänsten Som HR-konsult kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såvä... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av brett HR arbete? Är du resultatorienterad, kommunikativ och drivs av nya utmaningar? Gillar du att arbeta såväl operativt som strategiskt? Adecco söker nu drivna HR-konsulter till framtida uppdrag i Borås!

Om tjänsten
Som HR-konsult kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såväl som kvalificerat chefsstöd.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan t.ex. vara:

• Vara en central kontaktpunkt för HRBP´s
• Samordna och följa upp årliga HR roadmaps
• Ansvara för rapportering och prognoser kopplat till personalen samt utformning av olika typer av enkäter och medarbetarundersökningar
• Driva HR administrativa uppgifter
• Administrera personalfrågor, hålla reda på nyckeltal och samordna datainsamling och statistik
• Delta i HR-aktiviteter och processer t.ex. arbete med student relations, Talent Management och Employer Branding
• Administration av order, fakturor och kostnader och administration av HR budget
• Planera och organisera möten, seminarier och konferenser
• Delta på ledningsgruppsmöten
• Förbereda dokument, presentationer och rapporter
• Hantera kontakter och nätverk internt och externt
• Driva kompetensförsörjningsarbete, t ex i form av att projektleda långsiktig rekrytering
• Genomföra och analysera avgångsintervjuer

Ditt arbete sker i ett öppet och dynamiskt klimat och dina uppgifter är att guida och ge support till företagets chefer samt att tillsammans med dina kollegor se till att HR-funktionen levererar enligt företagets strategiska mål.

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning inom HR, företagsekonomi eller annat närliggande område. Du har tidigare minst ett års erfarenhet av brett HR-arbete och är van vid att arbeta i en internationell miljö där förändringar sker snabbt och arbetstempot är högt. Vidare är du van vid att supportera chefer på olika nivåer samt bekväm med att använda såväl svenska som engelska i ditt arbete.

Med driv, handlingskraft och en stark tilltro till din egen förmåga samtidigt som du har stor integritet och är van vid att hantera konfidentiell information kommer du långt på din nya arbetsplats. I rollen är det viktigt att du är proaktiv, lösningsinriktad samt har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vidare trivs du i en teambaserad roll och med ett nära samarbete med dina kollegor och chefer. Du har även förmåga att strukturera, organisera och planera din arbetsdag samt lösa problem snabbt och effektivt. Du gillar nya spännande utmaningar och värnar om att bygga goda relationer både internt och externt.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsterna tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden, med reservation för semestertider. Våra kundföretag är av olika storlek och verkar i många olika branscher i Borås med omnejd. Arbetets omfattning är vanligtvis på heltid eller deltid, vardagar mellan kl. 08.00-17.00.

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elsa Tidblom via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

HR-konsult till framtida uppdrag i Borås

Ansök    Feb 17    Adecco Sweden AB    HR-assistent
Har du tidigare erfarenhet av brett HR arbete? Är du resultatorienterad, kommunikativ och drivs av nya utmaningar? Gillar du att arbeta såväl operativt som strategiskt? Adecco söker nu drivna HR-konsulter till framtida uppdrag i Borås! Om tjänsten Som HR-konsult kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såvä... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av brett HR arbete? Är du resultatorienterad, kommunikativ och drivs av nya utmaningar? Gillar du att arbeta såväl operativt som strategiskt? Adecco söker nu drivna HR-konsulter till framtida uppdrag i Borås!

Om tjänsten
Som HR-konsult kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såväl som kvalificerat chefsstöd.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan t.ex. vara:

• Vara en central kontaktpunkt för HRBP´s
• Samordna och följa upp årliga HR roadmaps
• Ansvara för rapportering och prognoser kopplat till personalen samt utformning av olika typer av enkäter och medarbetarundersökningar
• Driva HR administrativa uppgifter
• Administrera personalfrågor, hålla reda på nyckeltal och samordna datainsamling och statistik
• Delta i HR-aktiviteter och processer t.ex. arbete med student relations, Talent Management och Employer Branding
• Administration av order, fakturor och kostnader och administration av HR budget
• Planera och organisera möten, seminarier och konferenser
• Delta på ledningsgruppsmöten
• Förbereda dokument, presentationer och rapporter
• Hantera kontakter och nätverk internt och externt
• Driva kompetensförsörjningsarbete, t ex i form av att projektleda långsiktig rekrytering
• Genomföra och analysera avgångsintervjuer

Ditt arbete sker i ett öppet och dynamiskt klimat och dina uppgifter är att guida och ge support till företagets chefer samt att tillsammans med dina kollegor se till att HR-funktionen levererar enligt företagets strategiska mål.

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning inom HR, företagsekonomi eller annat närliggande område. Du har tidigare minst ett års erfarenhet av brett HR-arbete och är van vid att arbeta i en internationell miljö där förändringar sker snabbt och arbetstempot är högt. Vidare är du van vid att supportera chefer på olika nivåer samt bekväm med att använda såväl svenska som engelska i ditt arbete.

Med driv, handlingskraft och en stark tilltro till din egen förmåga samtidigt som du har stor integritet och är van vid att hantera konfidentiell information kommer du långt på din nya arbetsplats. I rollen är det viktigt att du är proaktiv, lösningsinriktad samt har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vidare trivs du i en teambaserad roll och med ett nära samarbete med dina kollegor och chefer. Du har även förmåga att strukturera, organisera och planera din arbetsdag samt lösa problem snabbt och effektivt. Du gillar nya spännande utmaningar och värnar om att bygga goda relationer både internt och externt.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsterna tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden, med reservation för semestertider. Våra kundföretag är av olika storlek och verkar i många olika branscher i Borås med omnejd. Arbetets omfattning är vanligtvis på heltid eller deltid, vardagar mellan kl. 08.00-17.00.

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elsa Tidblom via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kandidatansvarig till Effektiv i Borås

Ansök    Feb 10    AB Effektiv Borås    HR-assistent
Har du talang för att hitta talanger? Effektiv expanderar kraftigt inom kollektivsidan med kontinuerliga bemannings- och rekryteringsuppdrag, där du kommer få en nyckelroll när det gäller kandidatflödet. Är du individen som lever och andas nytänk, har ett stort intresse för rekrytering/bemanning samt älskar att matcha rätt spelare med rätt lag? Då har vi tjänsten för dig! Om vår kund Effektiv är det personliga konsultföretaget med tjänster som bland an... Visa mer
Har du talang för att hitta talanger?

Effektiv expanderar kraftigt inom kollektivsidan med kontinuerliga bemannings- och rekryteringsuppdrag, där du kommer få en nyckelroll när det gäller kandidatflödet. Är du individen som lever och andas nytänk, har ett stort intresse för rekrytering/bemanning samt älskar att matcha rätt spelare med rätt lag? Då har vi tjänsten för dig!Om vår kund
Effektiv är det personliga konsultföretaget med tjänster som bland annat rekrytering, bemanning, interim, coachning och matchning. Vi är ett innovativt och snabbrörligt bolag, som vet vikten av att ändra spelsystem fort på den snabba marknaden vi befinner oss på idag. En marknad och spelplan som karaktäriseras av högt tempo, effektivitet och kvicka byten – där innovation och digitalisering är vår nutid och framtid. Därför är vi i behov av dig!

Dina arbetsuppgifter
Vill du ansvara för och ta ägandeskap över Effektivs kandidatarbete?
Som kandidatansvarig hos oss på Effektiv får du möjlighet att ta ansvar för hela kandidatprocessen, både vad gäller att attrahera relevanta profiler till att utöka nätverket inom kollektivsidan. Att proaktivt nätverka och ha koll på tjänster och profiler inom kollektivsidan tycker du är det roligaste som finns. Här får du ansvara för att bygga upp Effektivs kandidatbank i ett proaktivt syfte, skapa innovativa metoder för att finna kandidater och samverka aktivt med konsultcheferna.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
• Aktivt utveckla nya tillvägagångssätt för att utöka kandidatnätverket
• Ansvara för search-arbete och bygga nätverk i olika plattformar, såväl digitalt som fysiskt
• Matcha rätt kompetens mot efterfrågad kravprofil
• Annonsera, genomföra urval och intervjua potentiella kandidater
• Koordinera och planera större tillsättningar

Du blir en del av affärsområdet bemanning på kollektivsidan i Borås tillsammans med gruppchef, konsultchefer, kandidatansvariga och bemanningsadministratör. Du kommer även ansvara för vissa rekryteringar på kollektivsidan, då vi ser en stark utveckling inom detta område.


Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av en roll där kontaktytorna varit många. Vi tror att du har en relevant utbildning alternativt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har mycket goda digitala kunskaper och attraheras av framtidens tekniker/plattformar. Att omvärldsbevaka och följa digitala trender är naturligt för dig. Härligt tycker vi! Det är meriterande med kunskap inom rekrytering, search, digitala nätverk och sökordsoptimering. Din kommunikationsförmåga är mycket god, såväl i tal som i skrift.

Som person är du utåtriktad och har en hög flexibilitet samtidigt som du är duktig på att prioritera. Du motiveras av att få vara initiativtagande, ta ansvar och bidra till utveckling. Ditt arbetssätt karaktäriseras av engagemang och framåtanda och du trivs i en roll med lagspel, högt tempo samt frihet under ansvar.


Om oss
Vi erbjuder dig en variationsrik roll med eget ansvar i ett team som har kul tillsammans, där alla är involverade och engagerade. Ett företag som ser personalens kompetens och hittar på roliga aktiviteter med ett hjärta som klappar extra för våra ideella samarbeten. Här lever vi våra värdeord: Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – vi hoppas att du delar dessa med oss.
Välkommen att bli Effektiv med oss!


Sökord
Kandidatansvarig, Bemanning, Rekrytering, Search, Personalvetare, HR, Human Resources, Recruiter, Recruitment, Talent Management, Staffing, Talent Acquisition Visa mindre

Personalkoordinator till Dalenbergs El & Maskinteknik AB - Skene

Ansök    Dec 15    Vattenfall AB    HR-assistent
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Dalenbergs El & Maskinteknik AB är sedan 1 juli 2018 ett helägt dotterbolag till Vattenfall Services Nordic AB, ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av elanläggningar. Vattenfall Services utför även drift och u... Visa mer
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.


Dalenbergs El & Maskinteknik AB är sedan 1 juli 2018 ett helägt dotterbolag till Vattenfall Services Nordic AB, ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av elanläggningar. Vattenfall Services utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom energieffektivisering, mätning och belysning. Bolagets 1 500 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland kunderna finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Vattenfall Services fyra kärnvärden är säkerhet, prestation, samarbete och kundfokus.
Är du en erfaren Personalkoordinator som gillar att vara spindeln i nätet som vill bidrag och leva efter vår visionen ”Sveriges Säkraste arbetsplats”? Är du dessutom en person som är noggrann, strukturerad, lösningsorienterad och kan hålla en hög sysselsättningsgrad för personalen? Läs vidare!


Din roll som Personalkoordinator
Personal koordinator har det administrativa ansvaret för alla elektriker på etableringen i Skene. Det innebär ansvar att i samråd med Projektledare och Serviceansvarig planera/schemalägga elektriker för pågående och planerade projekt och aktiviteter.
• I samråd med Projektledare och Serviceansvarig utse elektriker för aktuella projekt och serviceuppdrag.
• Säkerställa att Personlig Skyddsutrustning finns för planerade arbeten.
• Ekonomiskt ansvar, Personalkoordinator upprättar i samråd med Operativ Chef och Ekonomichef en budget för sin verksamhet och säkerställa att
• I samråd med Operativ Chef säkerställa att tidrapporteringarna är korrekta innan lönekörning,
• Analyserar den löpande verksamheten för att hitta förbättringsmöjligheter för en ökad lönsamhet
• Ansvar för personal- och resursplanering.
• Ansvar för planering och genomförande av krav-, och kompetensutbildningar för Elektriker


Din kvalifikationer som Personalkoordinator
För att lyckas i rollen ser vi att du har ett utbildning inom HR (ledarskap, lönesystem, utbildning-personalplanering) eller motsvarande arbetslivserfarenheter som chef, projektledare, ledande montör eller serviceuppdrag. Du har ett stor intresse och erfarenhet av att planera personalresurser för projekt och serviceuppdrag och utbildningar till personal. Du har god datorvana (MS-Office) och talar och skriver svenska obehindrat. Goda kunskaper i engelska är meriterande.


Placeringsort: Skene


Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Christoffer Andreasson, Tel: 070-295 45 För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Teri-Anne Brink, [email protected]


Hos Dalenbergs El & Maskinteknik AB blir du en del av vårt kompetenta team av erfarna Projektledare och Montörer. Vi erbjuder ett varierande arbete inom allt från fiber till 130 kV-kablar och utför installationer inom industri och entreprenad så väl som serviceuppdrag och installationer hos privatpersoner. Vi är idag 45 anställda placerade i Skene. För mer information om Dalenbergs El & Maskinteknik AB, klicka här.


Känns detta som ett jobb för dig?
Vi ser fram emot din ansökan senast den 23:e januari 2022. Då vi tillämpar löpande urval kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

StudentConsulting söker en studerande bemanningsassistent

Är du en driven, flexibel och målinriktad student som vill starta din karriär redan idag? Har du erfarenhet av service och vet vikten av nöjda kunder? Då har vi jobbet för dig! Tjänsten som bemanningsassistent innebär mycket arbete med både telefon och dator/mail som arbetsredskap. Du kommer främst att arbeta med schemaläggning samt hjälpa våra kunder med deras akuta personalbehov. Du kommer i tjänsten ha daglig kontakt med våra konsulter och kunder. En... Visa mer
Är du en driven, flexibel och målinriktad student som vill starta din karriär redan idag? Har du erfarenhet av service och vet vikten av nöjda kunder? Då har vi jobbet för dig!

Tjänsten som bemanningsassistent innebär mycket arbete med både telefon och dator/mail som arbetsredskap. Du kommer främst att arbeta med schemaläggning samt hjälpa våra kunder med deras akuta personalbehov. Du kommer i tjänsten ha daglig kontakt med våra konsulter och kunder.

En stor del av tjänsten är arbete i vår bemanningsjour vilket innebär att du behöver vara tillgänglig för arbete under kväll/natt/helg. Krav på tillgänglighet är att du kan ta minst ett jourpass per vecka. Utöver de schemalagda jourpassen kan du vid behov även stötta kollegorna på kontoret i processer kopplat till rekrytering och bemanning. Vi ser också gärna att du kan arbeta mer under sommaren.


Arbetsuppgifterna i rollen innebär bland annat:
- Schemaläggning
- Telefonkontakt med konsulter
- Telefonkontakt med kunder
- Hjälpa kunderna med deras behov av personal, både med längre- och kort varsel
- Även assisterande uppgifter inom rekrytering kan förekomma

Din profil
Vi söker dig som är hungrig på att ta dig an arbetslivet parallellt med studierna och applicera teori i praktik. Vi tror att du är mitt uppe i dina studier, gärna inom personal, marknadsföring, service, försäljning eller liknande.

Som person trivs du i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i vårt team bör du vara en lagspelare, ha ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang vara en god representant för StudentConsulting. Du är självständig, noggrann och utåtriktad. Du brinner för att ge service till kunder och vill alltid lämna ett bra arbete efter dig.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärschef Jennifer Tjernlund på [email protected]

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Extraarbete som HR-assistent/researcher

Beskrivning Q växer vidare och får nya fina förtroenden från kunder som innebär att vår interna personalstyrka nu behöver förstärkas. Vi söker nu en driven person, troligen student som kan och vill arbeta extra parallellt med studier, och som med snart tillsättning kan arbeta med placering vid Boråskontor som ligger centralt. Du kommer även att ha nära kontakt med våra övriga kontor runt om i Sverige.   Är du driven, nyfiken, lösningorienterad och pres... Visa mer
Beskrivning
Q växer vidare och får nya fina förtroenden från kunder som innebär att vår interna personalstyrka nu behöver förstärkas.

Vi söker nu en driven person, troligen student som kan och vill arbeta extra parallellt med studier, och som med snart tillsättning kan arbeta med placering vid Boråskontor som ligger centralt. Du kommer även att ha nära kontakt med våra övriga kontor runt om i Sverige.  

Är du driven, nyfiken, lösningorienterad och prestigelös kan detta vara en spännande tjänst med utvecklande utmaningar för dig, både nu och på sikt, då möjlighet finns att detta kan bli en tjänst på med större omfattning och på lång sikt. Q är ett entreprenörsdrivet företag varför du gärna får vara med och forma våra rutiner,  arbetsformer etc.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att vara av administrativt slag där du kommer arbeta i en dynamisk miljö som många gånger består av flera omprioriteringar under dagen.

Du kommer bl.a. att arbeta med research av kandidater, personalärenden och tillhörande administration för konsulter på uppdrag. Du har kontakt med både kunder, kandidater  och konsulter och är därför orädd för att ta kontakt med olika slags människor.

Du är en prestigelös person som inte ser några problem utan istället lösningar samt har kundfokuserat synsätt. Vi ser att du kan arbeta självständigt och noggrannt på ett professionellt sätt samt är kommunikativ och tycker om möten med människor. 

Kvalifikationer
Troligen studerar du någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi, HR, försäljning eller liknande.

Du är en prestigelös person, lösningsorienterad samt har kundfokuserat synsätt. Du kan arbeta självständigt och är noggrann på ett professionellt sätt samt är kommunikativ och tycker om möten med människor.

Du har med fördel erfarenhet av administrativt arbete, gärna inom rekrytering eller försäljning, har god datorvana är stresstålig, samt serviceminded.

Du besitter god kommunikationsförmåga samt kunskaper i svenska i tal och skrift. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. 

Villkor
Omfattning av tjänsten är 1-2 dgr per vecka. I denna rekryteringsprocess sker urval löpande, vi ser därför fram emot din ansökan snarast då vi önskar en snart tillsättning av tjänsten.

Välkommen med din ansökan! 

Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

HR-konsult till framtida uppdrag i Borås!

Ansök    Sep 10    Adecco Sweden AB    HR-assistent
Har du tidigare erfarenhet av brett HR arbete? Är du resultatorienterad, kommunikativ och drivs av nya utmaningar? Gillar du att arbeta såväl operativt som strategiskt? Adecco söker nu drivna HR-konsulter till framtida uppdrag i Borås! Om tjänsten Som HR-konsult kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såvä... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av brett HR arbete? Är du resultatorienterad, kommunikativ och drivs av nya utmaningar? Gillar du att arbeta såväl operativt som strategiskt? Adecco söker nu drivna HR-konsulter till framtida uppdrag i Borås!

Om tjänsten
Som HR-konsult kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såväl som kvalificerat chefsstöd.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan t.ex. vara:

• Vara en central kontaktpunkt för HRBP´s
• Samordna och följa upp årliga HR roadmaps
• Ansvara för rapportering och prognoser kopplat till personalen samt utformning av olika typer av enkäter och medarbetarundersökningar
• Driva HR administrativa uppgifter
• Administrera personalfrågor, hålla reda på nyckeltal och samordna datainsamling och statistik
• Delta i HR-aktiviteter och processer t.ex. arbete med student relations, Talent Management och Employer Branding
• Administration av order, fakturor och kostnader och administration av HR budget
• Planera och organisera möten, seminarier och konferenser
• Delta på ledningsgruppsmöten
• Förbereda dokument, presentationer och rapporter
• Hantera kontakter och nätverk internt och externt
• Driva kompetensförsörjningsarbete, t ex i form av att projektleda långsiktig rekrytering
• Genomföra och analysera avgångsintervjuer

Ditt arbete sker i ett öppet och dynamiskt klimat och dina uppgifter är att guida och ge support till företagets chefer samt att tillsammans med dina kollegor se till att HR-funktionen levererar enligt företagets strategiska mål.

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning inom HR, företagsekonomi eller annat närliggande område. Du har tidigare minst ett års erfarenhet av brett HR-arbete och är van vid att arbeta i en internationell miljö där förändringar sker snabbt och arbetstempot är högt. Vidare är du van vid att supportera chefer på olika nivåer samt bekväm med att använda såväl svenska som engelska i ditt arbete.

Med driv, handlingskraft och en stark tilltro till din egen förmåga samtidigt som du har stor integritet och är van vid att hantera konfidentiell information kommer du långt på din nya arbetsplats. I rollen är det viktigt att du är proaktiv, lösningsinriktad samt har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vidare trivs du i en teambaserad roll och med ett nära samarbete med dina kollegor och chefer. Du har även förmåga att strukturera, organisera och planera din arbetsdag samt lösa problem snabbt och effektivt. Du gillar nya spännande utmaningar och värnar om att bygga goda relationer både internt och externt.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsterna tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden, med reservation för semestertider. Våra kundföretag är av olika storlek och verkar i många olika branscher i Borås med omnejd. Arbetets omfattning är vanligtvis på heltid eller deltid, vardagar mellan kl. 08.00-17.00.

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elsa Tidblom via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

HR-konsult till framtida uppdrag i Borås!

Ansök    Okt 21    Adecco Sweden AB    HR-assistent
Har du tidigare erfarenhet av brett HR arbete? Är du resultatorienterad, kommunikativ och drivs av nya utmaningar? Gillar du att arbeta såväl operativt som strategiskt? Adecco söker nu drivna HR-konsulter till framtida uppdrag i Borås! Om tjänsten Som HR-konsult kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såvä... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av brett HR arbete? Är du resultatorienterad, kommunikativ och drivs av nya utmaningar? Gillar du att arbeta såväl operativt som strategiskt? Adecco söker nu drivna HR-konsulter till framtida uppdrag i Borås!

Om tjänsten
Som HR-konsult kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såväl som kvalificerat chefsstöd.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan t.ex. vara:

• Vara en central kontaktpunkt för HRBP´s
• Samordna och följa upp årliga HR roadmaps
• Ansvara för rapportering och prognoser kopplat till personalen samt utformning av olika typer av enkäter och medarbetarundersökningar
• Driva HR administrativa uppgifter
• Administrera personalfrågor, hålla reda på nyckeltal och samordna datainsamling och statistik
• Delta i HR-aktiviteter och processer t.ex. arbete med student relations, Talent Management och Employer Branding
• Administration av order, fakturor och kostnader och administration av HR budget
• Planera och organisera möten, seminarier och konferenser
• Delta på ledningsgruppsmöten
• Förbereda dokument, presentationer och rapporter
• Hantera kontakter och nätverk internt och externt
• Driva kompetensförsörjningsarbete, t ex i form av att projektleda långsiktig rekrytering
• Genomföra och analysera avgångsintervjuer

Ditt arbete sker i ett öppet och dynamiskt klimat och dina uppgifter är att guida och ge support till företagets chefer samt att tillsammans med dina kollegor se till att HR-funktionen levererar enligt företagets strategiska mål.

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning inom HR, företagsekonomi eller annat närliggande område. Du har tidigare minst ett års erfarenhet av brett HR-arbete och är van vid att arbeta i en internationell miljö där förändringar sker snabbt och arbetstempot är högt. Vidare är du van vid att supportera chefer på olika nivåer samt bekväm med att använda såväl svenska som engelska i ditt arbete.

Med driv, handlingskraft och en stark tilltro till din egen förmåga samtidigt som du har stor integritet och är van vid att hantera konfidentiell information kommer du långt på din nya arbetsplats. I rollen är det viktigt att du är proaktiv, lösningsinriktad samt har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vidare trivs du i en teambaserad roll och med ett nära samarbete med dina kollegor och chefer. Du har även förmåga att strukturera, organisera och planera din arbetsdag samt lösa problem snabbt och effektivt. Du gillar nya spännande utmaningar och värnar om att bygga goda relationer både internt och externt.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsterna tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden, med reservation för semestertider. Våra kundföretag är av olika storlek och verkar i många olika branscher i Borås med omnejd. Arbetets omfattning är vanligtvis på heltid eller deltid, vardagar mellan kl. 08.00-17.00.

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elsa Tidblom via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personalassistent på heltid till StudentConsulting

Nu söker vi en engagerad kollega som vill anta rollen som personalassistent till teamet i Borås. Är du i början av din karriär och vill få chansen att utvecklas i en spännande miljö? Då kanske det är dig vi letar efter! I tjänsten kommer du att assistera och stötta rekryterare och konsultchef i deras dagliga arbete. Du kommer jobba mot flera olika kunder, och därmed också flera olika typer av uppdrag och tjänster. I tjänsten kommer du jobba med stora de... Visa mer
Nu söker vi en engagerad kollega som vill anta rollen som personalassistent till teamet i Borås. Är du i början av din karriär och vill få chansen att utvecklas i en spännande miljö? Då kanske det är dig vi letar efter!

I tjänsten kommer du att assistera och stötta rekryterare och konsultchef i deras dagliga arbete. Du kommer jobba mot flera olika kunder, och därmed också flera olika typer av uppdrag och tjänster.

I tjänsten kommer du jobba med stora delar av rekryteringsprocessen. Du kommer bland annat arbeta med:
- Annonsutformning
- Urval, telefonintervjuer, inbokning av intervjuer samt referenstagning
- Administration kring kandidater
- Schemaläggning
- Kontakt med konsulter
- Ansvar för arbetskläder, både inventering, beställning och utlämning
- inköp till kontoret
- Övrig personaladministration

Arbetstiderna är mån-fre kl 8-17, du kommer i tjänsten jobba från StudentConsultings kontor i centrala Borås

Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat samt att bygga långsiktiga kundrelationer. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och kreativiteten flödar.

Din profil
Vi söker dig som är i början av din karriär och vill ha ett roligt, utmanande och utvecklade jobb. Studier på högskola eller yrkeshögskola inom ex. HR, administration eller liknande är meriterande men inget krav. Du som söker har troligtvis erfarenhet av ett serviceyrke och trivs som bäst när du får ha mycket kontakt med människor, samtidigt som du har förmåga att strukturera och koordinera många olika arbetsuppgifter parallellt. För rätt person finns möjlighet att utvecklas inom bolaget.

Som person trivs du i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i vårt team bör du vara en lagspelare, ha ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang vara en god representant för StudentConsulting. Du är självständig, noggrann, effektiv och utåtriktad.
Att vi har roligt tillsammans och kan peppa varandra inom teamet är väldigt viktigt. Det vill vi att du också tycker är viktigt när du väljer oss.

Vi arbetar löpande med både urval och intervjuer och tjänsten startar så fort vi hittat rätt kandidat. Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta affärschef Jennifer Tjernlund på [email protected]

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

HR-konsult till framtida uppdrag i Borås!

Ansök    Feb 15    Adecco Sweden AB    HR-assistent
Har du tidigare erfarenhet av brett HR arbete? Är du resultatorienterad, kommunikativ och drivs av nya utmaningar? Gillar du att arbeta såväl operativt som strategiskt? Adecco söker nu drivna HR-konsulter till framtida uppdrag i Borås! Om tjänsten Som HR-konsult kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såvä... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av brett HR arbete? Är du resultatorienterad, kommunikativ och drivs av nya utmaningar? Gillar du att arbeta såväl operativt som strategiskt? Adecco söker nu drivna HR-konsulter till framtida uppdrag i Borås!

Om tjänsten
Som HR-konsult kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såväl som kvalificerat chefsstöd.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan t.ex. vara:

• Vara en central kontaktpunkt för HRBP´s
• Samordna och följa upp årliga HR roadmaps
• Ansvara för rapportering och prognoser kopplat till personalen samt utformning av olika typer av enkäter och medarbetarundersökningar
• Driva HR administrativa uppgifter
• Administrera personalfrågor, hålla reda på nyckeltal och samordna datainsamling och statistik
• Delta i HR-aktiviteter och processer t.ex. arbete med student relations, Talent Management och Employer Branding
• Administration av order, fakturor och kostnader och administration av HR budget
• Planera och organisera möten, seminarier och konferenser
• Delta på ledningsgruppsmöten
• Förbereda dokument, presentationer och rapporter
• Hantera kontakter och nätverk internt och externt
• Driva kompetensförsörjningsarbete, t ex i form av att projektleda långsiktig rekrytering
• Genomföra och analysera avgångsintervjuer

Ditt arbete sker i ett öppet och dynamiskt klimat och dina uppgifter är att guida och ge support till företagets chefer samt att tillsammans med dina kollegor se till att HR-funktionen levererar enligt företagets strategiska mål.

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning inom HR, företagsekonomi eller annat närliggande område. Du har tidigare minst ett års erfarenhet av brett HR-arbete och är van vid att arbeta i en internationell miljö där förändringar sker snabbt och arbetstempot är högt. Vidare är du van vid att supportera chefer på olika nivåer samt bekväm med att använda såväl svenska som engelska i ditt arbete.

Med driv, handlingskraft och en stark tilltro till din egen förmåga samtidigt som du har stor integritet och är van vid att hantera konfidentiell information kommer du långt på din nya arbetsplats. I rollen är det viktigt att du är proaktiv, lösningsinriktad samt har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vidare trivs du i en teambaserad roll och med ett nära samarbete med dina kollegor och chefer. Du har även förmåga att strukturera, organisera och planera din arbetsdag samt lösa problem snabbt och effektivt. Du gillar nya spännande utmaningar och värnar om att bygga goda relationer både internt och externt.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsterna tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden, med reservation för semestertider. Våra kundföretag är av olika storlek och verkar i många olika branscher i Borås med omnejd. Arbetets omfattning är vanligtvis på heltid eller deltid, vardagar mellan kl. 08.00-17.00.

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Lydén på [email protected] 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

HR-administratör

Ansök    Feb 9    Borås kommun    HR-assistent
Vill du arbeta med personalfrågor och tycker om att ge stöd och råd till chefer? Vi behöver nu stärka vårt team med en HR-administratör. Är du vår nya kollega? Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära. Grundskoleförvaltningen arbetar med utbildning i grundskolan och grundsärskolan sa... Visa mer
Vill du arbeta med personalfrågor och tycker om att ge stöd och råd till chefer? Vi behöver nu stärka vårt team med en HR-administratör. Är du vår nya kollega?

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Grundskoleförvaltningen arbetar med utbildning i grundskolan och grundsärskolan samt med fritidsverksamhet och elevhälsa. HR-funktionen består idag av fem specialister, en administratör samt HR-chef. Enhetschef för bemanningsenheten pedagogik tillhör också vår grupp. Vill du jobba med ett inspirerande team inom HR där du kan bidra med din positiva energi? Välkommen med din ansökan!

Som HR-administratör innehar du en nyckelroll där du både är ett konsultativt stöd till förvaltningens chefer och ett stöd till dina kollegor på HR-funktionen. I ditt ansvarsområde ingår bland annat LAS- och rekryteringsadministration, samordning av gratifikationer, statistikhantering samt personalarkivhantering. Du driver egna processer knutna till dina ansvarsområden och har ansvar för att upprätta och revidera rutiner och strukturer kopplade till dessa områden.

Vi söker dig med universitets-/högskoleexamen eller yrkesutbildning inom PA/HR-området. Du har med fördel erfarenhet av administrativt arbete.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Du är en person som:
- trivs med att vara ett stöd för andra och har ett konsultativt, professionellt och prestigelöst förhållningssätt.
- bygger din yrkesroll på goda relationer, noggrannhet, ansvarstagande och ett strukturerat arbetssätt.
- har förmåga att driva egna processer framåt, utför ditt arbete med engagemang och trivs i en administrativt betonad roll.
- kan anpassa dig till ändrade förutsättningar och som ser möjligheter i förändringar.
- uttrycker dig väl i tal och skrift, kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram.

System och program du arbetar i är bland annat Heroma, IA (Informationssystem om Arbetsmiljö), Agresso och Excel. Det är fördelaktigt att ha goda kunskaper i dessa.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Borås Stad erbjuder många förmåner och har en aktiv personalklubb. Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare Visa mindre

HR-konsult till framtida uppdrag i Borås!

Ansök    Jul 2    Adecco Sweden AB    HR-assistent
Har du tidigare erfarenhet av brett HR arbete? Är du resultatorienterad, kommunikativ och drivs av nya utmaningar? Gillar du att arbeta såväl operativt som strategiskt? Adecco söker nu drivna HR-konsulter till framtida uppdrag i Borås! Om tjänsten Som HR-konsult kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såvä... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av brett HR arbete? Är du resultatorienterad, kommunikativ och drivs av nya utmaningar? Gillar du att arbeta såväl operativt som strategiskt? Adecco söker nu drivna HR-konsulter till framtida uppdrag i Borås!

Om tjänsten
Som HR-konsult kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såväl som kvalificerat chefsstöd.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan t.ex. vara:

• Vara en central kontaktpunkt för HRBP´s
• Samordna och följa upp årliga HR roadmaps
• Ansvara för rapportering och prognoser kopplat till personalen samt utformning av olika typer av enkäter och medarbetarundersökningar
• Driva HR administrativa uppgifter
• Administrera personalfrågor, hålla reda på nyckeltal och samordna datainsamling och statistik
• Delta i HR-aktiviteter och processer t.ex. arbete med student relations, Talent Management och Employer Branding
• Administration av order, fakturor och kostnader och administration av HR budget
• Planera och organisera möten, seminarier och konferenser
• Delta på ledningsgruppsmöten
• Förbereda dokument, presentationer och rapporter
• Hantera kontakter och nätverk internt och externt
• Driva kompetensförsörjningsarbete, t ex i form av att projektleda långsiktig rekrytering
• Genomföra och analysera avgångsintervjuer

Ditt arbete sker i ett öppet och dynamiskt klimat och dina uppgifter är att guida och ge support till företagets chefer samt att tillsammans med dina kollegor se till att HR-funktionen levererar enligt företagets strategiska mål.

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning inom HR, företagsekonomi eller annat närliggande område. Du har tidigare minst ett års erfarenhet av brett HR-arbete och är van vid att arbeta i en internationell miljö där förändringar sker snabbt och arbetstempot är högt. Vidare är du van vid att supportera chefer på olika nivåer samt bekväm med att använda såväl svenska som engelska i ditt arbete.

Med driv, handlingskraft och en stark tilltro till din egen förmåga samtidigt som du har stor integritet och är van vid att hantera konfidentiell information kommer du långt på din nya arbetsplats. I rollen är det viktigt att du är proaktiv, lösningsinriktad samt har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vidare trivs du i en teambaserad roll och med ett nära samarbete med dina kollegor och chefer. Du har även förmåga att strukturera, organisera och planera din arbetsdag samt lösa problem snabbt och effektivt. Du gillar nya spännande utmaningar och värnar om att bygga goda relationer både internt och externt.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsterna tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden, med reservation för semestertider. Våra kundföretag är av olika storlek och verkar i många olika branscher i Borås med omnejd. Arbetets omfattning är vanligtvis på heltid eller deltid, vardagar mellan kl. 08.00-17.00.

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Lydén på [email protected] 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

HR-handläggare

Ansök    Dec 22    Högskolan i Borås    HR-assistent
Vid Högskolan i Borås skapas lärande, kunskap och innovation av hög internationell kvalitet och med stor samhällsrelevans. Här arbetar vi tillsammans för framtiden och för att göra skillnad! Högskolan i Borås har cirka 13 000 studenter och drygt 750 medarbetare, och vårt samlade campus ligger mitt i centrala Borås Vi har många spännande forsknings- och utbildningsmiljöer inom flera områden med helt unik utrustning. Flera av högskolans forskningsprojekt oc... Visa mer
Vid Högskolan i Borås skapas lärande, kunskap och innovation av hög internationell kvalitet och med stor samhällsrelevans. Här arbetar vi tillsammans för framtiden och för att göra skillnad! Högskolan i Borås har cirka 13 000 studenter och drygt 750 medarbetare, och vårt samlade campus ligger mitt i centrala Borås

Vi har många spännande forsknings- och utbildningsmiljöer inom flera områden med helt unik utrustning. Flera av högskolans forskningsprojekt och utbildningar genomsyras av målen i Agenda 2030.

På Högskolan i Borås finns också Textilhögskolan och Bibliotekshögskolan, samt Science Park Borås som är nationellt ledande inom hållbarhet och konsumtion.Högskolans stöd till utbildning, forskning och till ledningsfunktioner finns samlat i enheten Verksamhetsstöd.

Avdelningen HR:s mål är att skapa och utveckla hållbara HR-processer för att stärka högskolans roll som attraktiv arbetsgivare med hållbara miljöer och som ger ett mervärde för såväl personal som studenter.

Vi är elva medarbetare med olika uppdrag inom avdelningen HR. Avdelningen är en professionell part till högskolans alla verksamheter. Vi utvecklar ständigt våra HR-processer där vi också är rådgivande och bollplank till ledningsfunktioner. Våra huvudprocesser är främst rekrytering, kompetensförsörjning, löner och lönebildning, arbetsmiljö och ledarskapsutveckling. Vårt interna arbetssätt på HR-avdelningen ska präglas av förtroendefulla relationer, tillit och öppen  kommunikation.

Vi söker nu en HR-handläggare som tillsammans med oss vill fortsätta driva, utveckla och stärka HR:s roll och våra HR-processer.

Arbetsbeskrivning
I uppdraget som HR-handläggare har du en övergripande och samordnande HR-administrativ roll.

Områden som ingår i uppdraget;


• Övergripande HR-administrativt arbete för högskolan
• Samordnare för övergripande administrativt rekryteringsarbete

• Huvudadministratör i rekryteringssystemet ReachMee
• Administrera kallelse till högskolans anställningsutskott
• Utveckla och arbeta med statistik i rekryteringsfrågor


• Ansvarig för uppdatering av hemsida och chefshandbok
• Sekreterare kopplat till högskolans centrala MBL-forum och arbetsmiljökommitté
• Utveckla nya och uppdatera befintliga HR?administrativa processer/rutiner
• Löpande diariefo?ring och dokumenthantering
• Tillsammans med HR-specialisterna kommer du att driva och vidareutveckla policys, processer och rutiner inom HR-området
• HR-stöd till chefer för ett avgränsat verksamhetsområde i samtliga HR-frågor


Kvalifikationer 
För anställningen krävs kandidatexamen inom personalvetenskap eller närliggande område och att du har några års erfarenhet inom HR eller annat administrativt arbete. Vi söker dig med hög administrativ- och serviceförmåga samt förmåga att ta egna initiativ till att lösa frågor. Därtill har du förmåga att arbeta självständigt och kan se frågor ur ett helhetsperspektiv. För att passa i rollen är du en lagspelare som värdesätter de resultat som teamet åstadkommer tillsammans. 

Vidare är du prestigelös och flexibel. Du har även god samarbets- och initiativförmåga, är lösningsfokuserad, drivande med förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter. Förmåga att uttrycka sig väl i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för anställningen. 

För att trivas i rollen har du integritet och är förtroendeingivande med förmåga att skapa goda relationer. Vi ser även att du är noggrann och strukturerad, ser frågor ur ett helhetsperspektiv och kan prioritera bland arbetsuppgifter.

Det är för anställningen meriterande med erfarenhet av att arbeta med rekrytering och rekryteringsverktyg samt att driva och utveckla processer och rutiner inom HR.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. 

Högskolan i Borås värdesätter de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas
Sysselsättningsgrad: 100%
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Borås
Diarienummer: PA 2020/330

Kontakt
Upplysningar om anställningen lämnas av HR-chef Marie Granberg Klasson via telefon 033- 435 43 13 eller via mail [email protected] Fackliga företrädare är Magnus Sirhed, OFR-ST, Susanne Håkansson, Saco-S, de nås via högskolans växel tfn 033-435 40 00.

Ansökan
Du ansöker om anställningen via vår hemsida genom att klicka på ”Ansök” längst ned i annonsen. 

Skriv tydligt i din ansökan vad du söker för anställning och ange diarienummer. Till din ansökan ska följande dokument bifogas:


• Personligt brev
• CV
• Intyg/betyg och övriga merithandlingar du som sökande vill åberopa

Efter sista ansökningsdag kan inga kompletteringar göras elektroniskt. 

Välkommen med din ansökan senast 2021-01-17.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera ansökningshandlingar i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen. Visa mindre

HR-administratör

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss. Webbplats www.vgregion.se/sas Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr Västra Götalandsregionen har som målsättning att bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare; en känd, tydlig och samlad arbetsgivare so... Visa mer
Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.Webbplats www.vgregion.se/sas

Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgrVästra Götalandsregionen har som målsättning att bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare; en känd, tydlig och samlad arbetsgivare som medarbetarna känner sig stolta att vara en del utav.

Det ställer höga krav på väl fungerande HR-processer. Vill du vara med på denna resa? Då vill vi att du söker till oss.

Om vår lediga tjänst
Nu söker vi dig som brinner för HR-administration och vill arbeta i en bred administrativ roll på en stor HR-enhet under några år framöver. Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med administration i olika former. Så som administration i personaladministrativa system, utbildningsadministration, webbredaktör och göra beställningar. Arbetet innebär också att samordna gratifikationer, introduktion av nyanställda, enkätundersökningar och att skapa presentationsmaterial. I den här rollen är du ofta ansiktet utåt och vi tycker därför det är extra viktigt att du brinner för service och har förmågan att kommunicera ”det där lilla extra” både i mötet med andra men även via telefon och i skrift.

För att du ska klara arbetet på ett bra sätt är det viktigt att du trivs med att arbeta proaktivt genom att planera och skapa struktur för att underlätta att våra HR-interna och administrativa processer ska fungera smidigt och utvecklas. Arbetet kräver driv och engagemang och kommer ge dig möjlighet till utveckling som administratör i den omställning sjukvården i dag befinner sig i. Vi har tron och förhoppning på att du som söker brinner för arbetsuppgifterna och kan se dig själv i rollen under några år.

Vi erbjuder dig

- Möjlighet till att arbeta med HR-administration på en HR-enhet med bred kompetens
- Bredare kontaktnät inom både SÄS & Västra Götalandsregionen 
- Ett gott ledarskap och härliga kollegor
- Ett arbete i en spännande miljö där vi satsar på digitalisering inom HR utifrån omställningen av vården


Om oss
HR-enheten arbetar som verksamhetsnära stöd efter behov och kompetens och tillsammans stödjer vi kärnverksamheten som består av 15 kliniker. Vi är organiserade i olika specialistområden: attraktion och rekrytering, arbetsmiljö och rehabilitering, lön och förhandling, chef- och ledarskap, organisation och bemanning samt kompetensutveckling och karriär.

Din profil
Vi söker dig som har akademisk examen med lämplig inriktning, till exempel personalvetarprogrammet, organisation- och personalutveckling, beteendevetenskap eller motsvarande utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från servicebranschen och/eller administration i offentlig förvaltning. Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav medan det är meriterande om du tidigare arbetat i personaladministrativa system såsom Heroma och KIV.

Som person trivs du med att skapa relationer och har hög känsla för service. I rollen krävs det att du är flexibel, tar initiativ och är självgående samtidigt som du har en förmåga att planera, strukturera och prioritera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan! Bifoga gärna kopia på utbildningsbevis.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

HR-konsult till framtida uppdrag i Borås!

Ansök    Dec 17    Adecco Sweden AB    HR-assistent
Har du tidigare erfarenhet av brett HR arbete? Är du resultatorienterad, kommunikativ och drivs av nya utmaningar? Gillar du att arbeta såväl operativt som strategiskt? Adecco söker nu drivna HR-konsulter till framtida uppdrag i Borås! Om tjänsten Som HR-konsult kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såvä... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av brett HR arbete? Är du resultatorienterad, kommunikativ och drivs av nya utmaningar? Gillar du att arbeta såväl operativt som strategiskt? Adecco söker nu drivna HR-konsulter till framtida uppdrag i Borås!

Om tjänsten
Som HR-konsult kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såväl som kvalificerat chefsstöd.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan t.ex. vara:

• Vara en central kontaktpunkt för HRBP´s
• Samordna och följa upp årliga HR roadmaps
• Ansvara för rapportering och prognoser kopplat till personalen samt utformning av olika typer av enkäter och medarbetarundersökningar
• Driva HR administrativa uppgifter
• Administrera personalfrågor, hålla reda på nyckeltal och samordna datainsamling och statistik
• Delta i HR-aktiviteter och processer t.ex. arbete med student relations, Talent Management och Employer Branding
• Administration av order, fakturor och kostnader och administration av HR budget
• Planera och organisera möten, seminarier och konferenser
• Delta på ledningsgruppsmöten
• Förbereda dokument, presentationer och rapporter
• Hantera kontakter och nätverk internt och externt
• Driva kompetensförsörjningsarbete, t ex i form av att projektleda långsiktig rekrytering
• Genomföra och analysera avgångsintervjuer

Ditt arbete sker i ett öppet och dynamiskt klimat och dina uppgifter är att guida och ge support till företagets chefer samt att tillsammans med dina kollegor se till att HR-funktionen levererar enligt företagets strategiska mål.

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning inom HR, företagsekonomi eller annat närliggande område. Du har tidigare minst ett års erfarenhet av brett HR-arbete och är van vid att arbeta i en internationell miljö där förändringar sker snabbt och arbetstempot är högt. Vidare är du van vid att supportera chefer på olika nivåer samt bekväm med att använda såväl svenska som engelska i ditt arbete.

Med driv, handlingskraft och en stark tilltro till din egen förmåga samtidigt som du har stor integritet och är van vid att hantera konfidentiell information kommer du långt på din nya arbetsplats. I rollen är det viktigt att du är proaktiv, lösningsinriktad samt har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vidare trivs du i en teambaserad roll och med ett nära samarbete med dina kollegor och chefer. Du har även förmåga att strukturera, organisera och planera din arbetsdag samt lösa problem snabbt och effektivt. Du gillar nya spännande utmaningar och värnar om att bygga goda relationer både internt och externt.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsterna tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden, med reservation för semestertider. Våra kundföretag är av olika storlek och verkar i många olika branscher i Borås med omnejd. Arbetets omfattning är vanligtvis på heltid eller deltid, vardagar mellan kl. 08.00-17.00.

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Lydén på [email protected] 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Studerande kandidatansvarig till Effektiv i Borås

Ansök    Okt 1    AB Effektiv Borås    HR-assistent
Studerar du första året på en eftergymnasial utbildning och vill arbeta extra? Har du dessutom ett administrativt intresse och gillar att matcha rätt spelare med rätt lag? Då har vi tjänsten för dig! Vi på Effektiv söker nu studenter som kommer att arbeta extra och stötta oss internt på kontoret i Borås. Dina arbetsuppgifter I tjänsten som kandidatansvarig på Effektiv kommer du få vara delaktig i bemanningsprocessens olika delar med fokus på kandidatarb... Visa mer
Studerar du första året på en eftergymnasial utbildning och vill arbeta extra? Har du dessutom ett administrativt intresse och gillar att matcha rätt spelare med rätt lag?

Då har vi tjänsten för dig!

Vi på Effektiv söker nu studenter som kommer att arbeta extra och stötta oss internt på kontoret i Borås.

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som kandidatansvarig på Effektiv kommer du få vara delaktig i bemanningsprocessens olika delar med fokus på kandidatarbetet. Du kommer att assistera konsultchefer inom våra olika affärsområden i det dagliga arbetet där du har ett stort eget ansvar över administrationsflödet.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
• Annonsskrivning
• Research
• Intervjuer
• Referenstagning
• Övrig administration

Vi behöver förstärkning omgående och framöver, därför ser vi detta långsiktigt.

Din profil
Som person är du mycket driven, ambitiös och lösningsfokuserad. Du är självgående och vet hur du på bästa sätt strukturerar och planerar dina arbetsuppgifter. Vidare är du initiativtagande och har en hög flexibilitet samtidigt som du är duktig på att prioritera. Du trivs i en roll med högt tempo med frihet under ansvar. Har du även ett intresse för marknadsföring, försäljning och IT är detta ett stort plus.

Krav:
• Du har minst 2 år kvar av dina eftergymnasiala studier
• Kan arbeta vid behov och är flexibel
• God svenska i tal och skrift
• B-körkort
• Erfarenhet av administrativt arbete
• Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare

Villkor:
Start: Omgående
Ort: Borås
Omfattning: Deltid
Arbetstider: Varierande, anpassas efter studier samt behov
Löneform: Timlön

Varför ska du välja Effektiv som arbetsgivare? Vi erbjuder dig en variationsrik roll med eget ansvar i ett team som har kul tillsammans, där alla är involverade och engagerade. Ett företag som ser personalens kompetens och hittar på roliga aktiviteter med ett hjärta som klappar extra för våra ideella samarbeten. Här lever vi våra värdeord: Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – vi hoppas att du delar dessa med oss.

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen att bli Effektiv med oss!

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra kärnvärden Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. Visa mindre

HR-konsult till framtida uppdrag i Borås!

Ansök    Nov 13    Adecco Sweden AB    HR-assistent
Har du tidigare erfarenhet av brett HR arbete? Är du resultatorienterad, kommunikativ och drivs av nya utmaningar? Gillar du att arbeta såväl operativt som strategiskt? Adecco söker nu drivna HR-konsulter till framtida uppdrag i Borås! Om tjänsten Som HR-konsult kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såvä... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av brett HR arbete? Är du resultatorienterad, kommunikativ och drivs av nya utmaningar? Gillar du att arbeta såväl operativt som strategiskt? Adecco söker nu drivna HR-konsulter till framtida uppdrag i Borås!

Om tjänsten
Som HR-konsult kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såväl som kvalificerat chefsstöd.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan t.ex. vara:

• Vara en central kontaktpunkt för HRBP´s
• Samordna och följa upp årliga HR roadmaps
• Ansvara för rapportering och prognoser kopplat till personalen samt utformning av olika typer av enkäter och medarbetarundersökningar
• Driva HR administrativa uppgifter
• Administrera personalfrågor, hålla reda på nyckeltal och samordna datainsamling och statistik
• Delta i HR-aktiviteter och processer t.ex. arbete med student relations, Talent Management och Employer Branding
• Administration av order, fakturor och kostnader och administration av HR budget
• Planera och organisera möten, seminarier och konferenser
• Delta på ledningsgruppsmöten
• Förbereda dokument, presentationer och rapporter
• Hantera kontakter och nätverk internt och externt
• Driva kompetensförsörjningsarbete, t ex i form av att projektleda långsiktig rekrytering
• Genomföra och analysera avgångsintervjuer

Ditt arbete sker i ett öppet och dynamiskt klimat och dina uppgifter är att guida och ge support till företagets chefer samt att tillsammans med dina kollegor se till att HR-funktionen levererar enligt företagets strategiska mål.

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning inom HR, företagsekonomi eller annat närliggande område. Du har tidigare minst ett års erfarenhet av brett HR-arbete och är van vid att arbeta i en internationell miljö där förändringar sker snabbt och arbetstempot är högt. Vidare är du van vid att supportera chefer på olika nivåer samt bekväm med att använda såväl svenska som engelska i ditt arbete.

Med driv, handlingskraft och en stark tilltro till din egen förmåga samtidigt som du har stor integritet och är van vid att hantera konfidentiell information kommer du långt på din nya arbetsplats. I rollen är det viktigt att du är proaktiv, lösningsinriktad samt har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vidare trivs du i en teambaserad roll och med ett nära samarbete med dina kollegor och chefer. Du har även förmåga att strukturera, organisera och planera din arbetsdag samt lösa problem snabbt och effektivt. Du gillar nya spännande utmaningar och värnar om att bygga goda relationer både internt och externt.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsterna tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden, med reservation för semestertider. Våra kundföretag är av olika storlek och verkar i många olika branscher i Borås med omnejd. Arbetets omfattning är vanligtvis på heltid eller deltid, vardagar mellan kl. 08.00-17.00.

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Lydén på [email protected] 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

HR-konsult till framtida uppdrag i Borås!

Ansök    Dec 2    Adecco Sweden AB    HR-assistent
Har du tidigare erfarenhet av brett HR arbete? Är du resultatorienterad, kommunikativ och drivs av nya utmaningar? Gillar du att arbeta såväl operativt som strategiskt? Adecco söker nu drivna HR-konsulter till framtida uppdrag i Borås! Om tjänsten Som HR-konsult kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såvä... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av brett HR arbete? Är du resultatorienterad, kommunikativ och drivs av nya utmaningar? Gillar du att arbeta såväl operativt som strategiskt? Adecco söker nu drivna HR-konsulter till framtida uppdrag i Borås!

Om tjänsten
Som HR-konsult kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såväl som kvalificerat chefsstöd.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan t.ex. vara:

• Vara en central kontaktpunkt för HRBP´s
• Samordna och följa upp årliga HR roadmaps
• Ansvara för rapportering och prognoser kopplat till personalen samt utformning av olika typer av enkäter och medarbetarundersökningar
• Driva HR administrativa uppgifter
• Administrera personalfrågor, hålla reda på nyckeltal och samordna datainsamling och statistik
• Delta i HR-aktiviteter och processer t.ex. arbete med student relations, Talent Management och Employer Branding
• Administration av order, fakturor och kostnader och administration av HR budget
• Planera och organisera möten, seminarier och konferenser
• Delta på ledningsgruppsmöten
• Förbereda dokument, presentationer och rapporter
• Hantera kontakter och nätverk internt och externt
• Driva kompetensförsörjningsarbete, t ex i form av att projektleda långsiktig rekrytering
• Genomföra och analysera avgångsintervjuer

Ditt arbete sker i ett öppet och dynamiskt klimat och dina uppgifter är att guida och ge support till företagets chefer samt att tillsammans med dina kollegor se till att HR-funktionen levererar enligt företagets strategiska mål.

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning inom HR, företagsekonomi eller annat närliggande område. Du har tidigare minst ett års erfarenhet av brett HR-arbete och är van vid att arbeta i en internationell miljö där förändringar sker snabbt och arbetstempot är högt. Vidare är du van vid att supportera chefer på olika nivåer samt bekväm med att använda såväl svenska som engelska i ditt arbete.

Med driv, handlingskraft och en stark tilltro till din egen förmåga samtidigt som du har stor integritet och är van vid att hantera konfidentiell information kommer du långt på din nya arbetsplats. I rollen är det viktigt att du är proaktiv, lösningsinriktad samt har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vidare trivs du i en teambaserad roll och med ett nära samarbete med dina kollegor och chefer. Du har även förmåga att strukturera, organisera och planera din arbetsdag samt lösa problem snabbt och effektivt. Du gillar nya spännande utmaningar och värnar om att bygga goda relationer både internt och externt.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsterna tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden, med reservation för semestertider. Våra kundföretag är av olika storlek och verkar i många olika branscher i Borås med omnejd. Arbetets omfattning är vanligtvis på heltid eller deltid, vardagar mellan kl. 08.00-17.00.

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Lydén på [email protected] 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

HR-konsult till framtida uppdrag i Borås!

Ansök    Sep 25    Adecco Sweden AB    HR-assistent
Har du tidigare erfarenhet av brett HR arbete? Är du resultatorienterad, kommunikativ och drivs av nya utmaningar? Gillar du att arbeta såväl operativt som strategiskt? Adecco söker nu drivna HR-konsulter till framtida uppdrag i Borås! Om tjänsten Som HR-konsult kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såvä... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av brett HR arbete? Är du resultatorienterad, kommunikativ och drivs av nya utmaningar? Gillar du att arbeta såväl operativt som strategiskt? Adecco söker nu drivna HR-konsulter till framtida uppdrag i Borås!

Om tjänsten
Som HR-konsult kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såväl som kvalificerat chefsstöd.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan t.ex. vara:

• Vara en central kontaktpunkt för HRBP´s
• Samordna och följa upp årliga HR roadmaps
• Ansvara för rapportering och prognoser kopplat till personalen samt utformning av olika typer av enkäter och medarbetarundersökningar
• Driva HR administrativa uppgifter
• Administrera personalfrågor, hålla reda på nyckeltal och samordna datainsamling och statistik
• Delta i HR-aktiviteter och processer t.ex. arbete med student relations, Talent Management och Employer Branding
• Administration av order, fakturor och kostnader och administration av HR budget
• Planera och organisera möten, seminarier och konferenser
• Delta på ledningsgruppsmöten
• Förbereda dokument, presentationer och rapporter
• Hantera kontakter och nätverk internt och externt
• Driva kompetensförsörjningsarbete, t ex i form av att projektleda långsiktig rekrytering
• Genomföra och analysera avgångsintervjuer

Ditt arbete sker i ett öppet och dynamiskt klimat och dina uppgifter är att guida och ge support till företagets chefer samt att tillsammans med dina kollegor se till att HR-funktionen levererar enligt företagets strategiska mål.

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning inom HR, företagsekonomi eller annat närliggande område. Du har tidigare minst ett års erfarenhet av brett HR-arbete och är van vid att arbeta i en internationell miljö där förändringar sker snabbt och arbetstempot är högt. Vidare är du van vid att supportera chefer på olika nivåer samt bekväm med att använda såväl svenska som engelska i ditt arbete.

Med driv, handlingskraft och en stark tilltro till din egen förmåga samtidigt som du har stor integritet och är van vid att hantera konfidentiell information kommer du långt på din nya arbetsplats. I rollen är det viktigt att du är proaktiv, lösningsinriktad samt har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vidare trivs du i en teambaserad roll och med ett nära samarbete med dina kollegor och chefer. Du har även förmåga att strukturera, organisera och planera din arbetsdag samt lösa problem snabbt och effektivt. Du gillar nya spännande utmaningar och värnar om att bygga goda relationer både internt och externt.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsterna tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden, med reservation för semestertider. Våra kundföretag är av olika storlek och verkar i många olika branscher i Borås med omnejd. Arbetets omfattning är vanligtvis på heltid eller deltid, vardagar mellan kl. 08.00-17.00.

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Lydén på [email protected] 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

HR-student? Vi söker rekryteringsassistent!

Ansök    Sep 21    Recruitive AB    HR-assistent
Om tjänsten Till vårat kontor i Göteborg söker vi nu en rekryteringsassistent, Som Rekryteringsassistent kommer du att bli en del av Recruitives rekryteringsteam som innebär att du avlastar Rekryteringsansvariga och Konsultchefer på kontoret med specifika delar i rekryteringsprocessen. Du kommer främst att arbeta med CV-granskning, telefonintervjuer och referenstagning över telefon. För dig som visar framfötterna finns möjlighet att växa i rollen och genom... Visa mer
Om tjänsten
Till vårat kontor i Göteborg söker vi nu en rekryteringsassistent, Som Rekryteringsassistent kommer du att bli en del av Recruitives rekryteringsteam som innebär att du avlastar Rekryteringsansvariga och Konsultchefer på kontoret med specifika delar i rekryteringsprocessen. Du kommer främst att arbeta med CV-granskning, telefonintervjuer och referenstagning över telefon. För dig som visar framfötterna finns möjlighet att växa i rollen och genomföra alla steg i rekryteringsprocessen, från första kontakt till anställning.

Dina arbetsuppgifter
- Referenstagning
- Telefonintervjuer
- CV granskning
- Kontakta kandidater över telefon
- Annonsering
- Administration

Din profil
Vi söker dig som studerar exempelvis på Personalvetarprogrammet alternativt annan relevant utbildning men med stort intresse för rekrytering och människor.

Din strukturerade och serviceinriktade inställning samt ditt självgående driv kommer att göra att du trivs utmärkt. Är du dessutom prestigelös, flexibel och har god prioriteringsförmåga är detta din rätta arbetsplats!

Viktigt för tjänsten:
- Att du ser bortom CV och tar personlighet på allvar.
- God kommunikationsförmåga och uttrycker dig väl i text.
- Flytande i svenska och engelska.
- Erfarenhet från arbete inom service och administration.

Om företaget
Vi ser gärna att du är i början av din utbildning och har möjlighet att arbeta ca en dag per vecka. Det finns stora möjligheter till karriär efter studierna då vi växer!
På grund av jul och nyår kommer vi börja kontakta kandidater i januari. Dock sker urval löpande så passa på att söka redan idag!

Om oss
Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm och Göteborg.
Vi är auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar till våra anställda. Visa mindre

Är du Recruitives nästa rekryteringsassistent?

Ansök    Sep 10    Recruitive AB    HR-assistent
Om tjänsten Den vi söker är en student med en pågående personalrelaterad utbildning och ett par år kvar till examen som vill ta sig an nya utmaningar. Recruitive står inför en spännande framtid och behöver nu stärka upp sitt team med en ansvarsfull och strukturerad rekryteringsassistent. Du utgår från vårt kontor i Borås men ska även vara tillgänglig för arbete på Göteborgskontoret. Det är en fördel om du trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbets... Visa mer
Om tjänsten
Den vi söker är en student med en pågående personalrelaterad utbildning och ett par år kvar till examen som vill ta sig an nya utmaningar. Recruitive står inför en spännande framtid och behöver nu stärka upp sitt team med en ansvarsfull och strukturerad rekryteringsassistent. Du utgår från vårt kontor i Borås men ska även vara tillgänglig för arbete på Göteborgskontoret. Det är en fördel om du trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter och du får gärna motiveras av att få vara en del av ett framgångsrikt team och att få ta eget ansvar. Det här jobbet är dessutom helt rätt för dig som vill ha möjlighet att avancera inom samma företag.

Vi kommer börja kontakta kandidater direkt efter sista ansökningsdag så vänta inte - Sök jobbet som rekryteringsassistent redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Vad går arbetet ut på?
Som rekryteringsassistent på Recruitive kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen bestå av att ansvara för urvalsprocesser och CV-granskning samt arbeta med referenstagning och andra administrativa arbetsuppgifter som hör till rekryteringsprocessen. Du kommer även ta fram annonser, kontakta kandidater, genomföra telefonintervjuer samt boka in dem på intervjuer. Vi har en hög laganda och hjälps åt med de utmaningar som uppstår.


Din profil
Vi på Recruitive söker dig med en ambitiös inställning till arbetet. För att lyckas med uppdraget är det viktigt att du är ansvarsfull och organiserad samt ser till att leverera i tid och med hög kvalitet. Du har för nuvarande en pågående personalrelaterad högskole- eller universitetsutbildning och har möjlighet att jobba 1-2 dagar/vecka. Tidigare erfarenhet av arbete inom kundtjänst, service eller rekrytering ser vi som meriterande.

Om företaget
Vi är ett gäng rekryterare med hjärtat på rätt ställe. Vi arbetar efter värderingarna TIA: Tillsammans, Innovativa och Attraktiva.
Vi är stolta över att våra konsulter upplever att vi bryr oss och att vi ligger långt över branschsnittet. Men då vårt jobb är att rekrytera morgondagens kunder kommer vi aldrig sluta förbättra upplevelsen.

Om oss
Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm, Göteborg, Borås, Eskilstuna, Örebro och Västerås.

Vi är ett auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Alla våra anställda erbjuds friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar. Som anställd på Recruitive får du även en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Recruitive är miljö- och kvalitets certifierade enligt ISO9001 samt ISO14001.

Vi rekryterar morgondagens kunder och tar din personlighet på allvar! Vi är därför alltid på jakt efter nya medarbetare som vill till ett spännande företag med personalen i första rummet! Visa mindre

Vill du praktisera inom rekrytering och bemanning under VT 2020?

Ansök    Nov 27    StudentConsulting    HR-assistent
Vi på StudentConsulting hjälper gärna dig som är på väg ut i arbetslivet att få praktisk erfarenhet inom ditt program. Vi söker dig som är studerande på högskola, universitet eller liknande och har en planerad praktikperiod under våren. Till vårt Boråskontor söker StudentConsulting dig som vill göra praktik under vårterminen 2020. Du kommer vara med i vårt dagliga arbete och praktisera nära våra medarbetare som arbetar med rekrytering, bemanning och jobbm... Visa mer
Vi på StudentConsulting hjälper gärna dig som är på väg ut i arbetslivet att få praktisk erfarenhet inom ditt program. Vi söker dig som är studerande på högskola, universitet eller liknande och har en planerad praktikperiod under våren.

Till vårt Boråskontor söker StudentConsulting dig som vill göra praktik under vårterminen 2020. Du kommer vara med i vårt dagliga arbete och praktisera nära våra medarbetare som arbetar med rekrytering, bemanning och jobbmatchning. Uppgifterna kommer vara varierade och består bland annat av rekrytering såsom urval, telefonintervjuer, intervjuer och referenstagning samt personaladministration. Du kommer få en stor inblick i rekryteringsprocessen samt inom vår bemanningsverksamhet.

Din planerade praktikperiod är förlagd under vårterminen och vi ser att den är på minst 8 veckor och gärna längre. Praktiken kommer vara förlagd mån-fre 8-17, med hänsyn till ev arbete/rapport som ska skrivas. Du kommer utgå från vårt kontor som finns på Allégatan i Borås.

Din profil
För att kunna göra din praktik hos oss måste du ha en planerad praktik från antingen dina studier eller ex Arbetsförmedlingen.

Som person är du orädd, driven, strukturerad och ansvarsfull. Eftersom arbetet innebär kontakt med både kandidater, konsulter och till viss del kunder är det viktigt att du är serviceinriktad och trivs med att ha telefonkontakt. Du trivs bäst i en dynamisk organisation med ett högt tempo, där den ena dagen inte är den andra lik.

Vad erbjuder vi dig?
- Delaktighet i våra processer och ansvar som förbereder dig för arbetslivet.
- Högt i tak med möjlighet till mycket eget arbete.
- En del i ett härligt team och ett breddat nätverk.
Efter din praktik finns det möjligheter till extraarbete och när du tagit examen kanske du blir vårt nästa stjärntillskott.


Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Praktikant till vårt kontor i Borås!

Ansök    Feb 4    Effektiv Borås    HR-assistent
Är du intresserad av att se hur vår konsultverksamhet ser ut från insidan? Har du alltid drömt om att få känna hur det är att få jobba med en gedigen rekryteringsprocess? Eller vill du känna på hur det är att vara på en marknadsavdelning? Studerar du inom ekonomi och behöver nu en praktikplats där du får tillfälle att fördjupa dina kunskaper och få en praktisk erfarenhet? Nu har du chansen! Till vårt kontor i Borås söker vi nu efter dig som är ute efter e... Visa mer
Är du intresserad av att se hur vår konsultverksamhet ser ut från insidan? Har du alltid drömt om att få känna hur det är att få jobba med en gedigen rekryteringsprocess? Eller vill du känna på hur det är att vara på en marknadsavdelning? Studerar du inom ekonomi och behöver nu en praktikplats där du får tillfälle att fördjupa dina kunskaper och få en praktisk erfarenhet? Nu har du chansen!

Till vårt kontor i Borås söker vi nu efter dig som är ute efter en praktikplats i kombination med dina studier. Viktigt är att du nämner i din ansökan vilket område som du är mest intresserad av att praktisera inom hos oss på Effektiv.

Om vår kund
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det ska vara enkelt för våra kunder och att vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

Dina arbetsuppgifter
Som praktikant hos oss på Effektiv har du stora möjligheter att lära dig och fördjupa dina kunskaper inom just ditt studieområde. Beroende på vad det är du vill lära dig mer om, kommer du kunna välja vilken avdelning hos oss som du vill vara på, självklart finns det möjlighet att få praktisera inom bemanning och rekrytering, men även marknads- eller ekonomiavdelningen.

Väljer du att framförallt stötta inom bemanning kommer du bland annat att stötta våra konsultchefer i deras dagliga arbete med konsultverksamheten. Detta kan innebära att du stöttar upp och jobbar med den administrativa delen såsom schemaläggning, utbokning av konsulter och registrering av sjukfrånvaro.

Vid stöttning hos rekryteringsavdelningen handlar tjänsten mer om hela rekryteringsprocessen där du kommer att hjälpa till med bland annat kravprofil, annonsering, search, CV-granskning, telefonintervjuer och referenstagning.

På marknadsavdelningen kommer fokus ligga på att jobba med den kreativa processen kring att marknadsföra våra annonser på ett sätt som gör att vi når ut till potentiella kandidater i våra rekryteringar. Mycket av jobbet handlar om stöttning till den interna personal på Effektiv.

Har du intresse av att hamna på vår ekonomiavdelning så blir du behjälplig vid lönekörningar, fakturainläsningar och administration.

Din profil
Vi söker dig som studerar på eftergymnasial nivå idag och har praktik inom din utbildning Vi ser gärna sökande från personalvetarutbildningar, men är självklart öppna för andra utbildningar också. Du bör vara van administratör som har lätt för att lära sig nya system.

Som person är du strukturerad, driven och engagerad. Du är prestigelös och stresstålig, då det stundtals kan bli högt tempo i tjänsten. Det är viktigt att du är nyfiken, kreativ och har en vilja till att både påverka och utvecklas.

Låter detta intressant?
Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, sista ansökningsdag är den 23 februari 2020. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Richard Erlandsson: [email protected] Visa mindre

Praktikant till vårt kontor i Borås!

Ansök    Feb 3    Effektiv Borås    HR-assistent
Är du intresserad av att se hur vår konsultverksamhet ser ut från insidan? Har du alltid drömt om att få känna hur det är att få jobba med en gedigen rekryteringsprocess? Eller vill du känna på hur det är att vara på en marknadsavdelning? Studerar du inom ekonomi och behöver nu en praktikplats där du får tillfälle att fördjupa dina kunskaper och få en praktisk erfarenhet? Nu har du chansen! Till vårt kontor i Borås söker vi nu efter dig som är ute efter e... Visa mer
Är du intresserad av att se hur vår konsultverksamhet ser ut från insidan? Har du alltid drömt om att få känna hur det är att få jobba med en gedigen rekryteringsprocess? Eller vill du känna på hur det är att vara på en marknadsavdelning? Studerar du inom ekonomi och behöver nu en praktikplats där du får tillfälle att fördjupa dina kunskaper och få en praktisk erfarenhet? Nu har du chansen!

Till vårt kontor i Borås söker vi nu efter dig som är ute efter en praktikplats i kombination med dina studier. Viktigt är att du nämner i din ansökan vilket område som du är mest intresserad av att praktisera inom hos oss på Effektiv.

Om vår kund
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det ska vara enkelt för våra kunder och att vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

Dina arbetsuppgifter
Som praktikant hos oss på Effektiv har du stora möjligheter att lära dig och fördjupa dina kunskaper inom just ditt studieområde. Beroende på vad det är du vill lära dig mer om, kommer du kunna välja vilken avdelning hos oss som du vill vara på, självklart finns det möjlighet att få praktisera inom bemanning och rekrytering, men även marknads- eller ekonomiavdelningen.

Väljer du att framförallt stötta inom bemanning kommer du bland annat att stötta våra konsultchefer i deras dagliga arbete med konsultverksamheten. Detta kan innebära att du stöttar upp och jobbar med den administrativa delen såsom schemaläggning, utbokning av konsulter och registrering av sjukfrånvaro.

Vid stöttning hos rekryteringsavdelningen handlar tjänsten mer om hela rekryteringsprocessen där du kommer att hjälpa till med bland annat kravprofil, annonsering, search, CV-granskning, telefonintervjuer och referenstagning.

På marknadsavdelningen kommer fokus ligga på att jobba med den kreativa processen kring att marknadsföra våra annonser på ett sätt som gör att vi når ut till potentiella kandidater i våra rekryteringar. Mycket av jobbet handlar om stöttning till den interna personal på Effektiv.

Har du intresse av att hamna på vår ekonomiavdelning så blir du behjälplig vid lönekörningar, fakturainläsningar och administration.

Din profil
Vi söker dig som studerar idag och har praktik inom din utbildning Vi ser gärna sökande från personalvetarutbildningar, men är självklart öppna för andra utbildningar också. Du bör vara van administratör som har lätt för att lära sig nya system.

Som person är du strukturerad, driven och klarar av att arbeta självständigt. Du är prestigelös och stresstålig, då det stundtals kan bli högt tempo i tjänsten. Det är viktigt att du är nyfiken, kreativ och har en vilja till att både påverka och utvecklas.

Låter detta intressant?
Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, sista ansökningsdag är den 23 februari 2020. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Richard Erlandsson: [email protected] Visa mindre

Studerande kandidatansvarig sökes!

Ansök    Okt 17    Effektiv Borås    HR-assistent
Studerar du första eller andra året på en eftergymnasial utbildning och vill arbeta extra? Har du dessutom ett administrativt intresse och gillar att matcha rätt spelare med rätt lag? Då har vi tjänsten för dig! Vi på Effektiv söker nu två studenter som kommer att arbeta extra och internt stötta oss på kontoret i Borås. Dina arbetsuppgifter I tjänsten som kandidatansvarig på Effektiv kommer du få vara delaktig i bemanningsprocessens olika delar med foku... Visa mer
Studerar du första eller andra året på en eftergymnasial utbildning och vill arbeta extra? Har du dessutom ett administrativt intresse och gillar att matcha rätt spelare med rätt lag?

Då har vi tjänsten för dig!

Vi på Effektiv söker nu två studenter som kommer att arbeta extra och internt stötta oss på kontoret i Borås.

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som kandidatansvarig på Effektiv kommer du få vara delaktig i bemanningsprocessens olika delar med fokus på kandidatarbetet. Du kommer att assistera konsultchefer i det dagliga arbetet där du har ett stort eget ansvar över administrationsflödet.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

• Annonsskrivning.
• Research.
• Intervjuer.
• Deltagande på mässor.
• Övrig administration.

Vi erbjuder dig en roll på ett personligt företag som motiveras av lagspel, utveckling, långsiktiga relationer och framgång. Vi är ett team som har kul tillsammans där alla är involverade och engagerade. Vi behöver förstärkning omgående och framöver därför ser vi detta långsiktigt.


Din profil
Som person är du mycket driven, ambitiös och lösningsfokuserad. Du är självgående och vet hur du på bästa sätt strukturerar och planerar dina arbetsuppgifter. Vidare är du initiativtagande och har en hög flexibilitet samtidigt som du är duktig på att prioritera. Du trivs i en roll med högt tempo med frihet under ansvar.

Krav:

• Du har minst 1 år kvar av dina eftergymnasiala studier.
• Kan arbeta vid behov och är flexibel.
• God svenska i tal och skrift.
• B-körkort.
• Erfarenhet av administrativt arbete.

Mertierande:

• Tidigare erfarenhet från branschen.

Villkor:

Start: Omgående.
Ort: Borås.
Omfattning: Deltid/Heltid.
Arbetstider: Varierande, anpassas efter studier samt behov.
Löneform: Timlön.

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. Visa mindre

Studie- och Yrkesvägledare på deltid sökes!

Ansök    Nov 27    StudentConsulting    HR-assistent
Vill du vara med och bidra till att unga utan sysselsättning hittar sin väg i livet? Har du en utbildning som Studie- och Yrkesvägledare och kan börja arbeta omgående? Då kan du vara den vi söker! Som Studie-och Yrkesvägledare har du en central roll i vårt jobbmatchningsteam. Arbetet består främst av att stötta våra deltagare i att fatta välgrundade beslut om studie- och yrkesval på kort och lång sikt. I dina arbetsuppgifter ingår individuella väglednings... Visa mer
Vill du vara med och bidra till att unga utan sysselsättning hittar sin väg i livet? Har du en utbildning som Studie- och Yrkesvägledare och kan börja arbeta omgående? Då kan du vara den vi söker!

Som Studie-och Yrkesvägledare har du en central roll i vårt jobbmatchningsteam. Arbetet består främst av att stötta våra deltagare i att fatta välgrundade beslut om studie- och yrkesval på kort och lång sikt. I dina arbetsuppgifter ingår individuella vägledningssamtal, samt informationsträffar.

Vi söker dig som studerar, har annan huvudsaklig sysselsättning på 50% eller är pensionerad SYV.

Du kommer att bli anställd av StudentConsulting och tillhöra vårt interna team i Borås. Du kommer att arbeta på vardagar med varierade arbetstid mellan kl 8-17.

Tjänsten planeras att tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat!

Din profil
Vi söker dig som är färdigutbildad studie- och yrkesvägledare, tidigare erfarenhet inom yrket är meriterande men ej ett krav.

Som person är du pedagogisk och inger förtroende. Du brinner för att vara med och bidra till att unga hittar en väg i livet att följa, och har respekt för alla människors lika värde.

Du är också strukturerad och gillar att planera ditt arbete. God samarbetsförmåga och flexibilitet värderas högt.

Urval och intervjuer sker löpande då tjänsten är tänkt att tillsättas omgående, så ansök gärna redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Studerande kandidatansvarig sökes!

Ansök    Nov 11    Effektiv Borås    HR-assistent
Studerar du första eller andra året på en eftergymnasial utbildning och vill arbeta extra? Har du dessutom ett administrativt intresse och gillar att matcha rätt spelare med rätt lag? Då har vi tjänsten för dig! Vi på Effektiv söker nu två studenter som kommer att arbeta extra och internt stötta oss på kontoret i Borås. Dina arbetsuppgifter I tjänsten som kandidatansvarig på Effektiv kommer du få vara delaktig i bemanningsprocessens olika delar med foku... Visa mer
Studerar du första eller andra året på en eftergymnasial utbildning och vill arbeta extra? Har du dessutom ett administrativt intresse och gillar att matcha rätt spelare med rätt lag?

Då har vi tjänsten för dig!

Vi på Effektiv söker nu två studenter som kommer att arbeta extra och internt stötta oss på kontoret i Borås.

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som kandidatansvarig på Effektiv kommer du få vara delaktig i bemanningsprocessens olika delar med fokus på kandidatarbetet. Du kommer att assistera konsultchefer i det dagliga arbetet där du har ett stort eget ansvar över administrationsflödet.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

• Annonsskrivning.
• Research.
• Intervjuer.
• Deltagande på mässor.
• Övrig administration.

Vi erbjuder dig en roll på ett personligt företag som motiveras av lagspel, utveckling, långsiktiga relationer och framgång. Vi är ett team som har kul tillsammans där alla är involverade och engagerade. Vi behöver förstärkning omgående och framöver därför ser vi detta långsiktigt.


Din profil
Som person är du mycket driven, ambitiös och lösningsfokuserad. Du är självgående och vet hur du på bästa sätt strukturerar och planerar dina arbetsuppgifter. Vidare är du initiativtagande och har en hög flexibilitet samtidigt som du är duktig på att prioritera. Du trivs i en roll med högt tempo med frihet under ansvar.

Krav:

• Du har minst 1 år kvar av dina eftergymnasiala studier.
• Kan arbeta vid behov och är flexibel.
• God svenska i tal och skrift.
• B-körkort.
• Erfarenhet av administrativt arbete.

Mertierande:

• Tidigare erfarenhet från branschen.

Villkor:

Start: Omgående.
Ort: Borås.
Omfattning: Deltid/Heltid.
Arbetstider: Varierande, anpassas efter studier samt behov.
Löneform: Timlön.

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. Visa mindre

HR - administratör

Ansök    Aug 2    Borås Stad    HR-assistent
HR-administratör till Förskoleförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2019-08-18. (Ref nr 23:2019:72) Arbetsplats: Förskoleförvaltningen, HR-funktionen Är du en engagerad och driven HR-administratör som vill vara med och fortsätta utveckla Förskoleförvaltningens HR-arbete? Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i en kreativ miljö där det händer mycket? Då kan du vara den vi söker! HR-funktionen på Förskoleförvaltningen består av en HR-chef, tre H... Visa mer
HR-administratör

till Förskoleförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2019-08-18.
(Ref nr 23:2019:72)

Arbetsplats: Förskoleförvaltningen, HR-funktionen

Är du en engagerad och driven HR-administratör som vill vara med och fortsätta utveckla Förskoleförvaltningens HR-arbete? Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i en kreativ miljö där det händer mycket? Då kan du
vara den vi söker!

HR-funktionen på Förskoleförvaltningen består av en HR-chef, tre HR-specialister och en HR-administratör. I vårt team har vi också förmånen att få jobba tillsammans med en kommunikatör och en nämndsekreterare. Vi är en nybildad arbetsgruppgrupp med hög ambitionsnivå. Vi arbetar nära varandra i gruppen, har roligt tillsammans och motiverar varandra till ständig utveckling. Nu ska en av oss vara föräldraledig och vi behöver en vikarie under hennes frånvaro.

Anställningsvillkor: Tjänsten är ett vikariat på 60-100 % enligt överenskommelse till och med 2020-11-01. Ange gärna i din ansökan vilken sysselsättningsgrad du önskar. Tillträde 2019-11-01 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter: Som HR-administratör har du en betydelsefull roll inom förvaltningen. I arbetet har du daglig
kontakt med förvaltningens chefer, medarbetare och kollegor i andra förvaltningar vilket ställer stora krav på servicekänsla och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av:
- Administration av rekryteringsärenden
- Statistikhantering
- Personalarkivhantering
- LAS-hantering
- Samordning av förvaltningens gratifikationer

Du driver också egna processer knutna till dina ansvarsområden och har ansvar för att upprätta och revidera rutiner och strukturer kopplade till dessa områden. Du är även behjälplig såväl HR-funktionen som förvaltningen som helhet med andra administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har akademisk examen inom personal- och arbetslivsområdet. Har du erfarenhet av att arbeta inom offentlig verksamhet samt har erfarenhet från personalsystemet Heroma kan detta vara meriterande.

Som person är du strukturerad, engagerad och noggrann. Vidare är du ansvarstagande, kan driva dina processer framåt och ta egna initiativ. Det är en självklarhet för dig att agera utifrån ett gemensamt arbetsgivarperspektiv och du trivs med att vara ett stöd för andra. Professionell, kommunikatör och förtroendeingivande är ytterligare ord som beskriver dig väl.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Upplysningar lämnas av Helena Munthe Jiseborn, chef för HR-funktionen på e-post [email protected] eller via telefon 0768-887920 (tillgänglig på telefon from 19/8) eller HR-specialist Johanna Svedberg, telefon 033-355232

Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella arbetskamrater erbjuder vi dig personalförmåner. Det är bland annat fria bad i kommunens badhus, friskvårdsbidrag, förmånscykel och olika aktiviteter som personalföreningen Merkraft anordnar. Vi ser mångfald bland våra anställda som en framgångsfaktor och ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter

Välkommen med din ansökan senast 2019-08-18. Visa mindre

HR - Administratör

Ansök    Okt 3    Randstad AB    HR-assistent
Administratör inom HR HR - Administratör arbetsbeskrivning. Har du tidigare erfarenhet av roller inom HR och känner dig redo för nya utmaningar? Vill du arbeta på ett spännande tillväxtföretag i en miljö som präglas av driv, nytänkande och inställningen att ingenting är omöjligt? Till Veoneer söker vi nu en erfaren administratör som ska stötta och fungera som centralt stöd till chefer med det operativa. I Vårgårda, bara några mil från Sveriges bilme... Visa mer
Administratör inom HR
HR - Administratör

arbetsbeskrivning.

Har du tidigare erfarenhet av roller inom HR och känner dig redo för nya utmaningar? Vill du arbeta på ett spännande tillväxtföretag i en miljö som präglas av driv, nytänkande och inställningen att ingenting är omöjligt? Till Veoneer söker vi nu en erfaren administratör som ska stötta och fungera som centralt stöd till chefer med det operativa.

I Vårgårda, bara några mil från Sveriges bilmecka, Göteborg, har vi vårt state-of-the-art Utvecklings- och Elektronik Tillverkningsfabrik. Här, tillsammans med våra ingenjörer, utvecklar vi nästa generations moderniserade tillverkning av radar och kamera system

Våra värdestyrda och nyfikna team skapar förtroende i mobilitet genom human-centric innovation. Vi är idag den största renodlade spelaren inom Advanced Driving Assist Systems (ADAS). Vi designar och tillverkar produkter och lösningar för aktiv säkerhet, autonoma fordon, passagerarskydd och bromsstyrning

Så varför inte ta ett steg ut din bekvämlighetszon, utmana dig själv, var innovativ, utveckla dig själv i ditt arbete och tro på dina drömmar! Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

ansvarsområden.

Administration inom HR, stötta verksamheten med att ta fram anställningsavtal, korrigera och kontrollera. Ansvar för tjänstebilar med allt det som hör till.  Att vara länken mellan servicecentret och verksamheten.

omfattning.

Uppdrag med start omgående, 6 månader med chans till förlängning för rätt person.

Heltid/dagtidkvalifikationer.Flerårig erfarenhet av administration och kan jobba i projekt. Du kommer att stötta chefer med det operativa. Som person är du självständig, vågar att ta beslut, kunna prioritera och fördela sitt arbete.Du förtroendeingivande, pålitlig, driven och kvalitetsmedveten. Vidare driver ditt arbete framåt på ett strukturerat och effektivt arbetssätt. Du har öga för detaljer samt ha ett konsekvenstänk. Brinna för att ge service. samarbetsvillig, flexibel och prestigelös. Teamet man kommer tillhöra är högpresterande men är sociala och inbjudande. 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.ansökan.Vi ser fram emot din ansökan omgående, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Farzad Rouzi konsultchef [email protected] [ mailto:[email protected] ] alternativt Åsa Lindwall konsultchef [email protected] [ mailto:[email protected] ]

om randstad.

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Studerande kandidatansvarig sökes!

Ansök    Sep 30    Effektiv Borås    HR-assistent
Studerar du första eller andra året på en eftergymnasial utbildning och vill arbeta extra? Har du dessutom ett administrativt intresse och gillar att matcha rätt spelare med rätt lag? Då har vi tjänsten för dig! Vi på Effektiv söker nu två studenter som kommer att arbeta extra och internt stötta oss på kontoret i Borås. Dina arbetsuppgifter I tjänsten som kandidatansvarig på Effektiv kommer du få vara delaktig i bemanningsprocessens olika delar med foku... Visa mer
Studerar du första eller andra året på en eftergymnasial utbildning och vill arbeta extra? Har du dessutom ett administrativt intresse och gillar att matcha rätt spelare med rätt lag?

Då har vi tjänsten för dig!

Vi på Effektiv söker nu två studenter som kommer att arbeta extra och internt stötta oss på kontoret i Borås.

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som kandidatansvarig på Effektiv kommer du få vara delaktig i bemanningsprocessens olika delar med fokus på kandidatarbetet. Du kommer att assistera konsultchefer i det dagliga arbetet där du har ett stort eget ansvar över administrationsflödet.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

• Annonsskrivning.
• Research.
• Intervjuer.
• Deltagande på mässor.
• Övrig administration.

Vi erbjuder dig en roll på ett personligt företag som motiveras av lagspel, utveckling, långsiktiga relationer och framgång. Vi är ett team som har kul tillsammans där alla är involverade och engagerade. Vi behöver förstärkning omgående och framöver därför ser vi detta långsiktigt.


Din profil
Som person är du mycket driven, ambitiös och lösningsfokuserad. Du är självgående och vet hur du på bästa sätt strukturerar och planerar dina arbetsuppgifter. Vidare är du initiativtagande och har en hög flexibilitet samtidigt som du är duktig på att prioritera. Du trivs i en roll med högt tempo med frihet under ansvar.

Krav:

• Du har minst 1 år kvar av dina eftergymnasiala studier.
• Kan arbeta vid behov och är flexibel.
• God svenska i tal och skrift.
• B-körkort.
• Erfarenhet av administrativt arbete.

Mertierande:

• Tidigare erfarenhet från branschen.

Villkor:

Start: Omgående.
Ort: Borås.
Omfattning: Deltid/Heltid.
Arbetstider: Varierande, anpassas efter studier samt behov.
Löneform: Timlön.

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. Visa mindre

Personalplanerare

Södra Älvsborgs Räddningstjänstförbund (SÄRF) är ett kommunalförbund som organiserar och driver räddningstjänsten i sex kommuner: Bollebygd, Borås, Mark, Svenljunga, Tranemo och Ulricehamn. Förbundets huvudkontor finns i Borås. Vi är ungefär 500 anställda som till största delen består av operativ personal som är fördelad på två heltidskårer i Borås och Skene samt 17 stationer med brandmän i beredskap och 6 räddningsvärn. Vi söker nu en PERSONALPLANERARE ... Visa mer
Södra Älvsborgs Räddningstjänstförbund (SÄRF) är ett kommunalförbund som organiserar och driver räddningstjänsten i sex kommuner: Bollebygd, Borås, Mark, Svenljunga, Tranemo och Ulricehamn. Förbundets huvudkontor finns i Borås. Vi är ungefär 500 anställda som till största delen består av operativ personal som är fördelad på två heltidskårer i Borås och Skene samt 17 stationer med brandmän i beredskap och 6 räddningsvärn.
Vi söker nu en

PERSONALPLANERARE

Arbetet
Tjänsten är placerad inom vår avdelning Verksamhet- och chefsstöd som ger stöd och specialistkunskaper till verksamheten inom administration, ekonomi, personal och lön.
Ett av dina uppdrag är att planera och följa upp bemanningen samt hantera avvikelser från den lagda bemanningsplanen för den operativa personalen vid våra heltidskårer. Rollen innebär bland annat att förändra schemaläggning långsiktigt och kortsiktigt utifrån de lagar och avtal som gäller. Du ger även support angående arbetstids-och semesterfrågor samt sköter semesterplaneringen. Ditt utmanande mål är att bemanning och kompetens alltid upprätthålls eftersom vår samhällsviktiga verksamhet finns tillhands dygnet runt och året om.
Arbetet omfattar även andra personaladministrativa uppgifter som exempelvis förfrågningar och planering av praktik samt administration av personalens vidareutbildningar. Du kommer att arbeta i vårt verksamhetssystem (Daedalos) samt i vårt system för tidsredovisning (Flexdata). Du jobbar i nära samarbete med våra chefer och ytterligare en personalplanerare samt med HR och lönefunktionerna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant utbildning, gärna på eftergymnasial nivå med inriktningen personal/HR, som har gett dig god kompetens. Du behöver ha kunskaper om arbetsrättsliga lagar och avtal, framförallt avseende arbetstidsregler samt ha en god datavana med kunskaper i Office paketet. Det är en fördel om du har några års erfarenhet av personalplanering eller liknande arbetsuppgifter och att du har B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska kunna ta ansvar och arbeta självständigt och strukturerat med god ordning och reda och kunna prioritera dina uppgifter. Det är även viktigt att du trivs i ett arbete med många personkontakter, har en god samarbetsförmåga och är tydlig i din muntliga och skriftliga kommunikation.

Förutsättningar
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde snarast. Tjänsten kan komma att inledas med sex månaders provanställning. Arbetstiden är dagtid måndag-fredag med flextid och du kommer att ha ditt kontor på brandstationen i Borås. Vi arbetar för en räddningstjänst för alla och eftersträvar mångfald bland våra anställda.

Information
Kontakta gärna vår administrativa chef Ann Larsson tel: 033-172901 eller personalplanerare Håkan Axelsson tel: 033-172924. Se även vår hemsida www.serf.se Facklig företrädare för Vision Peter Delwér tel: 070-528 49 37

Välkommen med din ansökan senast 2019-04-17 till
Södra Älvsborgs Räddningstjänstförbund, Olovsholmsgatan 12, 506 34 Borås eller via e-post till [email protected]
Märk din ansökan med Personalplanerare Visa mindre