Lediga jobb Framgång Borås AB i Borås

Se alla lediga jobb från Framgång Borås AB i Borås. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borås som finns inom det yrket.

Koncernredovisningschef-/Group Accounting Manager till Autocirc

Ansök    Jun 1    Framgång Borås AB    Redovisningschef
Autocirc AB är en snabbt växande koncern i fordonsbranschen. Vi är en unik plattform för ökad cirkulär ekonomi och återanvändning i bildelsindustrin. Vår affärsidé bygger helt på det globala hållbarhetsmålet #12: Ansvarsfull konsumtion och produktion, och vi är stolta över att kunna bidra till det. Vår verksamhet präglas starkt av ”Entreprenörskap & Samarbete”, vilket också speglar det sätt vi arbetar på. Vi är i dagsläget drygt 450 medarbetare i 26 olika... Visa mer
Autocirc AB är en snabbt växande koncern i fordonsbranschen. Vi är en unik plattform för ökad cirkulär ekonomi och återanvändning i bildelsindustrin. Vår affärsidé bygger helt på det globala hållbarhetsmålet #12: Ansvarsfull konsumtion och produktion, och vi är stolta över att kunna bidra till det. Vår verksamhet präglas starkt av ”Entreprenörskap & Samarbete”, vilket också speglar det sätt vi arbetar på.

Vi är i dagsläget drygt 450 medarbetare i 26 olika bolag i norra Europa. Vi omsätter närmare 900 miljoner och växer ständigt. www.autocirc.com

Autocirc gjuter nytt liv i gamla bildelar och förvandlar överblivet material till nya produkter. Vi har ambitionen att bli bäst inom vår bransch. Att ständigt utveckla, utmana och hitta nya lösningar som är bättre för miljön är vår drivkraft och passion. Vi har redan kommit en bit och tagit flera stora steg i vår strategi och vision då vi förvärvat de bästa bolagen och människorna till vår koncern.

Vill du också vara med på vår resa?

Du får räkna med en hög utvecklingstakt – så var beredd på en snabb och rolig utmaning i en entreprenöriell anda.

Våra för närvarande 26 bolag finns i Sverige, Norge, England, Finland och Polen. För att underlätta och säkerställa redovisningen för alla våra bolag och rapporteringen i koncernen har vi för avsikt att rekrytera en utvecklingsinriktad och kommunikativ koncernredovisningschef.

Rollen
Tillsammans med ekonomiansvariga hos dotterbolagen, landscheferna och dina kollegor arbetar ni fram välfungerande redovisningsprocesser och hur rapporteringen ska ske på ett optimalt sätt. Idag är koncernredovisningen utlagd hos en extern part och ditt ansvar blir att tillsammans med dem hitta bra samarbeten i en hög förvärvstakt. Målet är att komma närmare siffrorna, konsolideringen, arbeta närmare verksamheten, få till bra rutiner och gå mer mot automatiserad inläsning av data som underlättar för alla.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Ansvara för koncernredovisningen
• Leda och stötta dotterbolagen i redovisningen
• Ansvara för koncernredovisningsfunktionen och extern part gentemot Autocirc
• Vara delaktig i införandet av konsolideringssystem och om tidplanen tillåter även vara ledande
• Utveckla processer samt redskap i form av policys och instruktioner
• Ansvara för uppdatering och uppföljning av rapportmallar (detta görs mest i Excel idag)
• Tillsammans med extern IT-leverantör vara delaktig i att bygga ett Power BI system för att systematisera konsolideringen

Arbetet sker både på plats i Borås, Autocircs huvudkontor och hemifrån, rollen har stor flexibilitet.
Resor i tjänsten kan förekomma.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort engagemang för koncernredovisningsfrågor och som håller dig uppdaterad inom området avseende lagstiftning, regler och principer. Du vill arbeta i ett entreprenöriellt företag med fart och som inte är fyrkantigt.

Must haves

• Högskole- eller universitetsutbildning inom redovisning
• God erfarenhet och kunskaper inom koncernredovisning
• Erfarenhet av IFRS
• Trygg med att kommunicera redovisning på svenska och engelska
• God erfarenhet av att ha arbetat i större affärs-/ekonomisystem och konsolideringssystem
• Goda kunskaper i Excel

Nice to have

• Erfarenhet av koncernredovisning i en ledande roll
• Erfarenhet och kunskap inom förvärvsanalyser

Som person är du kommunikativ, förmedlar tillit och skapar engagemang i redovisningsfrågor inom både den egna organisationen och i kontakt med leverantörer, kunder, samtidigt som du inspirerar och motiverar till förändring.

Du är initiativtagande, har förmåga att strukturera, prioritera och driva frågor inom ditt ansvarsområde och kommer i mål.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att själv initiera resultatorienterade processer med tydliga mål och strategier för att nå framgång.

Du kommunicerar både på svenska och engelska

Känns rollen som skriven för dig? Bra! Välkommen FRAM att söka och hör gärna av dig om du har frågor eller funderar på något. Känns det jobbigt att söka jobb? Nej, det ska vara roligt! Kanske blir det ditt drömjobb?

Ta chansen att utvecklas med Autocirc!

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Autocirc med @FRAM, Katarina Czudowska, 0735-17 37 89,
Ansöker gör du enklast på www.framrekrytering.se Visa mindre

Redovisningsekonom/Accountant till MuoviTech i Borås

Ansök    Jun 22    Framgång Borås AB    Redovisningsekonom
MuoviTech är världsledande inom innovativa produkter och system för geoenergi, med egna anläggningar i Sverige, Finland, Polen, Holland, England och Norge. Vi har samarbetspartners och kunder i ett 50-tal länder och omsätter 275 MSEK, 35 personer är anställda i Sverige och ett hundratal anställda i övriga delar av världen. Sedan 2021 ingår vi i Ernströmgruppen. MuoviTech bedriver ett aktivt utvecklingsarbete och största delen av försäljningen kommer från e... Visa mer
MuoviTech är världsledande inom innovativa produkter och system för geoenergi, med egna anläggningar i Sverige, Finland, Polen, Holland, England och Norge. Vi har samarbetspartners och kunder i ett 50-tal länder och omsätter 275 MSEK, 35 personer är anställda i Sverige och ett hundratal anställda i övriga delar av världen. Sedan 2021 ingår vi i Ernströmgruppen. MuoviTech bedriver ett aktivt utvecklingsarbete och största delen av försäljningen kommer från egen-utvecklade och patenterade lösningar. Behovet av att ta ansvar för kommande generationers klimat och koldioxidneutralitet till 2050, utgör en stark drivkraft för geoenergimarknaden. www.muovitech.com

Det sker spännande saker hos oss under året och vi behöver dig som motiveras av ett arbete och en kultur i ständig förbättring och utveckling. Vi har roligt tillsammans och vi hjälper varandra. Kom och bli en av oss i teamet!

Som Redovisingsekonom/Accountant kommer du tillhöra huvudkontorets ekonomiavdelning i Borås, i din roll kommer du ansvara för den löpande redovisningen och lite till. Du kommer att bidra till goda beslutsunderlag och ge stöd i ekonomiska redovisningsfrågor. Du deltar aktivt i arbetet med förbättring och utveckling av redovisningsområdet för MuoviTech AB.

Arbetsuppgifter

• Fakturering
• Påminnelser samt inkassoärenden
• Månadsbokslut, valutavärdering
• Uppdatering av veckorapporter avseende fakturering, orderingång
• Rapportering av månadsbokslut
• Säkerställa att balansräkningen är uppdaterad och korrekt
• Rapportera periodisk sammanställning såsom intrastat och punktskatt
• Internredovisning, lagerredovisning
• Inbetalning av moms och skatt
• Cashflow rapport varje vecka
• Godkännande av utbetalningar via bank en gång i veckan
• Valutahantering, växling och säkring
• Arbeta med redovisningens processer och ständiga förbättringar
• Vara delaktig i budget och forecast

Must haves

• Högskoleutbildning inom ekonomi/redovisning eller motsvarande
• Goda kunskaper och erfarenhet inom redovisning
• Erfarenhet av att göra månadsbokslut
• Varit med om/delaktig i årsbokslut
• God erfarenhet av att arbeta i Excel
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Goda kunskaper inom något ekonomisystem/affärssystem

Nice to have

• Budget och forecast
• Erfarenhet av lagerredovisning
• Kunskaper i Monitor
• Kunskaper och erfarenhet inom Ocra (rapportering, konsolidering)

Som person är du en självgående teamspelare, du är drivande samt vågar ställa krav på din omgivning med ödmjukhet. Du måste ha ett genuint intresse av och kunskap inom redovisning samt tycka om att ta ett helhetsansvar inom området, men kan även djupdyka in i detaljerna då det behövs. Du trivs i en internationell och öppen atmosfär och har stor ansvarskänsla för att leverera resultat i tid.

Kontaktperson
Visst låter det som en roll för just dig?

Tveka inte att skicka in din ansökan snarast via framrekrytering.se, vi arbetar med löpande urval.

Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Katarina Czudowska 073-517 37 89, [email protected]

Välkommen med din ansökan???? Visa mindre

Software Developer.NET till Team Front i Borås

Front befinner sig på en spännande resa med ett tydligt mål - att erbjuda kreativa och smarta lösningar inom marknadsföring och IT. Som en partner till våra kunder anpassar vi teamet med olika spetskompetenser beroende på uppdrag. Front tar ett helhetsgrepp som förenklar vardagen för kunden samtidigt som man utmanar och hjälper till att ta nästa steg. Front ingår i Hydria Group, en familjeägd koncern som bygger på utveckling och innovation med företag ino... Visa mer
Front befinner sig på en spännande resa med ett tydligt mål - att erbjuda kreativa och smarta lösningar inom marknadsföring och IT. Som en partner till våra kunder anpassar vi teamet med olika spetskompetenser beroende på uppdrag. Front tar ett helhetsgrepp som förenklar vardagen för kunden samtidigt som man utmanar och hjälper till att ta nästa steg.

Front ingår i Hydria Group, en familjeägd koncern som bygger på utveckling och innovation med företag inom ventilation, vatten, skog, IT och kommunikation. Hydria Group bildades 1994 och har idag omkring 170 anställda på olika orter i Sverige. https://teamfront.se/

Front är en digital fullservicepartner inom kommunikation och IT i Borås. Vi brinner för att hjälpa företag att synas samt att skapa en enkel digital vardag genom att se till att allting fungerar bakom kulisserna. Med våra säkra IT-lösningar och innovativa utvecklingsprojekt hjälper vi kunderna att bli mer lönsamma och effektivare i sitt arbete.

Vi ser en ökning av både interna och externa projekt och behöver därför bli fler inom systemutveckling!

Kanske är du konsult idag eller har eget företag och vill ta steget till oss, eller har jobbat några år inom systemutveckling och vill vidare?

Vi söker dig som trivs att jobba i nära samarbete med kunderna.

Du kommer få vara med om mycket roligt och spännande! Till exempel; integrationsprojekt mellan affärssystem och e-handelsplattformar, lösningar för en enklare digital vardag hos våra kunder, både inom produktion samt kontor och mycket mer. Vi vill arbeta mer med verksamhetsstödjande utvecklingsprojekt kopplat till administrativa IT -system och affärssystem, nära kundens affär.

Vi utvecklar primärt med verktyg och ramverk inom Microsofts produktflora och tillsammans med vår kompetens inom molnlösningar i Microsoft Azure erbjuder vi helhetslösningar, från kravinsamling och lösningsförslag, till utveckling, drift och underhåll.

Vi skulle bli glada om du kunde checka av ett flertal av punkterna nedan.

Must have

• Relevant högskole- eller universitetsutbildning
• Erfarenhet av .NET och C#
• Erfarenhet av HTML, CSS och JavaScript.
• Erfarenhet och kunskap inom affärssystem
• Erfarenhet av integrationer
• Erfarenhet av objektorienterad programmering (struktur och större lösningar för att se helheten, arkitekturen)
• Erfarenhet av skarpa case och applicerat det i skarpa projekt
• God erfarenhet av att hålla sig ständigt uppdaterad
• Pedagogisk erfarenhet, kunna förklara så att andra förstår och få det lättbegripligt
• Van att arbeta nära kund i projekt
• Svenska och engelska i tal och skrift

Nice to have

• MVC

• Entity Framework
• LINQ
• Blazor
• Versionshantering med Git
• Har arbetat inom och erfarenhet av något av följande: Logistik, E-handel, industri, tillverkning
• Erfarenhet av drift och DevOps i Microsoft Azure

Personliga egenskaper
På Front jobbar vi i nära samarbeten med våra kunder och du behöver vara kommunikativ och kunna förklara svår teknik med enkla ord på ett ödmjukt sätt. Du är projektledaren som driver på och kommer i mål. Du är även en teamplayer som ser samarbete som självklart då du både delar med dig av din kunskap och kan be om hjälp när det behövs, det är genom samarbete som målen nås. Du trivs i ett mindre team och ser värdet av att både vara på kontoret och hos kund.

Varför Front?
Som systemutvecklare hos oss ges du stor möjlighet att vara med på vår utvecklingsresa och påverka Fronts strategiska och tekniska erbjudanden.
Vi är för närvarande 18 personer och vårt kontor finns centralt, på Borås Öfwre Station. Vi gillar att ta en kopp kaffe tillsammans vid 15-tiden, ta en lunchpromenad eller köra en padel-match efter jobbet för att ladda upp ny energi.
Genom Hydria Group koncernen får du tillgång till internutbildningsplattformen Hydria Academy, innovationsrådet Hydria LAB och hälsokonceptet Hydria Må Bra, som bjuder in till olika aktiviteter varje månad.

Det kommer finnas projekt redan från början att ta vid och du blir inte ensam. Kanske en dagstur till någon av våra kunder kan skapa nyfikenhet och bidra till kreativ utveckling hos dig?

Stämmer dina ambitioner med våra? Välkommen att förverkliga dig hos oss!

Rekryteringen sker i samarbete med FRAM, Katarina Czudowska 0735-17 37 89 el [email protected] Visa mindre

Software Developer .NET till FRONT

FRONT befinner sig på en spännande resa med ett tydligt mål - att erbjuda kreativa och smarta lösningar inom marknadsföring och IT. Som en partner till våra kunder anpassar vi teamet med olika spetskompetenser beroende på uppdrag. FRONT tar ett helhetsgrepp som förenklar vardagen för kunden samtidigt som man utmanar och hjälper till att ta nästa steg. Vi är för närvarande 22 anställda. https://teamfront.se/ FRONT ingår i Hydria Group, en familjeägd koncer... Visa mer
FRONT befinner sig på en spännande resa med ett tydligt mål - att erbjuda kreativa och smarta lösningar inom marknadsföring och IT. Som en partner till våra kunder anpassar vi teamet med olika spetskompetenser beroende på uppdrag. FRONT tar ett helhetsgrepp som förenklar vardagen för kunden samtidigt som man utmanar och hjälper till att ta nästa steg. Vi är för närvarande 22 anställda. https://teamfront.se/

FRONT ingår i Hydria Group, en familjeägd koncern som bygger på utveckling och innovation med företag inom ventilation, vatten, skog, IT och kommunikation. Hydria Group bildades 1994 och har idag omkring 170 anställda på olika orter i Sverige.

FRONT är en partner inom kommunikation och IT i Borås. Vi brinner för att hjälpa företag att synas, samt att skapa en enkel digital vardag genom att se till att allting fungerar bakom kulisserna. Vi arbetar med små och medelstora företag i verksamhetsstöttande projekt och med våra IT-lösningar och kundanpassade utvecklingsprojekt hjälper vi våra kunder att bli mer lönsamma och effektivare.

Eftersom fler och fler kunder anlitar oss behöver även vi bli fler.
Vi söker därför ytterligare en kollega till oss inom systemutveckling. Har du arbetat några år inom systemutveckling och trivs att arbeta i nära samarbete med kunderna? Då är du troligtvis precis den vi söker!

Hos FRONT kommer du få vara med om många roliga och utmanande projekt och det finns uppdrag att hugga tag i ifrån första dagen????, så klart med stöttning av kompetenta kollegor. Vi arbetar framför allt med verksamhetsstödjande utvecklingsprojekt med stark koppling till kundens affär. Inget projekt är för stort eller för litet hos oss, den ena dagen kan bestå av exempelvis integrationsprojekt mot affärssystem, till att nästa dag handla om skräddarsydda system för en enklare digital vardag hos våra kunder.

Vi utvecklar primärt med verktyg och ramverk inom Microsofts produktflora, och tillsammans med vår kompetens inom molnlösningar i Microsoft Azure erbjuder vi helhetslösningar från kravinsamling och lösningsförslag, till utveckling, drift och underhåll.

Vi har en önskelista och skulle bli glada om du kunde checka av ett flertal av punkterna nedan.

Must have

• Relevant yrkes-, högskole- eller universitetsutbildning
• Van att arbeta nära kund i projekt
• Mycket goda kunskaper inom .NET och C#
• Erfarenhet av / MS
• Erfarenhet av HTML, CSS och JavaScript.
• Erfarenhet av systemintegrationer och utveckling mot API:er
• Grundläggande kunskaper inom systemarkitektur
• Tekniskt intresserad och håller sig uppdaterad inom .NET
• Svenska och engelska i tal och skrift

Nice to have

• Pedagogisk erfarenhet, kunna förklara så att andra förstår och få det lättbegripligt (ge exempel)
• Har arbetat inom och erfarenhet av något av följande: Logistik, E-handel, industri, tillverkning
• Erfarenhet av drift av .NET applikationer i Microsoft Azure
• Erfarenhet och kunskap inom affärssystem

Personliga egenskaper
För att vi ska matcha behöver du vara kommunikativ och känna dig trygg i att hantera kundkontakter och förklara saker på ett enkelt sätt. Du är även en lagspelare som ser samarbete som självklart då du både delar med dig av din kunskap och kan be om hjälp när det behövs - det är genom samarbete som målen nås.

Varför FRONT?
FRONT ingår i Hydria Group, en familjeägd koncern som idag har omkring 170 anställda. Hydria Group präglas av en stark vilja av utveckling och innovation, samt en stor omtanke till sina medarbetare. Hos oss finns flertalet friskvårdssatsningar, flexibla arbetsmöjligheter, och en fin sammanhållning inom både FRONT och Hydria Group.

Välkommen att förverkliga dina ambitioner tillsammans med oss!

Rekryteringen sker i samarbete med FRAM, Katarina Czudowska 0735-17 37 89 el [email protected] Visa mindre

Koncernredovisningschef-/Group Accounting Manager till Autocirc

Ansök    Maj 6    Framgång Borås AB    Redovisningschef
Autocirc AB är en snabbt växande koncern i fordonsbranschen. Vi är en unik plattform för ökad cirkulär ekonomi och återanvändning i bildelsindustrin. Vår affärsidé bygger helt på det globala hållbarhetsmålet #12: Ansvarsfull konsumtion och produktion, och vi är stolta över att kunna bidra till det. Vår verksamhet präglas starkt av ”Entreprenörskap & Samarbete”, vilket också speglar det sätt vi arbetar på. Vi är i dagsläget drygt 450 medarbetare i 26 olika... Visa mer
Autocirc AB är en snabbt växande koncern i fordonsbranschen. Vi är en unik plattform för ökad cirkulär ekonomi och återanvändning i bildelsindustrin. Vår affärsidé bygger helt på det globala hållbarhetsmålet #12: Ansvarsfull konsumtion och produktion, och vi är stolta över att kunna bidra till det. Vår verksamhet präglas starkt av ”Entreprenörskap & Samarbete”, vilket också speglar det sätt vi arbetar på.

Vi är i dagsläget drygt 450 medarbetare i 26 olika bolag i norra Europa. Vi omsätter närmare 900 miljoner och växer ständigt. www.autocirc.com

Autocirc gjuter nytt liv i gamla bildelar och förvandlar överblivet material till nya produkter. Vi har ambitionen att bli bäst inom vår bransch. Att ständigt utveckla, utmana och hitta nya lösningar som är bättre för miljön är vår drivkraft och passion. Vi har redan kommit en bit och tagit flera stora steg i vår strategi och vision då vi förvärvat de bästa bolagen och människorna till vår koncern.

Vill du också vara med på vår resa?

Du får räkna med en hög utvecklingstakt – så var beredd på en snabb och rolig utmaning i en entreprenöriell anda.

Våra för närvarande 26 bolag finns i Sverige, Norge, England, Finland och Polen. För att underlätta och säkerställa redovisningen för alla våra bolag och rapporteringen i koncernen har vi för avsikt att rekrytera en utvecklingsinriktad och kommunikativ koncernredovisningschef.

Rollen
Tillsammans med ekonomiansvariga hos dotterbolagen, landscheferna och dina kollegor arbetar ni fram välfungerande redovisningsprocesser och hur rapporteringen ska ske på ett optimalt sätt. Idag är koncernredovisningen utlagd hos en extern part och ditt ansvar blir att tillsammans med dem hitta bra samarbeten i en hög förvärvstakt. Målet är att komma närmare siffrorna, konsolideringen, arbeta närmare verksamheten, få till bra rutiner och gå mer mot automatiserad inläsning av data som underlättar för alla.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Ansvara för koncernredovisningen
• Leda och stötta dotterbolagen i redovisningen
• Ansvara för koncernredovisningsfunktionen och extern part gentemot Autocirc
• Vara delaktig i införandet av konsolideringssystem och om tidplanen tillåter även vara ledande
• Utveckla processer samt redskap i form av policys och instruktioner
• Ansvara för uppdatering och uppföljning av rapportmallar (detta görs mest i Excel idag)
• Tillsammans med extern IT-leverantör vara delaktig i att bygga ett Power BI system för att systematisera konsolideringen

Arbetet sker både på plats i Borås, Autocircs huvudkontor och hemifrån, rollen har stor flexibilitet.
Resor i tjänsten kan förekomma.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort engagemang för koncernredovisningsfrågor och som håller dig uppdaterad inom området avseende lagstiftning, regler och principer. Du vill arbeta i ett entreprenöriellt företag med fart och som inte är fyrkantigt.

Must haves

• Högskole- eller universitetsutbildning inom redovisning
• God erfarenhet och kunskaper inom koncernredovisning
• Erfarenhet av IFRS
• Trygg med att kommunicera redovisning på svenska och engelska
• God erfarenhet av att ha arbetat i större affärs-/ekonomisystem och konsolideringssystem
• Goda kunskaper i Excel

Nice to have

• Erfarenhet av koncernredovisning i en ledande roll
• Erfarenhet och kunskap inom förvärvsanalyser

Som person är du kommunikativ, förmedlar tillit och skapar engagemang i redovisningsfrågor inom både den egna organisationen och i kontakt med leverantörer, kunder, samtidigt som du inspirerar och motiverar till förändring.

Du är initiativtagande, har förmåga att strukturera, prioritera och driva frågor inom ditt ansvarsområde och kommer i mål.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att själv initiera resultatorienterade processer med tydliga mål och strategier för att nå framgång.

Du kommunicerar både på svenska och engelska

Känns rollen som skriven för dig? Bra! Välkommen FRAM att söka och hör gärna av dig om du har frågor eller funderar på något. Känns det jobbigt att söka jobb? Nej, det ska vara roligt! Kanske blir det ditt drömjobb?

Ta chansen att utvecklas med Autocirc!

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Autocirc med @FRAM, Katarina Czudowska, 0735-17 37 89,
Ansöker gör du enklast på www.framrekrytering.se Visa mindre

Erfaren Redovisningskonsult till Sydrevisioner i Borås

Sydrevisioner Väst AB är en medelstor revisionsbyrå som ingår i ett nätverk av revisionsbyråer. Vår affärsidé är att kunna erbjuda våra klienter en nära och kvalificerad service inom revision, beskattning och annan ekonomisk rådgivning. Internationellt samarbetar vi inom Crowe Global. Sedan 1960-talet har vi erbjudit våra kunder en hög kvalitet och service som skapar förtroende på lång sikt. För att våra kunder ska känna trygghet i att anlita en revisionsb... Visa mer
Sydrevisioner Väst AB är en medelstor revisionsbyrå som ingår i ett nätverk av revisionsbyråer. Vår affärsidé är att kunna erbjuda våra klienter en nära och kvalificerad service inom revision, beskattning och annan ekonomisk rådgivning. Internationellt samarbetar vi inom Crowe Global. Sedan 1960-talet har vi erbjudit våra kunder en hög kvalitet och service som skapar förtroende på lång sikt. För att våra kunder ska känna trygghet i att anlita en revisionsbyrå inom gruppen, kvalitetssäkras arbetet genom intern kvalitetskontroll baserad på internationellt erkänd standard. Alla kvalificerade revisorer och redovisningskonsulter är medlemmar i FAR. https://www.crowe.com/se

Till vårt kontor i Borås söker vi nu en erfaren, driven och självgående redovisningskonsult som brinner för redovisning och service. Vi har inte bråttom och tar oss tiden att hitta rätt person för framtiden. Hos oss får du det bra!

Arbetsbeskrivning
Som redovisningskonsult hos Sydrevisioner Väst AB kommer du tillhöra ett kompetent team om cirka 15 personer och arbeta självständigt med redovisning, bokslut, årsredovisning för ett flertal kunder, huvudsakligen inom Sjuhärad. I dialog med kunderna är du deras rådgivare inom redovisningen.

Vi erbjuder mycket bra villkor och stor flexibilitet.

Vem är du? Dina kvalifikationer
Du har ett genuint intresse av redovisning. Du har självständigt upprättat bokslut och arbetat med helheten av redovisningen.

Som person är du engagerad och tycker om en öppen atmosfär och har stor ansvarskänsla för att leverera resultat i tid samt skapa goda relationer till kunder och kollegor.

Förtroende är en känsla. Välj revisionsbyrå därefter.

Kontakt och ansökningsinformation
I den här rekryteringen samarbetar vi med FRAM. Välkommen att söka denna tjänst hos www.framrekrytering.se. För mer information om tjänsten kontakta Katarina Czudowska 0735-173789 el [email protected]

Urval sker löpande! Visa mindre

Personlig koordinator A-Ö / DOER

Autocirc AB är en snabbt växande koncern i fordonsbranschen. Vi är en unik plattform för ökad cirkulär ekonomi och återanvändning i bildelsindustrin. Vår affärsidé bygger helt på det globala hållbarhetsmålet #12: Ansvarsfull konsumtion och produktion, och vi är stolta över att kunna bidra till det. Vår verksamhet präglas starkt av ”Entreprenörskap & Samarbete”, vilket också speglar det sätt vi arbetar på. Vi är i dagsläget drygt 400 medarbetare i 22 olika... Visa mer
Autocirc AB är en snabbt växande koncern i fordonsbranschen. Vi är en unik plattform för ökad cirkulär ekonomi och återanvändning i bildelsindustrin. Vår affärsidé bygger helt på det globala hållbarhetsmålet #12: Ansvarsfull konsumtion och produktion, och vi är stolta över att kunna bidra till det. Vår verksamhet präglas starkt av ”Entreprenörskap & Samarbete”, vilket också speglar det sätt vi arbetar på.

Vi är i dagsläget drygt 400 medarbetare i 22 olika bolag i norra Europa. Vi omsätter närmare 900 miljoner och växer ständigt. www.autocirc.com

Vi söker dig som tycker om variation och ser fram till arbetsdagar som inte är sig lika.

Det här är inget vanligt jobb mellan kl. 8.00 -17.00, så för dig som måste ha en struktur och veta exakt hur dagen kommer att se ut och där arbetsuppgifter står uppradat i en arbetsbeskrivning sluta läs för då är det inget för dig.

Du kommer att få lära känna Mattias Pettersson som är en av delägarna i Autocirc och det är honom du kommer att följa och jobba nära med.

Mattias roll hos Autocirc består av förvärv av nya bolag och det innebär: att nosa upp, förhandla och förvärva fler företag till Autocirc koncernen. Mattias är även aktiv i andra företag vilket innebär att han ibland har svårt att hinna med allt annat som också behöver bli gjort och prioriterat.

Till exempel behöver Mattias ha hjälp med att koordinera resor, boka biljetter för flyg, taxi och hotell. Det kan också handla om att hämta skjortor på kemtvätten etc. Även att planera och följa med på resor kan förekomma samt hålla ordning på papper, administration och mejl. Mattias har också en önskan om att någon kan anteckna och vara med på vissa möten.

Kanske är det ett perfekt jobb för dig som just drivs av variation, flexibilitet, organisation, planering och få saker gjort!

Språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav samt att du skicklig på att planera, har mycket god förmåga att kunna organisera, administrera, är kvick och effektiv, tänker tre steg före. Har du kanske även andra språkfärdigheter är det fantastiskt bra!

Det är superviktigt att du kan följa med på resor och vara Mattias högra hand.

När du inte reser har du en plats på huvudkontoret hos Autocirc i centrala Borås, där dina övriga härliga kollegor finns.

Start? Så fort det går!

Känner du att just du skulle matcha det här jobbet ansök och hör av dig till Katarina Czudowska FRAM 0735-173789

Välkommen FRAM! Visa mindre

Erfaren Redovisningskonsult till Sydrevisioner i Borås

Sydrevisioner Väst AB är en medelstor revisionsbyrå som ingår i ett nätverk av revisionsbyråer. Vår affärsidé är att kunna erbjuda våra klienter en nära och kvalificerad service inom revision, beskattning och annan ekonomisk rådgivning. Internationellt samarbetar vi inom Crowe Global. Sedan 1960-talet har vi erbjudit våra kunder en hög kvalitet och service som skapar förtroende på lång sikt. För att våra kunder ska känna trygghet i att anlita en revisionsb... Visa mer
Sydrevisioner Väst AB är en medelstor revisionsbyrå som ingår i ett nätverk av revisionsbyråer. Vår affärsidé är att kunna erbjuda våra klienter en nära och kvalificerad service inom revision, beskattning och annan ekonomisk rådgivning. Internationellt samarbetar vi inom Crowe Global. Sedan 1960-talet har vi erbjudit våra kunder en hög kvalitet och service som skapar förtroende på lång sikt. För att våra kunder ska känna trygghet i att anlita en revisionsbyrå inom gruppen, kvalitetssäkras arbetet genom intern kvalitetskontroll baserad på internationellt erkänd standard. Alla kvalificerade revisorer och redovisningskonsulter är medlemmar i FAR. https://www.crowe.com/se

Till vårt kontor i Borås söker vi nu en erfaren, driven och självgående redovisningskonsult som brinner för redovisning och service.

Arbetsbeskrivning
Som redovisningskonsult hos Sydrevisioner Väst AB kommer du tillhöra ett kompetent team om cirka 15 personer och arbeta självständigt med redovisning, bokslut, årsredovisning för ett flertal kunder, huvudsakligen inom Sjuhärad. I dialog med kunderna är du deras rådgivare inom redovisningen.

Vi erbjuder mycket bra villkor och stor flexibilitet.

Vem är du? Dina kvalifikationer
Du har ett genuint intresse av redovisning. Du har självständigt upprättat bokslut och arbetat med helheten av redovisningen.

Som person är du engagerad och tycker om en öppen atmosfär och har stor ansvarskänsla för att leverera resultat i tid samt skapa goda relationer till kunder och kollegor.

Förtroende är en känsla. Välj revisionsbyrå därefter.

Kontakt och ansökningsinformation
I den här rekryteringen samarbetar vi med FRAM. Välkommen att söka denna tjänst hos www.framrekrytering.se. För mer information om tjänsten kontakta Katarina Czudowska 0735-173789 el [email protected]

Urval sker löpande! Visa mindre

Redovisningsekonom/Accountant @Fristads

Ansök    Feb 28    Framgång Borås AB    Redovisningsekonom
Fristads har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus samt med innovation och hållbarhet som drivkrafter. I vårt produktsortiment finns såväl klassiska som moderna plagg för en rad branscher och våra plagg är gjorda för att leva upp till de högsta kraven när det gäller kvalitet, säkerhet och komfort. Fristads är en del av Hultafors Group, som ägs av Investment Latour AB och erbjud... Visa mer
Fristads har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus samt med innovation och hållbarhet som drivkrafter. I vårt produktsortiment finns såväl klassiska som moderna plagg för en rad branscher och våra plagg är gjorda för att leva upp till de högsta kraven när det gäller kvalitet, säkerhet och komfort.

Fristads är en del av Hultafors Group, som ägs av Investment Latour AB och erbjuder en bred portfölj av produkter och varumärken för professionella användare. Läs mer på www.fristads.com.

Hultafors Group har mer än 1600 anställda och omsättningen uppgick 2020 till 4,7 miljarder SEK. www.hultaforsgroup.com

Vill du vara del av @Fristads internationella ekonomifunktion?
Det sker spännande saker hos oss under året och vi behöver dig som motiveras av ett arbete och en kultur i ständig förbättring och utveckling. Vi har roligt tillsammans och vi hjälper varandra. Kom och bli en av oss i teamet!

Som Redovisingsekonom/Accountant kommer du tillhöra huvudkontorets Shared Service Center (SSC) som för närvarande betjänar Sverige, Norge, England, Tyskland, Danmark och Österrike med finansiell redovisning, kund- och leverantörsreskontra.

I din roll kommer du inledningsvis att ansvara för redovisningen i Danmark, Norge och England och bidra till goda beslutsunderlag och ge stöd i ekonomiska redovisningsfrågor. Du deltar aktivt i förbättring och utveckling inom redovisningsområdet för hela SSC och hjälper till där det behövs inom redovisningsfunktionen.

Vi har sammanfattat arbetsuppgifterna i följande punkter

• Upprätta månadsbokslut och vara delaktig i årsbokslut och årsredovisning
• Löpande redovisning
• Arbeta med företagets moms och skatt
• Administrera bolagets anläggningstillgångar
• Vara back up vid ledighet, frånvaro
• Bidra till att hålla tidsfristerna och att den rättsliga rapporteringen uppfylls.
• Lönebetalningar
• Delta och medverka i gruppens avstämningar och förbättrings-/processutvecklingsmöten
• Huvudgränssnitt, chef för Shared Service Center, redovisningskollegor, Fristads business controllers i Sverige och utlandet. Vara med på genomgångar för resultat.
• Hjälpa till där det behövs på redovisningsavdelningen.

Kvalifikationer
Rollen och företaget ger dig chansen till utveckling i din profession och som människa. Du behöver därför vara nyfiken och utvecklingsinriktad samt kunna motiveras av förstklassig redovisning där du ser potential till förbättringar och effektiviseringar i kommunikation med dina kollegor. Tillsammans med teamet motiveras ni av att bidra till en hög leveransupplevelse som håller hög kunskapsnivå, service och driv.

Vår önskelista:

• Du har god erfarenhet av kvalificerad redovisning från företag där du arbetat med helheten inom redovisningen inklusive årsbokslut och årsredovisning.
• Förutom svenska kan du även kommunicera på engelska i tal och skrift (i ditt arbete kommer du dagligen använda affärssystem och rapportverktyg på engelska).
• Van att arbeta i större affärssystem och har en god systemförståelse.
• Grundläggande Excelkunskaper så som pivot tabeller, formler.

Som person är du en självgående teamspelare, du är drivande samt vågar ställa krav på din omgivning med ödmjukhet. Du måste ha ett genuint intresse av och kunskap inom redovisning samt tycka om att ta ett helhetsansvar inom området, men även kunna djupdyka in i detaljerna då det behövs. Du trivs i en internationell och öppen atmosfär och har stor ansvarskänsla för att leverera resultat i tid.

Varför @Fristads?
Fristads är en av marknadsledarna inom yrkeskläder i Norden samt hållbarhet och miljö i branschen. Vår företagskultur sammanfattar vi med orden Togetherness, Passion, Simplicity, Performance och som medarbetare är du en viktig ambassadör och förebild för dessa både internt och externt. Vi hoppas därför att denna värdegrund stämmer väl med dig.

Kontaktperson
Visst låter det som en roll för just dig?
Tveka inte att skicka in din ansökan snarast via framrekrytering.se, vi arbetar med löpande urval.

Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Katarina Czudowska 073-517 37 89, [email protected]
Välkommen med din ansökan???? Visa mindre

IT Application Support FRISTADS

Fristads har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus samt med innovation och hållbarhet som drivkrafter. I vårt produktsortiment finns såväl klassiska som moderna plagg för en rad branscher och våra plagg är gjorda för att leva upp till de högsta kraven när det gäller kvalitet, säkerhet och komfort. Fristads är en del av Hultafors Group, som ägs av Investment Latour AB och erbjud... Visa mer
Fristads har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus samt med innovation och hållbarhet som drivkrafter. I vårt produktsortiment finns såväl klassiska som moderna plagg för en rad branscher och våra plagg är gjorda för att leva upp till de högsta kraven när det gäller kvalitet, säkerhet och komfort.

Fristads är en del av Hultafors Group, som ägs av Investment Latour AB och erbjuder en bred portfölj av produkter och varumärken för professionella användare. Läs mer på www.fristads.com.

Hultafors Group har mer än 1600 anställda och omsättningen uppgick 2020 till 4,7 miljarder SEK. www.hultaforsgroup.com

Trivs du med problemlösning i en IT-miljö?
Får du energi när du checkat av lösta arbetsuppgifter?

Kanske dags att komma till oss då? @Fristads söker dig som vill arbeta inom vår IT-support lokalt och globalt och som brinner för bästa service

I rollen som IT application support får du en rolig, varierande och spännande tillvaro på jobbet där vi erbjuder expertis och service till alla våra användare inom Fristads både lokalt och globalt. Du kommer ingå i Second line support för slutanvändare där du övervakar applikationer, samt utbildar användarna i applikationerna. Vi har idag ett fantastiskt team på IT bestående av 23 personer och fler ska vi bli!

ARBETSUPPGIFTER:

• Ge stöd i supportärenden till slutanvändare och superanvändare
• Samarbeta med kollegor och samarbetspartners för att lösa ärenden
• Felsöka och lösa problem eller eskalera beroende på svårighetsgrad och prioritering
• Hjälpa till att möjliggöra integrationer och hantera automatiserade affärsprocesser inom eller över organisationsgränser
• Delta och bidra till slutanvändarutbildning inklusive utveckling av systemdokumentation och utbildningsmaterial tillsammans med superanvändare
• Bidra i projekt
• Följa implementerade processer
• Ansvara för supportärenden, ta ansvar från början till slut
• Utvärdera och eskalera till tredje linjens support vid behov
• Delta i diskussioner mellan tredje linjen och slutanvändarna
• Följa upp och se till att ärendena slutförs i god tid

Rollen och företaget ger dig chansen till utveckling i din profession och som människa. Du behöver därför vara nyfiken och utvecklingsinriktad samt motiveras av förstklassig leverans där du ser potential till förbättringar och effektiviseringar i kommunikation med dina kollegor. Tillsammans med teamet motiveras ni av att bidra till en hög leveransupplevelse som håller hög kunskapsnivå, service och driv.

Våra värderingar
Våra värderingar Passion, Enkelhet, Tillsammans och Prestation är viktiga för oss. Som medarbetare hos oss är du en viktig ambassadör och förebild för dessa värderingar både internt och externt. Vi hoppas därför att denna värdegrund stämmer väl med dig.

Vår önskelista

Krav

• Slutfört gymnasium
• Erfarenhet av att lösa supportärenden självständigt i en IT-organisation
• Erfarenhet av att kunna eskalera efter hjälp vid behov om man ej kan lösa ärendet själv
• Bred erfarenhet av större affärssystem
• God erfarenhet av applikationer, system kopplade till affärssystem och affärsprocesser
• God erfarenhet av systemintegrationer
• Erfarenhet av konfigurering och felsökning samt rättningar
• Erfarenhet av engelska i supportärenden

Meriterande

• Eftergymnasial utbildning inom IT
• Har erfarenhet av att delta i projekt
• Erfarenhet av att ta fram bättre flöden/processer med beskrivningar
• Erfarenhet av automatiseringsprocesser/flöden (ha den ådran och gilla det)
• M3

Som person är du serviceinriktad, drivande och ödmjuk. Du måste ha ett genuint intresse och motiveras av att verka inom en servicefunktion. Du tycker om att ta ansvar inom ditt område och kan djupdyka in i detaljerna då det behövs. Du är mån om att förstå hur ditt och gruppens arbete bidrar och samverkar med övriga verksamheten. Du behöver tänka utveckling, enkelhet och tillsammans samt ha ett öppet sinne. Du trivs i en öppen atmosfär och har stor ansvarskänsla för att leverera resultat i tid.

Placering
Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Borås.

Kontakt
Visst låter det som en roll för just dig? Tveka inte att skicka in din ansökan snarast via framrekrytering.se, vi arbetar med löpande urval. Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Katarina Czudowska 073-517 37 89, [email protected]
Välkommen med din ansökan???? Visa mindre

Sustainability Coordinator FRISTADS

Fristads har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus samt med innovation och hållbarhet som drivkrafter. I vårt produktsortiment finns såväl klassiska som moderna plagg för en rad branscher och våra plagg är gjorda för att leva upp till de högsta kraven när det gäller kvalitet, säkerhet och komfort. Fristads är en del av Hultafors Group, som ägs av Investment Latour AB och erbjud... Visa mer
Fristads har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus samt med innovation och hållbarhet som drivkrafter. I vårt produktsortiment finns såväl klassiska som moderna plagg för en rad branscher och våra plagg är gjorda för att leva upp till de högsta kraven när det gäller kvalitet, säkerhet och komfort.

Fristads är en del av Hultafors Group, som ägs av Investment Latour AB och erbjuder en bred portfölj av produkter och varumärken för professionella användare. Läs mer på www.fristads.com.

Hultafors Group har mer än 1600 anställda och omsättningen uppgick 2020 till 4,7 miljarder SEK. www.hultaforsgroup.com

Vi har ambitionen att bli bäst inom hållbarhet!

Att ständigt utveckla, utmana och hitta nya lösningar som är bättre för miljön är vår drivkraft och passion.

Vill du vara med på vår resa?

Vi har redan kommit en bit och tagit flera stora steg i samband med utveckling av våra EPD och är det första företaget i världen som gjort en EPD på kläder: https://www.fristads.com/sv-se/om-oss/vart-hallbarhetsarbete

Varför @Fristads?
Fristads är en av marknadsledarna inom yrkeskläder i Norden samt hållbarhet och miljö i branschen. Vi har hållbarhet som en avgörande del i vår affärsstrategi. Här finner du engagerade kollegor som värdesätter hållbarhetsaspekterna i sina arbetsområden. Vår företagskultur sammanfattar vi med orden Togetherness, Passion, Simplicity, Performance och som medarbetare är du ambassadören för dessa värderingar.

Rollen
Du får en utvecklande och rolig roll i ett team som har stor arbetsglädje och i en organisation som ligger i framkant inom sin bransch. Vi kommer att ge dig de bästa förutsättningarna för att du ska lyckas. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor och de verktyg som behövs för att du ska kunna utföra ditt arbete på allra bästa sätt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Analysera, driva, utveckla, planera samt följa upp Fristads hållbarhetsarbete i linje med fastställd målsättning och strategi
• Presentera och informera Fristads kunder om hållbarhetsarbetet
• Projektleda och koordinera olika hållbarhetsinitiativ framför allt inom ”close the loop”
• Driva och följa upp Fristads LCA-arbete
• Arbeta med Fristads hållbarhetsmål i samarbete med hållbarhetsstyrgruppen
• Kontinuerligt arbeta för att mäta, förbättra och följa upp hållbarhetsarbetet
• Stötta ansvariga för leverantörsutveckling i arbetet mot en mer hållbar leverantörskedja

Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort engagemang för hållbarhetsfrågor och som håller dig uppdaterad inom området avseende målsättningar, lagstiftning, regler samt inom olika utvecklings- och innovationsområden.

Du har en relevant utbildning inom textil, meriterande är om du kompletterat det med någon kurs inom cirkulär ekonomi eller hållbarhet, samt har ett par års arbetslivserfarenhet inom hållbarhetsområdet. Du kan vara såväl senior eller relativt nyutbildad, avgörande för oss är att du besitter de personliga egenskaperna som rollen kräver och något års erfarenhet av att analysera, driva, utveckla, planera samt följa upp ett företags hållbarhetsarbete.

Du är kommunikativ och förmedlar tillit och skapar engagemang i dessa frågor inom både den egna organisationen och i kontakt med kunder samtidigt som du inspirerar och motiverar till förändring.

Du har erfarenhet av att leda projekt och projektbaserade arbetssätt.

Du är initiativtagande, har förmåga att strukturera, prioritera och driva frågor inom ditt ansvarsområde och kommer i mål.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att själv initiera resultatorienterade processer med tydliga mål och strategier för att nå framgång, samt att du har ett aktivt nätverk inom hållbarhetssektorn.

Du kommunicerar både på svenska och engelska

Känns rollen som skriven för dig? Bra! Välkommen att söka och hör gärna av dig om du har frågor eller funderar på något.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Fristads med @FRAM, Katarina Czudowska, 0735-17 37 89,
Ansöker gör du enklast på www.framrekrytering.se Visa mindre

Senior Software Developer .NET till FRONT

FRONT befinner sig på en spännande resa med ett tydligt mål - att erbjuda kreativa och smarta lösningar inom marknadsföring och IT. Som en partner till sina kunder anpassar de teamet med olika spetskompetenser beroende på uppdrag. FRONT tar ett helhetsgrepp som förenklar vardagen för kunden samtidigt som man utmanar och hjälper till att ta nästa steg. FRONT ingår i Hydria Group, en familjeägd koncern som bygger på utveckling och innovation med företag ino... Visa mer
FRONT befinner sig på en spännande resa med ett tydligt mål - att erbjuda kreativa och smarta lösningar inom marknadsföring och IT. Som en partner till sina kunder anpassar de teamet med olika spetskompetenser beroende på uppdrag. FRONT tar ett helhetsgrepp som förenklar vardagen för kunden samtidigt som man utmanar och hjälper till att ta nästa steg.

FRONT ingår i Hydria Group, en familjeägd koncern som bygger på utveckling och innovation med företag inom ventilation, vatten, skog, IT och kommunikation. Hydria Group bildades 1994 och har idag omkring 170 anställda på olika orter i Sverige. https://teamfront.se/

Just nu växer vi och behöver därför bli fler som drivs av att utveckla våra kunders affärer.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av systemutveckling och som har lätt att se verksamhetsbehov och hur dessa kan lösas genom digitala produkter. Som senior systemutvecklare hos FRONT jobbar du kundnära och är med i hela processen tillsammans med våra kunder, från första Teams-mötet till levererad lösning.

FRONT jobbar med systemutveckling inom .NET / C# och har ofta möjlighet att ligga i framkant gällande teknikval. Vår IT-avdelning är en stark IT-partner till många företag inom Microsofts produktflora och FRONT kan därför erbjuda sina kunder helhetslösningar inom både utveckling och hosting, drift och övervakning.

Vi skulle bli glada om du kunde checka av ett flertal av punkterna nedan:

Must have

• Mycket god erfarenhet inom .NET och C#
• God erfarenhet av
• God erfarenhet av HTML, CSS och JavaScript
• God erfarenhet av integrationer
• Väl insatt i systemarkitekturprinciper (struktur och större lösningar för att se helheten, arkitekturen)
• God erfarenhet av objektorienterad programmering
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Nice to have

• Erfarenhet av drift och DevOps i Microsoft Azure
• Erfarenhet och kunskap inom affärssystem
• Erfarenhet inom logistik, e-handel, industri, eller tillverkning företag
• Pedagogisk erfarenhet, kunna förklara så att andra förstår och få det lättbegripligt (ge exempel)

Vi ser gärna att du har relevant högskole- eller universitetsutbildning.

Personliga egenskaper
På FRONT jobbar vi i nära samarbeten med våra kunder och du behöver vara kommunikativ och kunna förklara svår teknik med enkla ord. Det är viktigt att du är trygg i att vara drivande i projekt och ser nära samarbeten som en naturlig del av ditt arbetssätt.

Varför FRONT?
På FRONT ser vi oss som en partner till våra kunder och anpassar teamet med olika spetskompetenser beroende på uppdrag. Vi är partnern som tar ett helhetsgrepp och förenklar vardagen för kunden - samtidigt som vi kan utmana och hjälpa till att ta nästa steg inom ett specifikt område.

Vårt team består av 22 personer och vi har vårt kontor i Borås Öfwre Station. Hos oss gillar vi att ta en kopp kaffe tillsammans vid 15-tiden, köra en padel-match efter jobbet eller gå en lunchpromenad ihop för att ladda upp med ny energi. Vi är en del av Hydria Group och hos oss får du tillgång till Hydria Akademin, vårt innovationsråd Hydria LAB och hälsokonceptet Hydria Må bra som bjuder in till flera olika aktiviteter varje månad. Vi har också en egen trivselgrupp på stationen som ofta kommer med överraskningar och roliga event.

Mer information om FRONT samt kundcase hittar du på https://teamfront.se

Rekryteringen sker i samarbete med FRAM, Katarina Czudowska 0735-17 37 89 el [email protected] Visa mindre

Revisorsassistent till Sydrevisioner Väst AB

Ansök    Dec 2    Framgång Borås AB    Revisorsassistent
Sydrevisioner Väst AB är en medelstor revisionsbyrå som ingår i ett nätverk av revisionsbyråer. Vår affärsidé är att kunna erbjuda våra klienter en nära och kvalificerad service inom revision, beskattning och annan ekonomisk rådgivning. Internationellt samarbetar vi inom Crowe Global. Sedan 1960-talet har vi erbjudit våra kunder en hög kvalitet och service som skapar förtroende på lång sikt. För att våra kunder ska känna trygghet i att anlita en revisionsb... Visa mer
Sydrevisioner Väst AB är en medelstor revisionsbyrå som ingår i ett nätverk av revisionsbyråer. Vår affärsidé är att kunna erbjuda våra klienter en nära och kvalificerad service inom revision, beskattning och annan ekonomisk rådgivning. Internationellt samarbetar vi inom Crowe Global. Sedan 1960-talet har vi erbjudit våra kunder en hög kvalitet och service som skapar förtroende på lång sikt. För att våra kunder ska känna trygghet i att anlita en revisionsbyrå inom gruppen, kvalitetssäkras arbetet genom intern kvalitetskontroll baserad på internationellt erkänd standard. Alla kvalificerade revisorer och redovisningskonsulter är medlemmar i FAR. https://www.crowe.com/se

Kanske studerar du nu eller nyligen avslutat dina studier inom ekonomi/redovisning/revision och tycker jobbet som revisor låter spännande? Bra, vi på Sydrevisioner Väst AB i Borås söker dig som är intresserad av att utveckla dig till revisor. Vill du ha en spännande framtid hos oss?

Om tjänsten
I arbetsuppgifterna som revisorsassistent ingår att revidera kundernas räkenskaper och förvaltning samt förbereda underlag för påskrivande revisor. I tjänsten ingår direktkontakt med kund och stort utrymme för att skapa egna kontakter och ta eget ansvar. Vi ger dig det du behöver för att bygga upp din självständighet samt lägger stort fokus på våra gedigna utbildningsprogram.

Vi erbjuder dig

• En professionell arbetsplats med mycket kompetens.
• Möjlighet att jobba nära olika typer av kunder och företag.
• En gedigen utvecklingsmöjlighet både som person och inom specialistområdet.
• En konkurrensmässig lönemodell samt förmånspaket.

Vi söker dig som

• Har en avslutad högskoleexamen med inriktning mot redovisning/revision senast augusti 2022.


• Har goda kunskaper i svenska och engelska.

• Tidigare arbetslivserfarenhet inom redovisning, sälj och serviceyrken ser vi som mycket meriterande.

• Som person ser vi att du är ödmjuk och bra på att bygga relationer då rollen innebär kontakt med både kunder och kollegor. Du har ett analytiskt sinne och du trivs med att jobba självständigt och i team. Framför allt har du ett stort driv i din personlighet och är starkt motiverad att både lära dig och utvecklas tillsammans med och genom andra.

Start: enligt överenskommelse

Omfattning: heltid (du som studerar nu har möjlighet att kunna jobba under tiden som du pluggar och anpassa dina studier med arbete och en bra praktik!)

Ort: Borås

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Redovisningsansvarig till Signcom

Ansök    Okt 22    Framgång Borås AB    Redovisningschef
Sign Communication Sweden AB är moderbolaget inom Signcom Group med dotterbolag i Danmark, Norge och Finland. Huvudkontoret med lager finns i Borås, kontor och lager finns även i Stockholm. Signcom är en ledande leverantör av hårdvara, mjukvara, material och tjänster inom skylt-, print- och storformat. Vi erbjuder ett brett sortiment med en unik position som marknadens enda helhetsleverantör där vi uteslutande jobbar med välrenommerade varumärken inom all... Visa mer
Sign Communication Sweden AB är moderbolaget inom Signcom Group med dotterbolag i Danmark, Norge och Finland. Huvudkontoret med lager finns i Borås, kontor och lager finns även i Stockholm.

Signcom är en ledande leverantör av hårdvara, mjukvara, material och tjänster inom skylt-, print- och storformat. Vi erbjuder ett brett sortiment med en unik position som marknadens enda helhetsleverantör där vi uteslutande jobbar med välrenommerade varumärken inom alla våra produktområden. Signcom Group omsätter 210 mkr och har 65 anställda i Skandinavien varav 35 är placerade i Sverige. Sedan 2017 är Signcom Group en helägd del av Igepa Group GmbH som omsätter 18 mdkr med verksamhet i 25 länder.

Utveckling genom ytterligare investeringar planeras med målsättning att fortsätta att vara en av de ledande leverantörerna inom området i Norden. http://www.signcom.se

Känner du dig redo att ta det övergripande ansvaret för Signcoms redovisning?
Som Redovisningsansvarig verkar du för ett tänk ”Utifrån och In”, möter Signcom Groups behov och omsätter dessa till verkliga handlingsplaner som ger resultat.

Frågor avseende ekonomi och redovisning, kommer att utgöra viktiga delar i arbetet för att möta nya och skiftande förutsättningar för Signcom Group. Din förmåga att skapa motivation och arbetsleda ditt team kommer vara avgörande.

Du kommer att ha övergripande samt funktionellt ansvar för redovisningen och initialt ansvara för ett eller flera länder för att senare även gå in på controlling. Vi står inför en automatiseringsresa och vill du bidra till den så kommer det finnas en hel del roliga projekt att medverka inom och ansvara för.

Du kommer att rapportera till Signcoms CFO som har en gedigen bakgrund inom redovisning och ekonomi, han kommer stötta dig till att bli mer och mer självständig.
I jobbet ingår även löpande bokföring, leverantör- och kundreskontra, rapportering till olika instanser, månadsbokslut samt viss löneadministration. Tillsammans med CFO, och din avdelning leder ni utvecklingsarbetet på redovisningsavdelningen och ansvarar för att redovisningsgruppen upplevs som förstklassig med hög kompetens och service.

Vem är du?
Du är en drivande kraft inom redovisningen och har gedigen erfarenhet av professionell redovisning i förändring. Affärsmässighet, kunskap inom redovisning och förmågan att identifiera, planera och genomföra står högt. Du har relevanta meriter och behärskar engelska på en hög nivå.

Som person motiveras du av redovisningens alla delar, från bokföring till problemlösning och årsbokslut. Du är en naturlig ledare med god självkänsla, empatisk förmåga och har stort intresse för siffror och människor, det är genom dina kollegor och tillsammans med kunderna som framgången skapas. Du är nyfiken och optimistisk, har lätt för att inspirera och engagera andra. Därtill krävs en tydlig struktur, målmedvetenhet och stort intresse för ekonomi i arbetet som Redovisningsansvarig för Signcom.

Vi ser fram emot din ansökan via www.framrekrytering.se med registrerat CV och ansökningsbrev och behandlar din ansökan konfidentiellt. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Katarina Czudowska på FRAM, telefon 0735-17 37 89. Visa mindre

Masterdata Manager FRISTADS

Ansök    Dec 13    Framgång Borås AB    Driftchef, data
Fristads har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus samt med innovation och hållbarhet som drivkrafter. I vårt produktsortiment finns såväl klassiska som moderna plagg för en rad branscher och våra plagg är gjorda för att leva upp till de högsta kraven när det gäller kvalitet, säkerhet och komfort. Fristads är en del av Hultafors Group, som ägs av Investment Latour AB och erbjud... Visa mer
Fristads har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus samt med innovation och hållbarhet som drivkrafter. I vårt produktsortiment finns såväl klassiska som moderna plagg för en rad branscher och våra plagg är gjorda för att leva upp till de högsta kraven när det gäller kvalitet, säkerhet och komfort.

Fristads är en del av Hultafors Group, som ägs av Investment Latour AB och erbjuder en bred portfölj av produkter och varumärken för professionella användare. Läs mer på www.fristads.com.

Hultafors Group har mer än 1000 anställda och omsättningen uppgick 2020 till 3,6 miljarder SEK. www.hultaforsgroup.com

Vill du leda, utveckla och kvalitetssäkra @Fristads internationella Masterdatafunktion?

I rollen som Masterdata Manager får du en rolig, varierande och spännande tillvaro på jobbet. Tjänsten innefattar helhetsansvar för all masterdata inom FRISTADS och tillhörande bolag, personalansvar för 6 medarbetare, vars arbete fokuserar på produkt, kundinformation och leverantör. Tillsammans arbetar ni med koordinering, planering och hantering av frågor/ärenden relaterade till masterdata. Din roll tillhör avdelningen för IT som är en gemensam servicefunktion för FRISTADS och tillhörande bolag i Europa.

Du kommer vara delaktig i spännande projekt, som direkt eller indirekt berör företagets masterdata, flöden och processer. Det kan vara allt från nya affärsflöden och verksamhetskrav, integrationer med interna applikationer, till uppsättningar mot olika produkt- och varumärkesplattformar. Du får ett stort internt nätverk med många kollegor från olika funktioner som inom den egna, IT, Sälj, Finans, Inköp och Produktutveckling med flera. Du kommer rapportera till IT direktör.

Rollen och företaget ger dig chansen till utveckling i din profession och som människa. Du behöver därför vara nyfiken och utvecklingsinriktad samt motiveras av förstklassig leverans där du ser potential till förbättringar och effektiviseringar i kommunikation med dina kollegor. Tillsammans med teamet motiveras ni av att bidra till en hög leveransupplevelse som håller hög kunskapsnivå, service och driv.

Våra värderingar
Våra värderingar Passion, Enkelhet, Tillsammans och Prestation är viktiga för oss. Som medarbetare hos oss är du en viktig ambassadör och förebild för dessa värderingar både internt och externt. Vi hoppas därför att denna värdegrund stämmer väl med dig.

Vår önskelista

Krav

• Du har en slutförd gymnasieutbildning
• Du har bred och god erfarenhet av större affärssystem
• God erfarenhet av ledarskap
• God erfarenhet av applikationer, system och processer
• God erfarenhet av att ta fram bättre flöden/processer med beskrivningar
• Internationell erfarenhet arbetsmässigt
• Erfarenhet av automatiseringsprocesser/flöden (ha den ådran och gilla det)
• Erfarenhet av att köpa in varor och tjänster enligt attestordning
• Engelska i tal och skrift
• Goda Excelkunskaper
• B-körkort

Meriterande

• Eftergymnasial utbildning inom IT
• God erfarenhet av projektledning
• Kunskap om LEAN-processer
• Erfarenhet av PIM för E-commerce
• M3

Som person är du ledaren och teamspelaren, du är drivande samt vågar ställa krav på din omgivning, med ödmjukhet. Du måste ha ett genuint intresse och kunskap om att verka inom en servicefunktion. Du tycker om att ta ett helhetsansvar för området men kan även kunna djupdyka in i detaljerna då det behövs. Du är mån om att förstå hur ditt och gruppens arbete bidrar och samverkar med övriga verksamheten. Du behöver tänka utveckling, enkelhet och tillsammans samt ha ett öppet sinne. Du trivs i en internationell och öppen atmosfär och har stor ansvarskänsla för att leverera resultat i tid.

Kanske arbetar du i en liknande roll idag eller känner dig redo att ta nästa kliv i din utveckling, då kan denna tjänst vara rätt för dig.

Placering
Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Borås.

Resor
Kan förekomma till Fristads enheter inom Sverige och Europa.

Kontakt
Visst låter det som en roll för just dig? Tveka inte att skicka in din ansökan snarast via framrekrytering.se, vi arbetar med löpande urval. Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Katarina Czudowska 073-517 37 89, [email protected]
Välkommen med din ansökan???? Visa mindre

Redovisningskonsult

Sydrevisioner Väst AB är en medelstor revisionsbyrå som ingår i ett nätverk av revisionsbyråer. Vår affärsidé är att kunna erbjuda våra klienter en nära och kvalificerad service inom revision, beskattning och annan ekonomisk rådgivning. Internationellt samarbetar vi inom Crowe Horwath International. Sedan 1960-talet har vi erbjudit våra kunder en hög kvalitet och service som skapar förtroende på lång sikt. www.crowehorwath.net Till vårt kontor i Borås s... Visa mer
Sydrevisioner Väst AB är en medelstor revisionsbyrå som ingår i ett nätverk av revisionsbyråer. Vår affärsidé är att kunna erbjuda våra klienter en nära och kvalificerad service inom revision, beskattning och annan ekonomisk rådgivning. Internationellt samarbetar vi inom Crowe Horwath International. Sedan 1960-talet har vi erbjudit våra kunder en hög kvalitet och service som skapar förtroende på lång sikt. www.crowehorwath.net

Till vårt kontor i Borås söker vi nu driven och självgående redovisningskonsult som brinner för redovisning och service.

Arbetsbeskrivning
Som redovisningskonsult hos Sydrevisioner Väst AB kommer du tillhöra ett kompetent team om cirka 15 personer och arbeta självständigt med löpande redovisning, bokslut, årsredovisning hos ett flertal kunder, huvudsakligen inom Sjuhärad. I dialog med kunderna är du deras rådgivare inom redovisningen.

Vem är du? Dina kvalifikationer
Du har ett genuint intresse av redovisning. Du har självständigt upprättat bokslut och arbetat med helheten av redovisningen.

Som person är du engagerad och tycker om en öppen atmosfär och har stor ansvarskänsla för att leverera resultat i tid samt skapa goda relationer till kunder och kollegor.

Förtroende är en känsla. Välj revisionsbyrå därefter.

Kontakt och ansökningsinformation
I den här rekryteringen samarbetar vi med FRAM. Välkommen att söka denna tjänst hos www.framrekrytering.se. För mer information om tjänsten kontakta Katarina Czudowska 0735-173789 el [email protected]

Urval sker löpande! Visa mindre

Embedded Developer med fokus på Video-processing till Palmenco i Borås

Palmenco AB är ett välskött, lönsamt och familjeägt företag som funnits i över 50 år. Vi är en ledande och framgångsrik leverantör av mättekniska produkter och bevisinstrument för bland annat trafiksäkerhet till myndigheter, landsting och företag främst inom Skandinavien. Palmenco designar, utvecklar och producerar egna produkter och är generalagentur för flera världsledande tillverkare av laserhastighetsmätare till fordonsvågar och alkometrar. Palmenco ha... Visa mer
Palmenco AB är ett välskött, lönsamt och familjeägt företag som funnits i över 50 år. Vi är en ledande och framgångsrik leverantör av mättekniska produkter och bevisinstrument för bland annat trafiksäkerhet till myndigheter, landsting och företag främst inom Skandinavien. Palmenco designar, utvecklar och producerar egna produkter och är generalagentur för flera världsledande tillverkare av laserhastighetsmätare till fordonsvågar och alkometrar. Palmenco har sitt huvudkontor i Borås med en filial och kontor i Stockholm. Vi är ett av SWEDAC ackrediterat 17020-kontrollorgan för metoder som används för årsöversyn och kontroll efter kalibrering och justering av olika bevisinstrument.

Med hjälp av hastighetsövervakning, automatisk nummerplåtsläsning, analys av körbeteende och alkoholkontroll på våra vägar, hamnar, gruvor och andra arbetsplatser i Skandinavien gör vi vardagen säkrare. https://www.palmenco.se/

Vi märker av en starkt ökad efterfrågan på våra produkter och behöver förstärkning till vårt kompetenta utvecklingsteam och söker därför en Embedded Developer/Mjukvaruutvecklare.

I rollen som Embedded Developer erbjuds du ett självständigt, roligt och omväxlande arbete där du blir en viktig kugge i vår framtida tillväxt och framgång. Dina närmaste kollegor kommer vägleda dig och bygga upp din kunskap till en nivå som ökar din självständighet.

I huvudsak kommer du att arbeta med ny- och vidareutveckling av fordonsbaserade system för polis men även interna test- och stödsystem för service och verifiering, samt assistera supporttjänsten vid komplex felsökning, konfigurering och anpassning av befintliga system. Du kommer även att medverka vid installation och driftsättning på plats hos kund i Skandinavien.

Arbetet bedrivs både på huvudkontoret i Borås, hemmakontoret och på distans. Antal resor blir kanske två per halvår och troligtvis med övernattning. Här kan du se fram emot en god utvecklingstakt och många roliga projekt framöver.

Idag är vi 15 anställda och kanske blir du den 16e?
Tänk att få arbeta med ett egenutvecklat system där du ser resultatet direkt!

Vår önskelista
Must haves

Erfarenhet av egen utveckling hands on = Praktisk erfarenhet (kunna sätta ihop och få det att funka)

• Embedded Linux (Yocto)
• Firmware (bare metal, ARM Cortex-M3/4/7, RTOS) (utan operativsystem)
• C/C++
• PythonNice to have (i prio-ordning, först=högst)

• NVIDIA SOC:s (TX2)
• GStreamer
• Image processing/AI (bildanalys)
• Hardware design/CAD
• Full stack developer (för stödsystem och ärendehanteringssystem)
• VHDL (hårdvarukonstruktion i text)
• Qt (grafiskt gränssnitt)
• Web Frontend (HTML / JavaScript)

Vem är du? Förmodligen är du superintresserad av egen avancerad utveckling, vetgirig och vill veta hur något funkar från grunden. Du har kanske byggt en egen kamera, drönare eller annat tekniskt med mjukvara och hårdvara, är insatt i hur saker funkar. Det är viktigt att du kan driva dig framåt med egen motivation, kan ställa frågor och ta initiativ. Som kollega är du hjälpsam, omtänksam, lär dig av andra och bidrar med din kunskap. Du har ett stort kundfokus där du levererar med högsta kvalitet enligt plan, med sunt konsekvenstänk.

Vi erbjuder en mycket unik bransch där du lär dig något nytt varje dag. Vi har konkurrenskraftiga förmåner och vill att du stannar länge????!

Så kom och bli en av oss!

Välkommen att söka tjänsten via FRAM www.framrekrytering.se
Frågor besvaras mer än gärna av Katarina Czudowska 0735-17 37 89 Visa mindre

Master Data Manager till FRISTADS

Fristads har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus samt med innovation och hållbarhet som drivkrafter. I vårt produktsortiment finns såväl klassiska som moderna plagg för en rad branscher och våra plagg är gjorda för att leva upp till de högsta kraven när det gäller kvalitet, säkerhet och komfort. Fristads är en del av Hultafors Group, som ägs av Investment Latour AB och erbjud... Visa mer
Fristads har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus samt med innovation och hållbarhet som drivkrafter. I vårt produktsortiment finns såväl klassiska som moderna plagg för en rad branscher och våra plagg är gjorda för att leva upp till de högsta kraven när det gäller kvalitet, säkerhet och komfort.

Fristads är en del av Hultafors Group, som ägs av Investment Latour AB och erbjuder en bred portfölj av produkter och varumärken för professionella användare. Läs mer på www.fristads.com.

Hultafors Group har mer än 1000 anställda och omsättningen uppgick 2020 till 3,6 miljarder SEK. www.hultaforsgroup.com

Vill du leda, utveckla och kvalitetssäkra @Fristads internationella Master Data-funktion?

I rollen som Master Data Manager får du en rolig, varierande och spännande tillvaro på jobbet. Tjänsten innefattar helhetsansvar för all masterdata inom FRISTADS och tillhörande bolag, personalansvar för 6 medarbetare, vars arbete fokuserar på produkt, kundinformation och leverantör. Tillsammans arbetar ni med koordinering, planering och hantering av frågor/ärenden relaterade till Master Data. Din roll tillhör avdelningen Finance som är en del av Shared Service Center, en gemensam servicefunktion för FRISTADS och tillhörande bolag i Europa.

Du kommer vara delaktig i spännande projekt, som direkt eller indirekt berör företagets Master Data-flöden och processer. Det kan vara allt från nya affärsflöden och verksamhetskrav, integrationer med interna applikationer, till uppsättningar mot olika produkt- och varumärkesplattformar. Du får ett stort internt nätverk med många kollegor från olika funktioner, så som Sälj, Finans, Sourcing och Product Development med flera. Du kommer rapportera till Finance Director.

Rollen och företaget ger dig chansen till utveckling i din profession och som människa. Du behöver därför vara nyfiken och utvecklingsinriktad samt motiveras av förstklassig leverans där du ser potential till förbättringar och effektiviseringar i kommunikation med dina kollegor. Tillsammans med teamet motiveras ni av att bidra till en hög leveransupplevelse som håller hög kunskapsnivå, service och driv.

Våra värderingar
Våra värderingar Passion, Enkelhet, Tillsammans, är viktiga för oss. Som medarbetare hos oss är du en viktig ambassadör och förebild för dessa värderingar både internt och externt. Vi hoppas därför att denna värdegrund stämmer väl med dig.

Vår önskelista

Krav

• Du har en slutförd gymnasieutbildning
• Du har bred och god erfarenhet av större affärssystem
• God erfarenhet av applikationer, system och processer
• God erfarenhet av att ta fram bättre flöden/processer med beskrivningar
• Internationell erfarenhet arbetsmässigt
• Erfarenhet av automatiseringsprocesser/flöden (ha den ådran och gilla det)
• Erfarenhet av att köpa in varor och tjänster enligt attestordning
• Engelska i tal och skrift
• Goda Excelkunskaper
• Goda kunskaper i databashantering
• B-körkort

Meriterande

• Eftergymnasial utbildning inom IT
• God erfarenhet av projektledning
• Erfarenhet av att vara ledare
• Kunskap om LEAN-processer
• Erfarenhet av PIM för E-commerce
• M3

Som person är du ledaren och teamspelaren, du är drivande samt vågar ställa krav på din omgivning, med ödmjukhet. Du måste ha ett genuint intresse och kunskap om att verka inom en servicefunktion. Du tycker om att ta ett helhetsansvar för området men kan även kunna djupdyka in i detaljerna då det behövs. Du är mån om att förstå hur ditt och gruppens arbete bidrar och samverkar med övriga verksamheten. Du behöver tänka utveckling, enkelhet och tillsammans samt ha ett öppet sinne. Du trivs i en internationell och öppen atmosfär och har stor ansvarskänsla för att leverera resultat i tid.

Kanske arbetar du i en liknande roll idag eller känner dig redo att ta nästa kliv i din utveckling, då kan denna tjänst vara rätt för dig.

Placering

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Borås.

Resor

Kan förekomma till Fristads enheter inom Sverige och Europa.

Kontakt
Visst låter det som en roll för just dig? Tveka inte att skicka in din ansökan snarast via framrekrytering.se, vi arbetar med löpande urval. Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Katarina Czudowska 073-517 37 89, [email protected]

Välkommen med din ansökan???? Visa mindre

Manager Shared Service Center (MSSC) till FRISTADS

Ansök    Apr 27    Framgång Borås AB    Redovisningschef
Fristads har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus samt med innovation och hållbarhet som drivkrafter. I vårt produktsortiment finns såväl klassiska som moderna plagg för en rad branscher och våra plagg är gjorda för att leva upp till de högsta kraven när det gäller kvalitet, säkerhet och komfort. Fristads är en del av Hultafors Group, som ägs av Investment Latour AB och erbjud... Visa mer
Fristads har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus samt med innovation och hållbarhet som drivkrafter. I vårt produktsortiment finns såväl klassiska som moderna plagg för en rad branscher och våra plagg är gjorda för att leva upp till de högsta kraven när det gäller kvalitet, säkerhet och komfort.

Fristads är en del av Hultafors Group, som ägs av Investment Latour AB och erbjuder en bred portfölj av produkter och varumärken för professionella användare. Läs mer på www.fristads.com.

Hultafors Group har mer än 1000 anställda och omsättningen uppgick 2020 till 3,6 miljarder SEK. www.hultaforsgroup.com

Vill du vara del av @Fristads internationella ekonomifunktion?
Det sker spännande saker hos oss under året och vi behöver dig som motiveras av ett arbete och en kultur i ständig utveckling. Vi har roligt tillsammans och vi hjälper varandra. Kom och bli ledaren i vårt härliga och kompetenta team! Vi är för närvarande 8 personer inom MSSC i Borås som arbetar med allt förekommande inom redovisning, moms och skatt.

Vi har sammanfattat arbetsuppgifterna i följande punkter

Nyckelområden:

• Styra aktiviteterna

• • Säkerställa korrekt och snabb rapportering
• • Rapportera och analysera finansiell information för de företag som betjänas av MSSC
• • Följa kassaflöde, kostnader och intäkter
• • Kontinuerligt utvärdera policys och normer, inklusive anpassning till koncernens policys för att finna det mest effektiva rutinerna
• •
• •

• Finansieringsadministration

• • Förbereda månatlig och årlig rapportering
• • Säkra efterlevnaden av Fristads Finance Manual
• • Avstämningar
• • Leverantörsskulder
• • Kundfordringar
• •
• •

• Allmänna och ad hoc uppgifter

• • Rättsliga och skattemässiga frågor
• • Ansvara för finansiell del av ERP-system
• •
• •

• Vara stöd för att uppfylla nödvändiga IFRS rapporteringsstandarder

Kvalifikationer
Rollen och företaget ger dig chansen till utveckling i din profession och som människa.

Du behöver därför vara nyfiken och utvecklingsinriktad samt motiveras av förstklassig redovisning där du ser potential till förbättringar och effektiviseringar i kommunikation med dina kollegor. Tillsammans med teamet motiveras ni av att bidra till en hög leveransupplevelse som håller hög kunskapsnivå, service och driv.

Våra värderingar
Våra värderingar Passion, Enkelhet, Tillsammans, är viktiga för oss. Som medarbetare hos oss är du en viktig ambassadör och förebild för dessa värderingar både internt och externt. Vi hoppas därför att denna värdegrund stämmer väl med dig.

Vår önskelista

• Du har god erfarenhet av kvalificerad redovisning från företag där du arbetat med helheten inom redovisningen, till och med årsredovisning.
• Engelska i tal och skrift (I ditt arbete kommer du dagligen använda affärssystem och rapportverktyg på båda språken.)
• Van att arbeta i större affärssystem
• Goda Excelkunskaper så som pivottabeller, formler.

Som person är du ledaren och teamspelaren, du är drivande samt vågar ställa krav på din omgivning med ödmjukhet. Du måste ha ett genuint intresse av och kunskap inom redovisning samt tycka om att ta ett helhetsansvar inom området, men även kunna djupdyka in i detaljerna då det behövs. Du trivs i en internationell och öppen atmosfär och har stor ansvarskänsla för att leverera resultat i tid.

Kontaktperson
Visst låter det som en roll för just dig? Tveka inte att skicka in din ansökan snarast via framrekrytering.se, vi arbetar med löpande urval. Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Katarina Czudowska 073-517 37 89, [email protected]
Välkommen med din ansökan???? Visa mindre

Systemutvecklare/System Developer till Eton Systems

Eton Systems utvecklar, tillverkar och marknadsför produktions- och informationssystem för industrin och är grundare och marknadsledande inom UPS (Unit Production System). Cirka 90% av försäljningen är på export. Det finns mer än 4 500 Eton system installerade i 75 länder. Huvudkontoret är beläget i Gånghester, strax utanför Borås. www.etonsystems.com Har du passion för systemutveckling och .NET? Vill du arbeta med de senaste teknikerna? Får du en ki... Visa mer
Eton Systems utvecklar, tillverkar och marknadsför produktions- och informationssystem för industrin och är grundare och marknadsledande inom UPS (Unit Production System). Cirka 90% av försäljningen är på export. Det finns mer än 4 500 Eton system installerade i 75 länder. Huvudkontoret är beläget i Gånghester, strax utanför Borås. www.etonsystems.com

Har du passion för systemutveckling och .NET?

Vill du arbeta med de senaste teknikerna?

Får du en kick av att se din kod omsättas i fysisk rörelse och framför allt kundnytta?

Kom och väx med oss!
Vi är i ett expansivt skede i nya branscher och länder. Det vi gör idag gör stor skillnad nu och i framtiden. Eton Systems driver utvecklingen inom automatiserad industri i hela världen. Vårt unika transportsystem, tillsammans med nya mjukvaran ETONingenious, ger industrin värden som trygghet, effektivitet, produktivitet och lönsamhet.

Vi utökar vårt kompetenta och innovativa team med en systemutvecklare till vårt huvudkontor strax utanför Borås.

Vår mjukvara är hjärnan och logiken till våra UPS-System och som systemutvecklare hos Eton Systems blir du en självklar nyckelspelare i företagets verksamhet och utveckling.

Vi arbetar genomgående med ny teknik och nya utvecklingsmiljöer såsom .NET 5, Angular, MQTT, Server och Mongo DB för att nämna några.

Du kommer huvudsakligen arbeta med att utforma och ytterligare utveckla vår nya mjukvara ETONingenious. Vi ser många nya, spännande projekt och nyutveckling framöver!

Med tiden kommer du att assistera vår supporttjänst vid komplex felsökning och vara behjälplig vid anpassning av befintliga system, nyinstallation, konfiguration och driftsättning på plats hos kund i Sverige och utomlands.

Arbetet bedrivs till stor del från huvudkontoret i Gånghester eller då arbetsuppgifterna tillåter, på distans.

Drömmer du om roligare och mer spännande arbetsuppgifter?

Vi kan erbjuda dig just detta och mycket mer i ett fint stabilt företag med långsiktiga planer!

För mer information om tjänsten kontakta gärna Katarina Czudowska på FRAM 0735 -17 37 89. Ansök med CV och personligt brev på www.framrekrytering.se senast den 18 maj. Visa mindre

Tysktalande Redovisningsekonom/Accountant till FRISTADS i Borås

Fristads har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus samt med innovation och hållbarhet som drivkrafter. I vårt produktsortiment finns såväl klassiska som moderna plagg för en rad branscher och våra plagg är gjorda för att leva upp till de högsta kraven när det gäller kvalitet, säkerhet och komfort. Fristads är en del av Hultafors Group, som ägs av Investment Latour AB och erbjud... Visa mer
Fristads har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus samt med innovation och hållbarhet som drivkrafter. I vårt produktsortiment finns såväl klassiska som moderna plagg för en rad branscher och våra plagg är gjorda för att leva upp till de högsta kraven när det gäller kvalitet, säkerhet och komfort.

Fristads är en del av Hultafors Group, som ägs av Investment Latour AB och erbjuder en bred portfölj av produkter och varumärken för professionella användare. Läs mer på www.fristads.com.

Hultafors Group har mer än 1000 anställda och omsättningen uppgick 2020 till 3,6 miljarder SEK. www.hultaforsgroup.com

Vill du vara del av @Fristads internationella ekonomifunktion? Det sker spännande saker hos oss under året och vi behöver dig som motiveras av ett arbete och en kultur i ständig förbättring och utveckling. Vi har roligt tillsammans och vi hjälper varandra. Kom och bli en av oss i teamet!

Som Redovisingsekonom/Accountant kommer du tillhöra huvudkontorets Shared Service Center (SSC) som för närvarande betjänar Sverige, Norge, England, Tyskland, Danmark och snart även Österrike med finansiell redovisning, kund och leverantörsreskontra.

I din roll kommer du inledningsvis att ansvara för redovisningen i Österrike och bidra till goda beslutsunderlag och ge stöd i ekonomiska redovisningsfrågor. Du deltar aktivt i förbättring och utveckling inom redovisningsområdet för hela SSC och hjälper till där det behövs inom redovisningsfunktionen.

Vi har sammanfattat arbetsuppgifterna i följande punkter

• Upprätta månadsbokslut
• Löpande redovisning
• Arbeta med företagets moms och skatt
• Administrera bolagets anläggningstillgångar
• Vara delaktig i framtagning av cashflowprognos och analys
• Vara back up vid ledighet, frånvaro
• Bidra till att hålla tidsfristerna och att den rättsliga rapporteringen uppfylls.
• Avstämningar avseende lön
• Delta och medverka i gruppens avstämningar
• Huvudgränssnitt, chef för Shared Service Center, redovisningskollegor, Fristads business controllers i Sverige och utlandet. Vara med på genomgångar för resultat. Stort samarbete sker med controllern.
• Kunna hjälpa till där det behövs på redovisningsavdelningen, primärt tysktalande länder
• Årsbokslut
• Önskemål, årsredovisning och skatt

Kvalifikationer
Rollen och företaget ger dig chansen till utveckling i din profession och som människa.

Du behöver därför vara nyfiken och utvecklingsinriktad samt kunna motiveras av förstklassig redovisning där du ser potential till förbättringar och effektiviseringar i kommunikation med dina kollegor. Tillsammans med teamet motiveras ni av att bidra till en hög leveransupplevelse som håller hög kunskapsnivå, service och driv.

Fristads värderingar
Våra värderingar Passion, Enkelhet, Tillsammans, är viktiga för oss. Som medarbetare hos oss är du en viktig ambassadör och förebild för dessa både internt och externt. Vi hoppas därför att denna värdegrund stämmer väl med dig.

Vår önskelista

• Du har god erfarenhet av kvalificerad redovisning från företag där du arbetat med helheten inom redovisningen till och med årsbokslut, önskvärt även årsredovisning.
• Förutom svenska kan du även kommunicera på tyska och engelska i tal och skrift (I ditt arbete kommer du dagligen använda affärssystem och rapportverktyg på inom dessa språk.)
• Van att arbeta i större affärssystem
• Grundläggande Excelkunskaper så som pivot tabeller, formler, tabeller

Som person är du en självgående teamspelare, du är drivande samt vågar ställa krav på din omgivning med ödmjukhet. Du måste ha ett genuint intresse av och kunskap inom redovisning samt tycka om att ta ett helhetsansvar inom området, men även kunna djupdyka in i detaljerna då det behövs. Du trivs i en internationell och öppen atmosfär och har stor ansvarskänsla för att leverera resultat i tid.

Kontaktperson
Visst låter det som en roll för just dig? Tveka inte att skicka in din ansökan snarast via framrekrytering.se, vi arbetar med löpande urval. Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Katarina Czudowska 073-5173789, [email protected]

Välkommen med din ansökan???? Visa mindre

VD till Signcom

Signcom är en ledande leverantör av maskiner, förbrukningsmaterial, programvaror och tjänster inom skylt- och storbildsframställning samt gravyr, märkning och fräsning. Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment och behåller vår starka marknadsposition genom högkvalitativa produkter från välkända leverantörer. Signcom levererar högsta servicenivå, teknisk kompetens, samt trygghet och kvalitet. Sign Communication Sweden AB är moderbolaget inom Signcom Grou... Visa mer
Signcom är en ledande leverantör av maskiner, förbrukningsmaterial, programvaror och tjänster inom skylt- och storbildsframställning samt gravyr, märkning och fräsning. Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment och behåller vår starka marknadsposition genom högkvalitativa produkter från välkända leverantörer.
Signcom levererar högsta servicenivå, teknisk kompetens, samt trygghet och kvalitet.
Sign Communication Sweden AB är moderbolaget inom Signcom Group med dotterbolag i Danmark, Norge och Finland. Huvudkontoret med lager finns i Borås, kontor och lager finns även i Stockholm.

Sedan 2008 är Signcom Group en del av Igepa Group GmbH. Utveckling genom ytterligare investeringar planeras med målsättning att fortsätta att vara en av de ledande leverantörerna inom området i Norden. http://www.signcom.se

Känner du dig redo att ta det övergripande ansvaret för Signcoms fortsatta expansion?
Som VD och företrädare verkar du för ett tänk ”Utifrån och In”, möter marknadens behov och omsätter dessa till verkliga strategier och handlingsplaner som ger resultat.

Frågor avseende marknad och försäljning, tillväxt och kompetensutveckling kommer att utgöra viktiga delar i arbetet för att möta nya och skiftande förutsättningar. Din förmåga att skapa motivation och leda genom andra kommer att vara avgörande.

Du är en drivande kraft i ledningsgruppen och har gedigen erfarenhet av personal- och företagsledning i förändring. Affärsmässighet, kunskap inom industri och förmågan att skapa relationer värderas högt. Du har relevanta meriter och behärskar engelska på en hög nivå.

Som person är du en naturlig ledare med god självkänsla, empatisk förmåga och har stort intresse för människor, det är genom medarbetarna och tillsammans med kunderna framgången skapas. Du är nyfiken och optimistisk, har lätt för att inspirera och engagera andra. Därtill krävs en tydlig struktur, målmedvetenhet och kommersiellt tänkande i arbetet som VD för Signcom.

Vi ser fram emot din ansökan via www.framrekrytering.se med registrerat CV och ansökningsbrev. Sista ansökningsdag är den 27 september. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Katarina Czudowska på FRAM:

[email protected], telefon 0735-17 37 89 Visa mindre

Ekonomiassistent / Redovisningsassistent 1-2 dagar i veckan

Ansök    Mar 22    Framgång Borås AB    Ekonomiassistent
FRAM är ett företag inom rekrytering och konsulttjänster. Vi hjälper våra kunder att hitta lämpliga kandidater genom rekrytering och inhyrning av konsulter samt hjälper till att hitta ett roligt och intressant arbete på lång sikt genom rekrytering, eller kortare sikt i vår Interima verksamhet för människor som vill utvecklas. Vi arbetar med en väl beprövad rekryteringsprocess och är auktoriserade av Almega / Kompetensföretagen för att kunna bedriva vår ver... Visa mer
FRAM är ett företag inom rekrytering och konsulttjänster. Vi hjälper våra kunder att hitta lämpliga kandidater genom rekrytering och inhyrning av konsulter samt hjälper till att hitta ett roligt och intressant arbete på lång sikt genom rekrytering, eller kortare sikt i vår Interima verksamhet för människor som vill utvecklas. Vi arbetar med en väl beprövad rekryteringsprocess och är auktoriserade av Almega / Kompetensföretagen för att kunna bedriva vår verksamhet. Vi fokuserar på ledare, specialister och generellt brukar vi säga tjänstemän och tjänstekvinnor. ”Hos oss är allt möjligt” www.framrekrytering.se

Vi har sedan starten 2017 den högsta kreditvärdigheten och UC Guld.

Hej!
Vi hjälper våra kunder att lyckas i smått och stort och söker nu en Ekonomiassistent/Redovisningsassistent till vår konsultverksamhet.
Du kommer att arbeta hos vår kund 1-2 dagar i veckan under en tid då kunden har många projekt och har svårt att hinna med det som behöver bli gjort. Det är lite svårt att säga under hur lång tid uppdraget sträcker sig men förmodligen cirka 2 månader.

För frågor kontakta Katarina Czudowska från och med tisdag den 23 mars.
0735-17 37 89

Kanske kan detta uppdrag vara perfekt för dig? Visa mindre

Utvecklare inom Business Central (Microsoft Dynamics NAV)

BrightCom är en Microsoft Dynamics NAV/Business Central partner som framför allt arbetar med affärssystem som en SaaS tjänst och här ligger vi i framkant. Vi som arbetar på BrightCom har alla över tio års erfarenhet av Microsoft Dynamics NAV/BC som konsulter, utvecklare, affärsägare och projektledare. Vi vet hur viktigt ett kompetent affärssystem är för ens dagliga prestationer. Eftersom våra konsulter och utvecklare täcker stora delar av landet, kan vi hj... Visa mer
BrightCom är en Microsoft Dynamics NAV/Business Central partner som framför allt arbetar med affärssystem som en SaaS tjänst och här ligger vi i framkant. Vi som arbetar på BrightCom har alla över tio års erfarenhet av Microsoft Dynamics NAV/BC som konsulter, utvecklare, affärsägare och projektledare. Vi vet hur viktigt ett kompetent affärssystem är för ens dagliga prestationer. Eftersom våra konsulter och utvecklare täcker stora delar av landet, kan vi hjälpa företag över hela Sverige. Vi vill vara det självklara valet när våra kunder vill driva sin verksamhet framåt.

Vi tillhandahåller produkter och tjänster som stärker våra kunders IT-nytta samt sänker deras kostnader. https://brightcom.se/

Vill du jobba med den senaste tekniken?
Vill du jobba med kvalitet i dina projekt och inte i första hand tänka på debiterbar tid?
Vill du ha direktkontakt med kunden?
Vill du arbeta med härliga kollegor som kan mycket?
Vill du ha ett fritt arbete och bra villkor?
Vill du utveckla din kompetens?

Fri placeringsort, var du än bor i Sverige.

Om svaret på frågorna är ja ser jag fram emot att höra ifrån dig!

I denna rekrytering samarbetar vi med en rekryteringspartner som bryr sig om dig och din framtid.

Välkommen att söka och ta kontakt med mig Katarina Czudowska på FRAM (Framgång Borås AB), 0735-17 37 89, [email protected] Visa mindre

Affärscoach till Borås INK

Ansök    Aug 18    Framgång Borås AB    Affärsutvecklare
Borås INK erbjuder affärsutveckling för entreprenörer med innovativa idéer. Med erfarna affärscoacher samt finansiella och kommersiella nätverk erbjuder Borås INK ett anpassat affärsutvecklingsstöd för hållbara affärsidéer – från idé till ett marknadsetablerat företag. Vår verksamhet finns i Textile Fashion Center där forskning, utbildning, entreprenörskap, innovation och kultur samlas med visionen att vara Europas ledande center för hållbar utveckling och... Visa mer
Borås INK erbjuder affärsutveckling för entreprenörer med innovativa idéer. Med erfarna affärscoacher samt finansiella och kommersiella nätverk erbjuder Borås INK ett anpassat affärsutvecklingsstöd för hållbara affärsidéer – från idé till ett marknadsetablerat företag. Vår verksamhet finns i Textile Fashion Center där forskning, utbildning, entreprenörskap, innovation och kultur samlas med visionen att vara Europas ledande center för hållbar utveckling och innovation inom textil & mode. Borås INK (Inkubatorn i Borås AB) ägs av Borås Stad och finansieras bland annat av Borås Stad, Västra Götalands Regionen, Vinnova och Högskolan i Borås.

https://boras-ink.se/om-oss/

Är du redo att coacha entreprenörer, utveckla företag, arbeta för tillväxt och bidra till skapandet av nya spännande företag?

Med erfarna och engagerade affärsutvecklare tillför vi hållbar, affärsinriktad och behovsanpassad coachning under hela tillväxtresan. Tillsammans tar vi ut kompassriktningen och etablerar realistiska mål som bidrar till att varje företag når dem. Vi tillför värde genom personlig och anpassad affärsutveckling för teknik-, textil- och modebranschrelaterade startup-bolag.

Ditt uppdrag blir att coacha de bolag som Borås INK valt att investera resurser i. Genom kvalificerad coachning i affärsutveckling och ett nätverk av affärskontakter, investerare och experter, bidrar du till regionens framtida tillväxt.

I en kvalitetssäkrad process får varje startup-bolag en strukturerad utveckling och en personlig coach vid sin sida. Du bidrar också till ett kvalitativt inflöde av nya inkubatorkunder och ansvarar för dina specifika projekt.

Vi söker dig som har drivkraft, ett coachande förhållningssätt och är tydligt utvecklingsorienterad. Du har förståelse för olika affärsmodeller, samtidigt som du är öppen och nyfiken på förändringar som sker i marknaden. Du är lojal med uppdraget, är kommunikativ och har ett förtroendeingivande förhållningssätt. Du står stadigt, är tålmodig och uthållig.

Du har gärna en bakgrund inom textil/digitalisering/logistik och har haft ledande roller inom exempelvis, marknad/ekonomi/inköp eller kanske har du utvecklat ditt eget bolag? Du har ett stort nätverk och är intresserad av att bygga starka samarbeten med såväl dina entreprenörer, finansiärer, uppdragsgivare och inte minst kollegor.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Tjänsten kräver egen bil och B-körkort.

Vi samarbetar med FRAM (Framgång Borås i denna rekrytering)

För frågor kontakta rekryteringskonsult Katarina Czudowska 0735-17 37 89 [email protected]

Välkommen att ansöka endast via framrekrytering.se med registrerat CV och ansökningsbrev. Visa mindre

Medarbetare Kundreskontra / Account Receivable till FRISTADS i Borås

Ansök    Aug 13    Framgång Borås AB    Ekonomiassistent
FRISTADS har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus och med innovation och hållbarhet som drivkraft. Fristads är en del av Fristads Kansas Group, den ledande leverantören i Europa inom arbetskläder med en portfölj som utöver Fristads innehåller varumärkena Kansas, Hejco, Martinson med flera. Läs mer på www.fristads.com Vill du vara del av @Fristads internationella ekonomifunkt... Visa mer
FRISTADS har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus och med innovation och hållbarhet som drivkraft. Fristads är en del av Fristads Kansas Group, den ledande leverantören i Europa inom arbetskläder med en portfölj som utöver Fristads innehåller varumärkena Kansas, Hejco, Martinson med flera. Läs mer på www.fristads.com

Vill du vara del av @Fristads internationella ekonomifunktion? Det sker spännande saker hos oss under året och vi behöver dig som motiveras av ett arbete och en kultur i ständig förbättring och utveckling. Vi har roligt tillsammans och vi hjälper varandra. Kom och bli en av oss i teamet på Account receivables!

Som Account receivable kommer du tillhöra huvudkontorets Shared Service Center (SSC) som för närvarande betjänar Sverige, Norge och England med finansiell redovisning, kund och leverantörsreskontra. Under året kommer vi implementera ekonomifunktionen för fler länder, så som Danmark och Tyskland. I din roll kommer du att arbeta med kundreskontran för alla bolagen inom SSC samt aktivt delta i förbättring och utveckling inom området. Du kommer även att vara delaktig i implementeringen av kundreskontran avseende Danmark och Tyskland samt hjälpa till där det behövs inom ekonomifunktionen hos SSC i Borås. Vi kommer att stötta dig så du får en bra start!

Vår önskelista

• För oss är det avgörande att du har erfarenhet av kundreskontra, inbetalningar och kravhantering
• Du har en gymnasieutbildning (gärna inom ekonomi/redovisning)
• Du är van att hantera kunder, deras frågeställningar på ett professionellt sätt och alltid med en positiv inställning
• Du har en god erfarenhet av större affärssystem
• Du är en ganska van Excelanvändare och kunna läsa in filer
• Du har grundläggande kunskaper i tyska. (kanske har du läst tyska en gång i tiden och vill damma av dina kunskaper, det viktigaste är att du kan göra dig förstådd på tyska)
• Engelska och svenska i tal och skrift är ett krav

Som person
Du är energisk och gillar ett högt tempo, du är kommunikativ och hjälpsam. Du tar ansvar för dina egna arbetsuppgifter och hjälper teamet att nå målen. Är du en person som tycker om att utvecklas samtidigt som du tycker om dina arbetsuppgifter så är du säkerligen rätt för oss!

Våra värderingar Passion, Enkelhet, Tillsammans, är viktiga för oss. Som medarbetare hos oss är du en viktig ambassadör och förebild för dessa både internt och externt. Vi hoppas därför att denna värdegrund stämmer väl med dig.

Ansökningsinformation och kontakt

Visst låter det som en roll för just dig? Tveka inte att skicka in din ansökan snarast via framrekrytering.se. Vi arbetar med löpande urval. Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Katarina Czudowska 073-5173789, [email protected]

Välkommen med din ansökan???? Visa mindre

Redovisningsekonom/Accountant till FRISTADS i Borås

Ansök    Aug 13    Framgång Borås AB    Redovisningsekonom
FRISTADS har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus och med innovation och hållbarhet som drivkraft. Fristads är en del av Fristads Kansas Group, den ledande leverantören i Europa inom arbetskläder med en portfölj som utöver Fristads innehåller varumärkena Kansas, Hejco, Martinson med flera. Läs mer på www.fristads.com Vill du vara del av @Fristads internationella ekonomifunkt... Visa mer
FRISTADS har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus och med innovation och hållbarhet som drivkraft. Fristads är en del av Fristads Kansas Group, den ledande leverantören i Europa inom arbetskläder med en portfölj som utöver Fristads innehåller varumärkena Kansas, Hejco, Martinson med flera. Läs mer på www.fristads.com

Vill du vara del av @Fristads internationella ekonomifunktion? Det sker spännande saker hos oss under året och vi behöver dig som motiveras av ett arbete och en kultur i ständig förbättring och utveckling. Vi har roligt tillsammans och vi hjälper varandra. Kom och bli en av oss i teamet!

Som Redovisingsekonom/Accountant kommer du tillhöra huvudkontorets Shared Service Center (SSC) som för närvarande betjänar Sverige, Norge och England med finansiell redovisning, kund och leverantörsreskontra. Under året kommer vi implementera ekonomifunktionen för fler länder, så som Danmark och Tyskland. I din roll kommer du att bidra till goda beslutsunderlag och ge stöd i ekonomiska redovisningsfrågor, samt aktivt delta i förbättring och utveckling inom redovisningsområdet för främst Danmark och Tyskland. Du kommer även att hjälpa till där det behövs inom redovisningsfunktionen inom SSC.

Vi har sammanfattat arbetsuppgifterna i följande punkter

• Upprätta månadsbokslut för Tyskland och Danmark
• Rapportering till koncern
• Arbeta med löpande redovisning
• Arbeta med företagets moms och skatt
• Administrera bolagets anläggningstillgångar
• Vara back up vid ledighet osv, inom SSC
• Bidra till att hålla tidsfristerna och att den rättsliga rapporteringen uppfylls.
• Lönebetalningar
• Delta och medverka i gruppens avstämningar, samt vara med på resultatgenomgångarKvalifikationer
Rollen och företaget ger dig chansen till utveckling i din profession och som människa.

Du behöver därför vara nyfiken och utvecklingsinriktad samt kunna motiveras av förstklassig redovisning där du ser potential till förbättringar och effektiviseringar i kommunikation med dina kollegor. Tillsammans med teamet motiveras ni av att bidra till en hög leveransupplevelse som håller hög kunskapsnivå, service och driv.

Våra värderingar
Våra värderingar Passion, Enkelhet, Tillsammans, är viktiga för oss. Som medarbetare hos oss är du en viktig ambassadör och förebild för dessa både internt och externt. Vi hoppas därför att denna värdegrund stämmer väl med dig.

Vår önskelista

• Du har god erfarenhet av kvalificerad redovisning från företag där du arbetat med helheten inom redovisningen till och med månadsbokslut. Vi kan även tänka oss dig som är mer junior eftersom kunskap går att bygga och vi har bra resurser för det.
• Engelska i tal och skrift (I ditt arbete kommer du dagligen använda affärssystem och rapportverktyg på båda språken.)
• Van att arbeta i större affärssystem
• Grundläggande Excelkunskaper så som pivot tabeller, formler.

Som person är du en självgående teamspelare, du är drivande samt vågar ställa krav på din omgivning med ödmjukhet. Du måste ha ett genuint intresse av och kunskap inom redovisning samt tycka om att ta ett helhetsansvar inom området, men även kunna djupdyka in i detaljerna då det behövs. Du trivs i en internationell och öppen atmosfär och har stor ansvarskänsla för att leverera resultat i tid.

Kontaktperson
Visst låter det som en roll för just dig? Tveka inte att skicka in din ansökan snarast via framrekrytering.se, vi arbetar med löpande urval. Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Katarina Czudowska 073-5173789, [email protected]

Välkommen med din ansökan???? Visa mindre

Konsulter inom Redovisning för omgående start

Ansök    Apr 14    Framgång Borås AB    Redovisningsekonom
FRAM hjälper dig att hitta rätt person på rätt plats på lång sikt genom rekrytering, eller kortare sikt i vår Interima verksamhet. Vi arbetar med en väl beprövad rekryteringsprocess och hjälper till med hela eller delar av en rekrytering. Vi utför djupintervjuer, personlighetstester/ självskattningsanalyser, begåvningstester, värderings- och motivationstester. Vi fokuserar på ledare, chefer, specialister, generalister (tjänstemän och tjänstekvinnor). Hos ... Visa mer
FRAM hjälper dig att hitta rätt person på rätt plats på lång sikt genom rekrytering, eller kortare sikt i vår Interima verksamhet. Vi arbetar med en väl beprövad rekryteringsprocess och hjälper till med hela eller delar av en rekrytering. Vi utför djupintervjuer, personlighetstester/ självskattningsanalyser, begåvningstester, värderings- och motivationstester. Vi fokuserar på ledare, chefer, specialister, generalister (tjänstemän och tjänstekvinnor).

Hos oss är ingenting omöjligt! Vi drivs av att hitta den perfekta matchningen mellan organisation och person. Vi arbetar med hjärta och hjärna i stort engagemang, ansvar och respekt. Hos oss kan du känna dig trygg och sedd.

Vi behöver förstärkning inom vår konsultverksamhet. #jobbjustnu

Just nu efterfrågar våra kunder erfarna redovisningsekonomer/konsulter inom redovisning där innehållet i uppdraget kan variera. Vanligt förekommande arbetsuppgifter kan vara att hantera den löpande bokföringen, kund- och leverantörsreskontra, momsredovisning, avstämningar, samt upprätta månadsbokslut och årsredovisningar.

Vi söker dig som har adekvat utbildning inom redovisning samt erfarenhet. Det är meriterande om du har arbetat internationellt tidigare och provat på både större och mindre företag. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. Som person är du flexibel, serviceinriktad, noggrann, strukturerad och driven.

Du blir anställd som konsult hos FRAM och arbetar hos kund i Sjuhärad. Det finns även möjlighet att gå som underkonsult via ditt eget bolag.

Ansökan
Välkommen med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta Katarina Czudowska, 0735-173789 [email protected] Visa mindre

FRAM söker studenter till LT Ingenjörsbyrå AB

Ansök    Aug 12    Framgång Borås AB    Byggnadsingenjör
FRAM är ett företag inom rekrytering och konsulttjänster. Vi hjälper våra kunder att hitta lämpliga kandidater genom rekrytering och inhyrning av konsulter samt hjälper till att hitta ett roligt och intressant arbete på lång sikt genom rekrytering, eller kortare sikt i vår Interima verksamhet för människor som vill utvecklas. Vi arbetar med en väl beprövad rekryteringsprocess och är auktoriserade av Almega / Kompetensföretagen för att kunna bedriva vår ver... Visa mer
FRAM är ett företag inom rekrytering och konsulttjänster. Vi hjälper våra kunder att hitta lämpliga kandidater genom rekrytering och inhyrning av konsulter samt hjälper till att hitta ett roligt och intressant arbete på lång sikt genom rekrytering, eller kortare sikt i vår Interima verksamhet för människor som vill utvecklas. Vi arbetar med en väl beprövad rekryteringsprocess och är auktoriserade av Almega / Kompetensföretagen för att kunna bedriva vår verksamhet. Vi fokuserar på ledare, specialister och generellt brukar vi säga tjänstemän och tjänstekvinnor. ”Hos oss är allt möjligt” www.framrekrytering.se

Vi har sedan starten 2017 den högsta kreditvärdigheten och UC Guld.

För LT Ingenjörsbyrå och FRAM är hållbar framtid en grundpelare. Dagens unga är framtiden. Därför tycker vi på LT Ingenjörsbyrå och FRAM (Framgång Borås AB) att det är viktigt och lära upp dagens ungdomar och ge dem förutsättningar inför framtiden. Idag har LT Ingenjörsbyrå flera studenter anställda och nu söker vi ännu fler. Många studenter är väldigt duktiga inom teknik samt datorprogram och dessutom kreativa och nytänkande. Går gärna in på LT Ingenjörsbyrås hemsida och läs mer om hur man kan skapa arkitektritningar och ändå inte klassa sig som en arkitektbyrå. Du kommer bli timanställd hos FRAM och jobba hos LT Ingenjörsbyrå på distans. Tillsammans ger vi dig de bästa förutsättningarna för att du både ska trivas och utvecklas i din profession och som människa. Vi ger dig möjligheten att bygga upp ditt CV för din framtid. www.ltingenjorsbyra.se

Du kommer få återkoppling och stöd från din handledare som alltid följer upp och granskar ditt arbete, allt för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll samt för att säkerställa att kunden får bästa kvalitet på sitt bygglov.

Vår önskelista

• Du behöver visa upp ett intyg att du studerar inom någon högskola, gärna till byggingenjör, ingenjör eller liknande
• Du har stort intresse för problemlösning och förstår teknik
• Kravet är att kunna läsa ritningar i PDF, men du behöver ej kunna rita själv
• Engelska i tal och skrift (LT Ingenjörsbyrå har arkitekter som pratar engelska och kan sitta i ett annat land så här är det avgörande att du inte räds och kan kommunicera obehindrat)

Du behöver motiveras av

• Att vara ambitiös, som tar ansvar för sig själv och uppgifter, ser till att hålla deadlines
• Att vara kommunikativ, kunna förklara på ett bra sätt. Förklara sådant som är svårt på ett lätt sätt. Bättre att lyfta luren än att maila, får inte vara ett hinder
• Att agera problemlösare, hitta olika lösningar och inte vara rädd

Visst låter detta bra?

I så fall söker du tjänsten via framrekrytering.se med registrerat CV och ansökningsbrev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Katarina Czudowska på FRAM, berätta varför du kan vara rätt kandidat för jobbet, tel. 0735-17 37 89.

Vi kommer arbeta löpande med ansökningarna så vänta inte. Visa mindre