Lediga jobb Borås

Truckmekaniker sökes till Still!

Vi på OnePartnerGroup samarbetar med STILL Sverige AB som just nu söker truckmekaniker till sina kunder i Göteborg med omnejd. Här finns stora möjligheter att utvecklas både för dig som är junior och till dig som har flerårig erfarenhet! STILL är ett internationellt och framgångsrikt företag som erbjuder sina kunder helhetslösningar inom materialhanteringsutrustning. Vi är en ledande leverantör av truckar, plattformstruckar, dragtruckar samt intralogistik... Visa mer
Vi på OnePartnerGroup samarbetar med STILL Sverige AB som just nu söker truckmekaniker till sina kunder i Göteborg med omnejd. Här finns stora möjligheter att utvecklas både för dig som är junior och till dig som har flerårig erfarenhet!

STILL är ett internationellt och framgångsrikt företag som erbjuder sina kunder helhetslösningar inom materialhanteringsutrustning. Vi är en ledande leverantör av truckar, plattformstruckar, dragtruckar samt intralogistiksystem. Idag är mer än 9 000 kvalificerade medarbetare inom forskning och utveckling, produktion, marknadsföring och service involverade i att möta våra kunders krav världen över.
Dina arbetsuppgifter
Genom att förse våra kunder med spetskompetens inom el, diesel, hydraulik och mekanik kommer du ansvara för att säkra truckdriften hos våra kunder. Jobbet innebär främst felsökning, förebyggande, reparation och service av stora som små truckar. Därigenom bidrar du till att kunden når högsta möjliga effektivitet och prestation i sin verksamhet. Som truckmekaniker/underhållsreparatör har du ett utvecklande och varierande jobb framför dig. Du jobbar får stor frihet under ansvar och planerar samt genomför ditt arbete självständigt. Du får tillgång till en servicebil som du utgår med hemifrån och dina kunder finns främst i Borås-/Göteborgsområdet. Det är därför flexibelt vilket ort du utgår ifrån, så länge det är inom arbetsområdet. Fullt stöd finns inifrån och du får en gedigen upplärning. Visst administrativt arbete förekommer där dagordning och arbetsorder administreras via affärssystemet. 

Krav
- Arbets- och/eller studierelaterad kunskap med inriktning Teknik/Mekanik
- Mycket god känsla för mekanik samt hydraulik. 
- God svenska i tal och skrift
- Datorkunskap/ Datorvana
- Meriterande om du har kunskap inom fordonsel 

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Göteborg med omnejd
Arbetstider: Dagtid 07.00-16.00
Omfattning: Heltid
Din profil
En självklar förutsättning för att bli aktuell för denna tjänst är att du trivs med att arbeta med maskiner. För att vara framgångsrik i rollen har du ett detaljorienterat sinne och är genuint intresserad av mekanik och teknik. För att möta företagets kvalitetsnivå är det viktigt att du är noggrann och ambitiös som person. Det är en rolig och utmanande tjänst för dig som har ett stort teknikintresse och är nyfiken på att lära dig nya saker. Som person är du lugn, sansad och trivs med att jobba självständigt samt ge service i världsklass. 

Låter detta som dig? Vänta inte med att söka! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Ansökan
Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup i Göteborg, rekryterare Anel Bosnjo. För frågor om tjänsten ring 0734304996 eller maila [email protected] Visa mindre

Jobba Hemifrån med fastlön

Ansök    Nov 2    Qlick Mobil Sverige AB    Innesäljare
Vilka är vi? Webieo är en uppstickare på den Svenska marknaden, och vi växer i rasande fart. Därför söker vi nu fler drivna och tävlingsinriktade medarbetare till vårt team. Jobbet sker hemifrån ! Våra tjänster och produkter är av högsta kvalitet och riktar sig både mot privatpersoner såväl som företag. Med telefonen som verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja in våra tjänster.    Vi söker dig som: - Kan flytande sv... Visa mer
Vilka är vi?

Webieo är en uppstickare på den Svenska marknaden, och vi växer i rasande fart. Därför söker vi nu fler drivna och tävlingsinriktade medarbetare till vårt team. Jobbet sker hemifrån ! Våra tjänster och produkter är av högsta kvalitet och riktar sig både mot privatpersoner såväl som företag. Med telefonen som verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja in våra tjänster. 
 
Vi söker dig som:
- Kan flytande svenska i tal och skrift.
- Har en positiv inställning.
- Har höga ambitioner.
- Älskar utmaningar.
- Brinner för att jobba med människor
- Har egen dator och headset
 
Hos oss får du vara med och skapa en inspirerande miljö där vi motiverar och pushar varandra till att uppnå goda resultat. Är du driven och hungrig? Vill du arbeta för ett dedikerat och professionellt företag med goda förutsättningar? Vi ger dig utveckling både på ett personligt plan och ute i arbetslivet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av försäljning men det är absolut inget krav. Oavsett så ger vi dig de verktygen som krävs för att du skall utvecklas som säljare samt uppnå dina personliga mål. 
 
Vi erbjuder: 
 
- Produkt- & säljutbildning (Via Skype)
- Personlig coachning (Via Skype)
- Start omgående
- Tävlingar och roliga aktiviteter
- Arbetstider 09.00-17.00
- Hög ersättning Visa mindre

Sjuksköterskor till kommunalverksamheter i Västra Götaland!

Vi på Vårdkuriren söker sjuksköterskor till kommunala verksamheter i Västra Götaland Hög ersättning erbjuds! Uppdraget startar nu och är tillsvidare Arbetstider: dag, kväll, natt och helg Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna kan komma att variera , då vi har uppdrag inom alla kommunala verksamheter. Vad vi på Vårdkuriren erbjuder dig: Mycket konkurrenskraftig lön samt gedigna arbetsvillkor Ersättning för resa och boende (om du inte har bostad i närheten av ... Visa mer
Vi på Vårdkuriren söker sjuksköterskor till kommunala verksamheter i Västra Götaland
Hög ersättning erbjuds!
Uppdraget startar nu och är tillsvidare
Arbetstider:
dag, kväll, natt och helg
Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna kan komma att variera , då vi har uppdrag inom alla kommunala verksamheter.
Vad vi på Vårdkuriren erbjuder dig:
Mycket konkurrenskraftig lön samt gedigna arbetsvillkor
Ersättning för resa och boende (om du inte har bostad i närheten av arbetsplatsen)
Dedikerad och tillgänglig konsultchef
Möjlighet till flexibel schemaläggning
Andra fina förmåner

Kvalifikationer:
Som sjuksköterska på Vårdkuriren ser vi att du:
Är färdigutbildad och legitimerad sjuksköterska
Har jobbat som sjuksköterska minst 1 år
Utan svårigheter kan tala och skriva det svenska språket för en god kommunikation med personal och patienter.
Tidigare erfarenhet av kommunal verksamhet

Personliga egenskaper:
Förmåga att jobba självständigt som sjuksköterska.
Positiv inställning och flexibel problemlösare.
Ett gediget intresse av att utveckla din egna kompetens som sjuksköterska.
Tidigare erfarenhet från kommunal verksamhet är meriterande.

Sista ansökningsdag
Ansökningar behandlas löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas omgående.
Varmt välkommen in med din ansökan och tveka inte att höra av dig till vår kontaktperson för mer information!
Företagsinformation:
Vårdkuriren AB är ett företag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter och vi värnar om att du känner dig trygg och motiverad i din roll när du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren har vi djup förståelse för vårdsektorn och sammantaget har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.
Kontaktperson
Victoria M
Head of Recruitment
Mobil: +46 70 916 09 10
Växel: +46 8 721 64 00
Mail: [email protected]
#jobbjustnu Visa mindre

Timvikarie till Borås Stads skolor

Ansök    Nov 2    Borås kommun    Lärarassistent
Vill du göra skillnad och vara med när vi formar framtiden? Välkommen till ett utmanande och stimulerande uppdrag som vikarie i Borås Stads skolor! Som vikarie lägger du själv in tider (tillgänglighet) när du kan arbeta och du kan även anmäla ditt intresse på lediga pass. Det ger dig en möjlighet att kombinera arbete med exempelvis studier eller annat arbete samtidigt som du även får arbetslivserfarenhet. Som vikarie förväntas du att med kort och långt var... Visa mer
Vill du göra skillnad och vara med när vi formar framtiden? Välkommen till ett utmanande och stimulerande uppdrag som vikarie i Borås Stads skolor!
Som vikarie lägger du själv in tider (tillgänglighet) när du kan arbeta och du kan även anmäla ditt intresse på lediga pass. Det ger dig en möjlighet att kombinera arbete med exempelvis studier eller annat arbete samtidigt som du även får arbetslivserfarenhet. Som vikarie förväntas du att med kort och långt varsel kunna vikariera vid personals frånvaro. Arbetstiden är förlagd på dagtid mellan 06.00- 18.00 måndag-fredag. Vi ser gärna att du kan arbeta tre till fem gånger per vecka.

Du är anställd som obehörig/behörig lärare, elevassistent eller fritidspedagog via Bemanningsenheten och arbetar inom skolans verksamheter. Som vikarie arbetar du på flertalet av stadens skolor, som är både centralt belägna och i ytterområdena. Du kommer att arbeta inom ett centrum - och ett ytterområde, men kan även bokas på andra områden inom Borås Stad om behov finns.
Här kan du läsa mer om hur det fungerar att arbeta som vikarie via Bemanningsenheten i Borås Stad.

Anställningsform: Timavlönad. Tjänsterna är tidsbegränsade med sysselsättningsgrad efter behov. Tillträde enligt överenskommelse. Du kommer vara anställd av Bemanningsenheten Pedagogik.

I skolan vikarierar du som obehörig/behörig elevassistent, fritidspedagog och lärare.

I grundskolan ingår dagligt ansvar och arbete med barn och ungdomar från förskoleklass till årskurs 9. Som lärare är din arbetsuppgift att självständigt hålla i klassundervisning samt att ge stöd åt eleverna. Du förväntas hålla i alla ämnen utifrån färdigt lektionsmaterial. Arbetar du som fritidspedagog är din uppgift att erbjuda en meningsfull tid i fritidshem före och efter skolan men under lektionstid stöttar du upp i klassrummet. Som elevassistent arbetar du med elever som är i behov av extra stöd antingen i klassrummet, på raster och på fritids.

Vikarierar du i gymnasiet så arbetar du som lärare och bedriver självständigt klassundervisningen.

När du efter en tid har testat på yrket och både du själv och verksamheten tycker att det fungerar väl finns det även möjlighet till att bli erbjuden ett längre vikariat.

Hos oss står barnen och ungdomarna självklart i fokus och vi har stor tilltro till deras förmågor och kompetens. Tillsammans med övriga kollegor i skolan medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för varje elev och för hela elevgruppen Visa mindre

Ambulanssjuksköterskor till Borås/Skene, vikariat

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 3900 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss. Webbplats www.vgregion.se/sas Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr Om vår lediga tjänst Nu söker vi två ambulanssjuksköterskor till vår ambulansenhet i Borås och Skene. Du arbetar i en omväxlande mil... Visa mer
Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 3900 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.Webbplats www.vgregion.se/sas

Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgrOm vår lediga tjänst
Nu söker vi två ambulanssjuksköterskor till vår ambulansenhet i Borås och Skene.

Du arbetar i en omväxlande miljö med stimulerande arbetsuppgifter och stort fokus på teamarbete. Du får även en individanpassad introduktionsutbildning som är varvad med praktisk bredvidgång för att få den bästa förutsättningen att utföra ditt arbete.

Tjänsterna är vikariat från 2022-03-01 till och med 2022-12-31.

Om oss
Akutkliniken består av Akutmottagning i Borås samt Ambulansenheter i Borås, Ulricehamn, Skene, Svenljunga och Herrljunga. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund, där patientperspektiv, professionalitet och helhetssyn är grunden.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet av akutsjukvård. Vi ser helst att du har en vidareutbildning i ambulanssjukvård, IVA eller anestesi. Det är viktigt att du har god fysik, är simkunnig och innehar B-körkort, meriterande om du har C1 behörighet. Innan en anställning hos oss kommer du få göra ett fys- och körtest som ska vara godkänt.

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta i team, hantera stress, flexibilitet och intresse av att arbeta med personer i utsatta livssituationer.

Övrigt
Bifoga legitimation med din ansökan.

Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Dansktalande Kundrådgivare till Care of Carl i Borås

Ansök    Nov 2    Experis AB    Kundtjänstmedarbetare
Vill du arbeta med personlig service och exklusiva varumärken i ett familjärt, snabbväxande och framåttänkande bolag? Talar du både svenska och danska flytande? Då kan tjänsten som Kundrådgivare vara något för dig! Om Care of Carl Care of Carl erbjuder män möjligheten att utforma sin personliga stil genom att tillhandahålla omsorgsfullt utvalda kvalitetsvarumärken online. Företaget grundades 2010 och består av ett team med över 90 drivna medarbetare med ... Visa mer
Vill du arbeta med personlig service och exklusiva varumärken i ett familjärt, snabbväxande och framåttänkande bolag? Talar du både svenska och danska flytande? Då kan tjänsten som Kundrådgivare vara något för dig!

Om Care of Carl
Care of Carl erbjuder män möjligheten att utforma sin personliga stil genom att tillhandahålla omsorgsfullt utvalda kvalitetsvarumärken online. Företaget grundades 2010 och består av ett team med över 90 drivna medarbetare med unika spetskompetenser. Företaget är grundat och verksamt i kärnan av textil- och e-handelsstaden Borås där vårt kundrådgivningsteam är samlat. Vi är ett organiskt snabbväxande, framåttänkande och lönsamt bolag. År 2018 blev vi av idg.se utsedda till Sveriges bästa e-handlare.

Arbetsuppgifter
Som Kundrådgivare hos Care of Carl sätter du alltid kunden i fokus. Ditt ansvar är att bidra till en köpupplevelse utöver det vanligt. Du har kontakt med kunder via telefon, mail och sociala medier. Vi erbjuder alltid personlig hjälp till våra kunder och har mycket goda omdömen, vilka vi är stolta över och satsar på att höja än mer.

Exempel på respons från våra kunder:

"Jättebra service, snabb leverans och jättebra kundkontakt. Kan verkligen rekommendera att handla från CareOfCarl!"

Utöver din roll som Rådgivare ansvarar du också för textinnehåll och översättningar för den danska marknaden. Våra produkttexter och redaktionellt innehåll skapas av våra erfarna medarbetare och dessa översätter och anpassar du sedan för den danska marknaden.

Vem är du?
För att trivas hos Care of Carl är du en positiv person som värdesätter samarbete och familjär kultur på arbetet. Du lyckas som bäst genom att vara lösningsorienterad, se möjligheter och fånga chansen att leverera det lilla extra. Du tar stort ansvar för ditt arbete och håller dig uppdaterad om våra produkter. Vi letar efter dig som utöver detta också lyssnar, förstår och tar hänsyn såväl kunder som kollegor.

Med danska marknaden i fokus krävs det att du både talar och skriver såväl svenska som danska flytande. Vi ser gärna att du har danska som modersmål och håller en hög kommunikativ nivå i skrift.
Utöver dina språkliga meriter har du också:

* erfarenhet av jobb i butik, kundtjänst eller annat serviceyrke
* gymnasial utbildning
* intresse för kläder
* god datorvana

Vad kan Care of Carl erbjuda dig?
Hos Care of Carl får du möjlighet att arbeta tillsammans med dina kollegor i ett familjärt bolag med kunden i största fokus. Vi brinner för att hjälpa andra och vi värdesätter teamkänsla och samarbete. Eftersom det krävs att du har god kunskap om våra produkter erbjuder vi både interna och externa utbildningar.

Anställningen ger dig en spännande möjlighet att bli en del av Care of Carls nordiska team. Vårt främsta mål är att få nöjda kunder och att ge våra anställda möjlighet att utvecklas hos oss. Företaget är i en spännande fas där vi går från att vara ett litet till ett mellanstort företag och de anställda har möjlighet att påverka hur vi jobbar tillsammans i framtiden.

Ansökning
I denna rekrytering samarbetar Care of Carl med Jefferson Wells. För ytterligare information om tjänsten, kontakta Rekryteringskonsult Sara Takahashi på 070-6669188 eller [email protected]

Urval kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Kommunikatör och mötesproducent

Var med och gör skillnad! Navet science center är ett av nitton science centers i Sverige. Navet har en tjugofemårig historia av att stimulera intresset för naturvetenskap, teknik och matematik. Idag är Navet en kvalificerad kunskapsarena och mötesplats mellan skola, akademi, näringsliv och samhälle. Varje år besöker närmare 60 000 besökare Navet, inklusive lärare och skolelever. En central uppgift är att utifrån de globala hållbarhetsmålen arbeta med de ... Visa mer
Var med och gör skillnad!
Navet science center är ett av nitton science centers i Sverige. Navet har en tjugofemårig historia av att stimulera intresset för naturvetenskap, teknik och matematik. Idag är Navet en kvalificerad kunskapsarena och mötesplats mellan skola, akademi, näringsliv och samhälle. Varje år besöker närmare 60 000 besökare Navet, inklusive lärare och skolelever. En central uppgift är att utifrån de globala hållbarhetsmålen arbeta med de stora samhällsutmaningarna kompetensförsörjning, klimatomställning, integration och digitalisering. Navet är en del av Boråsregionen Sjuhärads kommunalförbund.
Nu höjer vi ambitionsnivån och söker därför en kommunikatör och mötesproducent som hjälper oss att nå ut till vår publik.
Som kommunikatör och mötesproducent bidrar du till kommunikation och möten som skapar värde. Du ansvarar för att utveckla och underhålla vår hemsida och ansvarar för att den är aktuell utifrån våra målgruppers behov. Du planerar, producerar och publicerar innehåll till hemsida, sociala medier och övrig extern kommunikation. Rollen är både operativ och strategisk. Du har en central roll i att analysera och utvärdera Navets kommunikationsarbete. Som mötesproducent ansvarar du för att samordna, planera och genomföra möten och evenemang där Navet har sin verksamhet. Kvälls och helgarbete kan förekomma. Du vägleder, tipsar och stöttar våra kunder för att mötet ska bli så lyckat som möjligt. Dina arbetsuppgifter förutsätter ett nära samarbete med övriga medarbetare.
Kvalifikationer
Högskole- eller universitetsexamen i medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig
Erfarenhet av kommunikationsfrågor med inriktning webb och sociala medier
Goda kunskaper inom och stort intresse för IT, inklusive vana av arbete med Office 365, Adobe Indesign och Photoshop
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt vana av att såväl korrekturläsa och språkgranska texter som att formulera, skriva och sammanfatta budskap och texter på både korrekt och intresseväckande sätt.

Det är meriterande om du har
Erfarenhet av fotografering och filmning samt kunskap om tillhörande program i Adobesviten
Erfarenhet av event – presentatör eller liknande
Erfarenhet av digitala möten via tex Teams, Meet eller Zoom

Som person
Bör du vara kreativ, initiativrik, engagerad och lösningsorienterad
Ha ett stort intresse för hållbar utveckling
Vara service- och kundorienterad
Kan du inspirera andra samt snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och kunskapsområden
Planerar, organiserar och prioriterar du arbetet på ett effektivt sätt
Är du en lagspelare

Det här erbjuder vi
Som en del av teamet på Navet gör du en meningsfull insats där du kan göra skillnad och bidra till en mer hållbar utveckling på riktigt. Du är en del av en spännande, social och kreativ miljö med omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter. Våra lokaler ligger i centrala Borås och består av kreativa utställningsmiljöer, mötesplatser, verkstad och administrativa ytor. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, kollektivavtal och flexibla arbetstider. Visa mindre

Pedagog, 2 tjänster

Var med och gör skillnad! Navet science center är ett av nitton science centers i Sverige. Navet har en tjugofemårig historia av att stimulera intresset för naturvetenskap, teknik och matematik. Idag är Navet en kvalificerad kunskapsarena och mötesplats mellan skola, akademi, näringsliv och samhälle. Varje år besöker närmare 60 000 besökare Navet, inklusive lärare och skolelever. En central uppgift är att utifrån de globala hållbarhetsmålen arbeta med de ... Visa mer
Var med och gör skillnad!
Navet science center är ett av nitton science centers i Sverige. Navet har en tjugofemårig historia av att stimulera intresset för naturvetenskap, teknik och matematik. Idag är Navet en kvalificerad kunskapsarena och mötesplats mellan skola, akademi, näringsliv och samhälle. Varje år besöker närmare 60 000 besökare Navet, inklusive lärare och skolelever. En central uppgift är att utifrån de globala hållbarhetsmålen arbeta med de stora samhällsutmaningarna kompetensförsörjning, klimatomställning, integration och digitalisering. Navet är en del av Boråsregionen Sjuhärads kommunalförbund.
Vi behöver nu förstärka vårt team med ytterligare två pedagoger. Är du eller någon du känner den vi söker?
Som pedagog bidrar du till att stimulera intresset för naturvetenskap, teknik, matematik och hållbar utveckling i Sjuhärad. Dina arbetsuppgifter är att tillsammans i gruppen av pedagoger utveckla, planera och genomföra verksamhet med och för förskola, grundskola, särskola, gymnasiet och fritids. Det handlar både om skolteman, lärarfortbildning och andra aktiviteter som syftar till att fler inspireras och intresseras av våra ämnesområden. När du möter besökare kommer du att delta i dramatiserade inledningar. Rollen är främst operativ, men det finns stora möjligheter till att bidra till internt och externt utvecklingsarbete. Du förväntas kunna möta människor i olika åldrar och med olika bakgrund. Dina arbetsuppgifter förutsätter ett nära samarbete med övriga medarbetare.
Kvalifikationer
Högskole- eller universitetsexamen i pedagogik, med goda ämneskunskaper inom naturvetenskap, teknik, matematik eller hållbar utveckling
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Några års arbetslivserfarenhet från pedagogisk verksamhet

Det är meriterande om du har
Erfarenhet av utomhuspedagogik
Interkulturell dialog
Projektledning
Demokratifrågor
Vuxenutbildning
Yngrebarnsperspektiv
Intresse och kunskap kring ny teknik och digitalisering
Utomnordiska språk

Som person
Bör du vara kreativ, initiativrik, engagerad och lösningsorienterad
Ha ett stort intresse för hållbar utveckling
Vara service- och kundorienterad
Kan du inspirera andra samt snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och kunskapsområden
Planerar, organiserar och prioriterar du arbetet på ett effektivt sätt
Är du en lagspelare

Det här erbjuder vi
Som en del av teamet på Navet gör du en meningsfull insats där du kan göra skillnad och bidra till en mer hållbar utveckling på riktigt. Du är en del av en spännande, social och kreativ miljö med omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter. Våra lokaler ligger i centrala Borås och består av kreativa utställningsmiljöer, mötesplatser, verkstad och administrativa ytor. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och kollektivavtal.
Anställningsvillkor
Tjänst 1: Heltid. Tillsvidareanställning. Tillträdesdatum och lön efter överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.
Tjänst 2: Heltid. Vikariat ett år, med chans till förlängning och tillsvidareanställning. Tillträdesdatum och lön efter överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Visa mindre

Innesäljare till Staples Solutions AB

Ansök    Nov 2    AB Effektiv Borås    Innesäljare
Är du positiv, driven, resultatorienterad och i början av din säljkarriär? Då kan du passa i rollen som innesäljare hos Staples Solutions! Om vår kund Staples Solutions AB är marknadens ledande leverantör av produkter och lösningar inom kontor, städ & hygien, kök & servering, skola & förskola, möbler, förpackningsmaterial, sjukvård & omsorg, IT- tillbehör och Profil/branding, för dagens och morgondagens arbetsplatser. Vi är övertygade om att rätt utrymme... Visa mer
Är du positiv, driven, resultatorienterad och i början av din säljkarriär?

Då kan du passa i rollen som innesäljare hos Staples Solutions!

Om vår kund
Staples Solutions AB är marknadens ledande leverantör av produkter och lösningar inom kontor, städ & hygien, kök & servering, skola & förskola, möbler, förpackningsmaterial, sjukvård & omsorg, IT- tillbehör och Profil/branding, för dagens och morgondagens arbetsplatser.
Vi är övertygade om att rätt utrymmen på din arbetsplats ger dig förutsättningarna för att trivas. Som vi säger - ”When your space works, everything works”.
Våra kunder finns i alla storlekar, från offentliga verksamheter, stora privata företag och organisationer till småföretag och privatpersoner. Våra kunder kan handla där det passar dem bäst; i våra 10 butiker, via säljare, kundtjänst eller direkt på nätet, läs mer på www.staplesadvantage.se
Staples Solutions Sverige och Danmark har sitt huvudkontor i Borås, ett toppmodernt lager i Växjö och säljkontor i Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Tillsammans är vi närmare 400 anställda.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som innesäljare hos Staples Solutions kommer du att arbeta med relationsskapande försäljning, där din huvudsakliga målgrupp är företagskunder. Genom din sociala förmåga bygger du långsiktiga kundrelationer vilket leder till att du skapar affärsmöjligheter, där telefonen är ditt främsta verktyg. Du arbetar efter tydliga mål och en tydligt definierad målbudget. Vidare agerar du affärsmässigt och professionellt i varje möte med kunden.

Din profil
Vi söker dig som vill arbeta som innesäljare som drivs av att nå goda resultat. Du har i en tidigare roll jobbat aktivt med utgående direktförsäljning. Vidare ska trivas med att arbeta mot uppsatta mål och budget. Du är en van användare av telefon och dator som dina främsta arbetsverktyg. Din kommunikationsförmåga är mycket god såväl i tal som i skrift, både på svenska och engelska. Du har även erfarenhet av att arbeta i Office, främst Excel.

Som person är du engagerad och positiv samt motiveras av utmaningar. Du är driven, kan arbeta självständigt och är socialt kompetent, dessutom är du duktig på att upprätthålla relationer och inger förtroende. Vidare gillar du att arbeta prestationsinriktat, är analytisk, lojal, ödmjuk och har en hög ambition att lyckas samtidigt som du är en lagspelare. Meriterande är om du tidigare har arbetat i affärssystemet SAP.

Villkor:

För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och arbeta som konsult åt kundföretaget.

Start: Omgående
Ort: Borås.
Omfattning: Heltid.
Arbetstider: Måndag – fredag 07:30-16:30.
Löneform: Fast + provision.

Låter tjänsten intressant? Varmt välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Intervjuer kommer att genomföras löpande så skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Om oss

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.


Sökord
Innesäljare Visa mindre

Orderhandläggare till Vinga Of Sweden

Nu har du som student chans att knipa det perfekta extrajobbet för lite extra klirr i kassan! Vinga of Sweden behöver förstärkning inför jul med start omgående. OM TJÄNSTEN Vinga levererar kvalitetsprodukter inom inredning och livsstil till både företag och privatpersoner. Deras vision "Creating Memories" är något som genomsyrar allt som görs, från produktframtagning till de som kommer i kontakt med företaget -gåvan är mycket viktig och kommer fortsätta ... Visa mer
Nu har du som student chans att knipa det perfekta extrajobbet för lite extra klirr i kassan!
Vinga of Sweden behöver förstärkning inför jul med start omgående.

OM TJÄNSTEN
Vinga levererar kvalitetsprodukter inom inredning och livsstil till både företag och privatpersoner. Deras vision "Creating Memories" är något som genomsyrar allt som görs, från produktframtagning till de som kommer i kontakt med företaget -gåvan är mycket viktig och kommer fortsätta vara det.
Du kommer att fylla en viktig funktion för att kunderna skall få sin beställning i tid. I rollen som orderhandläggare fokuserar du på företagsbeställningar och din huvudsakliga arbetsuppgift är att stansa orders i deras interna system.

Arbetet är på deltid och du som söker skall ha möjlighet att arbeta minst 20h/vecka. Uppdraget sträcker sig fram till jul. Du kommer att vara placerad på kontoret i Borås och timmarna förläggs måndag-fredag 8-17.

Du erbjuds:


* Ett lärorikt extrajobb vid sidan av dina studier
* En möjlighet att utöka ditt CV med arbetserfarenhet


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Läsa av orderunderlag
* Orderlägga B2B-orders i interna system

VI SÖKER DIG SOM
* Har mycket god datorvana
* Har en annan huvudsakling sysselsättning på minst 50% (exempelvis studier)
* Förstår vikten av att vara noggrann utan att tumma på effektiviteten
* Kan arbeta flexibelt

Det är meriterande om du tidigare arbetat i Adobe Indesign eller Navision då det är system man kommer att använda i arbetet.

Som person är du:


* Noggrann
* Effektiv


INFORMATION OM FÖRETAGET
"Vinga Sweden är grossist av heminredning och outdoorprodukter där vi tillhandahåller ett brett sortiment med allt från köksredskap, bäddset till inredning och funktionella väskor. Vinga Sweden har hög fokus på produktpresentation, paketering och därmed helhets upplevelsen. Vidare tillhandahålls gåvokort med ett brett sortiment på så väl interna som externa varumärken där sortiment och upplevelse kan skräddarsys utifrån kundens önskemål och behov." Klicka dig gärna in på deras hemsida . Visa mindre

Maskinoperatör/Verkstadsarbetare

Maku Stål AB är en av Sveriges ledande tillverkare av fackverksbalkar. Vi har producerat fackverk i över 50 år och därmed samlat på oss mycket kunskap och lång erfarenhet. Vi förfogar över ändamålsenliga lokaler med modern specialutrustning, vilket gör att vi kan tillverka fackverksbalkar av högsta kvalitet med stor måttnoggrannhet. Vi är 36 medarbetare och omsätter ca 100 milj. Vi ingår i Welandkoncernen.” För mer information se: www.maku.se Som person är... Visa mer
Maku Stål AB är en av Sveriges ledande tillverkare av fackverksbalkar. Vi har producerat fackverk i över 50 år och därmed samlat på oss mycket kunskap och lång erfarenhet.
Vi förfogar över ändamålsenliga lokaler med modern specialutrustning, vilket gör att vi kan tillverka fackverksbalkar av högsta kvalitet med stor måttnoggrannhet. Vi är 36 medarbetare och omsätter ca 100 milj. Vi ingår i Welandkoncernen.” För mer information se: www.maku.se
Som person är du ansvarstagande, glad och positiv. Du ska ha känsla för både kvalitet och noggrannhet. Vi ser också att du har god samarbetsvilja samt värnar om en bra arbetsmiljö.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som maskinoperatör inom verkstad. Som maskinoperatör kommer du att arbeta med att övervaka, justera och sköta driften av företagets stuksvets och diagonalklipp.
Du kommer utgöra en viktig del av produktionskedjan så du trivs med att arbeta under eget ansvar och besitter ett optimerat produktionstänk.
Du har god materialkännedom och är inte rädd för att skruva och felsöka. Visa mindre

Svetsare/Verkstadsarbetare

Ansök    Nov 2    Maku Stål AB    Svetsare, manuell
Maku Stål AB är en av Sveriges ledande tillverkare av fackverksbalkar. Vi har producerat fackverk i över 50 år och därmed samlat på oss mycket kunskap och lång erfarenhet. Vi förfogar över ändamålsenliga lokaler med modern specialutrustning, vilket gör att vi kan tillverka fackverksbalkar av högsta kvalitet med stor måttnoggrannhet. Vi är 36 medarbetare och omsätter ca 100 milj. Vi ingår i Welandkoncernen.” För mer information se: www.maku.se Du ska ha kä... Visa mer
Maku Stål AB är en av Sveriges ledande tillverkare av fackverksbalkar. Vi har producerat fackverk i över 50 år och därmed samlat på oss mycket kunskap och lång erfarenhet.
Vi förfogar över ändamålsenliga lokaler med modern specialutrustning, vilket gör att vi kan tillverka fackverksbalkar av högsta kvalitet med stor måttnoggrannhet. Vi är 36 medarbetare och omsätter ca 100 milj. Vi ingår i Welandkoncernen.” För mer information se: www.maku.se
Du ska ha känsla för både kvalitet och noggrannhet . Som person är du ansvarstagande, glad och positiv. Vi ser också att du har god samarbetsvilja samt värnar om en bra arbetsmiljö. Vi söker dig som har någon form av utbildning inom svetsning eller har vana av verkstadsarbete. Din uppgift är att tillsammans med övriga medarbetare svetsa samman stålprofiler till färdiga fackverk. Ett eller ett par års praktisk erfarenhet inom verkstad med manuell svetsning är meriterande men inget krav. Vi svetsar med både pinne och tråd. Visa mindre

Enhetschef

Habilitering & Hälsa erbjuder specialiserad vård och stöd till personer som har en varaktig funktionsnedsättning; som nedsatt förmåga att kommunicera, se, höra eller röra sig. Målet är att bibehålla och utveckla funktionsförmågan, skapa förutsättningar för en god hälsa och möjlighet att aktivt delta i samhället. Vill du göra skillnad för personer som har en funktionsnedsättning? Välkommen till Habilitering & Hälsa, en del av Västra Götalandsregionen. Tills... Visa mer
Habilitering & Hälsa erbjuder specialiserad vård och stöd till personer som har en varaktig funktionsnedsättning; som nedsatt förmåga att kommunicera, se, höra eller röra sig. Målet är att bibehålla och utveckla funktionsförmågan, skapa förutsättningar för en god hälsa och möjlighet att aktivt delta i samhället. Vill du göra skillnad för personer som har en funktionsnedsättning? Välkommen till Habilitering & Hälsa, en del av Västra Götalandsregionen. Tillsammans har vi kraft att förändra.Beskrivning
Synverksamheten ger utredande och behandlande insatser till personer i alla åldrar med måttlig till svår synnedsättning och blindhet.

Vi har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningen kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling.
Vi arbetar tvärprofessionellt i team där patient, närstående och berörda professioner gemensamt formulerar mål för aktuell insats. Ett personcentrerat arbetssätt som ger en effektiv vård med nöjda och trygga patienter.
Vi söker nu en enhetschef till Synverksamheten i Borås.

Arbetsuppgifter
Med ett närvarande och tydligt ledarskap skapar du förutsättningar för god vård och service för patienter och deras närstående, samt ett öppet arbetsklimat som inspirerar till engagemang och samarbete. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete. Ditt uppdrag som enhetschef blir att stimulera fortsatt hög kvalitet i vården och god arbetsmiljö. Du planerar, leder och utvecklar verksamheten med patienten i fokus utifrån Habilitering & Hälsas mål och ansvarar för ekonomi, personal och verksamhet. Du driver det operativa arbetet på Synverksamheten i Borås samt strategiskt arbete tillsammans med verksamhetschef, enhetschefer, verksamhetsutvecklare och stödfunktioner i ledningsgruppen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst treårig högskoleutbildning relevant för uppdraget och verksamheten. Du har erfarenhet av att vara chef. Vi ser det som meriterande om du dessutom har erfarenhet av ledarskap i en politiskt styrd organisation. Du har en god samarbetsförmåga som främjar ett arbetsklimat som bygger på öppenhet och delaktighet. Du har även en god organisatorisk och analytisk förmåga. Kunskap och erfarenhet av verksamhet rehabilitering är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B-körkort erfordras då arbetet medför resor i tjänsten.

Vi erbjuder

- En trevlig arbetsmiljö och engagerade kollegor med hög kompetens
- Ett variationsrikt arbete med möjlighet att utveckla verksamhet och arbetssätt
- Kompetensutveckling utifrån dina och verksamhetens behov.
- Gemensamma förmåner för alla anställda inom Västra Götalandsregionen

Övrigt
Rekryteringen sker löpande och du kan därför komma att kallas på intervju innan ansökningstiden gått ut. Intervjudatum: 22/11-21 och 7/12-21.

Inom Habilitering & Hälsa strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Delivery Manager

Ansök    Nov 2    ICA Sverige AB    Driftchef, data
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? ICA Sverige och Verksamhetsutveckling IT söker en Delivery Manager i Borås. ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idée... Visa mer
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? ICA Sverige och Verksamhetsutveckling IT söker en Delivery Manager i Borås.
ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.
Det här är ditt blivande jobb
ICA VUIT ansvarar för leverans av verksamhetsutveckling och IT inom hela ICA Sverige. Vi som jobbar i Borås ansvarar för IT-tjänster till ICA Sveriges marknadsavdelning och ICA Reklam. Vi arbetar med applikationer och lösningar relaterade till marknadsföring, erbjudandehantering, e-handel med mera. Vi är mitt i en digitaliseringsresa och här får du chansen att följa med oss och även möjlighet att påverka vår väg framåt. Vi jobbar med ICAs kunder och handlare där många spännande och snabba förändringar sker.
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?
Ser du också möjligheterna med digital innovation? Vi tycker att det är bland det bästa som hänt vår bransch. För det gör att vi kan förenkla vardagen för så många människor därute. I nära samarbeten med varandra, för att verkligen kunna maximera allas individuella insatser i varje utmaning vi möter, skapar vi riktig kundnytta. Oavsett om vi jobbar med IT inom banktjänster, fastigheter eller kring all vår goda mat är vi nära kundens vardag. Och vi driver den digitala utvecklingen framåt inom våra olika områden. Varje dag.
Som Delivery manager har du leverans- och medarbetaransvar för flertalet av våra team som arbetar med systemutveckling. Våra team är självorganiserande med produktägare, scrum masters, systemutvecklare och testare. Tillsammans är målet att skapa robusta, kostnadseffektiva och användarvänliga lösningar för handlare och slutkunder.
Vem är du?
Högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom Management Information System, Computer Science, Engineering. Du har haft personalansvar i en IT-organisation med storskalig IT-utveckling. Du är riktigt vass på att leda systemutvecklingsteam i komplexa sammanhang där det finns många intressenter och beroenden att navigera emellan.
God verksamhetsförståelse. Hos oss är det alltid nära till beslut. Du är målmedveten med ett coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa.
För dig är det självklart att utveckling sker Agilt enligt DevOps metoder med målstyrning och KPI:er. Du behöver ha goda färdigheter i svenska och engelska.
För att lyckas i rollen som Delivery Manager är du en riktigt bra ledare.
Som person är du noggrann och drivs av att skapa ordning och kvalitet. Du är bra på att kommunicera med ”peolpe skills” och utvecklar relationer både internt som externt.
Du drivs av att motivera, engagera och inspirera personer i din omgivning med ett situationsanpassat ledarskap.
Kontaktinformation
Ansök så snart som möjligt - vi gör löpande urval!
Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef, Susanne Josefsson på mail [email protected] Senaste dag att visa intresse är 19/11.
Start enligt överenskommelse.
Placering i Borås, Sverige.
Välkommen med din ansökan!
ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

kock

Ansök    Nov 2    Borås kommun    Kock, storhushåll
Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära. Arbetsplats: Lundens förskola Lundens förskola är helt nybyggd och ligger på Bergsäter i Borås. Förskolan kommer ha profil lek och idrott. Forskning visar att barn är mer stillasittande än tidigare och att detta kommer ha stor påverkan på f... Visa mer
Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Arbetsplats: Lundens förskola
Lundens förskola är helt nybyggd och ligger på Bergsäter i Borås.

Förskolan kommer ha profil lek och idrott. Forskning visar att barn är mer stillasittande än tidigare och att detta kommer ha stor påverkan på folkhälsan i framtiden. Genom att som pedagog ha fokus på lekens betydelse och att prioritera ett lekfullt arbetssätt tillsammans med rörelse, har vi i förskolan möjlighet att redan från ung ålder skapa förutsättningar för barns framtid, både utifrån inlärning och
välmående.

Arbetsuppgifter:
Vi söker en kock som vill göra våra barn mätta och glada med hjälp av god, näringsriktig kost.
Du lagar mat från grunden, har lätt för att samarbeta och skapar goda relationer. Arbetsuppgifterna är varierande och du är genuint intresserad av att planera, beställa, sköta om köket, laga mat och servera våra små och stora gäster. Du gör beställningar via e-handel, arbetar i kostdataprogrammet Matilda samt utför egenkontroll enligt HACCP. Som kock hos oss ingår du i team där ni lär av varandra och hjälps åt. Arbetstiderna är vanligtvis förlagda till dagtid måndag-fredag


Många av våra kockar utrycker att det allra bästa med jobbet är att möta barn och personal samt att alla våra kök är KRAV-certifierade sedan hösten 2017. Miljö- och hållbarhetsfrågor är viktiga för oss och vi vill att du delar det engagemanget.

Kvalifikationer:
Du är utbildad kock med en restaurang- och storköksutbildning (3-årig) eller motsvarande och har goda matlagningskunskaper i kall- och varmkök samt specialkost. Vi ser gärna att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet som kock i restaurang eller storkök samt påbyggnadsutbildning inom yrket. Tidigare erfarenhet av att ha jobbat som kock i förskolekök ses som meriterande

Du som söker:

. utvecklar helheten i köket tillsammans med dina kollegor
. är ansvarstagande och förstår vikten av kvalitet och service
. kan arbeta med ekonomi, är miljömedveten och har datorvana
. har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift Visa mindre

Trafikingenjör

Ansök    Nov 2    Borås kommun    Trafikingenjör
Tekniska förvaltningens uppgift är att göra Borås till en vacker och hållbar stad som boråsare kan känna sig stolta över. Det gör vi genom att skapa trivsamma utemiljöer på Borås Stads gågator, parker och torg. Vi ansvarar för att skapa en välfungerande infrastruktur för gator, gång- och cykelvägar, bedriver persontransporter samt bereda arbete för personer i arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Oavsett vilket arbete vi utför gör vi det alltid för att människ... Visa mer
Tekniska förvaltningens uppgift är att göra Borås till en vacker och hållbar stad som boråsare kan känna sig stolta över. Det gör vi genom att skapa trivsamma utemiljöer på Borås Stads gågator, parker och torg. Vi ansvarar för att skapa en välfungerande infrastruktur för gator, gång- och cykelvägar, bedriver persontransporter samt bereda arbete för personer i arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Oavsett vilket arbete vi utför gör vi det alltid för att människor ska trivas i staden både nu och i framtiden.

Som förvaltning arbetar vi tillsammans med gemensamma mål för området, helhetsperspektiv och nytänkande. Totalt är vi cirka 160 medarbetare som på olika sätt bidrar till att nämndens uppdrag genomförs.

På gatuavdelningen som är en beställarfunktion och myndighet arbetar idag tjugo medarbetare med handläggning av ärenden inom gatu- och trafiksektorn. Avdelningen är uppdelad på två enheter.

I ditt arbete ingår att ta aktiv del i utvecklingen av stadens gång och cykelvägar. I ditt arbete kommer du b.la att ansvara för projektet vintercyklist, cykelgaraget samt övriga projekt inom mobilitetsområdet. Du kommer att arbeta med inriktning med kommunens mobilitetsarbete och planera samt genomföra insatser för att motivera och stimulera trafikanter till ett mer hållbart resande genom projekt på kort och lång sikt. Tjänsten innebär även arbete med kommunens trafiksäkerhetsarbete, trafikutredningar samt representera gatuavdelningen i projetkgrupper för framtagande av detaljplaner. Du ska i din roll som trafikingenjör även ta aktiv del vid projektering av trafikanordningar/vägvisningsplaner.

För att klara rollen ska du ha högskoleutbildning med miljöplanering, strategier för hållbar utveckling gärna med inriktning mot avancerad GIS analys. Du ska ha erfarenhet av arbete inom det trafiktekniska området / gatu- och vägprojektering och mobilitetsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av kommunal sektor. Då arbetsuppgifterna innebär kontakter inom organisationen och med allmänheten, ska du vara lyhörd och ha förmåga att kommunicera ett budskap. I ditt arbete ska du vara engagerad, drivande och ha lätt för att samarbeta med andra. Vi förutsätter att du har ett genuint intresse för gatu- och trafiktekniska frågor. B-körkort är ett krav. Visa mindre

Lärare i fritidshem på Sjömarkenskolan

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära. Sjömarkenskolan är en lugn och trivsam F-6 skola med drygt 400 elever. Vi som arbetar på Sjömarkenskolan ansvarar tillsammans för att varje enskild elev utvecklas, allsidigt utifrån sina förutsättningar så långt som det är möjligt. Det gör vi ... Visa mer
Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Sjömarkenskolan är en lugn och trivsam F-6 skola med drygt 400 elever. Vi som arbetar på Sjömarkenskolan ansvarar tillsammans för att varje enskild elev utvecklas, allsidigt utifrån sina förutsättningar så långt som det är möjligt. Det gör vi genom att arbeta för elevers hälsa och trygghet, samt genom att vi som arbetar här ständigt lär nytt för att utveckla och förbättra vår verksamhet. Skolan är nyligen ombyggd och renoverad vilket innebär att verksamhetens bedrivs i riktigt fina och fräscha lokaler. Fritidshemmet består av två avdelningar, 3-4ans fritids och avdelningen för F-2.

I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med arbetslaget planera verksamheten utifrån läroplanen, följa upp och utvärdera arbetet. Fritidshemmet har ett tematiskt arbetssätt med temaområden som löper över några veckor. I arbetet ingår också att tillsammans med arbetslaget delta i utvecklingsprocesser som syftar till att förbättra den verksamhet vi erbjuder. Våra fritidspedagoger samverkar också i klass under skoltid, ibland gentemot enskilda elever, ibland för att stötta i grupper och klasser.

Vi söker dig som är utbildad och behörig att undervisa i fritidshemmet. För uppdraget krävs ett engagemang för att skapa en stimulerande och meningsfull fritid för våra elever. Du är kreativ och idérik och har samtidigt förmåga att arbeta strukturerat för att omvandla idéer till handling. Du är också en person som tar ansvar, har förmåga att samarbeta genom öppen kommunikation och ett inlyssnande förhållningssätt, men också förmåga att arbeta självständigt när så krävs. Du är positivt sinnad, är duktig på att skapa goda relationer med både elever, föräldrar och kollegor och är professionell i ditt bemötande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

På Sjömarkenskolan är du i första hand lärare i fritidshemmet och det är i den rollen du ska utvecklas. Vi vill att du ska hitta en plats där just dina styrkor kan utvecklas och där du kan växa. Visa mindre

Biomedicinsk analytiker välkomnas till Klinisk kemi, Borås!

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar v... Visa mer
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Regional laboratoriemedicin består av de laboratoriemedicinska verksamheterna på Södra Älvsborgs sjukhus, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Sjukhusen i väster och i NU-sjukvården. Organisationen tillhör Område 4 på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Organiseringen av laboratoriemedicin är ny från 1 januari 2021 och uppdraget är att skapa jämlik och effektiv vård för alla patienter i hela Västra Götalandsregionen.Om verksamheten

Regional laboratoriemedicin, Klinisk kemi är organiserad inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU) som är en av de största verksamheterna i landet bland de offentliga laboratorierna.

Klinisk kemi består numera av en organisation med cirka 600 medarbetare som förser sjukhusen i Västra Götalandsregionen och primärvården inom regionen med kvalificerad laboratorieservice av hög kvalitet.

Klinisk kemi i Borås är en dygnet-runt-verksamhet med cirka 70 medarbetare. Vi har ett brett utbud av rutinanalyser inom hematologi, allmänkemi, immunkemi, koagulation, läkemedel, och droger. Vi utför även mer specialiserade analyser som manuell differentialräkning och flödescytometri samt protein- och allergianalyser. 

Vi är en verksamhet i ständig utveckling. Under de senaste åren har vi, som en del i den regionala samordningen, arbetat med införandet av en ny utrustningsplattform med nya analysinstrument och en ny automationsbana.

Våra lokaler finns i ett integrerat laboratorium där vi arbetar nära Klinisk mikrobiologi och Transfusionsmedicin. Totalt är vi cirka 120 medarbetare.

Om arbetet

Vi erbjuder ett varierande och stimulerande arbete med möjlighet till utveckling av såväl bredd- som spetskompetens inom flera intressanta områden. Vi arbetar aktivt med förbättringsarbeten där du som medarbetare har möjlighet att påverka och förbättra verksamheten.

Vi söker nu två biomedicinska analytiker för tillsvidareanställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning laboratoriemedicin, eller har annan utbildning som vi bedömer likvärdig.

Som biomedicinsk analytiker behöver du vara flexibel och klara av att arbeta i ett stundtals högt tempo. Du är ansvarsfull, strukturerad och kvalitetsmedveten. Arbetet kräver att du har förmåga att självständigt ansvara för arbetsuppgifter, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga och kan fungera väl i grupp och är med och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Det är viktigt att du är serviceinriktad, positiv och tillmötesgående eftersom du kommer ha mycket kontakt både internt och med våra kunder. Vidare har du goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Klinisk kemi är en verksamhet i ständig förändring och vi söker därför dig som ser förändring som något positivt och utvecklande för såväl individ som organisation.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter det intressant?

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till vår kund i Borås

Drivs du av att ge god service och trivs med att jobba inom kundtjänst? Då har vi jobbet för dig! Nu söker vi en ny kundtjänstmedarbetare till vår kund i Borås. Dina arbetsuppgifter Urval av dina arbetsuppgifter: • Bygga långsiktiga kundrelationer. • Mailhantering • Registrera order • Besvara leveransförfrågningar. Din profil För att lyckas i rollen ser vi att du har en förmåga och vilja att leverera god service i dialogen med kunder. Vidare ser vi att... Visa mer
Drivs du av att ge god service och trivs med att jobba inom kundtjänst? Då har vi jobbet för dig!
Nu söker vi en ny kundtjänstmedarbetare till vår kund i Borås.


Dina arbetsuppgifter
Urval av dina arbetsuppgifter:

• Bygga långsiktiga kundrelationer.
• Mailhantering
• Registrera order
• Besvara leveransförfrågningar.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du har en förmåga och vilja att leverera god service i dialogen med kunder. Vidare ser vi att du har ett flexibelt förhållningssätt och känner stort ansvar för det arbete du åtar dig. Att vara noggrann, strukturerad och effektiv är personliga egenskaper som värderas högt. God datorvana är betydelsefullt, erfarenhet av att jobba i Excel samt erfarenhet från något affärssystem är meriterande. Du uttrycker dig väl både i tal och skrift på svenska samt engelska.

Som kundtjänstmedarbetare hos vår kund är det även viktigt att du är duktig på att kunna skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter samt att du trivs i en arbetsmiljö som präglas av ett tätt samarbete med dina kollegor i teamet. I övrigt tror vi att du är en glad och positiv lagspelare samt att du är nogrann.

Villkor:

Du kommer att vara anställd via Effektiv och vara uthyrd som konsult till kundföretaget, med chans till övertag av kund.

Start: Omgående - Slutet av December
Omfattning: Heltid.
Arbetstider: Måndag – fredag dagtid
Löneform: Fast.

Du behöver ha en avslutad gymnasieutbildning samt vara minst 18 år för att vara aktuell för den här tjänsten.

Är det dig vi beskriver ovan? Varmt välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. Visa mindre

Säljare på heltid

Ansök    Nov 2    Sector Alarm AB    Utesäljare
Vill du jobba inom försäljning och få både personlig och yrkesmässig utveckling? Då har vi jobbet som säljare för dig! Något som utmärker oss på Sector Alarm är att vi präglas av en organisation med högt i tak, stor arbetsglädje och inte minst oändliga utvecklingsmöjligheter. Vi har för sjätte året i rad blivit utnämnda som ett av Sveriges karriärföretag. Vad innebär det, tänker du? Det innebär att vi satsar på vår personal genom en mängd interna utbildni... Visa mer
Vill du jobba inom försäljning och få både personlig och yrkesmässig utveckling? Då har vi jobbet som säljare för dig!
Något som utmärker oss på Sector Alarm är att vi präglas av en organisation med högt i tak, stor arbetsglädje och inte minst oändliga utvecklingsmöjligheter. Vi har för sjätte året i rad blivit utnämnda som ett av Sveriges karriärföretag.
Vad innebär det, tänker du? Det innebär att vi satsar på vår personal genom en mängd interna utbildningar för att du ska ha alla förutsättningar för att lyckas hos oss. Som säljare erbjuder vi bland annat vår certifierade Sector Way Academy som är en av Sveriges mest meriterande säljutbildningar.
Vi befinner oss i en expansiv fas och mycket är på gång. Vi gör en nysatsning inom vår säljkår och söker dig som vill bli en del av vårt team i Göteborg. Hos oss kommer du att få daglig coaching, vänner för livet och utbildningar att stoltsera med i kommande arbeten.
Vad förväntar vi oss av dig?
Du är flytande i svenska i både tal och skrift
Du kan jobba heltid, dvs 40 timmar i veckan
Du är prickfri i polisens belastningsregister
Du kan arbeta eftermiddagar- och kvällar

Låter det som en roll för dig?
Som säljare kommer du att jobba med uppsökande försäljning på fält och bidra till att våra kunder runtom i Sverige får en tryggare vardag. Du kommer att ansvara för att boka och genomföra kundbesök där du tillsammans med kunden går igenom våra tjänster och produkter för att möta deras specifika behov.
Är du redo att ta första steget?
Vill du utvecklas och få en riktig kickstart på din karriär? Ta då chansen och sök redan idag! Du söker enkelt utan cv via datorn eller mobilen.
Jag ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska till SÄS Hotell

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 3900 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss. Webbplats www.vgregion.se/sas Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr Är du sjuksköterska, med några års erfarenhet och vill bli en del av vårt team på SÄS Hotell med god arbetsmiljö och gemenskap? Om tjä... Visa mer
Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 3900 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.Webbplats www.vgregion.se/sas

Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgrÄr du sjuksköterska, med några års erfarenhet och vill bli en del av vårt team på SÄS Hotell med god arbetsmiljö och gemenskap?

Om tjänsten
Vårt team har en bred erfarenhet från akutsjukvård med en öppenhet för att arbeta med patienter från olika specialiteter.

Du får möjlighet till erfarenhetsutbyte i en mycket stimulerande arbetsmiljö med specialistsjukvård inom ramen för ett ”hotellkoncept”. Hotellet arbetar hälsofrämjande där friskvård utgör en viktig del utöver den medicinska behandlingen. Du har sedvanliga sjuksköterskeuppgifter utifrån medicinska ordinationer vid pre-och postoperativ vård såväl inför som under behandling. Du ansvarar för bokning i bokningssystemet FRI, fakturering och kortbetalning.

Du har oregelbundna arbetstider med helgtjänstgöring. Tjänsten på Hotellet är på 82% men möjlighet till utökad tjänstgöring kan diskuteras inom ramen för verksamhetsområdet Specialistvård.

Om oss
SÄS Hotell är en öppenvårdsenhet inom SÄS som tar emot patienter från både öppen-och slutenvård. Hotellets uppdrag är att tillsammans med sjukhusets kliniker medverka till att varje patient befinner sig på rätt vårdnivå under sjukhusvistelsen. Läkare ansvarar för remittering, medicinska ordinationer, uppföljning och vårdtid. Sjuksköterskor finns tillgängliga dygnet runt. Hotellet tar emot patienter från SÄS alla kliniker, där opererande specialiteter är en av de största remittenterna. Dessutom remitteras patienter från Sahlgrenska Universitetssjukhuset för strålbehandling på SÄS. Hotellet har buffèliknande servering och en matsal som sköts av hotellets undersköterskor.

Din profil
Du är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet och med ett uttalat intresse för att vårda patienter från olika specialiteter. Detta för att medverka till att frigöra vårdplatser inom sjukhusets specialistkliniker. Du har även ett intresse för verksamhetsutveckling och förbättringsarbete. Vi förutsätter att du är serviceinriktad, har god samarbetsförmåga, är kommunikativ, flexibel och intresserad av att vara med och utveckla SÄS Hotell. Stort vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi genomför urval och intervjuer löpande under ansökningstiden så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Ekonomiassistent till modekedja med omgående start!

Nu finns chansen att söka ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna. Studerar du i dagsläget sista året på din ekonomiutbildning och vill översätta dina teoretiska kunskaper i praktiken kan det här vara rollen för dig. Vi söker nu dig som vill ingå i ett mindre och passionerat ekonomiteam på ett av Sveriges främsta modekedjor. Välkommen in med din ansökan - vi tillämpar löpande urval! OM TJÄNSTEN Vår kund är ett av Sveriges främsta modekedjor och ... Visa mer
Nu finns chansen att söka ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna. Studerar du i dagsläget sista året på din ekonomiutbildning och vill översätta dina teoretiska kunskaper i praktiken kan det här vara rollen för dig. Vi söker nu dig som vill ingå i ett mindre och passionerat ekonomiteam på ett av Sveriges främsta modekedjor. Välkommen in med din ansökan - vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett av Sveriges främsta modekedjor och beskriver sig själva som ett företag med öppen och passionerad kultur. Vidare kommer du arbeta i en härlig atmosfär med kompetenta kollegor. Vår kund lägger också stort fokus vid frågor kring miljö och hållbarhet.

De söker nu deras nästa ekonomiassistent som kommer stötta upp med olika ekonomirelaterade arbetsuppgifter på ungefär 50% (20 timmar) i veckan. Initialt är uppdraget på 6 månader, med chans till förlängning, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Detta uppdrag är också en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av oss på Academic Work men arbeta ut mot vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Kontering av leverantörsfakturor
* Hantering av dagskassor
* Registrera leverantörsbetalningar
* Delaktig i månadsbokslut

VI SÖKER DIG SOM
* Har en pågående högskoleutbildning inom ekonomi
* Har god förståelse för det ekonomiska flödet
* Har god vana av att arbeta i Officepaketet
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då det används i det dagliga arbetet

Som person är du:


* Flexibel
* Noggrann
* Strukturerad


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid 50%
* Placering: Borås
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Customer Manager med erfarenhet av PIM/e-handel

Ansök    Nov 1    Nexer AB    Projektledare, IT
Är du en Projektledare som brinner för utveckling av produktinformation? Alternativt en Affärsutvecklare som drivs av att hitta nya lösningar tillsammans med kunden? Då söker vi dig! Ansök redan idag. VILKA ÄR VI? Nexer Unified Commerce är en specialistenhet inom Nexer (f.d Sigma IT) som levererar ekosystem för digital handel. Vårt mål är att ge våra kunder en enklare och effektivare hantering, samt att ge våra kunders kunder en bättre upplevelse. Det g... Visa mer
Är du en Projektledare som brinner för utveckling av produktinformation? Alternativt en Affärsutvecklare som drivs av att hitta nya lösningar tillsammans med kunden?

Då söker vi dig! Ansök redan idag.

VILKA ÄR VI?

Nexer Unified Commerce är en specialistenhet inom Nexer (f.d Sigma IT) som levererar ekosystem för digital handel. Vårt mål är att ge våra kunder en enklare och effektivare hantering, samt att ge våra kunders kunder en bättre upplevelse. Det gör vi genom att samla alla system som rör digital handel och kunddialog till en helhet och skapa en sömlös upplevelse för alla inblandade.

Vi består av utvecklare, arkitekter och projektledare uppdelade på fyra enheter som levererar lösningar inom e-handel, PIM, MDM samt multikanalkommunikation. Vi behöver dig för att kunna leverera en helhet med både frontend och backend och för att kunna effektivisera våra leveranser och lyckas ännu bättre i våra projekt.

Du kan läsa mer om oss på: https://nexergroup.com/services/unified-commerce/

DIN VARDAG

Som Customer Manager är du den naturliga länken till våra befintliga kunder. Du kommer att arbeta tillsammans med kunden för att vidareutveckla befintliga lösningar med syfte att förbättra arbetssätt, datakvalitet och skapa förutsättningar för en effektivare affär. Rollen innebär många kontaktytor, såväl interna som externa, och du kommer att leda möten både fysiskt och virtuellt. Du kommer arbeta i ett team tillsammans med andra kompetenta kollegor, så som Systemarkitekter, systemutvecklare och affärsutvecklare.

I rollen kommer du:

- Vara första kontakt mot kunder

- Planera vidareutveckling och förbättringar tillsammans med kunder

- Driva vidareutveckling av kundens befintliga lösning intern

- Säkerställa att vi levererar enligt våra rutiner

- Följa upp tidplan och budget enligt plan

VEM ÄR DU?

Vi tror att du i dag arbetar som Projektledare, Key Account Manager eller Business Analyst. Du har erfarenhet av att arbeta agilt och drivs av att utveckla så väl våra kunder som vår affär. Du är van att arbeta med att hitta lösningar och diskuterar gärna olika förslag tillsammans med både kunder och dina kollegor. Du har 3 års erfarenhet av kundnära arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av PIM eller e-handel.

Som person trivs du med kunddialog. Du kan ta plats i möten, vågar visa vägen och har förmågan att säga nej. Flexibilitet och vetgirighet är två egenskaper som stämmer bra in på dig som person och medarbetare och givetvis tycker du att problemlösning är kul. Du trivs i en rådgivande roll med många kontaktytor och ser positivt på kunskapsdelning och diskussioner kollegor emellan. Du tycker att kommunikation är viktig med såväl kunder som kollegor, du har även en affärsmässig och kundorienterad attityd.

Hur är Nexer som arbetsgivare?

På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i.

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stort, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och hittar nya sätt att kommunicera på.

Vi arbetar värdestyrt och lägger vårt hjärta i allting vi gör. Du får nära till dem som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, men har du frågor om tjänsten eller Nexer, hör av dig till Javier Torres på [email protected] Vi tar löpande emot ansökningar, så vänta inte med att söka!

Mer om Nexer

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien – två gånger.

Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad.

Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT. Visa mindre

Lead developer med erfarenhet av PIM/e-handel

Ansök    Nov 1    Nexer AB    Backend-utvecklare
Är du en erfaren utvecklare/systemarkitekt inom .NET med erfarenhet inom PIM eller e-handel som vill fortsätta utvecklas och ta klivet mot arkitekturområdet? Alternativt har du redan erfarenhet inom arkitekturområdet och vill fortsätta dela din tid mellan kod och arkitektur? Då söker vi dig! Ansök redan idag. VILKA ÄR VI? Nexer Unified Commerce är en specialistenhet inom Nexer (f.d Sigma IT) som levererar ekosystem för digital handel. Vårt mål är att g... Visa mer
Är du en erfaren utvecklare/systemarkitekt inom .NET med erfarenhet inom PIM eller e-handel som vill fortsätta utvecklas och ta klivet mot arkitekturområdet? Alternativt har du redan erfarenhet inom arkitekturområdet och vill fortsätta dela din tid mellan kod och arkitektur?

Då söker vi dig! Ansök redan idag.

VILKA ÄR VI?

Nexer Unified Commerce är en specialistenhet inom Nexer (f.d Sigma IT) som levererar ekosystem för digital handel. Vårt mål är att ge våra kunder en enklare och effektivare hantering, samt att ge våra kunders kunder en bättre upplevelse. Det gör vi genom att samla alla system som rör digital handel och kunddialog till en helhet och skapa en sömlös upplevelse för alla inblandade.

Vi består av utvecklare, arkitekter och projektledare uppdelade på fyra enheter som levererar lösningar inom e-handel, PIM, MDM samt multikanalkommunikation. Vi behöver dig för att kunna leverera en helhet med både frontend och backend och för att kunna effektivisera våra leveranser och lyckas ännu bättre i våra projekt.

Du kan läsa mer om oss på: https://nexergroup.com/services/unified-commerce/

DIN VARDAG

Som Lead developer inom .NET får du en varierande vardag, du kommer att arbeta nära Nexers kunder för att ta fram de bäst anpassade lösningarna för varje enskild kund. Rollen innebär att du arbetar med analys samt lösningsförslag och implementeringar av system för PIM och e-handeln. Du kommer arbeta i ett team tillsammans med andra kompetenta kollegor.

I rollen kommer du:


• Ha mandat och stora möjligheter att direkt påverka utvecklingen tillsammans med ett kompetent team.
• Balansera din tid mellan arkitektur och utveckling.
• Förankra och driva igenom idéer inom ditt område.
• Arbeta agilt, det är korta beslutsvägar, vilket gör att det finns utrymme att bidra med nya idéer som skapar värde
• Variera ditt arbete och få möjlighet att arbeta hemifrån eller från ett av våra kontor.

VEM ÄR DU?

Du är van att arbeta med att designa lösningar och till viss del lösningsfrågor och diskuterar gärna dessa områden tillsammans med dina kollegor. Du har arbetat i minst 5 år med systemutveckling, gärna i .NET och du har även erfarenhet av någon PIM, MDM eller E-handelsplattform. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av inRiver. Du trivs med att dela med dig av din kunskap till juniora personer i ett team där du får möjlighet att ta ett mentorskap.

Flexibilitet och vetgirighet är två komponenter som passar bra in på dig som person och medarbetare och givetvis tycker du att problemlösning är kul. Du trivs i en rådgivande roll och ser positivt på kunskapsdelning och tekniska diskussioner kollegor emellan. Du tycker att kommunikation är viktig med såväl kunder som kollegor, du har även en affärsmässig och kundorienterad attityd.

Hur är Nexer som arbetsgivare?

På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i.

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stort, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och hittar nya sätt att kommunicera på.

Vi arbetar värdestyrt och lägger vårt hjärta i allting vi gör. Du får nära till dem som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, men har du frågor om tjänsten eller Nexer, hör av dig till Javier Torres på [email protected] Vi tar löpande emot ansökningar, så vänta inte med att söka!

Mer om Nexer

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien – två gånger.

Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad.

Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT. Visa mindre

Brandingenjör

Södra Älvsborgs Räddningstjänstförbund (SÄRF) är ett kommunalförbund som organiserar och driver räddningstjänsten i sex kommuner: Bollebygd, Borås, Mark, Svenljunga, Tranemo och Ulricehamn. Vi är ca 500 anställda med två heltidstationer som finns i Borås och Skene och är bland de största räddningstjänstförbunden i landet avseende Räddningstjänstpersonal i Beredskap (deltidsbrandmän). Huvudkontoret ligger i Borås, förbundets övningsfält vid Guttasjön och to... Visa mer
Södra Älvsborgs Räddningstjänstförbund (SÄRF) är ett kommunalförbund som organiserar och driver räddningstjänsten i sex kommuner: Bollebygd, Borås, Mark, Svenljunga, Tranemo och Ulricehamn. Vi är ca 500 anställda med två heltidstationer som finns i Borås och Skene och är bland de största räddningstjänstförbunden i landet avseende Räddningstjänstpersonal i Beredskap (deltidsbrandmän). Huvudkontoret ligger i Borås, förbundets övningsfält vid Guttasjön och totalt finns det 24 brandstationer belägna i samtliga kommuner.
Vi söker nu
Brandingenjör
Arbetet
Tjänsten är placerad inom Avdelning Skydd och Samhälle och arbetsuppgifterna kommer i första hand att innebära olycksförebyggande arbete. Som brandingenjör hos oss så har du möjlighet till en bred tjänst inom det förebyggande uppdraget som även kan ge möjlighet till att arbeta med operativa frågor. Hos oss får du både utveckla samt omvärldsbevaka våra ansvarsområden. Några av de främsta arbetsuppgifterna är tillsyn enligt Lag (2003:778) om skydd mot olyckor (LSO), information och rådgivning, samt remisshantering i bygglovsärenden. Andra områden som kan bli aktuella är riskhantering i samhällsplanering, handläggning av ärenden enligt Lag (2010:1011) om brandfarliga och explosiva varor (LBE) samt olycksutredning.
Du kommer även att ges möjlighet att leda eller medverka i projekt och arbetsuppgifter inom organisationens övriga ansvarsområden exempelvis inom utbildning och operativ verksamhet. Vi kommer att sträva efter att vissa delar i tjänsten kan anpassas utifrån din kompetens, bakgrund och intresseområden.
Operativ funktion
I framtiden kan tjänsten kombineras med en operativ beredskapsfunktion beroende på organisationens krav och behov vilket då kommer att bedömas efter dina personliga förutsättningar.
Kvalifikationer
Vi utgår ifrån att du har en brandingenjörsexamen samt Myndigheten för samhällsskydd och beredskaps (MSB) påbyggnadsutbildning i räddningstjänst för brandingenjörer (RUB) eller motsvarande utbildning och erfarenhet som vi anser som likvärdig.
Arbetet innebär både självledarskap och fallenhet för samarbete internt som externt med många personkontakter som följd. Du kan verka proaktivt, gilla utmaningar och kan planera men också prioritera arbetsuppgifter. Tjänsten förutsätter en god administrativ förmåga med ordning och reda med ett stundtals högt tempo. Du ska inge förtroende och stabilitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och utvecklingsmöjligheter. SÄRF tillämpar ett medarbetardrivet arbetssätt som innebär att delaktighet, innovation och kommunikation utgör väsentliga byggstenar för verksamhetens bästa. Tidigare erfarenhet av arbete inom kommunal räddningstjänst är en fördel men inget krav. Du ska ha lägst B-körkort.
Förutsättningar
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast. Arbetstiden är förlagd dagtid helgfria vardagar med flextid och en god balans mellan arbete och privatliv främjas. Vi värnar om en hälsosam arbetsmiljö med tillåtande klimat för olikheter. Arbetsplatsen är innovativ och kännetecknas av framåtsträvande samt engagerade chefer och medarbetare.
Bakgrundskontroll kommer att ingå i rekryteringen och inför alla våra nyanställningar görs också provtagning avseende alkohol-och droger. För att bedöma dina förutsättningar att på sikt ingå i en operativ beredskapsfunktion kommer personlighetstester och djupintervju med extern konsult att ingå i urvalsprocessen. Tjänsten kan komma att inledas med sex månaders provanställning.
Information
Kontakta gärna avdelningschef Christian Hallberg, tel. 033-172931. Se även vår hemsida www.serf.se
Facklig företrädare för SACO Peder Liljeroth tel. 033-172913
Välkommen att söka ett stimulerande uppdrag och medverka i utvecklingen av en räddningstjänst i tiden för framtiden. Vi arbetar för en räddningstjänst för alla och eftersträvar jämställdhet och mångfald bland våra anställda.
Ansök senast 2021-11-21
till [email protected] eller via brev till
Södra Älvsborgs Räddningstjänstförbund
Olovsholmsgatan 12
506 34 Borås
Märk din ansökan med ”Brandingenjör” Visa mindre

Truckförare på heltid till lager i Viared

Just nu söker vi truckförare för uppdrag på lager hos vår kund i Viared. Tjänsten är på heltid med start under hösten. Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag till fredag. Uppdraget innebär att du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund som konsult. Vi söker dig som kan arbeta heltid med start under hösten. Din profil Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av truckkörning där truckkort för skjutstativstruck (B3) är ett kav! Du... Visa mer
Just nu söker vi truckförare för uppdrag på lager hos vår kund i Viared. Tjänsten är på heltid med start under hösten.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag till fredag. Uppdraget innebär att du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund som konsult. Vi söker dig som kan arbeta heltid med start under hösten.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av truckkörning där truckkort för skjutstativstruck (B3) är ett kav!

Du ska ha lätt för att samarbeta med andra och gillar att jobba i stora som små team. Att arbeta på lager kan vara fysiskt krävande och det gäller att vara alert och effektiv, varför du bör ha bra fysik och inte ha några problem med att jobba under tidspress. Du bör också vara bekväm med att stå/gå längre perioder. Flexibilitet och noggrannhet värdesätts högt liksom vikten av att vara engagerad och stresstålig. För att trivas hos vår kund är du social, öppen, kommunikativ och ambitiös med stark drivkraft och en positiv inställning.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Chaufför

Om jobbet Du kommer att arbeta i ett glatt och självgående team samt även självständigt. Vi vill att du har god social kompetens, är ansvarsfull och självgående samt talar flytande Svenska. Vi förutsätter att du har datorvana och ser datorn som ett hjälpmedel i arbetet. Vem är du? Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och tar ett stort eget ansvar för leverans och utrustning. Du har förmåga att skapa goda relationer med såväl kollegor som k... Visa mer
Om jobbet
Du kommer att arbeta i ett glatt och självgående team samt även självständigt. Vi vill att du har god social kompetens, är ansvarsfull och självgående samt talar flytande Svenska. Vi förutsätter att du har datorvana och ser datorn som ett hjälpmedel i arbetet.


Vem är du?
Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och tar ett stort eget ansvar för leverans och utrustning. Du har förmåga att skapa goda relationer med såväl kollegor som kunder. Du har ett lösningsfokuserat synsätt och är allmänt händig att lösa diverse praktiska utmaningar. Du behöver besitta stor social kompetens, ha ett öppet sinne för förändringar och utmaningar. Du tycker det är roligt att hantera olika typer av kunder och deras behov.
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Ett krav för tjänsten är att du har YKB samt har branscherfarenhet av att köra lastväxlare.
Meriterat Arbete på väg nivå 1&2 samt Vintervägsunderhållning.
Tjänsten är på Timanställning / Behovsanställning
Om samarbetet fungerar bra så kommer tjänsten att övergå till en heltidstjänst
Tillträde enligt överenskommelse.
Vi tar emot eran ansökan per e-post.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lagermedarbetare sökes

Ansök    Nov 1    Randstad AB    Lagerarbetare
Arbetsbeskrivning För kundens räkning så söker vi nu en del duktiga lagermedarbetare.  Är du en person som gillar att arbeta i högt tempo, strukturerad samt lagspelare då bör du söka denna tjänst.    Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på tränings... Visa mer
Arbetsbeskrivning
För kundens räkning så söker vi nu en del duktiga lagermedarbetare.  Är du en person som gillar att arbeta i högt tempo, strukturerad samt lagspelare då bör du söka denna tjänst. 

 
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. Ansvarsområden
Plocka och pack enligt plocklistor 
Truckkörning 
In och utleveranser 

Arbetstider
Heltid 
Dagtid 
Skift kan förekomma

Kvalifikationer
Lager erfarenhet 
Truckkort - Meriterande 
Svenska i tal och skrift 
Körkort 
Vana att arbeta i högt tempo
Lagspelare Erfarenhet
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lager och logistik

Ansökan
 urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna ska tillsättas omgående så ansök gärna så snart som möjligt. I våra processer kontrollerar vi straffrättslig historik. Du behöver lämna ett samtycke till detta under processens gång. 


Vi ser fram emot din ansökan! 


För information: Christer Bassmaji, consultant manager | [email protected] Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

IKT-pedagog

Vid Högskolan i Borås skapas lärande, kunskap och innovation av hög internationell kvalitet och med stor samhällsrelevans. Här arbetar vi tillsammans för framtiden och för att göra skillnad! Högskolan i Borås har cirka 17 400 studenter och drygt 760 medarbetare, och vårt samlade campus ligger mitt i centrala Borås Vi har många spännande forsknings- och utbildningsmiljöer inom flera områden med helt unik utrustning. Flera av högskolans forskningsprojekt oc... Visa mer
Vid Högskolan i Borås skapas lärande, kunskap och innovation av hög internationell kvalitet och med stor samhällsrelevans. Här arbetar vi tillsammans för framtiden och för att göra skillnad! Högskolan i Borås har cirka 17 400 studenter och drygt 760 medarbetare, och vårt samlade campus ligger mitt i centrala Borås

Vi har många spännande forsknings- och utbildningsmiljöer inom flera områden med helt unik utrustning. Flera av högskolans forskningsprojekt och utbildningar genomsyras av målen i Agenda 2030.

På Högskolan i Borås finns också Textilhögskolan och Bibliotekshögskolan, samt Science Park Borås som är nationellt ledande inom hållbarhet och konsumtion.Högskolans stöd till utbildning, forskning och till ledningsfunktioner finns samlat i enheten Verksamhetsstöd. Vi förstärker nu det IKT-pedagogiska stödet och söker IKT-pedagoger (2 tjänster) vid avdelningen Biblioteket, med Jonas Gilbert som närmaste chef. IKT-pedagogerna kommer att ingå i ett tvärorganisatoriskt team (EduTech) och arbeta nära medieproducenter, AV-specialister och strategiskt IT-stöd. Arbetet sker även i nära samverkan med den högskolepedagogiska enheten. I arbetsuppgifterna ingår att vara samordnande för det IKT-pedagogiska stödet och för EduTech. Motsvarande 50% av en heltidstjänst kommer att specialiseras på stöd för Akademin för polisiärt arbete.

Arbetsbeskrivning

I anställningen som IKT-pedagog utformar och erbjuder du IKT-pedagogiskt stöd till högskolans personal. I dina arbetsuppgifter ingår att:


• utbilda och ge support i pedagogiska digitala verktyg
• organisera och genomföra workshops och intern utbildning samt producera utbildningsmaterial och instruktioner i form av manualer, videofilmer med mera
• vara rådgivande och ge support för utveckling av flexibla undervisningsformer och distansundervisning
• ge stöd vid produktion av lärobjekt, bland annat avseende tillgänglighetsanpassningar och upphovsrättsliga frågor
• bidra med IKT-pedagogisk kompetens och erfarenhet i högskolegemensamma projekt, till exempel för lärplattformen (Canvas) och andra IT-system inom högskolans utbildningsmiljöer
• testa och utvärdera nya applikationer och ny funktionalitet i pedagogiska verktyg
• omvärldsbevaka och deltaga i relevanta nätverk, nationellt och internationellt
• sammankalla och leda EduTech-team samt att vara samordnande för det IKT-pedagogiska stödet inom högskolan


Kvalifikationer 

För anställningen som IKT-pedagog krävs akademisk examen på minst kandidatnivå inom pedagogik, informatik eller annan relevant examen med inriktning mot IKT-pedagogik och lärande. Goda kunskaper i att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska och engelska är också en förutsättning för anställningen.

Du som söker ska ha erfarenhet av att ge stöd i användandet av digitala verktyg i undervisning och i pedagogiskt utvecklingsarbete. Därutöver har du förmåga att utgå från användarnas behov vid utformandet av tjänster och teknikstöd. Du har stort engagemang i utvecklingsfrågor som rör digitalt stöd för utbildning och lärande samt mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Det är för anställningen meriterande med följande:


• Egen erfarenhet av undervisning
• Erfarenhet av arbete vid universitet/högskola
• Erfarenhet av arbete i projekt

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform: Tillsvidare, sex månaders provanställning kan komma att tillämpas.
Sysselsättningsgrad: 100% eller enligt överenskommelse
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse
Placeringsort: Borås
Diarienummer: PA 2021/234

Kontakt


Upplysningar om anställningen lämnas av avdelningschef Jonas Gilbert via telefon 033- 435 42 55. Fackliga företrädare är Magnus Sirhed, OFR-ST, Susanne Håkansson, Saco-S, de nås via högskolans växel tfn 033-435 40 00.

Ansökan
Du ansöker om anställningen via vår hemsida genom att klicka på ”Ansök” längst ned i annonsen. 

Skriv tydligt i din ansökan vad du söker för anställning och ange diarienummer. Till din ansökan ska följande dokument bifogas:


• Personligt brev
• CV med referensuppgifter och löneanspråk
• Examensbevis
• Intyg/betyg och övriga merithandlingar du som sökande vill åberopa

Efter sista ansökningsdag kan inga kompletteringar göras elektroniskt. 

Välkommen med din ansökan senast 2021-11-22.

Högskolan i Borås eftersträvar jämn könsfördelning hos medarbetarna och värdesätter mångfald i verksamheten.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera ansökningshandlingar i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen. Visa mindre

Lokalvårdare i Borås

Clean Företagsstäd i Sjuhärad AB växer i Borås och vi söker en ny kollega som kan starta omgående! ETT KRAV: körkort för manuell bil, svenska i tal och skriv, bra referens samt utdrag ur belastningsregister. Vem är du? Du är pålitlig, noggrann, social och trevlig, lätt att arbeta både i team och självständigt. Du har ett öga för detaljer och du gillar att ha det rent och snyggt runt omkring dig! Dina arbetsuppgifter är städning hos privatkunder och företag... Visa mer
Clean Företagsstäd i Sjuhärad AB växer i Borås och vi söker en ny kollega som kan starta omgående!
ETT KRAV: körkort för manuell bil, svenska i tal och skriv, bra referens samt utdrag ur belastningsregister.
Vem är du? Du är pålitlig, noggrann, social och trevlig, lätt att arbeta både i team och självständigt. Du har ett öga för detaljer och du gillar att ha det rent och snyggt runt omkring dig!
Dina arbetsuppgifter är städning hos privatkunder och företag, Byggstäd, Flyttsäd samt trappstäd.
Arbetstider förlagda från kl.05:30 på vardagar. Vissa dagar kan man behöva arbeta på kvällar
Vem är vi? Vi är ett väletablerat städföretag med kollektivavtal som befinner sig i Borås med omnejd! Vi jobbar med noggrannhet och strävar efter att ge bästa kvalitet till kunden.
Som anställd hos oss förväntar du dig att få möjlighet att utvecklas genom olika uppdrag, härliga kollegor som finns alltid till hjälp, och en möjlighet till en intern utbildning.
Du får reglerad semester, en lön som följer regler enligt vårat kollektivavtalet, samt alla rättigheter som en anställd ska ha.
Är det dig vi söker och känner du att vi är den rätta arbetsplats för dig?!
Skicka ditt cv och personligt brev till: [email protected]
OBS! Alla ansökningar som inte uppfyller alla krav kommer att raderas så sök gärna inte om du inte kan bevisa något av ovan krav . Visa mindre

Studenter sökes till lagerjobb

Ansök    Nov 1    AB Effektiv Borås    Lagerarbetare
Är du studerande på minst 50 procent? Känner du att du vill arbeta extra på lager hos våra kunder några dagar/kvällar i veckan? Då kan du vara den vi söker! Vi söker efter dig som vill arbeta på lager med plock, pack, lastning, lossning och truckkörning. Dina arbetsuppgifter I rollen som lagermedarbetare är de sedvanliga arbetsuppgifter som plock och pack. Viss truckkörning kan förekomma, har du truckkort så är det ytterst meriterande så uppge behörighe... Visa mer
Är du studerande på minst 50 procent? Känner du att du vill arbeta extra på lager hos våra kunder några dagar/kvällar i veckan?

Då kan du vara den vi söker! Vi söker efter dig som vill arbeta på lager med plock, pack, lastning, lossning och truckkörning.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som lagermedarbetare är de sedvanliga arbetsuppgifter som plock och pack. Viss truckkörning kan förekomma, har du truckkort så är det ytterst meriterande så uppge behörigheter i ansökan. Även tidigare lagererfarenhet är meriterande.

Din profil

Vi söker dig som har studier på minst 50 procent och som har flexibelt schema då det är viktigt att kunna hoppa in med kort varsel. Vi ser gärna att du har mer än ett år kvar av dina studier. Vidare är du en person som har god arbetsmoral och är produktiv. Meriterande är om du arbetat inom lager och logistik tidigare och vet vad det innebär. Det är även meriterande om du innehar truckkort samt körkort, ange dina behörigheter i ansökan.

Krav:
- Studerande om minst 50 procent eller har annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50 procent.
- Kan arbeta minst två till tre dagar i veckan
- Kan arbeta både dag och kväll
- Minst 18 år fyllda
- Flytande svenska i tal och skrift

Det här är en allmän annons för kommande behov vilket kan innebära att svarstiden är längre än vanligtvis, men tveka inte på att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningarna löpande.


Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
Student, extrajobb, extra, deltidsjobb, deltid, lagerjobb, lagerarbete, lager, Visa mindre

Sjuksköterska sökes till Palliativ enhet i Borås

OM UPPDRAGET För vår kunds räkning söker vi nu sjuksköterska till en specialiserad palliativ enhet som bedriver vård i samverkan med andra vårdgivare. UPPDRADSPERIOD vecka 48-09   DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom palliativ vård. Mycket patientsamtal, stöd och samtal/kontakter med närstående, samt kontakt med kommun och andra vårdgivare runt patienten.    DIN PROFIL Minst två års yrkeserfarenhet som sjuksköterska. Du b... Visa mer
OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu sjuksköterska till en specialiserad palliativ enhet som bedriver vård i samverkan med andra vårdgivare.

UPPDRADSPERIOD
vecka 48-09
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom palliativ vård. Mycket patientsamtal, stöd och samtal/kontakter med närstående, samt kontakt med kommun och andra vårdgivare runt patienten. 
 
DIN PROFIL
Minst två års yrkeserfarenhet som sjuksköterska. Du bör också ha tidigare erfarenhet av palliativ vård och/ eller ASIH för att trivas i denna roll. 

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Vi vill bli fler på ACG Accent!

Om företaget ACG Accent utvecklar kreativa produktmärkningskoncept i världsklass med minsta möjliga miljöpåverkan för krävande företag i textil-, sport och konfektionsindustrin som vill höja värdet på sitt varumärke. De erbjuder en erfaren designstudio med spjutspetskunskap och produktion av både label- och transferkoncept. Med attraktiva etiketterings- och paketeringslösningar samt smidig global logistik och pålitliga miljöcertifieringar garanterar de op... Visa mer
Om företaget
ACG Accent utvecklar kreativa produktmärkningskoncept i världsklass med minsta möjliga miljöpåverkan för krävande företag i textil-, sport och konfektionsindustrin som vill höja värdet på sitt varumärke. De erbjuder en erfaren designstudio med spjutspetskunskap och produktion av både label- och transferkoncept.

Med attraktiva etiketterings- och paketeringslösningar samt smidig global logistik och pålitliga miljöcertifieringar garanterar de optimal kundnytta och problemfrihet i alla led. Som exempel var de det första etikettföretaget i världen som blev bluesign®-certifierat. Deras målsättning är att vara marknadsledande inom allt som rör produktmärkning.
På ACG Accents produktionsanläggning i Borås tillverkas värmetransferdekaler som används för att ge arbetskläder, sportkläder och liknande produkter en snygg hållbar märkning till exempel med företagslogotyper och klubbmärken. I produktionen arbetar cirka 30 personer

ACG Accent är en del av ACG Gruppen, en koncern med bas i Borås. ACG Gruppens olika bolag har i 100 år varit leverantör av produkter och kunskap till företag i och kring textilbranschen.

Teamwork makes the dreamwork!Dina arbetsuppgifter
ACG Accent står inför en spännande fas och vi söker därmed er som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt!
I rollen som Screentryckare kommer dina främsta arbetsuppgifter innefatta tryckning, nedskärning, avsyning och paketering. ACG Accent arbetar och lever teamwork samtidigt som arbetat ställer höga krav på frihet under ansvar och att kunna arbeta självständigt.

Arbetstiderna är förlagda på 2 skift. Då arbetet i mångt och mycket styrs av maskiner kommer det inte finnas någon flexibilitet när det kommer till arbetstiderna.


Din profil
I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet och ställer inga krav på att du skall ha arbetat i liknande roll tidigare. Vi kommer värdera de personliga egenskaperna där vi tror att du som söker är positiv, social och intresserad av att prova på något nytt!

Vidare bör du vara en självklar lagspelare, engagerad samt trivas i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak. Du bör ha en god datorvana för att lyckas i rollen. Är du lösningsorienterad med rätt inställning kanske detta är jobbet för dig? Det är meriterande om du som sökande har ett maskintekniskt intresse samt erfarenhet från transfertryckning sedan tidigare.

Hos ACG Accent kommer du bli del av ett härligt team där hög trivselfaktor utlovas!
Det är två tjänster på heltid där det inledningsvis kommer att handla om inhyrning under tre månader för att sedan gå över i kunds regi.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Sök tjänsten redan idag via: www.soderco.se! Visa mindre

Vi söker sjuksköterska till psykiatrin i Borås

OM UPPDRAGET För vår kunds räkning söker vi nu dig som är sjuksköterska för uppdrag inom vuxenpsykiatrin i Borås.  UPPDRAGSPERIODER Uppstart önskas omgående och t o m januari och/ eller start januari  t o m april.  Arbetstid: Dag/kväll/helg alternativt enbart natt.    DIN PROFIL Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.    OM OSS Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandina... Visa mer
OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är sjuksköterska för uppdrag inom vuxenpsykiatrin i Borås. 

UPPDRAGSPERIODER
Uppstart önskas omgående och t o m januari och/ eller start januari  t o m april. 

Arbetstid:
Dag/kväll/helg alternativt enbart natt. 
 
DIN PROFIL
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. 
 
OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Ställföreträdande varuhuschef till Biltema Borås

Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/teknik, Bygg, Bilvård och Verktyg. Totalt marknadsför Biltema mer än 19 000 artiklar. Vår vision är att underlätta ekonomiskt för människor att ha bil, båt, bostad, verktyg samt fritidsartiklar av hög kvalitet och därigenom skapa en rikare fritid för alla. Biltema har idag totalt 153 varuhus i Sverige, Norge, Danmark och Finland varav 59 varuhus finns... Visa mer
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/teknik, Bygg, Bilvård och Verktyg. Totalt marknadsför Biltema mer än 19 000 artiklar. Vår vision är att underlätta ekonomiskt för människor att ha bil, båt, bostad, verktyg samt fritidsartiklar av hög kvalitet och därigenom skapa en rikare fritid för alla. Biltema har idag totalt 153 varuhus i Sverige, Norge, Danmark och Finland varav 59 varuhus finns i Sverige. Biltema är ett starkt varumärke i en spännande expansion, som de närmsta åren kommer öppna ett 50-tal nya varuhus i Norden.Om tjänsten

Som ställföreträdande varuhuschef har du det övergripande ansvaret för den dagliga driften av varuhuset. Du ingår i varuhusets ledningsgrupp och är direkt underställd varuhuschefen. I samråd med varuhuschef, ledningsgrupp och avdelningsansvariga ser du till att varuhuset alltid är säljande. Du är delaktig i planeringen av aktiviteter och events, lägger schema samt leder och fördelar arbetsuppgifterna för varuhusets medarbetare.

Som varuhuschefens förlängda arm är du väl insatt i varuhusets drift och har det yttersta ansvaret för varuhuset när varuhuschefen inte är på plats. Du är en ledare som coachar och inspirerar medarbetarna inom försäljning och säkerställer att Biltemas kunder får bästa tänkbara service.

Om Dig

Vi söker dig som är resultatorienterad med en hög servicemedvetenhet. Som person har du förmågan att motivera, coacha och inspirera personal genom ditt pedagogiska sätt att kommunicera och leda. Du har lätt för att skapa en god atmosfär och ser alltid till att dina medarbetare är redo att prestera på topp. Genom att se hela försäljningscykeln från planering och varumottag till marknadsföring och försäljning ser du alltid till att vara lösningsorienterad och kreativ i de situationer som kan uppstå.

Med din erfarenhet från liknande arbetsuppgifter känner du dig trygg i ditt ledarskap. Det innebär också att du känner dig bekväm med de avtal och regler som gäller för detaljhandeln.

Givetvis delar du Biltemas värderingar  Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet .

Är du redo för ett utmanande arbete med stora utvecklingsmöjligheter? Ansök redan idag.

Sista ansökningsdag:  2021.11.30
Arbetsplats/placering:  Biltema Borås
Anställningsform:  Tillsvidare, provanställning 6 månader.
Lön:  Individuell lön
Arbetstider:  Heltid. Arbetstiderna varierar över veckan, innefattar kvällar och helger
Frågor kring tjänsten:  Varuhuschef, Jonas Svensson, [email protected]

Registrera din ansökan på Biltemas hemsida. Du är välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev. Urval kommer att ske löpande och anställning kan därför ske innan sista ansökningsdag som är angiven i annonsen. Vänta inte med att registrera din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail.

Biltema har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Stödassistent

Ansök    Nov 1    Borås kommun    Habiliteringsassistent
Är du en person som vill vara med och skapa trygghet och meningsfullhet i brukarnas vardag? Nu söker vi en stödassistent till Barnhemsgatans gruppbostad med inriktning autism. Gruppbostad med inriktning mot autism, beläget i stadsdel Sjöbo, inom Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Här bor 3 unika individer med autism, intellektuella funktionsnedsättningar samt psykisk ohälsa. De boende har stort behov av kognitivt stöd, därav a... Visa mer
Är du en person som vill vara med och skapa trygghet och meningsfullhet i brukarnas vardag? Nu söker vi en stödassistent till Barnhemsgatans gruppbostad med inriktning autism.

Gruppbostad med inriktning mot autism, beläget i stadsdel Sjöbo, inom Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Här bor 3 unika individer med autism, intellektuella funktionsnedsättningar samt psykisk ohälsa.
De boende har stort behov av kognitivt stöd, därav arbetar det en personal per brukare mestadels av tiden.
Du arbetar med andra stödassistenter och har tillgång till en stödpedagog som stöttar i den pedagogiska utvecklingen i det brukarnära arbetet.
Funktionshinderverksamheten i Borås Stad syftar till att personer med varaktiga och betydande funktionsnedsättningar ska få möjlighet att i största möjliga utsträckning leva som andra. Individuell bedömning av personens behov och ett individuellt bemötande i omsorgen är viktigt för ett självständigt liv. Förvaltningen driver bland annat 28 gruppbostäder och 8 servicebostäder för målgruppen.

Uppdraget som stödassistent innebär att stödja och finnas där för våra brukare i vardagen. All personal har ansvar att skapa förutsättningar till att ge stöd/hjälp och struktur i vardagen. Du stöttar brukaren i vardagen med allt från matlagning, personlig hygien till aktiviteter. I din roll ingår även att utforma genomförandeplaner, upprätta och uppdatera arbetsbeskrivningar samt medverka till att verksamheten håller en god kvalité. I arbetet ingår delegerade sjuksköterskeuppgifter och social dokumentation. Du kommer också samverka med god man, anhöriga och legitimerad HSV-personal.
Målet är att ge varje boende en förutsägbar vardag där integritet är en självklarhet. Vi arbetar med tydliga rutiner för att skapa struktur och trygghet hos våra brukare.


Du har Barn och fritid-, Vård och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tjänsten kräver att du har erfarenhet av arbete med personer med någon form av funktionsnedsättning, av autism samt kognitiva funktionsvariationer. Mycket meriterande är även erfarenhet av AKK samt körkort.
I din roll som stödassistent behöver du vara trygg och arbeta lågaffektivt. Du behöver kunna behålla lugnet vid utmanande beteende och i situationer som kan upplevas som stressiga. Som person är du ansvarstagande och lugn samt har ett gott bemötande. Du ska kunna arbeta strukturerat och efter gällande rutiner. Du har förmåga att både arbeta självständigt och i grupp. Du har datorvana då det ingår dokumentation och administration i datormiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Förutom meningsfulla arbetsuppgifter och goda anställningsvillkor tar du som anställd i Borås stad del av samtliga förmåner som bland annat friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens badanläggningar samt möjlighet till semesterväxling. Personalklubben Merkraft anordnar genom året flertalet aktiviteter såsom kajakpaddling, operaföreställningar och smyckeskurser för att nämna några. Visa mindre

Ledsagare, avlösare, kontaktperson

Ansök    Nov 1    Borås kommun    Ledsagare
Vill du göra en viktig insats för en person med funktionsnedsättning? Nu söker sociala omsorgsförvaltningen personer som är intresserade av de meningsfulla uppdragen som avlösare, ledsagare, kontaktperson. Sociala omsorgsförvaltningen arbetar enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) samt ger stöd och service till personer med psykiska funktionsnedsättningar. Som ledsagare stöttar du brukaren genom att följa med till och ... Visa mer
Vill du göra en viktig insats för en person med funktionsnedsättning?
Nu söker sociala omsorgsförvaltningen personer som är intresserade av de meningsfulla uppdragen som avlösare, ledsagare, kontaktperson.


Sociala omsorgsförvaltningen arbetar enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) samt ger stöd och service till personer med psykiska funktionsnedsättningar.

Som ledsagare stöttar du brukaren genom att följa med till och från aktiviteter. Det kan till exempel vara att besöka vänner, gå på en promenad, göra ärenden eller delta i kulturaktiviteter.

Som avlösare avlastar du tillfälligt anhöriga till ett barn eller ungdom med en funktionsnedsättning, i omvårdnadsarbetet.

Som kontaktperson är du en medmänniska och ett personligt stöd i vardagen till en person med en funktionsnedsättning. Det kan innebära att du för brukaren är någon att prata med, att du hjälper till med sociala kontakter och följer med på fritidsaktiviteter. Syftet är att bryta ofrivillig isolering som kan bli följden av en funktionsnedsättning.För uppdraget som kontaktperson får du ersättning.


För att vara framgångsrik i uppdraget har du en god social förmåga och kan ta initiativ till aktiviteter samtidigt som du är lyhörd för brukarens önskemål och behov. Erfarenhet av arbete med målgruppen och kunskap olika fysiska eller psykiska funktionsnedsättningar är meriterande. Visa mindre

Tågstädare Borås

Ansök    Nov 1    Sodexo AB    Vagnsstädare
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! För oss på Sodexo handlar allt vi gör om att öka människors livskvalitet i vardagen, oavsett om de sitter i en skolmatsal, i en sjukhussäng - eller på ett tåg! Nu söker vi nya härliga medarbetare ... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

För oss på Sodexo handlar allt vi gör om att öka människors livskvalitet i vardagen, oavsett om de sitter i en skolmatsal, i en sjukhussäng - eller på ett tåg! Nu söker vi nya härliga medarbetare för tågstädning i Borås. Vill du ge tågresenärer guldkant och leverera städning av världsklass tillsammans med oss? Då kan denna spännande tjänst vara perfekt för dig. Scrolla ner för att läsa mer!

Är du den vi letar efter?
Du som gillar ett varierande och ibland utmanande arbete kommer att trivas som medarbetare i Sodexo. Som tågstädare i Borås utför man städning av tåg samt övriga angränsande servicearbeten.
Arbetstiderna innefattar skiftarbete på kväll, natt och helg då verksamheten pågår dygnet runt under årets alla dagar.
Vi söker i första hand dig som kan arbeta extra vid arbetstoppar och vakanser i form av visstidsanställning. Möjlighet finns att arbeta på ett rullande schema på deltid från mitten av december.

Som städare spelar du en viktig roll för resenärernas upplevelse av resan. Du måste vara noggrann, flexibel och ibland lösa hastigt uppkomna situationer. Det kan till exempel handla om förändringar i tidsplanen eller tåg som blir försenade, då gäller det att vara kreativ och lösa situationen på bästa möjliga sätt. Du behöver vara självständig men samtidigt ha god samarbetsförmåga.

Vi sätter stort värde på en bra servicekänsla hos våra medarbetare. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.

Observera att tjänsten kan innefatta ensamarbete.

För att söka tjänsten måste du:


• Ha genomgått grund- och gymnasieskola
• Ha goda kunskaper i svenska - både tal och skrift
• Vara noggrann, punktlig och flexibel
• Ha god fysik eftersom städyrket stundtals är fysiskt krävande
• Ha körkort

Det är extra plus om du:


• Har erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat serviceyrke
• SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Observera!
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Frågor om tjänsten kan du däremot mejla till: [email protected]
Din ansökan ser vi gärna så snart som möjligt men senast 15 november 2021.


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. Vi är 420 000 medarbetare i 64 länder som kommer i kontakt med 100 miljoner konsumenter - varje dag.
Det gör oss till ett av världens ledande Service Managementföretag. Visa mindre

IT-Business Developer till ACG-Gruppen AB

Ansök    Nov 1    AB Effektiv Borås    Projektledare, IT
Är du affärsinriktad och van vid att driva projekt? Vill du vara en drivande part i vår digitaliseringsresa? Vi erbjuder en ny spännande roll som verkar koncernöverskridande! Om vår kund ACG Gruppen är internationell koncern med bas i Borås ACG Gruppens olika bolag har i 100 år levererat varit leverantör av produkter och kunskap till företag i och kring textilbranschen. Med ledorden långsiktighet, lönsamhet och tillväxt som grund har koncernen växt till ... Visa mer
Är du affärsinriktad och van vid att driva projekt? Vill du vara en drivande part i vår digitaliseringsresa? Vi erbjuder en ny spännande roll som verkar koncernöverskridande!

Om vår kund
ACG Gruppen är internationell koncern med bas i Borås ACG Gruppens olika bolag har i 100 år levererat varit leverantör av produkter och kunskap till företag i och kring textilbranschen. Med ledorden långsiktighet, lönsamhet och tillväxt som grund har koncernen växt till att nu omsätta cirka 500 MSEK och sysselsätta 300 personer. Med nybyggda lokaler, omfattande investeringar och ett stort antal nya digitala lösningar siktar ACG Gruppen nu mot ytterligare 100 framgångsrika år.

Dina arbetsuppgifter
Som IT-Business Developer på ACG-gruppen tillhör du vårt IT-team och verkar koncernöverskridande. Inom gruppen är vi idag sex dotterbolag. Du stödjer bolagen när det gäller utveckling av användandet av affärssystem och initierar, driver och leder affärssystemprojekt och andra IT-relaterade projekt. I rollen driver du också digital automation där du utvecklar och utbildar inom digitala arbetssätt - både administrativa och affärsorienterade samt driver forum. Vi har idag ett tätt samarbete med IT-leverantörer för infrastruktur och system där du kommer vara beställare och kravställare samt vara en naturlig länk.

Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att driva IT-relaterade projekt och är en van projektledare som brinner för digitalisering och har god affärsförståelse. Det är meriterande med relevant eftergymnasial utbildning och erfarenhet av Pyramid. Du ser vad som behöver göras, är förändringsbenägen och bidrar med nya idéer samt har ett starkt teknikintresse.

En stor fråga är att driva digital automation, utveckla och utbilda inom digitala arbetssätt inom hela koncernen varpå du besitter en pedagogisk kommunikationsstil där du kan förmedla ditt budskap till olika målgrupper i organisationen. Vidare trivs du i en roll som erbjuder både operativa och strategiska moment med många olika kontaktytor inom och utanför organisationen.

Vi erbjuder dig en ny roll som är bred och mångfacetterad där du verkar koncernöverskridande med många spännande projekt i ett familjeägt tillväxtbolag.

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Gabriella Albertsson på [email protected] eller Jens Lindroth på [email protected]

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Sökord
projektledare, business, IT, pyramid, digitalisering, digital, business developer, ERP Visa mindre

Fordonstekniker/Bilmekaniker

Om rollen Som en del av vår expansion framåt söker vi fordonstekniker som skall stärka vår personbil- och transportbilverkstad ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade. De märken du främst kommer att arbeta med är Peugeot, Opel och Subaru . Din profil Du har en fordonst... Visa mer
Om rollen
Som en del av vår expansion framåt söker vi fordonstekniker som skall stärka vår personbil- och transportbilverkstad ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade.
De märken du främst kommer att arbeta med är Peugeot, Opel och Subaru .
Din profil
Du har en fordonsteknisk utbildning och minst ett par års erfarenhet som personbilstekniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare. Har du tidigare vana från arbete med något av våra märken är det meriterande.
Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.
B- körkort är ett krav.
Vi erbjuder
Auto 7H är fullserviceanläggning för märkena Peugeot, Opel och Subaru. Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda utbildningsmöjligheter med såväl märkesspecifika utbildningar som generella branschutbildningar. Tjänsten är på heltid.
Välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Anställningstyp
Heltid Visa mindre

Kundservicemedarbetare till Borås - Start 10e januari

Ansök    Nov 1    Transcom AB    Kundtjänstmedarbetare
Brinner du för att ge service, skapa goda kundrelationer och vill utvecklas inom merförsäljning? Vill du dessutom arbeta på vardagar med kontorstider? Då kanske du är vår nya kollega! I din roll som kundservicemedarbetare kommer du, för Comviq, att bistå kunder med ärenden som rör fakturafrågor, abonnemang samt produktfrågor. Du får mycket eget ansvar, men lämnas aldrig utan stöd tack vare den starka teamkänsla och höga engagemang från både kollegor och le... Visa mer
Brinner du för att ge service, skapa goda kundrelationer och vill utvecklas inom merförsäljning? Vill du dessutom arbeta på vardagar med kontorstider? Då kanske du är vår nya kollega! I din roll som kundservicemedarbetare kommer du, för Comviq, att bistå kunder med ärenden som rör fakturafrågor, abonnemang samt produktfrågor. Du får mycket eget ansvar, men lämnas aldrig utan stöd tack vare den starka teamkänsla och höga engagemang från både kollegor och ledare


DETTA FÅR DU HOS TRANSCOM
På Transcom får möjlighet att utvecklas och växa som individ. Här kan du bygga en karriär, bland annat inom produktkunskap och ledarskap. Vi är stolta över att kunna säga att nästan alla tjänster hos oss har tillsatts av personer som en gång hade rollen som kundservicemedarbetare. Har du en drivkraft kan vi garanterat göra underverk.
Förmåner
Utöver ljusa lokaler, trevliga kollegor och engagerade ledare erbjuder vi även
Kollektivavtal
Tjänstepension
rikskortet
friskvårdsbidrag
utvecklingsmöjligheter
utbildning
möjlighet till provision.DIN ROLL SOM KUNDSERVICEMEDARBETARE
I din roll som kundservicemedarbetare kommer du, för vår kund Comviq, att hantera inkommande samtal från privatkunder inom främst mobiltelefoni och bredband. Bland dina arbetsuppgifter kan du förvänta dig att exempelvis hjälpa till med att utföra en felsökning, besvara frågor om en faktura eller guida en nyfiken köpare fram till vilket mobilabonnemang som passar bäst.
I din roll strävar du efter att ge våra kunder en sömlös och förstklassig kundupplevelse, bland annat genom att säkerställa att kunden har rätt tjänst anpassat efter dennes behov. Som kundservicemedarbetare arbetar du därför kontinuerligt i samtalen med merservice/merförsäljning utifrån dina behovsanalyser. Du får mycket eget ansvar, men lämnas aldrig utan stöd tack vare tydliga rutiner, en stark teamkänsla och ett högt engagemang bland både kollegor och ledare.


KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för att jobba med människor, är tydlig i din kommunikation och har lätt för att anpassa dig efter kundens olika behov och humör.
Utöver detta ser vi att du är:
Engelska flytande i tal och skrift
Svenska flytande i tal och skrift
Du måste vara över 18 år och gymnasieexamen är ett krav

För att du ska trivas ser vi att du är serviceminded, tålmodig och resultatorienterad. Tempot hos oss är högt, men alltid med en grym teamkänsla – på Transcom jobbar vi tillsammans.


ANSTÄLLNINGSFÖRHÅLLANDEN
Befattning: CSR (Customer Service Representative) Transcom
Arbetstid: Schemalagd arbetstid, med öppettider vardagar: 08:30-17:30
Anställningsgrad: 75-100%
Kollektivavtal: Unionen
Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning 6 månader
Startdatum: 2022-01-10
Intervjuer genomförs löpande så skicka in din ansökan redan idag!


OM TRANSCOM ????
Transcom är en global specialist inom kundservice och kundnöjdhet genom vårt omfattande nätverk av 50 kontaktcenter i 23 länder på 33 språk (wow!). Vi drivs av innovation och har en passion för att hjälpa människor att lösa problem. Dessutom är vi en av Sveriges största arbetsgivare för unga människor.


Rekryteringsprocessen
Du behöver inte skicka något CV till oss. Efter att du fyllt i din ansökan via vår hemsida kommer du att få ett mail med 4 tester som är första steget i vår urvalsprocess. Vid godkända tester är nästa steg en telefonintervju.
Överensstämmer din profil med det vi söker, bjuder vi in dig till en av våra kandidatdagar. Där får vi möjlighet att berätta mer om tjänsten samtidigt som vi får lära känna dig bättre genom en personlig intervju.
För mer information om tjänsten, maila oss på [email protected] Visa mindre

Växtskötare

Svensk Växtmiljös huvudkontor ligger i Knallestaden Borås, men vår växtservice täcker idag större delen av Västra Götalandsregionen. Som växtskötare ansvarar man för sitt eget distrikt och sina egna kunder. Du besöker Våra kunder och genomför växtskötsel. I detta ingår att du bland annat vattnar, beskär, dammar, plockar och planterar. Du tar dig runt med servicebil. Tjänsten är ett vikariat på en månad men även hjälp när folk är sjuka. Vi söker någon omgå... Visa mer
Svensk Växtmiljös huvudkontor ligger i Knallestaden Borås, men vår växtservice täcker idag större delen av Västra Götalandsregionen. Som växtskötare ansvarar man för sitt eget distrikt och sina egna kunder. Du besöker Våra kunder och genomför växtskötsel. I detta ingår att du bland annat vattnar, beskär, dammar, plockar och planterar. Du tar dig runt med servicebil. Tjänsten är ett vikariat på en månad men även hjälp när folk är sjuka. Vi söker någon omgående.
vänligen skicka in ditt cv till [email protected]
Körkort för bil är ett krav.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hemtjänstpersonal sökes till Osdalhemtjänst i Borås

Arbetsuppgifter: Personlig vård, duschning, städ, tvätt , handla och hjälp vid måltider - ute hos patient/kund. Kvalifikationer för tjänsten: God fysik, Körkort B (krav) Svenska (Krav) - kunna kommunicera på svenska då många äldre kunder bara talar svenska (krav), Läs - och skrivkunnighet. Egenskaper viktiga för tjänsten: Uthållighet, punktlig, Noggrann, Kommunikativ, självständig, ansvarstagande Ser gärna att sökande är berättigad till Nystartsjobb... Visa mer
Arbetsuppgifter:

Personlig vård, duschning, städ, tvätt , handla och hjälp vid måltider - ute hos patient/kund.

Kvalifikationer för tjänsten: God fysik, Körkort B (krav) Svenska (Krav) - kunna kommunicera på svenska då många äldre kunder bara talar svenska (krav), Läs - och skrivkunnighet.

Egenskaper viktiga för tjänsten:
Uthållighet, punktlig, Noggrann, Kommunikativ, självständig, ansvarstagande

Ser gärna att sökande är berättigad till Nystartsjobb Visa mindre

Souschef

Ansök    Nov 1    Viskans Mat & Dryck AB    Souschef
Är du flexibel, har en stor kärlek till mat och en förmåga att leverera även när trycket är högt? Som souschef på Balthazar är du med och utvecklar restaurangverksamheten framåt i ett entusiastiskt team med fokus på matlagning och service. Du har en nyckelroll i arbetet med att förstärka vår position som det självklara alternativet bland boråsare som vill äta och umgås. Tjänsten är på heltid och omfattar dag- och kvällstid både vardagar och helger. Vi söke... Visa mer
Är du flexibel, har en stor kärlek till mat och en förmåga att leverera även när trycket är högt? Som souschef på Balthazar är du med och utvecklar restaurangverksamheten framåt i ett entusiastiskt team med fokus på matlagning och service. Du har en nyckelroll i arbetet med att förstärka vår position som det självklara alternativet bland boråsare som vill äta och umgås. Tjänsten är på heltid och omfattar dag- och kvällstid både vardagar och helger.
Vi söker dig som är duktig på att leda och inspirera dina medarbetare. Som chefens högra hand ser du till att allt levereras ut som varje gäst vill ha det. Du är utåtriktad, positiv, noggrann och utmanas av att vara med och skapa nya koncept. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har erfarenhet av liknande tjänst.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

AnnSam söker Sjuksköterska! Uppdrag på Palliativ enhet i Borås.

AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu en Sjuksköterska för uppdrag på Palliativ enhet!   Perioden: 2021.12.01-2022.03.01 Arbetstid: Dag, kväll, natt samt helg. Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll. Journalsystem: Melior, SAMSA Ev. övrigt: Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam: Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd perso... Visa mer
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu en Sjuksköterska för uppdrag på Palliativ enhet!  
Perioden: 2021.12.01-2022.03.01
Arbetstid: Dag, kväll, natt samt helg.
Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll.
Journalsystem: Melior, SAMSA
Ev. övrigt:

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  
Tel: 016-55 12  450 Visa mindre

ERFAREN LUNCHKOCK

Ansök    Nov 1    Viskans Mat & Dryck AB    Specialkock
Vi söker dig som brinner för gastronomi och som ser en utmaning i att varje gäst som besöker oss ska få en unik upplevelse. Du har hög energi och stark drivkraft att förändra och utmana dig själv. Du är utåtriktad, positiv, noggrann och tycker det är inspirerande att vara med och skapa nya koncept. Detta i kombination med kockutbildning och flera års erfarenhet från liknande tjänst gör dig till vår nästa stjärna. Vi lägger stor vikt vid dina personliga ege... Visa mer
Vi söker dig som brinner för gastronomi och som ser en utmaning i att varje gäst som besöker oss ska få en unik upplevelse. Du har hög energi och stark drivkraft att förändra och utmana dig själv. Du är utåtriktad, positiv, noggrann och tycker det är inspirerande att vara med och skapa nya koncept. Detta i kombination med kockutbildning och flera års erfarenhet från liknande tjänst gör dig till vår nästa stjärna. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Visa mindre

Köksmästare

Ansök    Nov 1    Viskans Mat & Dryck AB    Köksmästare
Som köksmästare på Viskans mat & dryck ansvarar du för att förvalta och utveckla konceptet och helhetsupplevelsen för våra gäster. Du inspirerar och engagerar personalen och ser till att vi hela tiden ligger i framkant och utmanar oss själva. Du har det övergripande ansvaret för kökspersonalen vilket innebär att du planerar och fördelar arbetet i köket, bemannar och schemalägger personal, ansvarar för rekrytering och introduktion. Du har stor insyn i alla ... Visa mer
Som köksmästare på Viskans mat & dryck ansvarar du för att förvalta och utveckla konceptet och helhetsupplevelsen för våra gäster. Du inspirerar och engagerar personalen och ser till att vi hela tiden ligger i framkant och utmanar oss själva. Du har det övergripande ansvaret för kökspersonalen vilket innebär att du planerar och fördelar arbetet i köket, bemannar och schemalägger personal, ansvarar för rekrytering och introduktion. Du har stor insyn i alla delar av verksamheten och är ytterst ansvarig för inköp och personalkostnader. Du har även ansvar för bageriet, vill leverera utöver det vanliga och överträffa våra gästers förväntningar gång på gång. Som den eldsjäl du är säkerställer du löpande att vi håller högsta kvalitet i allt vi gör.

Vi söker dig som brinner för gastronomi och som ser en utmaning i vår satsning på att nå internationellt snitt och förstärka vår position som det självklara alternativet bland boråsare som vill äta gott och umgås. Du kommer även vara en stor del i att utveckla Café Viskan mot målet att bli topp tre av Sveriges alla caféer inom 3 år. Du är kreativ, engagerad och prestigelös. Du gillar att jobba i team. Som ledare är du tydlig, närvarande och empatisk. Du tycker om att inspirera och entusiasmera andra. Du har höga ambitioner, är duktig på att organisera och är van att arbeta utifrån ekonomiska målsättningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Installationselektriker

Om tjänsten Vi söker nu en installationselektriker, till ett av våra kundföretag i Göteborg Du som söker är bosatt i närregionen. Arbetet avser rotrenovering av lägenheter. Arbetstider: Måndag-Fredag Tillträde omgående Din profil Du som söker har relevant utbildning och arbetslivserfarenhet inom yrket som elektriker. Du innehar ECY-certifikat eller motsvarande. Liftkort och fallskydd är meriterande. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinrik... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en installationselektriker, till ett av våra kundföretag i Göteborg
Du som söker är bosatt i närregionen.

Arbetet avser rotrenovering av lägenheter.

Arbetstider: Måndag-Fredag
Tillträde omgående

Din profil
Du som söker har relevant utbildning och arbetslivserfarenhet inom yrket som elektriker.
Du innehar ECY-certifikat eller motsvarande.
Liftkort och fallskydd är meriterande.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Elektro AB är ett bemanningsföretag som är specialiserat på uthyrning av elektriker till bygg och industriprojekt.

Vi erbjuder både lokala- och resejobb i Sverige och Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett Elektro AB har kollektivavtal med Elektrikerförbundet och är certifierade enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Slakt och styck

Ansök    Nov 1    Kls Ugglarps AB    Slaktare
KLS Ugglarps slaktar och styckar endast svenskt kött. Unika koncept utvecklas i samklang med våra kunder för att tillgodose konsumenternas önskemål. Verksamheten omfattar gris, nötboskap och lamm. Hos oss finns allt från styckningsdetaljer till färdiglagade produkter – enbart av svenskt kött från utvalda gårdar, så klart! Vi söker slaktare och styckare till vår anläggning i Dalsjöfors med arbetstid 07:00-16:00. Visa mer
KLS Ugglarps slaktar och styckar endast svenskt kött. Unika koncept utvecklas i samklang med våra kunder för att tillgodose konsumenternas önskemål. Verksamheten omfattar gris, nötboskap och lamm. Hos oss finns allt från styckningsdetaljer till färdiglagade produkter – enbart av svenskt kött från utvalda gårdar, så klart!
Vi söker slaktare och styckare till vår anläggning i Dalsjöfors med arbetstid 07:00-16:00. Visa mindre

Kultur- och nöjesreporter på Borås Tidning

Ansök    Nov 1    Gota Media AB    Journalist/Reporter
På Borås Tidning, i fjol prisad som årets redaktion, söker vi efter en kultur- och nöjesreporter för ett tiomånadersvikariat. Som reporter på kultur- och nöjesredaktionen har du stort intresse för det som finns inom avdelningens område. Du är idérik och självgående, och du kan jobba både med både snabba och fördjupande artiklar. Kompetensprofil: - Journalistexamen eller motsvarande utbildning - Specialkunskaper inom kultur- och nöjesområdet är merit... Visa mer
På Borås Tidning, i fjol prisad som årets redaktion, söker vi efter en kultur- och nöjesreporter för ett tiomånadersvikariat.

Som reporter på kultur- och nöjesredaktionen har du stort intresse för det som finns inom avdelningens område. Du är idérik och självgående, och du kan jobba både med både snabba och fördjupande artiklar.

Kompetensprofil:

- Journalistexamen eller motsvarande utbildning
- Specialkunskaper inom kultur- och nöjesområdet är meriterande.
- Erfarenhet av digitalt nyhetsarbete
- Lokalkännedom och ett bra kontaktnät i Sjuhärad är meriterande
- Vi ser gärna att du tidigare har jobbat med rörligt innehåll
- Körkort är ett krav


Mer information:
Tjänsterna är ett vikariat på tio månader med start  1 december 2021.
Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Senaste ansökan är 14 november.

 

  

 


Vi undanber oss vänligt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Säljare till Borås

Ansök    Nov 1    Verisure Sverige AB    Utesäljare
Vi är i en expansiv fas och söker fler vassa personer till vår säljstyrka med ambition att växa in i en Team Leader-roll. Från start blir du en del av ett grymt säljteam där du lär dig försäljningsarbetet från grunden. Framåt har rätt person möjlighet att bygga upp och leda sitt egna säljteam. Våra medarbetare är vår största tillgång, därför får du de bästa förutsättningarna att växa hos oss, både i karriären och som person.  Vi erbjuder dig: * Attra... Visa mer
Vi är i en expansiv fas och söker fler vassa personer till vår säljstyrka med ambition att växa in i en Team Leader-roll. Från start blir du en del av ett grymt säljteam där du lär dig försäljningsarbetet från grunden. Framåt har rätt person möjlighet att bygga upp och leda sitt egna säljteam. Våra medarbetare är vår största tillgång, därför får du de bästa förutsättningarna att växa hos oss, både i karriären och som person. 

Vi erbjuder dig:
* Attraktiv lön med en garanterad del och provision utan tak samt bonusar
* Tjänstebil
* Arbete i ett litet säljteam med en teamledare som ger dig daglig coaching
* Möjlighet till snabb karriär med tidigt personalansvar
* Säljtävlingar med attraktiva priser, så som resor till Miami och Dubai
* Kollektivavtal och friskvårdsbidrag

Vad innebär tjänsten?

Som säkerhetssäljare jobbar du med försäljning som hjälper familjer och människor att känna trygghet i vardagen. I praktiken besöker du privatpersoner för kostnadsfri rådgivning om säkerhet för ett smartare hem, samt säljer och installerar tjänster hos dem. Du ansvarar för hela processen från bokningar och genomförande av kundbesök till avtalsskrivning och installation. Om du tar klivet in i rollen som Team Leader så ansvarar du för ett team av fältsäljare och kombinerar ditt egna försäljningsarbete med ett proaktivt arbete för att lyfta teamets prestation och nå uppsatta budgetmål. 

Se gärna vår film för en bättre inblick i Verisures arbetskultur:

https://www.youtube.com/watch?v=Ar3vs2ytxHo

Vi söker dig som:
* Har B-körkort, då bil används dagligen i rollen
* Behärskar svenska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande
* Är fri från anmärkningar i belastningsregistret (då Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag)

Som person drivs du av att arbeta mot uppsatta mål och är socialt kompetent, ansvarsfull och självgående. Du är engagerad och sätter kunden i första rummet.

Sök direkt utan CV

Hos oss ansöker du utan CV och behöver bara svara på några korta frågor om dig själv. Det gör du enkelt även från mobilen. Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail pga. GDPR. Under rekryteringsprocessen tar vi UC och utdrag ur belastningsregistret.

Har du frågor? Läs mer på vår karriärsida eller kontakta oss på [email protected]?

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Skadetekniker

Vi söker ytterligare en medarbetare till vår skadeverkstad i Borås. Som skadetekniker hos oss kommer du att jobba med de vanligt förekommande arbetsuppgifterna på en bilskadeverkstad såsom reparation av krockskadade bilar genom att byta och rikta karossdetaljer, svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontering och montering av karosseridelar. Om du skulle börja jobba hos oss blir du en del av ett professionellt serviceteam där alla jobbar fö... Visa mer
Vi söker ytterligare en medarbetare till vår skadeverkstad i Borås.

Som skadetekniker hos oss kommer du att jobba med de vanligt förekommande arbetsuppgifterna på en bilskadeverkstad såsom reparation av krockskadade bilar genom att byta och rikta karossdetaljer, svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontering och montering av karosseridelar.

Om du skulle börja jobba hos oss blir du en del av ett professionellt serviceteam där alla jobbar för att Lindströms Bil ska vara det vara det självklara valet för bil- och verkstadskunden i Borås.

Vi gillar gäster! Och vi tror att du, liksom vi, brinner för att ge våra gäster den bästa tänkbara servicen när de besöker oss, oavsett om det handlar om att laga ett stenskott i en vindruta, reparera en parkeringsskada eller byta en framskärm.

Vår övertygelse är att vi kan göra just detta genom att vara passionerade inför våra arbetsuppgifter, nyfikna att ta oss an de utmaningar som vi ställs inför och genom att vara kompetenta och kunniga.

Om du känner att detta är något som stämmer in även på dig är vi övertygade om att det finns goda förutsättningar att skapa bra teamwork tillsammans.

En viktig del i Toyotas filosofi är att ständigt utvecklas - Kaizen - och du kommer vara delaktig i utveckling av metoder och arbetssätt inom skadeverkstaden.

Vi är nyfikna på vem du är! Känner du igen dig i beskrivningen: kunnig, professionell, yrkesstolt och lagspelare så är vi genuint intresserade av att få veta mer om dig. Vi vill veta mer om dina gedigna erfarenheter som bilskadetekniker, vilka dina specialistkunskaper är och när du tycker att du kommer till din absoluta rätt.

Du jobbar förmodligen redan idag som skadetekniker, på en arbetsplats där du trivs, och vi skulle bli genuint glada om vi fick möjligheten att visa dig vår verksamhet och berätta mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda.

Vill du bli en del av vårt team? Ansök redan idag! Vid frågor och för mer information är du välkommen att kontakta Fredrik Kaburek.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och b-körkort är ett krav. Visa mindre

Lagermedarbetare

Ansök    Nov 1    Maxkompetens Konsult AB    Truckförare
Vi söker lagermedarbetare till Jensen Sweden AB i Borås För vår kunds räkning Jensen Sweden AB söker vi nu en lagermedarbetare. I din roll hos Jensen kommer du att vara på företagets lager där du främst kommer att köra truck. Din profil Vi ser att du som söker är en händig person som har ett tekniskt intresse samt ett öga för kvalité. Du blir en del av ett arbetslag vilket kräver att du som person är social och samarbetsvillig. Vi söker dig som är sj... Visa mer
Vi söker lagermedarbetare till Jensen Sweden AB i Borås

För vår kunds räkning Jensen Sweden AB söker vi nu en lagermedarbetare. I din roll hos Jensen kommer du att vara på företagets lager där du främst kommer att köra truck.

Din profil

Vi ser att du som söker är en händig person som har ett tekniskt intresse samt ett öga för kvalité. Du blir en del av ett arbetslag vilket kräver att du som person är social och samarbetsvillig.

Vi söker dig som är självgående och har en vilja och förmåga att driva ditt arbete framåt samt kan be om hjälp när det krävs. Du trivs med frihet under ansvar och får ofta höra att du är en pålitlig person. Därtill har du en god vana av att jobba strukturerat och har en förmåga att prioritera i ditt arbete för att hålla tidsramar på bästa sätt.

Som person är du

Noggrann

Stresstålig

Kvalitetsmedveten

Ansvarstagande

Krav

- Truckkort (uppvisande av truckkort vid intervju)

- Erfarenhet av att ha jobbat inom produktion och lager

- Behärska och förstå svenska i tal och skrift samt har grundläggande kunskaper i engelska.Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Mån-torsdag 06:00 - 15.00 Fredag 06.00 - 12.00Kontaktuppgifter och ansökan

Uppdraget startar omgående så vänta inte med din ansökan. Vi ser mycket fram emot din ansökan så skicka den gärna snarast till oss via nedan länk. Då behovet är omgående så arbetar vi löpande med urval och tjänsterna tillsätts omgående när vi hittar rätt personer till detta uppdrag.

Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna Emmi Persson på telefon 0734073375.Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda.

Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar.

Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Visa mindre

Bedömningsledare inom certifiering sökes

Vill du att det du gör på dagarna ska skapa nytta i samhället? Vet du vikten av att certifiering genomförs på rätt sätt? Hos Swedac kan du få ett omväxlande arbete där du bidrar till en hållbar och säker industri i Sverige. Vi välkomnar dig till en bred tjänst där du får möjligheten att arbeta med långsiktiga kvalitetsuppdrag. Din nästa utmaning börjar här! Swedac - Vi skapar en tryggare vardag Har du arbetat i en ackrediterad verksamhet tidigare? I så f... Visa mer
Vill du att det du gör på dagarna ska skapa nytta i samhället?
Vet du vikten av att certifiering genomförs på rätt sätt? Hos Swedac kan du få ett omväxlande arbete där du bidrar till en hållbar och säker industri i Sverige.
Vi välkomnar dig till en bred tjänst där du får möjligheten att arbeta med långsiktiga kvalitetsuppdrag. Din nästa utmaning börjar här!


Swedac - Vi skapar en tryggare vardag
Har du arbetat i en ackrediterad verksamhet tidigare? I så fall har du kanske en aning om vad rollen som bedömningsledare innebär. Alla organisationer som är ackrediterade och utför tjänster eller tillverkar varor kontrolleras av oss på Swedac. Vi besitter spetskompetens inom tillsyn och kvalitetssäkring för att kunna garantera att arbete utförs på rätt sätt. På enheten för miljö och hälsa utfärdar vi ackrediteringar och utför bedömningar av ackrediterade organisationer exempelvis myndigheter, laboratorier och internationella koncerner. Vi bedömer överensstämmelse med internationella standarder för att skapa en tryggare vardag för alla i samhället.
Utför tillsynsarbete digitalt, inrikes och utrikes
Som bedömningsledare är du en central del i organisationen, då du ansvarar för en del av den tillsynsverksamhet vi gör hos våra kunder. Vi välkomnar dig till en spännande, utvecklande och bred arbetsroll där du ibland är del i ett stort team för att i nästa på egen hand leda tillsynen, allt beroende på kund och område.
Hos oss får du oerhört kompetenta och trevliga kollegor och tillsammans kommer ni ansvara för att våra kunder blir bedömda på ett professionellt sätt.
Tjänsten innebär resor med övernattning, framförallt inom Sverige men även resor utrikes kan förekomma.
Gedigen introduktion och utbildning - vi säkerställer att du utför arbete i toppklass
Rollen är ny för alla som börjar hos oss och därför är vi noga med att se till att du får den utbildning och handledning som krävs. Allt för att du ska ha tillräckligt med kunskap för att kunna utföra ditt arbete med rätt kompetens.
Du - en ingenjör med teknisk förståelse som vill göra viktiga insatser.
Vi söker dig som har en teknisk utbildning på högskolenivå och några års arbetslivserfarenhet eller gymnasieutbildning relevant för arbetet och mångårig erfarenhet från områden i ledningssystem och/eller certifiering, t ex som kvalitetschef, internrevisor, certifieringsrevisioner, implementering av ledningssystem. Även andra tekniska bakgrunder kan vara aktuella.
Har du erfarenhet från en ackrediterat verksamhet eller anmälda organ ger det pluspoäng. Skulle du dessutom ha kompetens inom byggprodukter, informationssäkerhet, skyddsutrustning, mätinstrument eller medicintekniska produkter är du en guldkandidat i våra ögon.
Det viktigaste för oss är att du har god teknisk förståelse och ambitionen att göra en viktig insats för vårt samhälle.
Som person tänker vi oss att du är ordningsam och strukturerad, både i din planering och bland dina papper på skrivbordet. Du är pedagogisk i ditt sätt att kommunicera med berörda parter och brinner för att bygga långsiktiga relationer med människor. Att arbeta självständigt är inga problem för dig, samtidigt som du uppskattar att omge dig av kompetenta kollegor och att vara del i ett lag. Du ska även ha mycket goda kunskaper i både svenska och engelska. Körkort B är ett krav.
Nu är vi nyfikna på dig! Passa på att skicka din ansökan så snart som möjligt!
Mer information och kontakt
Vår arbetsplats är belägen i centrala Borås och vi har helt nyrenoverade lokaler med en öppen kontorslösning. Swedac har ett fokus på ökad digitalisering och vi använder videokonferenser och Skype i vårt dagliga arbete.
Här kan du läsa mer om vilka anställningsvillkor och förmåner vi erbjuder: www.swedac.se/om-swedac.
Swedac vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv för balans i livet. Möjligheten att delvis arbeta från hemmakontor finns.
För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Erik Lindell, tel. 0771-99 09 00 (växel). Representanter för Saco och ST nås även via växeln.
Vi vill ha din ansökan senast 21/11 . Skicka in din ansökan med meritförteckning till [email protected] Ange dnr: 2021/2349
Intervjuer planeras att ske via Skype den 26, 29 och 30 november.


Behandling av personuppgifter
Inkommande post och e-post till myndigheter blir allmän handling och kan därför lämnas ut, om inte särskilda sekretessregler gäller.
Det innebär att uppgifter som sänds in till Swedac kan komma att lämnas ut om någon begär att få ta del av dem, om inte myndigheten gör bedömningen att uppgifterna omfattas av sekretess.
När uppgifter kommer in gällande annan person än arbetssökande, ex. referenspersoner etc. förutsätter Swedac att samtycke har skett med vederbörande person.
Swedacs behandling av personuppgifter sker enligt gällande lagstiftning och Integritetsskyddsmyndigheten (IMY) - GDPR).
Det innebär att Swedac skyddar personuppgifter med nödvändiga åtgärder och att anbudsgivare/leverantör alltid har rätt att kontakta
Swedac för att få reda på vilka personuppgifter Swedac har registrerade. Läs mer om rättigheter i Swedacs policy https://www.swedac.se/swedacs-integritetspolicy/
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Sjuksköterska inom socialpsykiatrin

Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgsförvaltningen något för dig. Här erbjuds ett stimulerande arbete mot en spännande patientgrupp. Enheten för kommunal Hälso- och sjukvård ansvarar för hemsjukvård inom områdena funktionshinder och socialpsykiatri. Vi söker nu en sjuksköterska till vårt team inom socialpsykiatri... Visa mer
Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgsförvaltningen något för dig. Här erbjuds ett stimulerande arbete mot en spännande patientgrupp.
Enheten för kommunal Hälso- och sjukvård ansvarar för hemsjukvård inom områdena funktionshinder och socialpsykiatri. Vi söker nu en sjuksköterska till vårt team inom socialpsykiatrin.


Som sjuksköterska arbetar du med rådgivning, bedömning, behandling, handledning, delegering samt akuta bedömningar. Du arbetar som omvårdnadsansvarig sjuksköterska till patienter som bor på gruppboende/ Psykiatriboende och i ordinärt boende. Vi arbetar i team med bl.a. arbetsterapeuter, fysioterapeuter, baspersonal, biståndshandläggare och enhetschef. Att skapa inflytande och delaktighet för patienter och anhöriga står i fokus. Dokumentation sker i journalsystemet VIVA.

Vi söker dig som är en positiv, flexibel och ansvarstagande legitimerad sjuksköterska. Du bör vara en bra organisatör, vara självständig men tycka om att arbeta i team då stort fokus ligger på ett tätt samarbete med andra yrkesprofessioner. Du bör ha förmåga att göra snabba prioriteringar och ha ett lösningsfokuserat arbetssätt. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig professionella kollegor och två engagerade chefer som tillsammans har drivkraften att skapa en bra organisation med gott samarbete och god arbetsmiljö. Utöver detta erbjuds du som anställd bra personalförmåner i form av bland annat friskvårdbidrag, fria bad och besök på friluftsgårdar samt möjligheter att delta på vår personalklubb Merkrafts uppskattade aktiviteter och arrangemang.

Vi arbetar med löpande rekrytering och kommer kontinuerligt kalla till intervju. Visa mindre

Förskollärare till Öppna förskolan/familjecentralen Norrby

Har du ett genuint intresse för barns lärande och utveckling? Letar du efter ett meningsfullt jobb med utvecklingsmöjligheter? Vi skapar förutsättningar för barnens lust att lära och möjlighet att lyckas. Välkommen att forma framtiden med oss - det livslånga lärandet börjar i förskolan! Öppna förskolan Norrby är belägen på Familjecentralen Norrby. På familjecentralen samverkar respektive profession: bibliotekarie, socialrådgivare, bhv-sköterska, barnmo... Visa mer
Har du ett genuint intresse för barns lärande och utveckling? Letar du efter ett meningsfullt jobb med utvecklingsmöjligheter? Vi skapar förutsättningar för barnens lust att lära och möjlighet att lyckas.

Välkommen att forma framtiden med oss - det livslånga lärandet börjar i förskolan!

Öppna förskolan Norrby är belägen på Familjecentralen Norrby. På familjecentralen samverkar respektive profession: bibliotekarie, socialrådgivare, bhv-sköterska, barnmorska och förskollärare/barnskötare kring att bla. möta besökarnas behov. Öppna förskolan är en kostnadsfri mötesplats, syftet med öppna förskolans verksamhet är att stödja föräldrar i föräldraskapet och främja en god och jämlik hälsoutveckling hos barn. Innehållet i verksamheten skall vara väl avpassat med styrda och fria aktiviteter. Till den öppna förskolan är föräldrar eller annan vuxen med barn 0 till dess barnet börjar skolan välkomna. En stor del av vårt innehåll handlar om föräldrastödjande aktiviteter som tex. spädbarnsmassage, ABC-föräldrautbildningar och föreläsningar etc. Vi samverkar bla. med tandvården, förskolor, bibliotek, vuxenutbildningen, fristående BVC och arbetlivsförvaltningen.

Tjänsten innebär att tillsammans med kollegor skapa en pedagogisk inspirerande mötesplats där alla känner sig välkomna och bekräftade. Vår verksamhet bygger på demokrati och delaktighet. I samverkan med barn, föräldrar och kollegor utformar du verksamheten utifrån besökarnas behov. Du ska bygga upp en gynnsam miljö med pedagogiska aktiviteter för barnen och deras föräldrar. Den främsta vinsten med samverkan mellan många yrkeskategorier kring barn och barnfamiljer är att den ökar förmågan att upptäcka och tillgodose behov bland barnfamiljer i ett upptagningsområde.

Förskollärartjänsten innebär att du som pedagog, tillsammans med en kollega ska ansvara för öppna förskolan. Verksamheten har en gemensam verksamhetsplan och aktiviteterna planeras i matriser. Du kommer tillsammans med all öppna förskolans personal ha apt och gemensamma utvecklingsdagar. På torsdag eftermiddag är det planeringstid på varje enskild Öppen förskola samt ligger tiden för gemensamt apt.

Vi söker dig som har förskollärarutbildning. Du har många års erfarenhet i yrket och förmåga att situationsanpassa i varje möte, vilket kräver lyhördhet och flexibilitet. Som person har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap samt har förmåga till helhetssyn och ser frågor i ett större perspektiv. Har en god samarbetsförmåga och är prestigelös. Du har kunskap och en idé om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Ditt barnfokus är tydligt, och återspeglas i ditt förhållningssätt. Du har en stark drivkraft att utveckla det pedagogiska innehållet och att hålla den pedagogiska miljön levande. Du är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du har förmåga att se möjligheter i förändringar. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer samt har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Utbildning i något föräldrastödsprogram, erfarenhet av integrationsarbete eller erfarenhet av familjearbete är meriterande liksom utbildning kring barns språk/ kommunikation och anknytning. Yoga- eller babymassage-utbildning är även det en tillgång i yrket. Meriterande är någon form av projekt eller ledarskapsutbildning med förmåga att kunna led andra människor utifrån att alla ska känna sig delaktiga i arbetet.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderlig beslut fattas.
Inom Förskoleförvaltningen har vi fria pedagogiska luncher, arbetskläder och du som förskollärare har dessutom i genomsnitt fem timmar planeringstid i veckan. Vi erbjuder även utbildad mentor om du är ny inom yrket, samt möjligheter till fortbildning och kollegialt lärande. Läs mer om oss och hur det är att arbeta i förskolan

Inom Borås Stad vill vi skapa förutsättningar för en bra balans mellan arbete och fritid. Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella arbetskamrater erbjuder vi personalförmåner för att du som medarbetare ska trivas och må bra, både fysiskt och psykiskt.
Borås Stad tillämpar även rökfri arbetstid.

Vill du veta mer om våra förmåner kan du läsa vidare på Borås Stads personalförmåner Visa mindre

Förskollärare/samordnare till Öppna förskolan, familjecentralen Boda

Har du ett genuint intresse för barns lärande och utveckling? Letar du efter ett meningsfullt jobb med utvecklingsmöjligheter? Vi skapar förutsättningar för barnens lust att lära och möjlighet att lyckas. Välkommen att forma framtiden med oss - det livslånga lärandet börjar i förskolan! Öppna förskolan Boda är belägen på Familjecentralen Boda. På familjecentralen samverkar respektive profession: bibliotekarie, socialrådgivare, bhv-sköterska, barnmorska... Visa mer
Har du ett genuint intresse för barns lärande och utveckling? Letar du efter ett meningsfullt jobb med utvecklingsmöjligheter? Vi skapar förutsättningar för barnens lust att lära och möjlighet att lyckas.

Välkommen att forma framtiden med oss - det livslånga lärandet börjar i förskolan!

Öppna förskolan Boda är belägen på Familjecentralen Boda. På familjecentralen samverkar respektive profession: bibliotekarie, socialrådgivare, bhv-sköterska, barnmorska och förskollärare/barnskötare kring att bla. möta besökarnas behov. Öppna förskolan är en kostnadsfri mötesplats, syftet med öppna förskolans verksamhet är att stödja föräldrar i föräldraskapet och främja en god och jämlik hälsoutveckling hos barn. Innehållet i verksamheten skall vara väl avpassat med styrda och fria aktiviteter. Till den öppna förskolan är föräldrar eller annan vuxen med barn 0 till dess barnet börjar skolan välkomna. En stor del av vårt innehåll handlar om föräldrastödjande aktiviteter som tex. spädbarnsmassage, ABC-föräldrautbildningar och föreläsningar etc. Vi samverkar bla. med tandvården, förskolor, bibliotek, vuxenutbildningen, fristående BVC och arbetlivsförvaltningen.

Tjänsten innebär att tillsammans med kollegor skapa en pedagogisk inspirerande mötesplats där alla känner sig välkomna och bekräftade. Vår verksamhet bygger på demokrati och delaktighet. I samverkan med barn, föräldrar och kollegor utformar du verksamheten utifrån besökarnas behov. Du ska bygga upp en gynnsam miljö med pedagogiska aktiviteter för barnen och deras föräldrar. Den främsta vinsten med samverkan mellan många yrkeskategorier kring barn och barnfamiljer är att den ökar förmågan att upptäcka och tillgodose behov bland barnfamiljer i ett upptagningsområde.

Tjänsten innebär 100 % förskollärare på Öppna förskolan Boda varav 20 % är samordnare för familjecentralen Boda. I tjänsten som förskollärare och samordnare ingår bland annat att bevaka samverkansfrågor och företräda familjecentralen. Ledarskapet över samordningsuppdraget har familjecentralernas styrgrupp gemensamt.

Förskollärartjänsten innebär att du som pedagog, tillsammans med en kollega ska ansvara för öppna förskolan. Verksamheten har en gemensam verksamhetsplan och aktiviteterna planeras i matriser. Du kommer tillsammans med all öppna förskolans personal ha apt och gemensamma utvecklingsdagar. På torsdag eftermiddag är det planeringstid på varje enskild Öppen förskola samt ligger tiden för gemensamt apt.

Samordnarens främsta uppgift är att driva "familjecentralsandan", vara representant för familjecentralen. Uppdraget innehåller bland annat:
Vara en sammanhållande länk mellan de olika verksamheterna inom familjecentralen samt styrgruppen. Vara tillgänglig för frågor. Främja samverkan. Förbereda och hålla i träffar på familjecentralen (samverkansmöten, utvecklingsdagar och planeringsdagar mm). Se till att informationsflödet mellan de olika verksamheterna på familjecentralen fungerar. Leda och strukturera det operativa arbetet. Kvalitetssäkra familjecentralens gemensamma/övergripande mål. Skriva verksamhetsplan, samordna uppföljningen av familjecentralens arbete genom brukarenkäter, slussningsstatistik och självskattning.


Vi söker dig som har förskollärarutbildning/projektledarutbildning eller annan ledarskapsutbildning. Du har många års erfarenhet i yrket och förmåga att situationsanpassa i varje möte, vilket kräver lyhördhet och flexibilitet. Som person har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap samt har förmåga till helhetssyn och ser frågor i ett större perspektiv. Har en god samarbetsförmåga och är prestigelös. Du har kunskap och en idé om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Ditt barnfokus är tydligt, och återspeglas i ditt förhållningssätt. Du har en stark drivkraft att utveckla det pedagogiska innehållet och att hålla den pedagogiska miljön levande. Du är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du har förmåga att se möjligheter i förändringar. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer samt har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Utbildning i något föräldrastödsprogram, erfarenhet av integrationsarbete eller erfarenhet av familjearbete är meriterande liksom utbildning kring barns språk/ kommunikation och anknytning. Yoga- eller babymassage-utbildning är även det en tillgång i yrket. Meriterande är någon form av projekt eller ledarskapsutbildning med förmåga att kunna led andra människor utifrån att alla ska känna sig delaktiga i arbetet.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderlig beslut fattas.
Inom Förskoleförvaltningen har vi fria pedagogiska luncher, arbetskläder och du som förskollärare har dessutom i genomsnitt fem timmar planeringstid i veckan. Vi erbjuder även utbildad mentor om du är ny inom yrket, samt möjligheter till fortbildning och kollegialt lärande. Läs mer om oss och hur det är att arbeta i förskolan

Inom Borås Stad vill vi skapa förutsättningar för en bra balans mellan arbete och fritid. Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella arbetskamrater erbjuder vi personalförmåner för att du som medarbetare ska trivas och må bra, både fysiskt och psykiskt.
Borås Stad tillämpar även rökfri arbetstid.

Vill du veta mer om våra förmåner kan du läsa vidare på Borås Stads personalförmåner Visa mindre

Studiehandledare i vietnamesiska

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära. CFL, centrum för flerspråkigt lärande, är en gemensam skolorganisation i Borås Stad. CFL ansvarar för mottagning och kartläggning av nyanlända elever, bedriver modersmålsundervisning och studiehandledning. CFL arbetar utifrån Borås Stads uppdr... Visa mer
Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

CFL, centrum för flerspråkigt lärande, är en gemensam skolorganisation i Borås Stad. CFL ansvarar för mottagning och kartläggning av nyanlända elever, bedriver modersmålsundervisning och studiehandledning. CFL arbetar utifrån Borås Stads uppdrag "lust att lära - möjlighet att lyckas".

Arbetet som studiehandledare innebär arbetsuppgifter inom grundskolans och gymnasieskolans verksamhetsområde. Du kommer att arbeta med studiestöd, planering och genomförande av pedagogiskt arbete i samverkan med lärare och elever. Arbetet kan vara förlagt till flera olika skolor i Borås Stad vilket kan innebära resor. I tjänsten kan även ingå kartläggning på modersmålet i olika ämnen.

Vi söker dig som har en pedagogisk utbildning samt relevanta ämnes- och språkkunskaper. Du behöver ha goda kunskaper både i svenska och modersmålet.
Vi ser gärna att du är flexibel, har lätt att samarbeta och ser möjligheterna i det pedagogiska arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort och tillgång till bil kan ses som en merit då arbetet kan vara förlagt till flera skolor i hela Borås Stad. Visa mindre

Studiehandledare i romani gurbeti

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära. CFL, centrum för flerspråkigt lärande, är en gemensam skolorganisation i Borås Stad. CFL ansvarar för mottagning och kartläggning av nyanlända elever, bedriver modersmålsundervisning och studiehandledning. CFL arbetar utifrån Borås Stads uppdr... Visa mer
Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

CFL, centrum för flerspråkigt lärande, är en gemensam skolorganisation i Borås Stad. CFL ansvarar för mottagning och kartläggning av nyanlända elever, bedriver modersmålsundervisning och studiehandledning. CFL arbetar utifrån Borås Stads uppdrag "lust att lära - möjlighet att lyckas".

Arbetet som studiehandledare innebär arbetsuppgifter inom grundskolans och gymnasieskolans verksamhetsområde. Du kommer att arbeta med studiestöd, planering och genomförande av pedagogiskt arbete i samverkan med lärare och elever. Arbetet kan vara förlagt till flera olika skolor i Borås Stad vilket kan innebära resor. I tjänsten kan även ingå kartläggning på modersmålet i olika ämnen.

Vi söker dig som har en pedagogisk utbildning samt relevanta ämnes- och språkkunskaper. Du behöver ha goda kunskaper både i svenska och modersmålet.
Vi ser gärna att du är flexibel, har lätt att samarbeta och ser möjligheterna i det pedagogiska arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort och tillgång till bil kan ses som en merit då arbetet kan vara förlagt till flera skolor i hela Borås Stad. Visa mindre

Förskollärare till Kärnhusets förskola

Har du ett genuint intresse för barns lärande och utveckling? Letar du efter ett meningsfullt jobb med utvecklingsmöjligheter? Vi skapar förutsättningar för barnens lust att lära och möjlighet att lyckas. Välkommen att forma framtiden med oss - det livslånga lärandet börjar i förskolan! Är du nyfiken? Tycker du om att utforska, prova nytt och lära tillsammans med barnen? Vill du vara med och skapa en förskolemiljö där allt är möjligt? Förskolan Kärnhu... Visa mer
Har du ett genuint intresse för barns lärande och utveckling? Letar du efter ett meningsfullt jobb med utvecklingsmöjligheter? Vi skapar förutsättningar för barnens lust att lära och möjlighet att lyckas.

Välkommen att forma framtiden med oss - det livslånga lärandet börjar i förskolan!

Är du nyfiken? Tycker du om att utforska, prova nytt och lära tillsammans med barnen? Vill du vara med och skapa en förskolemiljö där allt är möjligt?

Förskolan Kärnhuset är en stor förskola med sju hemvister beläget på natursköna Hestra. Vi har en stor varierad utegård som delvis är naturområde. Vi har närhet till skog, sjö, vandringsleder och lekplatser. Vi har också en skolskog med grillplats och vi har goda bussförbindelser.

Vår profil är naturvetenskap och teknik utifrån ett entreprenöriellt förhållningssätt. Detta innebär att vi vill skapa goda förutsättningar för det nyfikna och kreativa barnet, bygga deras självkänsla och få dem att tro på sin egen förmåga. Vi tar tillvara på barnets initiativförmåga och idérikedom. På förskolan är det viktigt att barnen får växa och lära genom lek och känna glädje och trivsel i verksamheten. Vi strävar efter att ha en lugn och trygg miljö för varje barn och grupp.

Med utgångspunkt i naturvetenskap och teknik arbetar vi med läroplanens alla mål. Genom naturvetenskap får barnen tidigt möjlighet att skapa ett intresse för sambandet mellan människa, natur och samhälle.

Dina arbetsuppgifter är att tillsammans i arbetslaget skapa bästa möjligheter för barns lärande. Som pedagog är du engagerad, nytänkande och ser leken som ditt främsta verktyg för det livslånga lärandet. Du skapar förutsättningar för hållbar utveckling och begrepp som undervisning, demokrati och inkludering är viktiga i ditt arbete.

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och som med glädje och kunskap vill vara med och ge våra barn en trygg, kreativ och lärorik tid hos oss.

Vi söker dig som är engagerad och har ett positivt förhållningssätt till alla du möter och medverkar därmed till förtroendefulla relationer. Du har lätt för att samarbeta, kommunicera och ser det som en styrka att man är fler i ett arbetslag där man kompletterar varandras styrkor.

Inom Förskoleförvaltningen har vi fria pedagogiska luncher, arbetskläder och du som förskollärare har dessutom i genomsnitt fem timmar planeringstid i veckan. Vi erbjuder även utbildad mentor om du är ny inom yrket, samt möjligheter till fortbildning och kollegialt lärande. Läs mer om oss och hur det är att arbeta i förskolan

Inom Borås Stad vill vi skapa förutsättningar för en bra balans mellan arbete och fritid. Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella arbetskamrater erbjuder vi personalförmåner för att du som medarbetare ska trivas och må bra, både fysiskt och psykiskt.
Borås Stad tillämpar även rökfri arbetstid.

Vill du veta mer om våra förmåner kan du läsa vidare på Borås Stads personalförmåner Visa mindre

Studiehandledare i kinesiska

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära. CFL, centrum för flerspråkigt lärande, är en gemensam skolorganisation i Borås Stad. CFL ansvarar för mottagning och kartläggning av nyanlända elever, bedriver modersmålsundervisning och studiehandledning. CFL arbetar utifrån Borås Stads uppdr... Visa mer
Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

CFL, centrum för flerspråkigt lärande, är en gemensam skolorganisation i Borås Stad. CFL ansvarar för mottagning och kartläggning av nyanlända elever, bedriver modersmålsundervisning och studiehandledning. CFL arbetar utifrån Borås Stads uppdrag "lust att lära - möjlighet att lyckas".

Arbetet som studiehandledare innebär arbetsuppgifter inom grundskolans och gymnasieskolans verksamhetsområde. Du kommer att arbeta med studiestöd, planering och genomförande av pedagogiskt arbete i samverkan med lärare och elever. Arbetet kan vara förlagt till flera olika skolor i Borås Stad vilket kan innebära resor. I tjänsten kan även ingå kartläggning på modersmålet i olika ämnen.

Vi söker dig som har en pedagogisk utbildning samt relevanta ämnes- och språkkunskaper. Du behöver ha goda kunskaper både i svenska och modersmålet.
Vi ser gärna att du är flexibel, har lätt att samarbeta och ser möjligheterna i det pedagogiska arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort och tillgång till bil kan ses som en merit då arbetet kan vara förlagt till flera skolor i hela Borås Stad. Visa mindre

Studiehandledare i tyska

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära. CFL, centrum för flerspråkigt lärande, är en gemensam skolorganisation i Borås Stad. CFL ansvarar för mottagning och kartläggning av nyanlända elever, bedriver modersmålsundervisning och studiehandledning. CFL arbetar utifrån Borås Stads uppdr... Visa mer
Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

CFL, centrum för flerspråkigt lärande, är en gemensam skolorganisation i Borås Stad. CFL ansvarar för mottagning och kartläggning av nyanlända elever, bedriver modersmålsundervisning och studiehandledning. CFL arbetar utifrån Borås Stads uppdrag "lust att lära - möjlighet att lyckas".

Arbetet som studiehandledare innebär arbetsuppgifter inom grundskolans och gymnasieskolans verksamhetsområde. Du kommer att arbeta med studiestöd, planering och genomförande av pedagogiskt arbete i samverkan med lärare och elever. Arbetet kan vara förlagt till flera olika skolor i Borås Stad vilket kan innebära resor. I tjänsten kan även ingå kartläggning på modersmålet i olika ämnen.

Vi söker dig som har en pedagogisk utbildning samt relevanta ämnes- och språkkunskaper. Du behöver ha goda kunskaper både i svenska och modersmålet.
Vi ser gärna att du är flexibel, har lätt att samarbeta och ser möjligheterna i det pedagogiska arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort och tillgång till bil kan ses som en merit då arbetet kan vara förlagt till flera skolor i hela Borås Stad. Visa mindre

IT-tekniker till Klientplattformar inom Arbetsplatsområdet i Borås

Varje år fattar Försäkringskassan 21 miljoner beslut och betalar ut cirka 230 miljarder kronor, som påverkar människors liv och hela samhället. Det är allas skattepengar vi har hand om. Det är ett stort ansvar. Därför sätter vi oss in i varje ärende, följer lagar och regler, informerar och vägleder, bryr oss och visar omtanke. Det är ett jobb för dig som vill vara med och ta ansvar. Välkommen till Försäkringskassan. Är du beredd att ta Sveriges viktigast... Visa mer
Varje år fattar Försäkringskassan 21 miljoner beslut och betalar ut cirka 230 miljarder kronor, som påverkar människors liv och hela samhället.
Det är allas skattepengar vi har hand om. Det är ett stort ansvar. Därför sätter vi oss in i varje ärende, följer lagar och regler, informerar och vägleder, bryr oss och visar omtanke. Det är ett jobb för dig som vill vara med och ta ansvar. Välkommen till Försäkringskassan.

Är du beredd att ta Sveriges viktigaste IT-jobb? Om du vill ha ett vanligt IT-jobb, utan utmaningar, då kan du sluta läsa här. Men om du vill ha ett jobb där du påverkar människors liv och hela samhället? Då ska du läsa vidare.

Ansvar och arbetsuppgifter

Du kommer tillhöra ett team som arbetar med hela klientplattformens utveckling, drift och underhåll men dina huvudsakliga arbetsuppgifter i teamet är att arbeta med att utvärdera, testa, implementera och underhålla den hårdvara som används inom Arbetsplatstjänsten på Försäkringskassan och de myndigheter vi samverkar med.

Du kommer arbeta i tredje linje och därmed även stötta helpdesk och On-sitesupport med deras uppdrag utöver att ge stöd till användare. Du ska även delta i projekt/aktiviteter som teknisk expert inom ditt område.

Arbetet innehåller många kontaktytor och kräver därmed god kommunikativ förmåga och fallenhet för att skapa förtroende och behålla goda relationer samt att vara positivt inställd till ett ständigt förändringsarbete.

Vi söker dig som


• har en Akademisk examen (120p /180p) inom IT-området eller motsvarande arbetslivserfarenhet 
• har goda tekniska kunskaper inom Microsoftområdet och Windowsbaserad plattform med fokus på Windows 10, Office och automatiserad klienthantering (ex. SCCM)
• har grundläggande kunskaper om Active Directory och Windowsinfrastruktur
• har arbetslivserfarenhet av större IT-miljöer för Arbetsplats
• är initiativrik och drivande
• trivs med arbete i team och samarbetsformer med många inblandade människor
• vill förbättra och utveckla men samtidigt prioritera stabilitet och kvalitet i IT-tjänsterna
• är säkerhetsmedveten och ansvarsfull
• har kundfokus och stort intresse att hjälpa användare
• har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift

 

Det är meriterande om du har


• Fördjupade kunskaper om ramverket ITIL och dess processer
• Arbetat i IT-miljöer byggda för flera olika organisationer och verksamheter
• Arbetat med Linux och/eller Mac i företagsmiljö

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt

Anställningen är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse men efter årsskiftet 2021/2022. Provanställning kan bli aktuellt. Anställningen kan också innebära att du ha beredskap/jour eller förväntas arbeta kväll/natt/helg om produktionen kräver det.

Då detta är en säkerhetsklassad anställning kommer säkerhetsprövning enligt 14 § säkerhetsskyddsförordningen att genomföras vilket kräver att du är svensk medborgare. Placeringsort är Borås.

Kontaktpersoner

Chef: Nicklas Forsström, 010–1147618 (för frågor om tjänsten). HR-specialist: Carolina Nordenberg, 010–1124487 (för frågor om rekryteringsprocessen). Fackförbundet Saco-S: Emil Tibblin, ST: Marie Nordenfjäll och Seko: Eliza Grundström. Dessa nås via vår växel: 08-786 90 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 14 november 2021. Ladda gärna upp dina examensbevis, betyg och intyg i samband med din ansökan.

Har du skyddad identitet kontaktar du den HR-specialist som finns namngiven i annonsen så får du hjälp med att skicka in din ansökan. Du kan även kontakta HR Helpdesk 0771-52 44 40. Visa mindre

Serviceinriktad telefonist till DiaTel i Borås!

Trivs du i en kundorienterad miljö där du får ge förstklassig kundservice via telefon? Nu finns möjligheten att arbeta som telefonist på ett sammansvetsat och härligt bolag i Borås. Låter det som något för dig? Ansök redan idag – vi arbetar med urvalet löpande. OM TJÄNSTEN DiaTel är en verksamhet som arbetar mot över 300 externa kunder, där de stöttar med att ta emot inkommande samtal. Som telefonist kommer du att ta emot samtal via telefon, och därefter... Visa mer
Trivs du i en kundorienterad miljö där du får ge förstklassig kundservice via telefon? Nu finns möjligheten att arbeta som telefonist på ett sammansvetsat och härligt bolag i Borås. Låter det som något för dig? Ansök redan idag – vi arbetar med urvalet löpande.

OM TJÄNSTEN
DiaTel är en verksamhet som arbetar mot över 300 externa kunder, där de stöttar med att ta emot inkommande samtal. Som telefonist kommer du att ta emot samtal via telefon, och därefter hänvisa vidare enligt kundernas önskemål. Du kommer att arbeta på plats på kontoret, och ditt uppdrag kommer att inledas med en introduktion och upplärning. I dagsläget är de totalt 4 st som har rollen som telefonist.

Denna tjänst är en rekrytering, vilket innebär att du kommer bli anställd hos DiaTel.

Du erbjuds

• Meriterande erfarenhet inför framtiden

• Bli en del av ett bolag med stark teamkänsla, där man gärna hittar på gemensamma aktiviteter utanför arbetet

ARBETSUPPGIFTER
• Hantera inkommande samtal via telefon.

• Vidarekoppla samtal, lämna meddelande, skicka mejl eller sms. Du kommer att utgå från ett standardiserat arbetssätt för respektive kund.

• Vid behov hjälpa till med packning av trycksaker.

VI SÖKER DIG SOM
• Har en gymnasial utbildning.

• Har goda kunskaper i svenska och engelska.

Det är meriterande om du:

• Tidigare har arbetat i en liknande roll, exempelvis i växel, callcenter eller som telefonförsäljare.

Som person är du:

• Strukturerad

• Serviceinriktad

• Flexibel

Övrig information


* Start: Omgående, enligt överenskommelse.
* Omfattning: Tillsvidare med inledande 6 månaders provanställning.
* Placering: Borås.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och DiaTel’s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
DiaTel är en verksamhet inom mediaföretaget Diagonal Förlags AB. DiaTel står för Diagonal Telefonanpassning. Verksamheten erbjuder telefonanpassning till externa kunder, där de skapar möjlighet för deras kunder att arbeta med annat än just inkommande samtal. DiaTel strävar efter att skapa goda upplevelser för de som ringer in, där service står i fokus. Visa mindre

Jobba som intervjuare i Borås

Är du nyfiken, social och intresserad av människors tankar och åsikter kan du vara den vi söker. Det är viktigt att du är ansvarsfull, uthållig och har lätt att ta kontakt med människor. Du ser ett trevligt bemötande som en självklarhet och har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Det är en fördel om du talar flera språk. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av intervjuarbete. Som intervjuare hos oss får du ett intressant och varierande ... Visa mer
Är du nyfiken, social och intresserad av människors tankar och åsikter kan du vara den vi söker.
Det är viktigt att du är ansvarsfull, uthållig och har lätt att ta kontakt med människor. Du ser ett trevligt bemötande som en självklarhet och har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Det är en fördel om du talar flera språk. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av intervjuarbete. Som intervjuare hos oss får du ett intressant och varierande arbete.
Undersökningarna handlar om vitt skilda ämnen och du kommer genomföra intervjuer face2face Du har dessutom möjlighet att i hög grad styra över dina arbetstider.
Du kommer att ingå i vårt team som regelbundet träffas för genomgång och däremellan arbetar du självständigt med intervjuarbete, ibland själv och ibland tillsammans med andra.
Arbetspassen är vanligtvis förlagda mellan kl 9-19 på vardagar och mellan kl 10-18 på helger. Ett arbetspass varierar mellan 3-8 timmar och du bör kunna arbeta minst 2 pass/vecka.
Lönen 120 kr/timme + semestererstättning.
HKL Research är ett företag i Göteborg som genomför undersökningar åt både privata företag och offentliga verksamheter och intervjuer görs både med privatpersoner och inom business to business.
Vill du veta mer om oss kan du läsa på www.hklresearch.se Visa mindre

MediaMarkt Borås söker stans bästa telekomsäljare!

MediaMarkt finns i 14 länder i Europa och har över 850 varuhus vilket gör oss till Europas största hemelektronikkedja. I Sverige har vi just nu 28 varuhus från Luleå i norr till Malmö i söder och fler än 1000 medarbetare som jobbar mot samma mål – att bli Sveriges överlägset bästa hemelektronikkedja både för våra kunder och för våra medarbetare! Har du en passion för försäljning samt vill arbeta med en av branschens mest fördelaktiga provisionssystem? N... Visa mer
MediaMarkt finns i 14 länder i Europa och har över 850 varuhus vilket gör oss till Europas största hemelektronikkedja. I Sverige har vi just nu 28 varuhus från Luleå i norr till Malmö i söder och fler än 1000 medarbetare som jobbar mot samma mål – att bli Sveriges överlägset bästa hemelektronikkedja både för våra kunder och för våra medarbetare!

Har du en passion för försäljning samt vill arbeta med en av branschens mest fördelaktiga provisionssystem?
Nu söker vi en säljare på 70% och en på 8-15% till telekomavdelningen på MediaMarkt i Borås med omgående tillträde!
Tjänsten på 70% innebär att man jobbar enligt ett varierande schema med morgon- resp. kvällspass på vardagar och varannan helg.
Tjänsten på 8-15% innebär att du arbetar varannan helg och du kan själv välja om du vill jobba kortare eller längre pass (dvs 8 eller 15%).

Arbetsbeskrivning
Som Telecomsäljare på MediaMarkt Borås har vi höga förväntningar på dig och att du alltid agerar som en förebild. Du kommer att få tydliga mål för både din egen och avdelningens försäljning som sedan följs upp och ligger till grund för det generösa provisionssystem som erbjuds. På MediaMarkt har du möjlighet att sälja alla operatörers lösningar och sortimentet på telefoner är stort. 
 
Vem är du?
Som säljare på MediaMarkt är du vårt ansikte utåt och vi söker dig som älskar kundmötet och vill erbjuda det lilla extra till varje kund. Du är en väldigt bra lyssnare och har lätt att förstå kundens behov. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar för din egen prestation och du triggas av att arbeta i ett högt tempo med hög kravställning. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik och proaktiv. Du behöver ha tidigare jobbat inom telekom och ju tidigare du kan börja desto bättre.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
• Grundlön enligt handelsavtalet
• En av branschens mest fördelaktiga provisionssystem utan övre gräns.
• Utbildning inom säljteknik och abonnemangsförsäljning.
• Interna karriärmöjligheter

Du får samtidigt anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Ansökan
I samband med denna rekrytering samarbetar MediaMarkt med Retail Staffing där ansvarig rekryterare är Ulrika Mikkelsen.
 
Tjänsten ska tillsättas omgående och vi bokar intervjuer löpande, så vänta inte med att ansökan!
 
För att uppfylla kraven i GDPR samt kunna hålla en god kommunikation med våra sökande tar vi ENBART emot ansökningar digitalt via annonsen, inte via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Inköpare till Peab i Borås!

Ansök    Okt 30    Academic Work Sweden AB    Inköpare
Peab i Borås söker nu en inköpare till deras inköpsavdelning. Här arbetar du med hela inköpsprocessen, allt från att en förfrågning går ut, till att bistå med support på gällande kontrakt. Om du är en samarbetsvillig, självgående och ansvarstagande person som trivs i en varierande och koordinerande roll kan det här vara en tjänst för dig. Vi ser fram emot din ansökan! OM TJÄNSTEN Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på... Visa mer
Peab i Borås söker nu en inköpare till deras inköpsavdelning. Här arbetar du med hela inköpsprocessen, allt från att en förfrågning går ut, till att bistå med support på gällande kontrakt. Om du är en samarbetsvillig, självgående och ansvarstagande person som trivs i en varierande och koordinerande roll kan det här vara en tjänst för dig. Vi ser fram emot din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger Peab vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid NASDAQ Stockholm.

I den här tjänsten kommer du tillhöra Peab Sverige AB och deras inköpsavdelning, och utgå från kontoret i Borås. Du kommer att erbjudas en introduktion till arbetet, där du får ta del av Peabs onboardingprocess. Du kommer att samarbeta med inköp, entreprenadingenjörer samt platschefen i de projekt du kommer ingå i.

Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga – dessa är Peabs grundmurade kärnvärden som hela deras varumärke bygger på. Peabs kärnvärden beskriver hur de är som personer, vad de står för, hur de jobbar, vad de kan åstadkomma och vad de vill bli uppfattade som. I alla delar av deras verksamhet arbetar de aktivt med deras kärnvärden. Läs gärna mer om bolaget på peab.se

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. De engagerar sig i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det de bygger och anlägger. De vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. Det är viktigt för dem att du delar deras kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det de gör. Hos Peab finns stora möjligheter till personlig utveckling. Läs mer om hur det är att jobba på Peab här.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som inköpare kommer du vara en del i hela processen, från att en förfrågan går ut, tills dess att man har ett kontrakt på plats. Du kommer att arbeta med flera förfrågningar samtidigt och blir en viktig del i Peabs utveckling framåt. I rollen ingår arbetsuppgifter såsom:


* Skicka ut och följa upp förfrågningar
* Sammanställa offerter och administrera anbud
* Förbereda beslutsunderlag till platschefen
* Delta vid startmöten med vald entreprenör och bidra med din expertis
* Bistå platschefen med stöttning kopplat till pågående kontrakt


VI SÖKER DIG SOM
* Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
* Har minst två års erfarenhet av att arbeta med inköpsprocesser
* Har goda kunskaper i Excel
* Är obehindrad i svenska och engelska, då kommunikation sker dagligen på dessa språk

Det är meriterande om du:


* Har arbetat med en liknande roll inom byggbranschen, med fördel inom entreprenad


Som person är du:

• Samarbetsvillig

• Initiativtagande

• Ansvarstagande

Övrig information


* Start: Omgående, enligt överenskommelse.
* Omfattning: Heltid, långsiktigt uppdrag.
* Placering: Borås.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Peabs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Diskare

Ansök    Okt 29    Viareds 2 Kockar AB    Diskare
Arbetet innebär i huvudsak disk och städ men även andra vanliga uppgifter inom yrket kan förekomma. Vi söker en person som kan arbeta i högt tempo och samtidigt vara trevlig mot kollegor, kunder och arbetsgivaren. För att kunna jobba hos oss måste du ha ordningssinne och vara full av energi. Samt bör du tycka om att jobba med människor. Vi hjälper med att utbilda dig men det är et stort plus om du jobbar eller jobbat inom restaurang eller liknande tjänst i... Visa mer
Arbetet innebär i huvudsak disk och städ men även andra vanliga uppgifter inom yrket kan förekomma.
Vi söker en person som kan arbeta i högt tempo och samtidigt vara trevlig mot kollegor, kunder och arbetsgivaren. För att kunna jobba hos oss måste du ha ordningssinne och vara full av energi. Samt bör du tycka om att jobba med människor. Vi hjälper med att utbilda dig men det är et stort plus om du jobbar eller jobbat inom restaurang eller liknande tjänst innan.
Att vara pigg och glad medarbetare som alltid sätter gäster/kunder och arbetet i fokus ser vi som en självklarhet. Visa mindre

Flexibel och kundorienterad Affärsområdessupport

Borås Energi och Miljö AB tar tillvara energiflöden i samhället och omvandlar energin i bland annat avfall till fjärrvärme, el, fjärrkyla och biogas. Bolaget erbjuder energi- och avfallstjänster, sköter avfallshanteringen och avloppsreningen samt levererar dricksvatten i Borås. Vi är 330 medarbetare och omsättningen uppgår till cirka 1 miljard. Borås Energi och Miljö AB ingår i Borås Stadshus AB och är en av Borås mest spännande och utvecklande arbetsplats... Visa mer
Borås Energi och Miljö AB tar tillvara energiflöden i samhället och omvandlar energin i bland annat avfall till fjärrvärme, el, fjärrkyla och biogas. Bolaget erbjuder energi- och avfallstjänster, sköter avfallshanteringen och avloppsreningen samt levererar dricksvatten i Borås. Vi är 330 medarbetare och omsättningen uppgår till cirka 1 miljard. Borås Energi och Miljö AB ingår i Borås Stadshus AB och är en av Borås mest spännande och utvecklande arbetsplatser.
Vem söker vi?
I Borås är vi väldigt bra på att sortera vårt avfall. Vi omvandlar ditt avfall till nyttor i form av fjärrvärme, fjärrkyla och biogas. Detsamma gäller materialåtervinning som glas, metall, plast och papper som återvinns till att producera nya saker. AO Avfall, återvinning och transport hanterar material- och energiflöden. Delar avfallet är energi i väntan på att omvandlas till fjärrvärme genom förbränning eller till biogas genom rötning. Annat avfall är en råvara till industrin där man bland annat gör metallskrot till nya bildelar, gamla däck till sprängmattor och gamla plastförpackningar till bullerplank. Vi ser till att materialet och energin i avfallet inte går till spillo utan fortsätter sin färd runt i kretsloppet. Vi ser också till att farligt avfall hittar en säker väg till slutförvaring som är så miljösäker som möjligt. Transportavdelningen hanterar insamling av återvinningsmaterial med både baktömmande lastbilar såväl som lastväxlare, insamling av hushållsavfall, insamling av farligt avfall.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
I rollen som affärsområdessupport (AO-Support) för avfall, återvinning och transport kommer du huvudsakligen administrativt stötta affärsområdets olika avdelningar.
Dina arbetsuppgifter:
Administrativa avfallsrelaterade arbetsuppgifter.
Uppföljning och rapportering till myndighet. Exempelvis statistikuppföljning och rapportering till Naturvårdsverket.
Delta i framtagande av styrdokument, exempelvis avfallsföreskrifter, avfallstaxa
Arbeta med att riskrapporteringssystemet Stratsys hålls uppdaterat.
Viss kontakt med kunder, samarbetspartners och entreprenörer inom verksamhetsområdet.
Kontakt med andra avdelningar och affärsområden inom bolaget.
Delta i Boråsregionens avfallsplansarbete. T.ex. avfallsförebyggande strategier samt omvärldsbevakning.
Att tillfälligtvis kunna överta och fullgöra ansvar och uppgifter inom angränsande arbets-/ansvarsområden inom affärsområdet.
Administrativt resursstöd för AO chefen gällande tex. protokollskrivning på olika interna möten.Är du vår framtida talang?
Din bakgrund
Krav: Du behöver ha Högskoleutbildning med inriktning mot miljö eller likvärdig utbildning. God datavana och förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. B-körkort är ett måste då vårt bolag är utspritt samt för att kunna ta sig till externa platser.
Meriterande: God kunskap och erfarenhet inom avfallsrelaterade frågor. Vana att arbeta i olika verksamhetssystem.
Personliga egenskaper: Som person behöver du kunna vara flexibel och arbeta självständigt med administrativa uppgifter. Du är även strukturerad, stresstålig, ordningsam och lösningsinriktad. Du behöver kunna ta eget ansvar, ge aktiv återkoppling på utfört arbete och resultat, samt söka konstruktiva samtal och lösningar. Förmågan att skapa bra relationer och samarbeta är en viktig del av arbetet och därför något vi lägget stor tyngd på samt att du har en hög grad av servicetänk. Ett stort miljöengagemang ser vi som en självklarhet.
Vad erbjuder vi?
Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. För att uppnå detta erbjuder en arbetsplats med utvecklande arbetsuppgifter i en stabil bransch. Vi satsar mycket på personalens hälsa med flera friskvårdsförmåner och aktiviteter. Vi har konkurrenskraftiga anställningsvillkor och goda förmåner som komplement. Kretslopp, omtanke och framåt är våra värdeord som avspeglar sig både inom bolaget och ut till kunder.
Bra att veta: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd till vardagar 07.00 – 16.00 med möjligheter till flex och du är placerad på Sobackens avfallsanläggning.
Välkommen med din ansökan senast den 30 november, men vänta inte med att söka då intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Christian Baarlid 0729-766256
Som ett led i vårt kvalitetsarbete genomför Borås Energi och Miljö alltid bakgrundskontroller på personer som är aktuella för anställning.
Inför varje rekrytering tar vi beslut om vilka rekryteringskanaler vi ska använda och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Junior Mekanikkonstruktör till Jensen

OM TJÄNSTEN:  Friday söker en junior mekanikkonstruktör till Jensen där du kommer att arbeta med mekanikkonstruktion i både offertstadiet men också fullskaliga orderprojekt som är kundanpassade. Du blir del av ett team om 13 personer där man har mekanikkonstruktörer och tekniska säljare som arbetar nära varandra i alla projekt. Du kommer att arbeta med att rita mekanisk design i offertstadiet där man tar fram en koncept-layout för att visa kunder, men k... Visa mer
OM TJÄNSTEN: 

Friday söker en junior mekanikkonstruktör till Jensen där du kommer att arbeta med mekanikkonstruktion i både offertstadiet men också fullskaliga orderprojekt som är kundanpassade.

Du blir del av ett team om 13 personer där man har mekanikkonstruktörer och tekniska säljare som arbetar nära varandra i alla projekt. Du kommer att arbeta med att rita mekanisk design i offertstadiet där man tar fram en koncept-layout för att visa kunder, men kommer också att göra slutkonstruktion av system när order kommit in. Arbetet gör man i AutoCAD och ritas i 3D format där man har många egenframtagna verktyg och moduler till mjukvaran för att underlätta.

Du behöver ha en god känsla för hur man ska tänka rörande höjd, bredd och agera problemlösande för att konstruktionen ska fungera i praktiken. Ett sorteringssystem tar en viss plats, ett conveyer-system har ett visst mått osv.

Sammanfattningsvis kommer du att:

Göra kompletta konstruktioner av Jensens kundsystem i AutoCAD Färdigställa projekt med specifikationer till produktionen Arbeta nära försäljning och applikationsavdelningen i syfte att få med detaljer samt säkerställa att konstruktionerna fungerar i praktiken

VI SÖKER DIG SOM:

Har relevant teknisk eftergymnasial utbildning inom maskinteknik eller automationsteknik på YH, högskole- eller universitetsnivå.Kan uppvisa kunskap inom CAD-konstruktion genom projekt i skolan eller tidigare arbeteTalar och skriver flytande på svenska och engelska

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där kund söker att få in en person med eget driv som vågar klura på ett problem och testa själv. Du förväntas ifrågasätta befintliga arbetssätt på ett ödmjukt sätt och jaga svar för att komma i mål med ditt projekt i tid. Vidare kräver rollen att du har en hög personlig struktur, är villig att lära dig högt som lågt samt värdesätter god sammanhållning i teamet.

OM KUNDFÖRETAGET:

Jensen är en industriaktör i Boråsområdet med egen produktion på plats.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är en rekrytering med direkt anställning hos kund. Din anställning inleds med en introduktion som innefattar ett färdigt introduktionsprogram där fokus framförallt hamnar på att ta rygg på erfarna kollegor och där du får arbeta med mindre projekt för att på sikt bli ansvarig för större kundprojekt i sin helhet.ÖVRIG INFORMATION:

Omfattning: HeltidStart: Omgående med hänsyn till uppsägningstid, dock som längst en månad Placering: GöteborgKontaktperson: Dino Segetalo, [email protected] Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det? Visa mindre

AnnSam söker Sjuksköterska! Uppdrag v44-04 inom Vuxenpsykiatri i Borås.

AnnSam söker Sjuksköterska! Uppdrag inom Vuxenpsykiatri i Borås. AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu en Sjuksköterska för uppdrag inom Vuxenpsykiatri i Borås!   Perioden: 2021.11.01-2022.01.30 Arbetstid: Dag, kväll, samt helg. Erfarenhet: 2 år som  Sjuksköterska med erfarenhet av vuxenpsykiatri och trygg i din yrkesroll. Journalsystem: Melior och Samsa Ev. övrigt: Psykosavdelning Att arbeta som Bemanningssjuksköterska ... Visa mer
AnnSam söker Sjuksköterska! Uppdrag inom Vuxenpsykiatri i Borås.

AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu en Sjuksköterska för uppdrag inom Vuxenpsykiatri i Borås!  
Perioden: 2021.11.01-2022.01.30
Arbetstid: Dag, kväll, samt helg.
Erfarenhet: 2 år som  Sjuksköterska med erfarenhet av vuxenpsykiatri och trygg i din yrkesroll.
Journalsystem: Melior och Samsa
Ev. övrigt: Psykosavdelning

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  
Tel: 016-55 12  450 Visa mindre

AnnSam söker Sjuksköterska! Uppdrag v48-09 på MAVA i Borås

AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu en Sjuksköterska för uppdrag på Medicinsk Akutvårdsavdelning i Borås!   Perioden: 2021.11.29-2022.03.06 Arbetstid: Dag, kväll samt helg. Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll. Journalsystem: Melior, Samsa Ev. övrigt: Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam: Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för at... Visa mer
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu en Sjuksköterska för uppdrag på Medicinsk Akutvårdsavdelning i Borås!  
Perioden: 2021.11.29-2022.03.06
Arbetstid: Dag, kväll samt helg.
Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll.
Journalsystem: Melior, Samsa
Ev. övrigt:

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  
Tel: 016-55 12  450 Visa mindre

AnnSam söker Sjuksköterska! Uppdrag inom Vuxenpsykiatri i Borås.

AnnSam söker Sjuksköterska! Uppdrag inom Vuxenpsykiatri i Borås. AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu en Sjuksköterska för uppdrag inom Vuxenpsykiatri i Borås!   Perioden: Snarast-2021.12.31 Arbetstid: Natt samt helg. Erfarenhet: 2 år som  Sjuksköterska med erfarenhet av vuxenpsykiatri och trygg i din yrkesroll. Journalsystem: Melior och Samsa Ev. övrigt: Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam: Vi på AnnSam ... Visa mer
AnnSam söker Sjuksköterska! Uppdrag inom Vuxenpsykiatri i Borås.

AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu en Sjuksköterska för uppdrag inom Vuxenpsykiatri i Borås!  
Perioden: Snarast-2021.12.31
Arbetstid: Natt samt helg.
Erfarenhet: 2 år som  Sjuksköterska med erfarenhet av vuxenpsykiatri och trygg i din yrkesroll.
Journalsystem: Melior och Samsa
Ev. övrigt:

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  
Tel: 016-55 12  450 Visa mindre

AnnSam söker Sjuksköterska! 25% uppdrag på Infektionsavdelning i Borås.

AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu en Sjuksköterska för 25% uppdrag på Infektionsavdelning i Borås!   Perioden: 2021.11.29-2022.03.06 Arbetstid: Dag, kväll, natt samt helg. Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll. Journalsystem: Melior Ev. övrigt: Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam: Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha n... Visa mer
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu en Sjuksköterska för 25% uppdrag på Infektionsavdelning i Borås!  
Perioden: 2021.11.29-2022.03.06
Arbetstid: Dag, kväll, natt samt helg.
Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll.
Journalsystem: Melior
Ev. övrigt:

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  
Tel: 016-55 12  450 Visa mindre

AnnSam söker Sjuksköterska! Uppdrag v05-16 inom Vuxenpsykiatri i Borås.

AnnSam söker Sjuksköterska! Uppdrag inom Vuxenpsykiatri i Borås. AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu en Sjuksköterska för uppdrag inom Vuxenpsykiatri i Borås!   Perioden: 2022.02.06-2022.04.24 Arbetstid: Dag, kväll, samt helg. Erfarenhet: 2 år som  Sjuksköterska med erfarenhet av vuxenpsykiatri och trygg i din yrkesroll. Journalsystem: Melior och Samsa Ev. övrigt: Psykosavdelning Att arbeta som Bemanningssjuksköterska ... Visa mer
AnnSam söker Sjuksköterska! Uppdrag inom Vuxenpsykiatri i Borås.

AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu en Sjuksköterska för uppdrag inom Vuxenpsykiatri i Borås!  
Perioden: 2022.02.06-2022.04.24
Arbetstid: Dag, kväll, samt helg.
Erfarenhet: 2 år som  Sjuksköterska med erfarenhet av vuxenpsykiatri och trygg i din yrkesroll.
Journalsystem: Melior och Samsa
Ev. övrigt: Psykosavdelning

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  
Tel: 016-55 12  450 Visa mindre

Reception/frukost 70%

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! Receptionen är det första våra gäster möter när de kommer innanför dörren och r... Visa mer
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Receptionen är det första våra gäster möter när de kommer innanför dörren och redan här ska de känna en fun & friendly atmosfär både som gäst och kollega. Här möts de av ett ”hej” eller ett ”välkommen tillbaka”. En hotellfrukost ska vara en underbar start på dagen där gästen alltid möts av ett leende och ett "godmorgon". Nu letar vi efter dig som älskar att ge allt för att skapa magiska möten med våra gäster.

Om hotellet:

Quality Hotel Grand ligger mitt inne i centrala Borås. Hotellet har 158 rum och är just nu i en omfattande förvandling genom en stor renovering.

Om tjänsten:

Du ser till så att våra gäster alltid blir väl omhändertagna och uppmärksammade på bästa sätt. Du gillar ett högt tempo och är ansiktet utåt för vår hotellkedja och är väl insatt i vårt varumärke och våra säkerhetsföreskrifter.

Tjänsten är på 70% och arbetspassen är förlagda på dagtid, kvällar och helger samt tidiga morgnar vid frukostpass. På vårt hotell arbetar vi gränsöverskridande så arbete på andra avdelningar kan förekomma. Just i denna tjänst kommer du även vara ansvarig för frukostbuffén någon eller några dagar per vecka.

Start efter överenskommelse.

Om dig:

• Du har en varm och omtänksam personlighet.
• Du är 20 år eller äldre (pga alkoholserveringstillstånd)
• Du tycker att det är roligt att småprata med både stora och små, och att göra någons dag lite bättre med små medel.
• Du gillar ett högt tempo och är bra på att effektivisera dina arbetsuppgifter.
• Bland dina vänner är du känd för att alltid ge de bästa presenterna för att du ser vad andra människor vill ha och behöver. Ofta innan de vet det själva.
• Du är en naturlig inspiratör som tycker om att motivera människor runt dig bara genom att vara dig själv.
• Du ser det stora i det lilla och har en känsla för detaljer.
• Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål.
• Du är självständig och flexibel och gillar ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter och ser var din tid behöver prioriteras.
• Du är flytande i både tal och skrift i svenska as well as in English för att kunna möta alla våra gäster på ett så personligt plan som möjligt.
• Du har ett öga för detaljer och kan ta snabba beslut när det krävs.
• Du har goda datorkunskaper eller är ivrig att få lära dig just detta.

Vi ger dig:

En härlig arbetsmiljö på en levande arbetsplats där ingen dag är den andre lik. Omringad av fantastiska kollegor bidrar du med din arbetsglädje och hittar din plats i teamet som tillsammans ser till att hotellet når sina mål. Vill du jobba i ett företag med utvecklingsmöjligheter? Då söker du till rätt arbetsplats. Quality Hotel Grand är en del av Nordic Choice Hotels – Nordens mest expansiva hotellkoncern med över 16 000 anställda och hotell på över 100 destinationer.

Ansök:

Senast den 14 november.

Observera att ansökan ej kan göras via mail utan endast digitalt via detta formulär. Visa mindre

Product Engineer – Electrification

Do you have previous work experience from technology and electrification, especially in Mobile Application? In the role of Product Engineer, you will belong to the Mobile Growth Team at Parker Hannifin, whose purpose is to generate future sales opportunities to customers all over Europe. Welcome with your application to a company with a strong and positive corporate culture! Om tjänsten As Product Engineer at Parker Hannifin, you will have an overall un... Visa mer
Do you have previous work experience from technology and electrification, especially in Mobile Application? In the role of Product Engineer, you will belong to the Mobile Growth Team at Parker Hannifin, whose purpose is to generate future sales opportunities to customers all over Europe.

Welcome with your application to a company with a strong and positive corporate culture!


Om tjänsten
As Product Engineer at Parker Hannifin, you will have an overall understanding of customers application machine usage, and the key value and benefit for our customer that optimise Parker solutions. You will belong to the Mobile Growth Team whose purpose is to generate future sales opportunities to customers all over Europe. You will contribute to this by promoting, customizing and optimizing product solution to fulfil customer requirements.

Responsibilities as Product Engineer
• Design tailored system solutions for customer machines
• Build a strong relationship with customer engineering teams to simplify the customers contact path to Parker and improve responsiveness
• Support customers with commissioning of Parker products and systems
• Initiate and coordinate customer projects with selected Global Accounts to grow the business
• Identify customers unmet needs and promote custom designed Parker-solutions with your technical expertise and interest
• Leverage technology and knowledge within the organisation to improve application understanding within Parker

As Product Engineer at Parker, you will be an expert within the field of Electrification. Furthermore you will have a good understanding of electric motors and drives and how to control them in a machine in symbiosis with the complete hydraulic system and all machine functions.

This role is located in Borås, Sweden. To some extent, it will be possible to work from home.

Travel, primarily within Europe, is part of this role.


Om bolaget
Parker Hannifin is the global leader in motion and control technologies. For 100 years the company has engineered the success of its customers in a wide range of diversified industrial and aerospace markets. Parker’s engineering expertise and broad range of core technologies uniquely positions the company to help solve the world’s greatest engineering challenges. Parker Hannifin is a global Fortune 250 company, with a total turnover of 13 BUSD and around 60.000 employees around the world.

The Mobile Growth Team is a newly formed team including Account Management, Application Engineering and Product Engineering to drive our 5 Strategic Mobile OEMs in Europe. The MGT team will enable closer engagement with these key customers and develop new business opportunities and solutions to accelerate Parker growth by close interaction around our customers. The team will operate all over Europe and consists of team members with a broad range of expertise across multiple technologies.

Parker is an equal opportunity employer and does not discriminate on grounds of age, race, religion, ethnic origin, sex, sexual orientation or disability in relation to recruitment and employment.

Read more about us at parker.com.


Om dig
To be successful in the position as Product Engineer, you are a problem solver with good experience within technology and electrification. You are humble and verbally good in customer meetings. Since a large part of the work tasks is about developing tailormade solutions for customers, you have a huge interest in technology and are driven as a person. In customer meetings, you are the expert on our product and have the ability to enthusiasm and convince the customer to use our application solutions.

Required Skills/Abilities
• Bachelor’s degree in Engineering or related is required – master’s degree in engineering is preferred or equivalent experience
• Previous work experience from technology and electrification, especially in Mobile Application is advantage
• Business-level fluency in speaking, and writing English
• Be able to travel within Europe
• Experience of marketing / sales and Product management are preferred
• Experience from working with mobile applications and a good product knowledge
• Results-oriented

We also believe that you have previous work experience from building responsive, high-quality relationships with customers and anticipating their needs to recommend and implement solutions that foster long-term “win-win” partnerships with customers.

Join the Parker Team and realize your future in solving the world’s greatest engineering challenges!


Ansökan
In this recruitment Parker Hannifin collaborates with Speed Group. Please apply by filling out the application form and attaching your CV and cover letter. We would like to receive your application in English.

Selection will be made continuously during the application time, so please submit your application as soon as possible.

Don’t hesitate to contact Recruitment Specialist Göran Karlsson at [email protected] if you have any questions about the role.
___

Keyword: Application, Product, Development, Engineer, Engineering, Design, Solutions, Electrification, Productengineer Visa mindre

Vi växlar upp, och nu söker vi ytterligare en driven butiksäljare!

YP Yrkesbutiker i Borås, före detta Borås Yrkeskläder, har klätt hantverkare och industrier i många år runt om i Sjuhäradsbygden. Vårt sortiment består av Blåkläder men även väl utvalda andra varumärken och vi kan leverera ett komplett sortiment inom kategorierna; yrkes- och profilkläder, samt personligt skydd så som; skor och handskar. Om rollen I din roll som butikssäljare ingår du i den dagliga driften av verksamheten som består av både butik, webbshop... Visa mer
YP Yrkesbutiker i Borås, före detta Borås Yrkeskläder, har klätt hantverkare och industrier i många år runt om i Sjuhäradsbygden. Vårt sortiment består av Blåkläder men även väl utvalda andra varumärken och vi kan leverera ett komplett sortiment inom kategorierna; yrkes- och profilkläder, samt personligt skydd så som; skor och handskar.

Om rollen
I din roll som butikssäljare ingår du i den dagliga driften av verksamheten som består av både butik, webbshop, administration och tryckeri. Du hjälper våra kunder med fokus på att leverera branschens bästa kundupplevelse. Du trivs och hämtar energi från kundmöten och ger alltid det lilla extra för kunderna och dina medarbetare. Du jobbar även med nykundsbearbetning via telefon och har eget ansvar för ett antal företagskunder.

Personliga egenskaper:

• Proaktiv, engagerad och serviceinriktad
• En ansvarsfull problemlösare med målet att alltid sätta kunden i fokus
• Förmåga att fokusera och prioritera

Kvalifikationer och erfarenhet:

• Vi ser att du har tidigare erfarenhet av försäljning inom B2B
• Van vid att jobba digitalt
• Branschvana är ytterst meriterande
• Brett lokalt kontaktnät bland företag

Vi erbjuder
En stimulerande tjänst i ett företag som ser försäljning och tillväxt som en naturlig del av vardagen. På YP Borås är vi ett härligt gäng på ca 8 personer och vi är mitt i en spännande förändringsfas av våra interna processer där du kan vara en del av vår framtid. Vidare finns det goda utvecklingsmöjligheter för rätt person då kedjan är i en stark tillväxtfas både nationellt och internationellt.

Känner du att detta är rätt utmaning för dig? Vänta inte, utan skicka in din ansökan snarast, då vi arbetar med löpande urval, skicka därför din ansökan redan idag.

Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande, vår rekryteringsprocess är därför byggd för att ge oss objektivitet. Givetvis har vi kollektivavtal och utöver det, andra förmåner.

Sista ansökningsdatum: 2021-11-24,

Vid frågor om tjänsten kontakta Platschef Henrik Johansson på [email protected] eller på telefon 072-9930661 Visa mindre

Glad tandsköterska

Ansök    Okt 29    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Bjarne Rolf
Boråstandläkaren är en central klinik i Borås
Kliniken är delvis nyrenoverad med modern utrustning och fyra behandlingsrum
Vår ambition är att erbjuda kvalitativ tandvård för hela familjen.
Vi vill möta patienter på ett personligt och professionellt sätt och skapa trygghet och långvariga patientrelationer.
Vi är 3 stycken som jobbar här och vill bli 4stycken.
Vi har en familjär stämning hos oss och nära till skratt.
Man kan vara professionell och samtidigt ha roligt på jobbet.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär alla förekommande uppgifter på en klinik som exempelvis assistans, profylax, steril.Du kommer också att arbeta administrativt i reception med patientkontakter, kallelser och tidboksplanering inköp. Vi hjälps åt så att du skall komma in i de olika arbetsmomenten.

Övrig information
Vi kommer att genomföra intervjuer löpande vilket
gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
Utbildad tandsköterska, önskvärt att du har viss erfarenhet i yrket men viktigast att du har en vilja att lära och lära om.

Personliga egenskaper
Vi vill att du är omtänksam, glad och engagerad och alltid sätter patienternas bästa i fokus. Du har en bra samarbetsförmåga och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter.
Du har förmågan att överblicka, planera och prioritera. Vi lägger
störst vikt vid din personliga lämplighet. Visa mindre

CNC-operatör

Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid. - Rigga maskinen - Genomföra korrigera i styrsystemet - Övervaka maskinen - Kontrollmäta Formell kompetens Du har utbildning och erfarenhet ... Visa mer
Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid.

- Rigga maskinen
- Genomföra korrigera i styrsystemet
- Övervaka maskinen
- Kontrollmäta

Formell kompetens

Du har utbildning och erfarenhet inom CNC-området. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och är duktig på olika mättekniker.

Meriterande är:
- Grönt certifikat
- Truck

Personliga egenskaper

Du har lång erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör och du känner dig trygg i yrket. Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom CNC så arbetet passar dig som är nyfiken och lättlärd. Vi ser gärna att du är noggrann som person och motiveras av att arbeta med kvalité.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Receptionist 50%

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! Receptionen är det första våra gäster möter när de kommer innanför dörren och r... Visa mer
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Receptionen är det första våra gäster möter när de kommer innanför dörren och redan här ska de känna en fun & friendly atmosfär både som gäst och kollega. Här möts de av ett ”hej” eller ett ”välkommen tillbaka”. Nu letar vi efter dig som älskar att ge allt för att skapa magiska möten med våra gäster.

Om hotellet:
Quality Hotel Grand ligger mitt inne i centrala Borås. Hotellet har 158 rum och är just nu i en omfattande förvandling genom en stor renovering.

Om tjänsten:
Du ser till så att våra gäster alltid blir väl omhändertagna och uppmärksammade på bästa sätt. Du gillar ett högt tempo och är ansiktet utåt för vår hotellkedja och är väl insatt i vårt varumärke och våra säkerhetsföreskrifter. Tjänsten innebär även administrativt receptionsarbete. Skift- och helgarbete ingår.
Du förväntas ta visst drift och personalansvar under vissa helger och semestrar.
Du rapporterar direkt till receptionschefen på hotellet.
Tjänsten är på 50% och arbetspassen är förlagda på dagtid, kvällar och helger. På vårt hotell arbetar vi gränsöverskridande så arbete på andra avdelningar som frukost och housekeeping kan förekomma.
Start efter överenskommelse.

Om dig:

• Du har en varm och omtänksam personlighet.
• Du är 20 år eller äldre (pga alkoholserveringstillstånd)
• Du tycker att det är roligt att småprata med både stora och små, och att göra någons dag lite bättre med små medel.
• Du gillar ett högt tempo och är bra på att effektivisera dina arbetsuppgifter.
• Bland dina vänner är du känd för att alltid ge de bästa presenterna för att du ser vad andra människor vill ha och behöver. Ofta innan de vet det själva.
• Du är en naturlig inspiratör som tycker om att motivera människor runt dig bara genom att vara dig själv.
• Du ser det stora i det lilla och har en känsla för detaljer.
• Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål.
• Du är självständig och flexibel och gillar ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter och ser var din tid behöver prioriteras.
• Du är flytande i både tal och skrift i svenska as well as in English för att kunna möta alla våra gäster på ett så personligt plan som möjligt.
• Du har ett öga för detaljer och kan ta snabba beslut när det krävs.
• Du har goda datorkunskaper eller är ivrig att få lära dig just detta.

Vi ger dig:
En härlig arbetsmiljö på en levande arbetsplats där ingen dag är den andre lik. Omringad av fantastiska kollegor bidrar du med din arbetsglädje och hittar din plats i teamet som tillsammans ser till att hotellet når sina mål. Vill du jobba i ett företag med utvecklingsmöjligheter? Då söker du till rätt arbetsplats. Quality Hotel Grand är en del av Nordic Choice Hotels – Nordens mest expansiva hotellkoncern med över 16 000 anställda och hotell på över 100 destinationer.

Ansök:
Senast den 14 november.
Observera att ansökan ej kan göras via mail utan endast digitalt via detta formulär. Visa mindre

Servicearbetare med inriktning lager

Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningar för att vård och samhälle fungerar. Regionservice har i uppdrag att implementera utvecklingsprojektet Materialförsörjning i Vården (MiV 2.0) i samverkan med regionens sjukvårdsförvaltningar. Inom de lokala införandeprojekten på respektive sjukhustomt söker vi nu medarbetare som kan vara med vid start och bygga upp förråd enligt MiV-konceptet. ... Visa mer
Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningar för att vård och samhälle fungerar. Regionservice har i uppdrag att implementera utvecklingsprojektet Materialförsörjning i Vården (MiV 2.0) i samverkan med regionens sjukvårdsförvaltningar. Inom de lokala införandeprojekten på respektive sjukhustomt söker vi nu medarbetare som kan vara med vid start och bygga upp förråd enligt MiV-konceptet.

Arbetsbeskrivning


Som servicearbetare med inriktning lager ingår du i ett team där den huvudsakliga arbetsuppgiften är att uppföra förråd på vårdenheter enligt ett standardiserat koncept. Detta innebär att iordningställa inredningen i modulskåp och på hyllor i förråden inklusive att fylla på med material, märka upp och dokumentera. I arbetet ingår även att:

-  överföra kompetens till driftpersonalen om förrådens uppbyggnad
-  vara en av kontaktytorna till vården i samband med uppförande av förråd
-  vara ambassadör och kunskapsspridare av tjänsten MiV
-  samarbeta med övriga aktörer inom införandeprojektet

Hos oss får du introduktion och utbildning för den specifika uppgiften.


För att ge god service i rollen som servicearbetare behöver du:

- ta ansvar genom att vara noggrann, strukturerad och lojal mot ditt uppdrag
- kunna arbeta självständigt utifrån uppsatta mål och instruktioner
- skapa bra relationer med kund och arbetskamrater genom ett gott bemötande

Du har utbildning på gymnasienivå och goda kunskaper inom MS Office, företrädesvis Excel. Inom införandeprojektet har du flera olika kontakter och du behöver därför kunna kommunicera obehindrat på svenska. Du har den fysik som krävs för att arbeta fysiskt under större delen av arbetspasset.

Meriterande är produktkännedom om förbrukningsmaterial inom vården samt erfarenhet från logistik/lagerverksamhet. Vi ser gärna att du har B-körkort och god körvana.

Övrigt

Uppdraget förväntas i nuläget pågå i ca nio månader.

Vissa resor inom Västra Götalandsregionen kan förekomma, speciellt under introduktionsperioden.

Intervjuer kommer eventuellt påbörjas innan sista ansökningsdag så kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Tekniker - teknisk support

Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som Tekniker -teknisk support möjlighet att bidra med god service i en bred roll. Arbetsbeskrivning Du arbetar i ett team som ger service åt våra kunder från hela Västra Götalandsregionen, men även internt för arbetsplatsen. Du är Hjälpmedelscentralens ansikte utåt och kommer att arbeta med telefo... Visa mer
Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som Tekniker -teknisk support möjlighet att bidra med god service i en bred roll.

Arbetsbeskrivning

Du arbetar i ett team som ger service åt våra kunder från hela Västra Götalandsregionen, men även internt för arbetsplatsen. Du är Hjälpmedelscentralens ansikte utåt och kommer att arbeta med telefonsupport och till viss del med att underhålla hjälpmedel. Arbetsuppgifterna är:

- Telefonsupport
- Underhåll av hjälpmedel
- Administrativa uppgifter

För att ge god service i rollen som Tekniker - teknisk support behöver du: 

- Vara noggrann och kunna organisera ditt arbete på ett strukturerat sätt
- Vara serviceinriktad och ha ett gott kundbemötande
- Lätt för att samarbeta med andra och ta ett stort eget ansvar
- Vara flexibel och ha lätt för att hantera flera arbetsuppgifter och system samtidigt
- God problemlösningsförmåga
- Kommunicera väl på svenska i tal och skrift samt på engelska i tal.

Du har gymnasieutbildning med inriktning teknik. Du har mycket goda kunskaper i Office programmen och erfarenhet av att arbeta i olika IT-system samt har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med telefonsupport och kundkontakter.

Det är ett krav att du har B körkort samt god körvana. I tjänsten kan det även ingå beredskapstjänstgöring och besiktningsuppdrag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Produktionsplanerare till NMC Cellfoam

Har du tidigare erfarenhet som produktionsplanerare och är redo att anta nästa utmaning? NMC Cellfoam i Kinnahult erbjuder dig en position där du får stora möjligheter att lära dig mer och utvecklas inför framtiden! Om tjänsten Som produktionsplanerare hos vår kund kommer du aktivt medverka och samarbeta med en annan produktionsplanerare och produktionschef för att säkerställa att kund når sina verksamhets- och affärsmässiga mål. Du kommer också arbeta me... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet som produktionsplanerare och är redo att anta nästa utmaning? NMC Cellfoam i Kinnahult erbjuder dig en position där du får stora möjligheter att lära dig mer och utvecklas inför framtiden!

Om tjänsten
Som produktionsplanerare hos vår kund kommer du aktivt medverka och samarbeta med en annan produktionsplanerare och produktionschef för att säkerställa att kund når sina verksamhets- och affärsmässiga mål. Du kommer också arbeta med risk- och kvalitetsfrågor.

Du kommer ansvara för den övergripande planeringen från order till färdig produkt. Du planerar produktioner i vårt affärssystem och är ansvarig för att bevaka eventuella leveransförseningar (utleveranser) och aktuellt personalbehov.

- Planera produktionen i affärssystem utefter inkommande ordrar, prognoser och säkerhetslager
- Övervaka leveransförseningar
- Övervaka personal- och resursbehovet framförallt kommande veckor
- Arbeta med dagliga rutiner enligt kompetens och backup plan gällande planering

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av produktionsplanering, har en utbildning inom området eller annan jämförbar utbildningsbakgrund. Din datorvana och din förmåga att hantera många bollar samtidigt gör det enkelt för dig att sätta dig in i arbetet och ger nödvändig insikt i det dagliga flödet. Du brinner för ständig förbättring och är intresserad av kvalitets- och kostnadsfrågor. Viktigt för tjänsten är:

- att du har några års erfarenhet av produktionsplanering
- att du gillar ordning och reda
- att du är van vid att samarbeta med kollegor och chef
- att du är kostnadsmedveten och brinner för förbättring
- det är meriterande med erfarenhet från affärssystem som SAP och OR Soft.

Det är ett konsultuppdrag med tillträde snarast som löper till september 2022 med goda chanser för rätt person att anställas långsiktigt. De första tre till fyra veckorna genomgår du upplärning i Malmö. Övernattning på hotell, bil och traktamente ingår.

Om ansökan
Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan.
Vid frågor angående registrering på hemsidan, kontakta gärna ansvarig rekryterare Jonatan Göransson på [email protected] 

Välkommen att söka! Visa mindre

Bemanningsansvarig varannan vecka

Ansök    Okt 29    Stil Assistans AB    Personlig assistent
22-årig högskolestuderande söker en personlig assistent 50-90% som är fullvacinerad mod Covid-19 STIL är en ideell förening av personer med funktionsvariation. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra pe... Visa mer
22-årig högskolestuderande söker en personlig assistent 50-90% som är fullvacinerad mod Covid-19
STIL är en ideell förening av personer med funktionsvariation. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra personliga assistenter och vårt mål är ett jämlikt medborgarskap. Välkommen att läsa mer om oss på www.stil.se

Nu söker jag en bemanningsansvarig som ansvarar för bemanningen jämn vecka. Bemanningsansvaret går ut på att Du ansvarar för att det finns personal som jobbar vid ev frånvaro, som akuta sjukluckor.  Då skickar du passet via aiai, som är sidan där schemat finns on-line, till alla och ev även ringer runt om det är kort varsel. Om du inte får tag i någon som kan ta passet får du själv jobba. För detta uppdrag får man 1000 kr extra i arvode i månaden. Det finns även en mobil som Du  kan låna och använda när det är din vecka och stänga av när det inte är din vecka eller så använder man sin privata. Du får stänga av kl 21-06 på natten och sätta på den på morgonen. Om du önskar kan tjänsten kombineras med fasta arbetspass udda veckor, på max 50%.


Själv är jag en aktiv 22-årig tjej som älskar djur, musik, skapa, läsa, laga mat och träna. Din arbetsplats är mest i stallet, på mina jobb eller hemma. Pluggar på distans on-line pga covid-19 pandemin. Jag rider flera gånger i veckan och sköter mina katter varje dag. Att gå promenader i skogen gillar jag också.

Därför kan du inte ha allergi och behöver god fysik. Körkort är ett plus! Du är bra på att hålla dig i bakgrunden och ge service, så att jag kan leva mitt liv. Extra viktigt som bemanningsansvarig är att vara flexibel och organiserad då du ofta får ändra dina privata planer då det blir extra sjukfrånvaro i dessa tider. 

Som sagt blir dina arbetstider varierande och kan innefatta även helg, kväll och natt. På natten har man 7,5h sovande jour och man får max arbeta fem nätter i månaden. När jag rider arbetar två assistenter. Arbetslaget består av fem till sju assistenter varav tre är ordinarie och resten timanställda. Jag anställer olika åldrar, kön och etnisk bakgrund.

STIL har både kollektivavtal och friskvårdsbidrag.


Jag vill även att Du skickar in från Polisens belastningsregister samt minst två referenser. https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Visa mindre

Jobba heltid som försäljare

Ansök    Okt 29    MidSale Solutions AB    Utesäljare
Känner du att du strävar efter mer och vill ta nästa kliv i karriären? På MidSale får du alla förutsättningar att lyckas! På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilket är en stor del till att vi konstant hjälper nya talanger att ta st... Visa mer
Känner du att du strävar efter mer och vill ta nästa kliv i karriären? På MidSale får du alla förutsättningar att lyckas!


På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilket är en stor del till att vi konstant hjälper nya talanger att ta stora steg i sin karriärstege.
Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 60 duktiga medarbetare, som alla bidrar till att vår vision; att bli Sveriges bästa arbetsplats.


Vi är nu på jakt efter nya talanger till vår framgångssaga i Göteborg. Vi söker dig som är utåtriktad, älskar att träffa människor och trivs med att arbeta i ett högt tempo.


Hos oss blir man varmt välkomnad in i ett sammansvetsat och resultatinriktat försäljningsteam med högt i tak.
Vi sporras av en attraktiv lönemodell, motiverande tävlingar, roliga event och höga resultat.

Vi erbjuder en gedigen utbildning inom försäljning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och nå dina mål.


Mer om oss hittar du här:
www.midsaleconsulting.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Göteborg. Du utgår från vårt kontor i centrala Göteborg.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Elevassistent förskoleklass Sandhultskolan

Ansök    Okt 29    Borås kommun    Elevassistent
Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära. Sandhultskolan är en F-6 skola, som ligger naturskönt en liten bit utanför Borås centrum i riktning mot Alingsås. Skolan har en klass per årskurs och personalen om 17 anställda är organiserad i arbetslag direkt under rektor. Sandhultskolan lig... Visa mer
Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Sandhultskolan är en F-6 skola, som ligger naturskönt en liten bit utanför Borås centrum i riktning mot Alingsås. Skolan har en klass per årskurs och personalen om 17 anställda är organiserad i arbetslag direkt under rektor. Sandhultskolan ligger i en härligt lantlig miljö med fantastisk skolgård och ändamålsenliga och trevliga lokaler. Bussen från Borås och Alingsås stannar precis utanför skolan. Skolans arbete präglas av nyfikenhet, gemenskap och trygghet i en liten stor skola. Du kommer att tillhöra en engagerad, kompetent och trygg personalgrupp med utpräglat kollegialt tänkande.

Arbetet innebär att vara ett förstärkt stöd i de flesta situationer för elever i förskoleklass under hela skoldagen, som också innefattar fritidshemmet. Du kommer i samarbete med ansvariga pedagoger och övrig resurspersonal arbeta i ett team kring eleverna. Du arbetar utifrån de intentioner som finns beskrivna i elevernas planer samt har en god och kontinuerlig kommunikation med övrig personal, vårdnadshavare samt elevhälsan.Vi ser helst att du har en elevassistentutbildning. Vårdutbildning är meriterande. Tidigare arbete som elevassistent, behandlingsassistent eller jämförbart arbete är högst meriterande. Kunskaper och erfarenhet kring arbete med yngre barn inom autismspektrat är önskvärt. Likaså erfarenhet av alternativ och kompletterande kommunikation. Du är en viktig resurs för att skoldagen ska bli hanterbar, begriplig och meningsfull för våra elever. Visa mindre

Kultursekreterare

Ansök    Okt 29    Borås kommun    Kultursekreterare
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv. Verksamheten Publika möten arbetar med programverksamhet för barn, unga och vuxna, biljettförsäljning, kommunika... Visa mer
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv.Verksamheten Publika möten arbetar med programverksamhet för barn, unga och vuxna, biljettförsäljning, kommunikation och publikutveckling. Ingår gör även biograf Röda Kvarn.
Basen för tjänsten är i Kulturhuset i Borås, med ytterligare två kultursekreterare som närmsta kollegor.
Verksamheten har i uppdrag att arbeta metodiskt med publikutveckling.

Arbetsuppgifter:
Tjänsten innebär både strategiskt och operativt arbete.
Produktion av programverksamhet i Kulturhuset och på stadens övriga mötesplatser. Det innebär både innehållsplanering, framtagning av avtal, rese- och hotellbokningar och projektledning. Samverkan inom kulturförvaltningen och med andra förvaltningar är viktiga processer i arbetet.
I tjänsten ligger ansvar för handläggning av kulturbidrag av olika slag samt att bygga nätverk och utveckla verksamhet i dialog med föreningslivet i Borås.
Du kan även komma att hantera andra allmänkulturella arbetsuppgifter samt skriva fram underlag för nämndbeslut. Marknadsföringsarbete genom exempelvis sociala medier ingår.
Du har också ett visst budgetansvar för projekt.

Kvalifikationer:
Du har relevant högskoleutbildning inom kultur, samhälle eller projektledning.
Du har goda insikter i kulturområdet, erfarenhet av den här typen av arbetsuppgifter samt intresse för kulturens betydelse för människors välbefinnande och sociala sammanhang.
Du har erfarenhet av samarbeten, gärna med föreningsliv eller andra aktörer i civilsamhället.
Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt har IT-vana.
Övrigt:
Vi ser positivt på sökande med flerspråkighet. Visa mindre

Studiehandledare i urdu

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära. CFL, centrum för flerspråkigt lärande, är en gemensam skolorganisation i Borås Stad. CFL ansvarar för mottagning och kartläggning av nyanlända elever, bedriver modersmålsundervisning och studiehandledning. CFL arbetar utifrån Borås Stads uppdr... Visa mer
Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

CFL, centrum för flerspråkigt lärande, är en gemensam skolorganisation i Borås Stad. CFL ansvarar för mottagning och kartläggning av nyanlända elever, bedriver modersmålsundervisning och studiehandledning. CFL arbetar utifrån Borås Stads uppdrag "lust att lära - möjlighet att lyckas".

Arbetet som studiehandledare innebär arbetsuppgifter inom grundskolans och gymnasieskolans verksamhetsområde. Du kommer att arbeta med studiestöd, planering och genomförande av pedagogiskt arbete i samverkan med lärare och elever. Arbetet kan vara förlagt till flera olika skolor i Borås Stad vilket kan innebära resor. I tjänsten kan även ingå kartläggning på modersmålet i olika ämnen.

Vi söker dig som har en pedagogisk utbildning samt relevanta ämnes- och språkkunskaper. Du behöver ha goda kunskaper både i svenska och modersmålet.
Vi ser gärna att du är flexibel, har lätt att samarbeta och ser möjligheterna i det pedagogiska arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort och tillgång till bil kan ses som en merit då arbetet kan vara förlagt till flera skolor i hela Borås Stad. Visa mindre

Extrajobb som Lagerarbetare

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap och du träffar din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Är du en effektiv, strukturerad och driven person som gillar att arbeta tillsammans med drivna kollegor mot gemensamma mål? Isåfall ska du läsa vidare! Vi söker både dig med och utan tidigare erfarenhet av lager och men också dig med truckkort och erfarenhet av att köra skjutstativstruck. Här erbjuds ett arbete i högt tempo som kräver såväl god fysik som förmågan att arbeta strukturerat.

Som Lagerarbetare kommer du att lägga störst fokus på orderplock och inleverans. Arbetet innefattar orderplock både med och utan truck. Vi välkomnar därför dig utan truckkort att också söka tjänsten. I rollen ingår även att sortera och placera gods till rätt del av lagret samt flytta och lagra varor.

Arbetstiderna är förlagda på tre skift, dag, kväll och natt. För att vara aktuell för tjänsten måste du kunna jobba minst fyra dagar i veckan, men vi ser gärna att du kan jobba mer än så. Arbetet är förlagt i Viared.Din profil
För att du ska trivas både hos oss på Aditro Logistics och ute hos vår kund bör du gilla att arbeta i ett högt tempo. Vi tror att du som söker har ett eget driv och är flexibel som person. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba på lager samt truckkort men det är inget krav utan vi lägger istället stor vikt vid att du är rätt person som har en positiv attityd och inställning, där du går in helhjärtat i dina arbetsuppgifter.

Krav:
* obehindrade kunskaper i svenska eftersom du behöver kunna tillgodogöra dig säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner

Meriterande:
* körkort och tillgång till bil
* tidigare erfarenhet från liknande arbete
* truckkort


Låter detta som något för dig? Intervjuer sker löpande så tveka inte att ansöka redan idag! Visa mindre

Frontend Developer

DWT Consulting är ett mindre konsultbolag som just nu expanderar. DWT har sina kunder främst i Stockholm, men även i Göteborg och Malmö. Vi arbetar både mot myndigheter och privata aktörer. Som anställd hos oss så arbetar man främst ute hos kund, men även inhouse projekt förekommer. Till kund söker vi nu efter en utvecklare med fokus på front end. Krav: • Väldigt kunnig i CSS, HTML & javascript • Erfarenhet av att jobba med ajax anrop (del av javascrip... Visa mer
DWT Consulting är ett mindre konsultbolag som just nu expanderar. DWT har sina kunder främst i Stockholm, men även i Göteborg och Malmö. Vi arbetar både mot myndigheter och privata aktörer. Som anställd hos oss så arbetar man främst ute hos kund, men även inhouse projekt förekommer.
Till kund söker vi nu efter en utvecklare med fokus på front end.
Krav:
• Väldigt kunnig i CSS, HTML & javascript
• Erfarenhet av att jobba med ajax anrop (del av javascript)
• Svenska i tal och skrift


Stort plus om personen även kan:
• C#
• ASP.NET
• MVC


Konsulten kommer jobba nära UX – i flödet kring de ”AB-tester” som de håller på med. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare i uppdrag mot Ellos

Vill du arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser inom outsourcad kundservice? Är du en effektiv problemlösare som brinner för kundservice? Vill du dessutom vara en del av ett framgångsrikt gäng som värnar om kvalitet, teamkänsla och arbetsglädje? Då har vi jobbet för dig! Releasy söker nu fler engagerade Kundtjänstmedarbetare till uppdrag mot Ellos Group. Roll: Kundtjänstmedarbetare Stad: Borås Omfattning: 100% Lön: Månadslön enligt kollektivavtal... Visa mer
Vill du arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser inom outsourcad kundservice? Är du en effektiv problemlösare som brinner för kundservice? Vill du dessutom vara en del av ett framgångsrikt gäng som värnar om kvalitet, teamkänsla och arbetsglädje? Då har vi jobbet för dig!

Releasy söker nu fler engagerade Kundtjänstmedarbetare till uppdrag mot Ellos Group.

Roll:
Kundtjänstmedarbetare

Stad:
Borås

Omfattning:
100%

Lön:
Månadslön enligt kollektivavtal.

Startdatum:
18/11 2021

Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Om rollen & arbetsuppgifter

Som Kundtjänstmedarbetare kommer du få chansen att vara ansiktet utåt för företaget och dagligen hjälpa Ellos kunder med att lösa deras tekniska problem. Kundärenden hanteras via telefon, chatt och mejl.

Vi söker dig som är

• Driven, tycker om att arbeta mot uppsatta mål och har en stark ansvarskänsla.


• Intresserad av serviceyrket. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom serviceyrket men det är inget krav.


• Kommunikativ och kan uttrycka dig på ett professionellt sätt i både tal och skrift på svenska och engelska.


• Lösningsorienterad och har en positiv inställning.


• Serviceinriktad och brinner för att hjälpa andra människor.


• Snabblärd och trivs i en i föränderlig miljö med högt tempo.


• Van att jobba med dator och har lätt för att hantera olika system.

Ansökan

Är du den vi söker? Sök rollen idag!

Ansökningar hanteras löpande vilket innebär att rollen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Observera att du kommer att genomgå en bakgrundskontroll som en del i urvalsprocessen. Det gör vi för att undanröja eventuella frågetecken gällande framtida arbetsprestation. Det kan vara regelverk som styr kundernas verksamhet, men främst handlar det om att vi ska känna oss trygga med dig som medarbetare. Bakgrundskontrollen görs med hjälp av ditt personnummer. Om du blir aktuell för att gå vidare i processen kommer du även att få göra ett kortare arbetspsykologiskt test. Det gör vi för att vi vet att denna metod gör urvalsprocesser mer träffsäkra och rättvisare för de som söker den utlysta tjänsten. Alla sökanden bedöms alltså på samma sätt och vi kan vara säkra på att alla behandlas lika.

Vid frågor kring tjänsten kan du kontakta:
Linnéa Gren på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Underhållsledare – Vattenfall Services

Ansök    Okt 29    Vattenfall AB    Underhållschef
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Vill du vara med och utveckla ett Vattenfall Services som växer? Vi söker nu tre underhållsledare till våra Mätserviceavdelningar. Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete med fokus på planering av exempelvis felavhjälpning, s... Visa mer
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara med och utveckla ett Vattenfall Services som växer? Vi söker nu tre underhållsledare till våra Mätserviceavdelningar. Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete med fokus på planering av exempelvis felavhjälpning, service, årskontroller och underhåll av elmätare. Som underhållsledare ansvarar du för schemaläggning av uppdrag, tidsbokning av resurser, uppföljning och komplettering av uppdrag och fakturering.

Din roll som Underhållsledare
Avdelningarna inom Mätservice består bland annat av mätingenjörer som arbetar ute i fält med mätsystem och elmätare. På vår avdelning har vi stort fokus på säkerhet och affärer, men säkerheten kommer alltid först. Som Underhållsledare ansvarar du för att vi som avdelning arbetar effektivt och säkert och följer upp de uppdrag som kommer in från kunden.
Exempel på arbetsuppgifter:
• Hantering, planering, schemaläggning och uppföljning av ärenden inom serviceavtal
• Fördelning av arbetsuppgifter och för att mätingenjörerna ska kunna utföra sina arbetsuppgifter på ett effektivt och lönsamt sätt.
• Tätt samarbete med övriga underhållsledare inom Affärsområdet för bästa resursstyrning
• Tätt samarbete med lokal Underhållsledare och vara behjälplig med kontroll och återrapportering av ärenden
• Dialog med kund samt eventuell dokumentation.
• Rapportera identifierade brister och kompetensbehov till chef.
Du kommer ges goda möjligheter till att påverka din arbetssituation i en självständig roll där ditt driv och förmåga att ta ansvar kommer vara avgörande. Eftersom vi jobbar efter serviceavtal vill vi att du är affärsmässig i ditt tänk och dina beslut. I tjänsten ingår resor, främst inom vårt verksamhetsområde.

Dina kvalifikationer som Underhållsledare
Hos oss på Vattenfall Services är det viktigt med teamwork och samarbete, både internt och externt. Du är en ansvarstagande person som har ett stort engagemang och driv för dina uppdrag. Det är viktigt att du kan ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Du motiveras av att erbjuda service med hög kvalitet och du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap samtidigt som du har ett högt säkerhetstänk. Det är viktigt med en hög flexibilitet i rollen, då vi som entreprenadbolag behöver anpassa oss utifrån våra kundavtal.
Dina kvalifikationer:
• Du har en gymnasialexamen, högre studier är meriterande. Alternativt arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig
• Tidigare erfarenheter från energibranschen och resursplanering eller schemaläggning är meriterande
• Du har tidigare erfarenhet från att ha arbetat i olika system, gärna i Microsoft Office med fokus på Excel samt isMobile-produkter
• B-körkort är ett krav
• Du talar och skriver svenska obehindrat.
Du har en god förståelse för energibranschen, med fördel inom området elmätare. Problemlösning och ständig förbättring är för dig starka ledord och du drivs av att utveckla verksamheten och processer.


Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Martin Vestling, telefon: 076-1349653. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Eskil Höglund, [email protected]
Fackliga representanter för denna tjänst är Dennis Krantz Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Luleå, Uppsala, Jordbro, Borås eller någon annan av Vattenfall Services etableringar.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Intervjuer kommer ske löpande från det att annonseringen är publicerad. Vi ser fram emot din ansökan senast den 17 november 2022.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 100 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se


Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
Följ oss gärna!
Linkedin: Vattenfall Services Nordic AB
Instagram: Vattenfallservices
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Projektledare nivå 3

Ansök    Okt 29    DWT Consulting AB    Projektledare, IT
DWT Consulting är ett mindre konsultbolag som just nu expanderar. DWT har sina kunder främst i Stockholm, men även i Göteborg och Malmö. Vi arbetar både mot myndigheter och privata aktörer. Som anställd hos oss så arbetar man främst ute hos kund, men även inhouse projekt förekommer. UPPDRAGSBESKRIVNING Uppdraget består av att leda förvaltningen och vidareutvecklingen av tjänsten ”Identitet och Certifikat”. Ingående tjänstekomponenter inom är: - Användarkon... Visa mer
DWT Consulting är ett mindre konsultbolag som just nu expanderar. DWT har sina kunder främst i Stockholm, men även i Göteborg och Malmö. Vi arbetar både mot myndigheter och privata aktörer. Som anställd hos oss så arbetar man främst ute hos kund, men även inhouse projekt förekommer.
UPPDRAGSBESKRIVNING
Uppdraget består av att leda förvaltningen och vidareutvecklingen av tjänsten ”Identitet och Certifikat”. Ingående tjänstekomponenter inom är:
- Användarkonto
För möjligheten att använda kundens gemensamma IT-tjänster, såsom t.ex. e-post, krävs att du har ett användarkonto. Har du en dator som tillhandahållits av kunden (levererad av IT), är det också det kontot du använder vid inloggning i datorn.
- Domänhantering
IT administrerar kundens domännamn och dess DNS-pekare. Det finns starka fördelar med en central administration.
- Certifikatshantering
Autentisering. Exempelvis en dator som ansluts till kundens trådlösa nät.
Kryptera trafik, såväl internt som publikt. Exempelvis för https://www.ri.se
- Inloggning
Single Sign On (SSO)
Multifaktors autentisering (MFA)
SWAMID är en identitetsfederation innehållande de flesta lärosätena, forskningsnära och utbildningsnära myndigheter samt statliga muséer i Sverige.
- Digital Signering
IT tillhandahåller en digital signeringslösning.
Inom tjänsten bedrivs både stora och små projekt/aktiviteter där hela kunden är centrala behovsägare och kravställare. Högst prioritet inom tjänsten har projekt kopplade till konsolidering av RISE samtliga användarkataloger. Visa mindre

Specialpedagog Ma/No åk 6-9

Ansök    Okt 29    Malmen Montessori    Specialpedagog
Alla barn är början på något stort. Men de måste få växa på sitt sätt. Skolans mål är att se till varje unikt barns sätt att utvecklas och växa. Föräldrarna är våra stöttepelare och med dem vill vi ha en ömsesidig kommunikation så att de alltid är välinformerade. Om du tycker detta låter intressant, har en positiv livssyn och är engagerad i ditt yrke har vi en anställning som Specialpedagog med Ma/No kompetens årskurs 6-9 med början under höstterminen 2021... Visa mer
Alla barn är början på något stort. Men de måste få växa på sitt sätt. Skolans mål är att se till varje unikt barns sätt att utvecklas och växa. Föräldrarna är våra stöttepelare och med dem vill vi ha en ömsesidig kommunikation så att de alltid är välinformerade. Om du tycker detta låter intressant, har en positiv livssyn och är engagerad i ditt yrke har vi en anställning som Specialpedagog med Ma/No kompetens årskurs 6-9 med början under höstterminen 2021.


#jobbjustnu


www.malmen.com
Krav: Utbildad Specialpedagog med ämneskompetens i Ma/No med behörighet att undervisa i årskurs 6-9. Meriterande är adekvat montessoriutbildning. Malmen strävar efter jämnare könsfördelning bland personalen därför ser vi gärna manlig sökande. Malmen Montessori strävar även efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till detta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Sista ansökningsdag 211217, dock tillsättning fortlöpande. I tjänsten kan mentorskap ingå. Skolan är en montessoriskola och utgår från montessoripedagogiken i arbetet med eleverna. Det finns inga krav på utbildning inom Montessori, fortbildning sker internt. Visa mindre

Lärare i So åk 6-9

Alla barn är början på något stort. Men de måste få växa på sitt sätt. Skolans mål är att se till varje unikt barns sätt att utvecklas och växa. Föräldrarna är våra stöttepelare och med dem vill vi ha en ömsesidig kommunikation så att de alltid är välinformerade. Om du tycker detta låter intressant, har en positiv livssyn och är engagerad i ditt yrke har vi en anställning som lärare i So i årskurs 6-9 med början under höstterminen 2021. #jobbjustnu ww... Visa mer
Alla barn är början på något stort. Men de måste få växa på sitt sätt. Skolans mål är att se till varje unikt barns sätt att utvecklas och växa. Föräldrarna är våra stöttepelare och med dem vill vi ha en ömsesidig kommunikation så att de alltid är välinformerade. Om du tycker detta låter intressant, har en positiv livssyn och är engagerad i ditt yrke har vi en anställning som lärare i So i årskurs 6-9 med början under höstterminen 2021.


#jobbjustnu


www.malmen.com
Krav: Legitimerad lärare i So med behörighet att undervisa i årskurs 6-9. Meriterande är adekvat montessoriutbildning. Malmen strävar efter jämnare könsfördelning bland personalen därför ser vi gärna manlig sökande. Malmen Montessori strävar även efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till detta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Sista ansökningsdag 211217, dock tillsättning fortlöpande. I tjänsten kan mentorskap ingå. Skolan är en montessoriskola och utgår från montessoripedagogiken i arbetet med eleverna. Det finns inga krav på utbildning inom Montessori, fortbildning sker internt. Visa mindre

No lärare åk 6-9

Alla barn är början på något stort. Men de måste få växa på sitt sätt. Skolans mål är att se till varje unikt barns sätt att utvecklas och växa. Föräldrarna är våra stöttepelare och med dem vill vi ha en ömsesidig kommunikation så att de alltid är välinformerade. Om du tycker detta låter intressant, har en positiv livssyn och är engagerad i ditt yrke har vi en anställning som lärare i NO årskurs 6-9 med början under höstterminen 2021. #jobbjustnu www.... Visa mer
Alla barn är början på något stort. Men de måste få växa på sitt sätt. Skolans mål är att se till varje unikt barns sätt att utvecklas och växa. Föräldrarna är våra stöttepelare och med dem vill vi ha en ömsesidig kommunikation så att de alltid är välinformerade. Om du tycker detta låter intressant, har en positiv livssyn och är engagerad i ditt yrke har vi en anställning som lärare i NO årskurs 6-9 med början under höstterminen 2021.


#jobbjustnu


www.malmen.com
Krav: Legitimerad lärare i No med behörighet att undervisa i årskurs 6-9. Meriterande är adekvat montessoriutbildning. Malmen strävar efter jämnare könsfördelning bland personalen därför ser vi gärna manlig sökande. Malmen Montessori strävar även efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till detta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Sista ansökningsdag 211217, dock tillsättning fortlöpande. I tjänsten kan mentorskap ingå. Skolan är en montessoriskola och utgår från montessoripedagogiken i arbetet med eleverna. Det finns inga krav på utbildning inom Montessori, fortbildning sker internt. Visa mindre

NMC Cellfoam söker Area Sales Manager med nykundsfokus

NMC fortsätter att investera för framtiden och behöver utöka teamet med en säljare, denne med fokus på nykundsbearbetning. Brinner du för försäljning och affärsutveckling? Vill du bli en del av ett dynamiskt företag med stabila ägare? Läs då mer! Om tjänsten Som Area Sales Manager på NMC Cellfoam arbetar du främst med att hitta, bearbeta och skapa affärsmöjligheter med nya kunder, detta genom telefon och fysiska möten. Du arbetar också med en mindre del... Visa mer
NMC fortsätter att investera för framtiden och behöver utöka teamet med en säljare, denne med fokus på nykundsbearbetning. Brinner du för försäljning och affärsutveckling? Vill du bli en del av ett dynamiskt företag med stabila ägare? Läs då mer!

Om tjänsten
Som Area Sales Manager på NMC Cellfoam arbetar du främst med att hitta, bearbeta och skapa affärsmöjligheter med nya kunder, detta genom telefon och fysiska möten. Du arbetar också med en mindre del befintliga kunder med stor utvecklingspotential. Kunderna finns inom många olika segment och är alltifrån mindre lokala företag till globala kunder. Du har en bred produktportfölj att arbeta med och genom konsultativa säljdialoger hjälper du kunderna att hitta rätt produkt till rätt pris.

Tjänsten innebär också en del administrativa uppgifter så som offerering, arbete i CRM-systemet m.m. Du kommer även att delta och planera marknadsaktiviteter och mässor.

Arbetsplatsen finns med placering på kontoret i Kinnahult, som ligger i anslutning till produktionen. Du arbetar främst inom Sveriges gränser men gör även besök hos kunder i ex Norge, Danmark och övriga länder i Europa. Tjänsten innebär därför ca 60 -80 övernattningar per år. För att lyckas i din roll har du hjälp av kollegor både inom support och produktutveckling. Du ingår i säljavdelningen med fyra kollegor och rapporterar till försäljningschefen. Trevliga kollegor, frihet under ansvar, bra personalförmåner och möjlighet till flextid är självklara delar när du blir anställd på NMC.

Om dig
Vi söker dig med minst ett par års erfarenhet av försäljning inom B2B. Har du teoretisk kunskap inom relevant område är det stort plus. Det viktigaste är att du älskar försäljning och drivs av att vinna nya kunders förtroende och sedan på sikt skapa starka affärsrelationer. Du prospekterar och bokar möten själv och har ett ägandeskap för de kunder du drar in.

Som person är du målmedveten, orädd och kreativ i dina säljdialoger. Att alltid hitta en bra lösning för kunden är din främsta prioritet. För att lyckas i rollen behöver du också vara ansvarstagande, initiativrik och ha ett bra tålamod då vissa säljprocesser kan ta tid. Att själv planera dina kundbesök och logistik kring resor med allt vad det innebär är något du trivs med. Krav för tjänsten är flytande svenska och engelska i tal och skrift, goda datorkunskaper samt körkort B.

Om NMC Cellfoam AB
NMC Cellfoam är ledande vidareförädlare i Norden av cellplaster, gummi och isoleringsmaterial med fabriker i Kinnahult, Malmö samt i Finland. Vi har tillsammans med vår systerbolag i Finland stora produktionsmöjligheter och är Skandinaviens största leverantör av skräddarsydda produkter inom vårt område. Tillsammans med kunderna hittar vi de rätta lösningarna för deras applikation, tack vare vår stora produktportfölj.

NMC Cellfoam tillhör NMC-koncernen som är ett internationellt, ekonomiskt stabilt och tillväxtorienterat företag som finns på 25 verksamhetsställen världen över. Vi tar kontinuerligt fram nya innovativa, pålitliga och högklassiga produkter som vi stöder med våra kvalitetstjänster. Läs mer om företaget och koncernen på www.cellfoam.se

Om anställningen och ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, med start omgående eller enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Hanna Bonli via [email protected] Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: [email protected] / 08 - 598 980 10.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska till Borås

Om uppdraget Vi söker Specialsjuksköterska inom strålbehandling. Du har Strålutbildning, 45 p Erfarenhet av arbete inom strålbehandling med minst 1 år. Vi ser gärna att du har erfarenhet av TrueBeams behandlingsmaskiner.  Kan du arbeta heltid är det bra, men även del av tid är intressant. Uppdraget väntas pågå v. 47-13.  Har du inte arbetat inom bemanning tidigare? Hör av dig så berättar jag mer om hur det fungerar att arbeta som bemanningssjuksköterska. ... Visa mer
Om uppdraget
Vi söker Specialsjuksköterska inom strålbehandling. Du har Strålutbildning, 45 p Erfarenhet av arbete inom strålbehandling med minst 1 år. Vi ser gärna att du har erfarenhet av TrueBeams behandlingsmaskiner. 
Kan du arbeta heltid är det bra, men även del av tid är intressant. Uppdraget väntas pågå v. 47-13. 

Har du inte arbetat inom bemanning tidigare? Hör av dig så berättar jag mer om hur det fungerar att arbeta som bemanningssjuksköterska. Flexibilitet, kompetensutveckling och bra löneförmåner samt kollektivavtal och generös tjänstepension är några kriterier som vi erbjuder och kan locka dig med. 

Jag ser fram mot din ansökan!
Kvalifikationer
Specialsjuksköterska inom strålbehandling. 
Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 
Journalsystemet Melior.
Erfarenhet och kunskap i Aria systemet.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för denna annons. På vår hemsida presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast. Visa mindre

Föreningssäljare till sveriges roligaste / snabbast växande förmånskort!

Ansök    Okt 29    Guldkortet Sverige AB    Utesäljare
Guldkortet Sverige AB startade 2018 och är idag Sveriges snabbast växande förmåns-app. Guldkortet är en app som vi samlat lokala och nationella rabatter och erbjudanden i. Föreningar m.fl. tjänar pengar på att sälja aktiveringskoder till appen och lokala företag får en stark marknadsföringskanal att synas i. Guldkortet växer nu snabbt och etablerar Guldkortet i flera svenska städer. Vi söker nu en föreningssäljare till vårt team. Huvudsakliga arbetsu... Visa mer
Guldkortet Sverige AB startade 2018 och är idag Sveriges snabbast växande förmåns-app.


Guldkortet är en app som vi samlat lokala och nationella rabatter och erbjudanden i. Föreningar m.fl. tjänar pengar på att sälja aktiveringskoder till appen och lokala företag får en stark marknadsföringskanal att synas i.


Guldkortet växer nu snabbt och etablerar Guldkortet i flera svenska städer. Vi söker nu en föreningssäljare till vårt team.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som föreningssäljare arbetar du med att bearbeta föreningar till att sälja Guldkortet. Du kommer arbeta med föreningar i hela Sverige. För att passa profilen vi söker behöver du vara social, välorganiserad, målmedveten samt att vilja utvecklas och växa i företaget. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med högt i tak. Tempot är högt och det är det viktigt att du arbetar målinriktat och levererar resultat. Vi kommer lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.


Guldkortet erbjuder dig ett fantastiskt team som du kan känna dig bekväm i. Vi strävar efter hög trivsel och respekt för varandra och våra kunder. Hos oss har du stora möjligheter att vidareutvecklas inom organisationen och den enda som sätter gränser är du själv.


Krav
* God social kompetens
* Ha goda språkkunskaper i svenska.
* Service-minded


Meriterande
* Driven och målmedveten.
* Intresse för föreningslivet.
* Tidigare erfarenhet av försäljning och/eller mötesbokning.


Om du känner att tjänsten är något för dig, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag.


Vill du läsa mer om oss?
Besök www.guldkortetsverige.se eller ladda ner vår app Guldkortet i App Store eller Google Play.


Märk din ansökan med FÖRENINGSSÄLJARE. Visa mindre